35611
-
#1830 Esetleg Heinze helyén ott lessz Evra is! -
skristof #1829 áááá, ilyen védelembe kevés -
skristof #1828 sztem is -
#1827 "Barna" is jó!
-
Monoton #1826 SZtem O'shea is beférne a kezdőbe! -
skristof #1825 Neville Vidic Ferdinand és majd Heinze
huhúúú :) -
#1824 Anglia: szerb védővel erősített a MU
2006-01-05 15:21 Utolsó módosítás: 2006-01-05 15:21
Nemanja Vidics
Szerb védővel erősített az angol élvonalban szereplő Manchester United labdarúgócsapata.
A 24 éves Nemanja Vidicset a Szpartak Moszkvától hétmillió fontért vásárolta meg a United.
"Jó védőkre szüksége van minden csapatnak, pontosan olyanokra mint ez a srác – mondta Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere Vidicsről."
A fiatal bekk egyébként tagja annak a szerb válogatottnak, amely úgy jutott ki a 2006-os németországi világbajnokságra, hogy a selejtezők során mindössze egy gólt kapott. -
skristof #1823 jah sry
manapság már sajna az sem tul megbizható, egyre bulvárosabb -
Paranoia #1822 Nemzeti Sport sztem -
skristof #1821 nb1.hu szerintem -
#1820 Ha ilyen jó teheségunk van akkor minek a sok vásárlás?
-
#1819 Szavazz Rossira!
2006. 01. 04. 02:44 - Fiatalok Betűméret:
A United fiatal olasz csatárát jelölték a Carling Cup New Talent (Év felfedezettje) díjra.
A hat jelöltet a Futball Szakírók Szövetsége (FWA) választotta ki, a győztest pedig a szurkolók választhatják meg a Carling Cup hivatalos honlapján keresztül.
Az idei jelöltek:
Steven Davis (Aston Villa)
Charles N'Zogbia (Newcastle Utd)
Arturo Lupoli (Arsenal)
Giuseppe Rossi
Jerome Thomas (Charlton)
Ben Watson (Crystal Palace)
Ha Te is szeretnél szavaznikattints ide! -
#1818 Ezt a két hírt honnan szedted? -
Paranoia #1817 Újabb játékos került a képbe a ManUnitednél: Simao Sabrosa.
Egyes portugál lapok írták, hogy a gyors középpályás elhagyja a télen,de legkésöbb nyáron Portugáliát, s a szigetországba költözik. Alex Fergusonnak a Liverpoollal kell megküzdenie a játékosáért, akit ő Giggs pótlására kíván szerződtetni.
-----------------------------------------------------------------------------
A hírek szerint 8 millió euró a francia válogatott játékos ára.
Elképzelhető, hogy már a napokban a MU játékosa lesz a Monaco futballistája, Patrice Evra. A válogatott védő már régóta távozni szeretne a hercegségből, főleg hogy nemrégiben összerúgta a port edzőjével, és csak a csapattól külön készülhet. -
#1816 na ez fasza banner nagyon. előző nemteccett... -
#1815 Egyetértünk! -
Paranoia #1814 Nehéz helyezteben igen.
De Fergusonnak már van 1 kis tekintélye a Clubnál szóval ő akkor fog onnan Lmenni,ha majd Ő úgy látja a legjobbnak... -
Monoton #1813 HAmidén se nyertek semmit akkor fergusson nehéz helyzetben lesz? v nem? -
#1812 Na ja! -
Paranoia #1811 Hát illene már nyerni vmit,ha már tavalyi se szedtek össze semmit!!
FA kupa jó is lesz -
#1810 "az álomcsapat: Cech - Young, Carragher, Terry, Gallas - Nolan, Lampard, Makelele, J. Cole - Henry, Rooney."
Majdnem a chesea-t kellett volna az álom csapat helyére írni.
-
#1809 Ha most nyerünk min 1 kupát és mostantol minden évben egyre jobbak leszünk akkor belefér! -
Paranoia #1808 Ferguson: " nekünk még fiatal csapatunk van, sokat fejlődünk az elkövetkező évek során, de a Chelseat úgy kb. 2-3év múlva érjük utól. Addig szeretnénk a legnagyobb vetélytársai lenni,azért ,hogy ha összezuhannak,akkor mi már is ott teremjünk"
hmmm...azért 2-3évet ne mááár! -
#1807 Jól tetted! -
Paranoia #1806 A Premier League 2005-ös álomcsapata -
Paranoia #1805 Nekem meg már zavarta a szemem az elöző.Muszáj volt tennem ellene vmit! -
Monoton #1804 Nekem az előző banner jobban tecccccett! :D
-
#1803 Egyetértünk nagyszerü a banner! -
#1802 Érdeke pár évvel ezelőtt nem volt baj hogy a United magasan a leggazdagabb klub!!!El kell viselni hogy a Chelsea most jobb!Nem lesz ez mindíg így! -
skristof #1801 na, jó az uj banner
grat 'n thx -
pilboy #1800 ebbe most ne menjünk bele, de Glazer és Abramovics nagyon nem vág egybe... -
skristof #1799 középpályáról nagyon hiányzott smith, Scholes meg főleg
szerintem meg bérsapkát kéne alkalmazni -
Rudee #1798 A MUt se 2 fillérért vették meg ezek a Glazerék. Az meg egy dolgo, hogy kimennyi pénzt fektet a csapatba pluszként. -
Paranoia #1797 ja
1x csak véget ér már a cslzi sikere.Remélem minnél elöbb! -
#1796 szerintem a Chelsea-nek nyitni kellene egy külön bajnokságot mondjuk Elitship, Robo-ship, vagy Money League névvel ahol egyedül lenne és nemtudna játszani senkivel. És akkor a Premiership lenne a másodosztály...
-
#1795 Ennek a meccsnek az az eredménye,hogy a Liverpool-t és a Chelsea-t is meg kell verni és nemveszthetünk csak anyi pontot,mint a Liverpool!
Hát mit mondjak nem lessz könnyü! -
#1794 Majd lesz valami... kétségtelen, hogy nem Giggs meccse volt.
-
Paranoia #1793 Megin az a szop*s van,h elhúz a picsába a cselzi és esélytelen behozni őket...
Nem látom esélyét,h kikapnának még 1x is!Szoval...esélytelen -
#1792 Jó a Cselszkinek :(
-
Paranoia #1791
hihetetlen...kicsit késön keztek L hajrázni,vagy nemis tom.
Roni kihagyta a legnagyobb helyzetet.