35611

• Paranoia
    Én nem engedném L Giggset,és őt tenném meg csapatkapitánynak!Nagy kedvencem és nagyon sajnálni fogom,ha tényleg Lmegy:(.
    Mióta nézegetik azóta nagyon jól jáccik!legalább úgy mint régen!nemkéne elengedni!
    Csak,h a régi "öregeknél" maradjunk
  • Magic Boy
    Szerintem igazolunk valakit arra a posztra(Gravesen-t rebesgetik)!
  • Magic Boy
    Egyetértünk!
  • muman
    MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!
  • Scholes18
    Keane nem elsősorban játéktudásáért volt itt olyan kiválló hanem a csapat vezető képessége miatt.
  • Scholes18
    Smith
  • Paranoia
    Nemtudom én öszintén sose szerettem Keanot!Persze jó csapatkapitány meg minden,voltak szép távoli rálövései,többször góllal.Nemhiszem,h nagy nehésség őt potólni...
    Fiataloké a jövő!!
  • ffxi
    Ki az aki pótolni fogja Keane-t?

• ForRedGlory
    Ja ez a fenti banner nagyon álat, ki csinálta?
  • ForRedGlory
    Elkezdtem egy oldalt,ami még persze közel sincs kész, de azért meg lehet nézni néha :)
    Majd lesznek hozzá skinek, és lehet váltogatni személyenként is akár :)

http://unitedweb.uw.hu/
  • Magic Boy
    Szerintem nem katasztrófa az eredmény.A visszavágón majd simán továbbmegyünk.
    Csak megjegyzem tavaly az Exeter ellen is páran megvádolták Fergiet hogy szándékosan nem játszatta az erősebb csapatát hogy segítse az adóságokkal küzdő Exetert.
    A fiatalok lehetőséget kaptak és a töbségük megmutatta,hogy lehet számolni vele és itt ez a lényeg és nem az,hogy X-eltünk egy kicsapattal!
    X-eltünk és?
    Na bum a viszavágón megesszük őket reggelire,de megkaták a fiatalok a játéklehetőséget és nemvallottak szégyent,a Burton Albion-nak megadtuk a lehetőséget,hogy játszon az Old Treford-on,Shaw bizonyíthatja egy nagycsapat ellen,hogy nagyobb csapatban a helye és nemutolsósorban elintéztünk magunknak 1 edzőmeccs-et ha már a BL-böl kiestünk!
    Én a mester helyében a fiatloknak adtam volna játéklehetőséget csereként is!
  • Scholes18
    úristen hogy ennyire szarok legyünk..
  • pilboy
    nem baj, tavaly rosszabbul kezdtünk, és simán jutottunk a döntőbe...
  • skristof
    ötödosztályú csapat ilyen eredményjelzővel:

lehet, hogy egy picit le vagyunk maradva...
  • skristof
    0-0 a vége is, megérdemelte ez a kiscsapat
  • Matthew Prosac
    0-0... jobb a "Börtön"
  • skristof
    sport2-n megy az FA kupa meccs
  • Paranoia
    Gravesen 1 kopasz tank!
  • DJ Bee18
    A 29 éves dán középpályás stabil csapattag volt Wanderley Luxemburgo edzősége alatt, de a brazil edző menesztésével könnyen lehet, hogy az ő ideje is lejárt.

Hülyék, idén alig volt kezdő, még Luxe alatt is, mert amint beállt fölrúgott valakit :))))
  • Paranoia
    Ferguson szerint még egy középpályás érkezik az Old Traffordra ebben a hónapban.

Érkezzen csak
  • pilboy
    Gravesent nem szeressük, nem kő!
  • Paranoia
    Miután Sir Alex Ferguson, az United szakmai munkájának elsőszámú irányítója a napokban nyilatkozva hivatalosan is letett arról, hogy a bajnokságban csapata - vagy bárki más - képes lehet a hátralévő tizenhét forduló során akár csak megszorítani a címvédő, listavezető, abszolút favorit, már most tizenhárom ponttal vezető Chelsea-t, elkezdett keretének átalakításába.

Tegnap a 24 éves szerb-montenegrói Nemanja Vidicset szerezték meg a Szpartak Moszkvától hétmillió fontért, ma ennél kétmillió fonttal olcsóbb üzletet ütöttek nyélbe.

A másik új szerzemény, a szenegáli születésű, szintén 24 éves Patrice Evra - ahogyan Vidics - elsősorban védőként vehető számításba.Evra a francia Monaco csapatától érkezett, ahol negyedik szezonját kezdte meg 2005 nyarán az élvonalban.

A 175 centiméter magas, 76 kilogramm súlyú futballista 2002-es érkezése óta alapembernek számított Monacóban: 36, 33, 36 meccset játszott szezononként és idén is már tizenötnél tartott.

