35611
-
Sajna nem.
3-2.
Az United kapusa nagyot hibázott. -
faláb #2069 na már 2:0 Ronaldo és Park góljaival -
thiefpaper #2068 Azt hiszem az a labdarúgásban elért eredményei miatt kapta (még konkrétabban a brit fociért). Bár ez csak egy tipp. ;)
Amúgy Jock Stein volt aki először triplázott, meg BEK-et nyert csupa skót játékosokkal. -
Megdöntött vmelyik klub a triplázást? Arra gondoltam, amikor anno nyertunk FA-Premier-BL triós.
-
Akkor ő mit csinált 10(vagy több) évig? Hogy ilyen magas rangu kitüntetést kapott?
Én ugy tudom nem kell egy élet, vagy több 10 év ehez. Elég ahoz, egy magas rangu cselekedet is! Persze lehet hogy nem. -
hát az ilyen címeket nem egy adott cselekedetért adnak hanem egy élet vagy több évtized munkájáért -
Ezt én tudom. Nagyon jó edző! Az elsők között is első, de nemtudom hogy a kitüntetést miért kapta. Már rég kérdezősködöm, de semmi 'kézzelfogható' információt nem kaptam.
Hallottam ilyet-olyat, hogy Mivel '98 vagy '99-ben megnyert vmi-t a Manchester UTD.. stb. -
mert megérdemli -
Sziasztok!
De rég olvastam a topikot. Jajj!
Látom új Logo van! Pöpec :)
Lenne egy kérdésem.
Az Edző: Sir Alex Ferguson..
Miért lett Sir?
-
Paranoia #2061 Hónapokkal ezelőtt lehetett először hallani arról, hogy az MU-nak és a Chelsea-nek nézeteltérése támadt egy John Obi Mikel nevű nigériai tinédzser sorsa kapcsán. A Lyn Oslo 18 éves, e napokban az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplő futballistája 2005 áprilisában aláírt egy manchesteri szerződést, de később azt állította, erőszakkal vették rá erre. Mikel eztán egy időre elérhetetlennek bizonyult, ám hamarosan azzal rukkolt ki, hogy valójában a Chelsea-be szeretne igazolni. Válaszként az MU illetékesei álltak elő azzal, hogy tudomásuk szerint éppen erre a nyilatkozatra kényszerítették a fiatal középpályást... tovább -
Legközelebbi újságos 5km!
Net?! SG 4ever! Semmi más!!!
-
újságra nincs pénz?
azonkívül ha sg-zni van neted, akkor 5 perc alatt tudsz tájékozódni hogy mi a helyzet a csapat körül... -
Már szóltam! Dial-up-om van és Isten háta mögötti tanyán lakom, nem kell cikizni 
-
[jólinformált.]
-
akkor szarok voltunk 
-
Rudee #2055 Bajnoki volt, ja. -
Most mi van? Lesz visszavágó vagy ilyesmi? Vagy ez bajnoki volt?
-
bazzeg kikaptunk nem hiszem el!
Blackburn Rovers 4 - 3 Manchester United -
pilboy #2052 ritka, amikor nem adja a Sport tv a MU-meccset, de most nagyon bánhatjuk/bánhatják... -
Igen!
Csereként két gólt lőtt(eddig)! -
Erről van szó vazzeg!!!!!!!Na még 2-őt!Nistelrooy mint csere????????? -
pilboy #2049 Ruud bejött, 2-t vágott már...
miért is volt csere?
-
4-3 -
Nem a védelemmel van baj hanem a középpályával és Brown-al! -
ennyit a fasza védelemről... -
4-2 -
pilboy #2044 már 4-1 :( -
Ferdinand nemvaló VKP-nak!
Heinze alacsony középsővédőnek! -
Girondins #2042 Nem igaz hogy az a bráun helyett nem tudunk már egy normális védőt játszatni, majd ha Heinze felépul, az lesz az igazi...
Van der Sar- Gary, Heinze, Vidics, Evra- Rio- C. Ronaldo, Scholes, Giggs- Ruud, Rooney
azt hiszem ez lenne jelenleg az ideális 11.
Szerintetek? -
Ha Brown nwmlenne és lenne egy normális VKP-nk askkor nemlenne rossz! -
Girondins #2040 a védelem milyen az új fiukkal? (vidics, Evra) -
Szarok vagyunk,de ez annak köszönhető,hogy nincs középpályánk! -
Jó lenne ha beállna Van Nistelrooy és lőne vagy 3-at!Ő a csk-m a Fociguruban!!!!!!!!!!!!!! -
Girondins #2037 neked is... -
Girondins #2036 kössz a kezdőcsapatot.
-
Girondins #2035 Mi a szar van? Kikapunk megint?
Nincs szerencsénk, de jól játszunk, vagy csak simán szarok vagyunk!? -
Passz! -
Miért nem kezdő Van Nisterooy???Sérült? -
Van der S. ,Brown ,Evra, Ferdinand ,Neville, Vidic, Fletcher, Richardson ,Ronaldo ,Rooney ,Saha
-
19 E. van der Sar
2 G. Neville
6 W. Brown
0 N. Vidic
3 P. Evra
7 C. Ronaldo
24 D. Fletcher
5 R. Ferdinand
23 K. Richardson
8 W. Rooney
9 L. Saha