Jelen állás szerint azonban marad, legalábbis a Ligue 1-ben…

Az ötmillió fontért vett balhátvédre hétfőn még egy rutin orvosi vizsgálat vár, de szerződésében tulajdonképpen már nem maradt kérdőjel.

Evra eddig öt alkalommal szerepelhetett a francia válogatottban.

Nem mellékesen Vidics is válogatott, méghozzá remek technikával megáldott.

A játékos tagja annak a szerb-montenegrói együttesnek, amely a 2006-os németországi világbajnokság selejtező-mérkőzésein mindösszesen egy gólt kapott.

"Jó védőkre szüksége van minden csapatnak, méghozzá pontosan olyanokra mint ez a srác – mondta tegnap Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere Vidiccsel kapcsolatban, majd ma Evráról nyilatkozott hasonlóan jókat. – Egy gyors,megbízható teljesítményt nyújtó játékost szerződtettünk, akinek érkeztével bővültek a taktikai variációink."
  • sza23
    Tudom, hogy nem a fiatal generáció képviselője de az Ajaxban való bemutatkozása óta Ő a kedvencem és egyben a példaképem!Vele nagyon jól járt a MU!Persze néha hibázik de ki nem?
  • Paranoia
    Persze,h rá!
  • sza23
    Ugye most Van der Sar-ra gondolsz?Nagyon jó kapus!
  • Paranoia
    Friss játékos:D Vidics jó kedvel

• Paranoia
    Nahát ha Gravesen be kerül akkor le hiddalok!Közép pálya alakul
    hátvédeinkre se lehet 1 panasz!Ugye már a kapus probléma is megoldotott,hála...!
  • Paranoia
    Madrid, január 6., 17.20 Több játéklehetőséget akar a dán középpályás.

Thomas Gravesen valószínűleg elhagyja a Real Madrid együttesét. Ugyan nemrégiben még azt nyilatkozta, maradni akar, hogy bebizonyíthassa, helye van a királyi gárdában, most mégis úgy tűnik, hogy távozni szeretne. A 29 éves dán középpályás stabil csapattag volt Wanderley Luxemburgo edzősége alatt, de a brazil edző menesztésével könnyen lehet, hogy az ő ideje is lejárt. Két komoly kérője van: korábbi klubja, az Everton, valamint a Manchester United, mindkét egyesület 1 millió fontot fizetne Gravesenért.
    - Futballista vagyok, és csak a pályán érzem magam igazán jól - mondta a keménykötésű dán -, de egyelőre nem akarok semmit sem mondani, mert eddig egyetlen klub sem vette fel velem a kapcsolatot.
    A hírek szerint Gravesen inkább Sir Alex Ferguson együttesét választaná, a skót menedzser pedig mindenképpen szeretné megerősíteni középpályáját. Az Arsenal elleni keddi rangadón Paul Scholes és Alan Smith sérülése miatt az O'Shea, Fletcher középső középpályás duóval kényszerült kiállni. A rögtönzött páros nem teljesített rosszul az "Ágyúsok" három belső emberével (Gilberto, Fabregas, Hleb) szemben, de Ferguson mindenképpen szeretné, ha bővebb választéka lenne ezen a poszton, márpedig erre a szerepre Gravesen megfelelőnek tűnik.
  • Paranoia
    így igaz 4M fontért.
  • pilboy
    leigazoltuk Evrát
  • Paranoia
    OKs
  • Magic Boy
    Legközelebb olyan képet rakj fel ide róla ahol SAF melett ülve vigyorogva aláírja a szerződést a Manchester United-hez!
  • Magic Boy
    Oda igazoltuk vidic-et!
    Baloldali védőnek pedig ott van Heinze és remélhetőleg ott lessz Evra is!
  • Paranoia
  • Paranoia
    "gyakorlatilag eldőlni látszik,hogy a Manchester Unitedben folytatja pályafutását Patrick Evra. a játékos ügynöke szerint David Gillel, az Mu képviselőjével szinte már mindenben megegyeztek"
  • ffxi
    Volt kitől tanulnia: Barthezz :)

• Paranoia
    Nem bánám,ha Silvetrö helyére is kerülne vki!!Nekem annyira nemtünik jónak már mint ahogy azt mondták!
    Sokxor csinál oan dolgokat a 16os tól nem messze,h égnek áll a hajam!Bizonytalan sok helyzetben!
  • ffxi
    Ja, sztem is egyenlőre a kispadot koptatja.

• Magic Boy
    Jó és egyre jobb lesz!
    Szerintem övé Neville posztja a jövőben!
  • Magic Boy
    Ebbe a védelembe?
    Most hülyéskedsz?
    Cserének esetleg!