35611
-
Paranoia #1790 naon para
ROOOONEY -
#1789 ~2 óra a meccsig..
Nehéz lesz , de most akárhogy szivja meg magát az Arse verhetőek, ugyhogy nem szabad kegyelmeznünk!
Hajrá United! -
captan #1788 Megverjük őket!!!!!!! -
Csesza #1787 mind1 már nem kell, megjött a Sport1 -
Csesza #1786 valaki tudna adni nekem valami stream címet ahol tudnám ma este nézni a meccset mer vszeg nem lesz Sport1-2m
köszöntem! -
#1785 Reméljük nem lessz X,mert a Liverpol botlását ki kell használni! -
Rudee #1784 Szerintem X lesz. Jelenleg jobb a MU, de otthon 1 pontra bármikor jó lehet az Arsenal. -
#1783 Reméljük! -
faláb #1782 sztem sima Mu siker lesz -
#1781 Én egy 1-0-ás győzelemnek is örülnék! -
#1780 Nyerünk basszameg! Nyerünk és kész!!!!!!!!!!!!! -
#1779 Remélem nyer a United 3-4 góllal!!! -
maccoy #1778 Ágyusok-Vörös ördögök:1-3 -
#1777 :D -
#1776 1-0
(Giggs 29')
-
#1775 Abszolút győzelem!
-
pilboy #1774 pont ilyenkor szokta felszívni magát egy csapat és ez lehet a vesztünk, de NE legyen igazam
ettől még optimista vok és 2-1-es MU-sikert tippelek :) -
#1773 Milyen csoda?! Szerintem most abszolút verhetőek! -
pilboy #1772 nem szabad feladni
egyszerűen melléjük áll a szerencse - ahogy Gallas is elismerte
fognak még ők botlani. ha megnézzük milyen szarul játszanak... ha vki először látja játszani a cseszkit, azt mondja ez nem is PL-be való
mind1
holnap nyerni kell, nem játszik van persie és jángberg színész -
#1771 Bolton - Liverpool 2-2!!
Megint biztos 2.ak vagyunk legalább ! -
Paranoia #1770 Arsenalnak moszt nagyon nem megy,ugyhogy nem hiszem,h probléma lenne a holnapi meccs!Ugy tünik nekem,h most kicsit megemberelte magát a MU és kicsit összekapta magát!Roni is megtalálta a gólvágó cipőjét!
Persze a köcsög cselzi meg áááh...kiborító,h másról szó sincs az angol foci kapcsán csak a köcsög murinyóról,meg a cselziről!!
De mostmár tökmind1,h nyerünk vagy veszítünk mert nagy fölénnyel vezeti a tabellát...mint tavaly!:(
-
#1769 Holnap nagyon nagy csoda kell.
-
Rudee #1768 A Chelsea ma már jáccott és nyert is, így 14. -
#1767 Mewgint 11 pontos hátrány:((
-
skristof #1766 Torinó, december 29., 15.25 A Juventus edzője számára valóra vált álom lenne a United.
Fabio Capello, a Serie A-t tetemes előnnyel vezető Juventus trénere elismerte, hogy szívesen átvenné a menedzseri posztot a Manchester Unitednél. Az olasz szakember korábban még sohasem dolgozott Angliában, de eddig minden klubcsapatánál bajnoki címet tudott nyerni, így érthető, ha az ismeretlen terepen is bátran kipróbálná magát.
- A Manchester United edzőjének lenni számomra egy valóra vált álom lenne - mondta Capello, akit amúgy komoly esélyesnek tartanak arra, hogy Ferguson utódja legyen a klubnál. – Egyébként minden tréner számára az lenne, de én még nem kaptam semmiféle ajánlatot a Manchester United vezetőitől.
Az még kérdéses, hogy mit szól majd mindehhez Luciano Moggi, a torinói egyesület sportigazgatója, aki éppen a napokban fakadt ki amiatt, hogy Capellót folyamatosan úgy emlegetik, mint a Real Madrid következő edzőjét. Moggi közölte, hogy "Don Fabio" jól érzi magát Torinóban, és a klub is ragaszkodik hozzá - ergo nem megy sehova.
Mindeközben pedig Sir Alex Ferguson is kijelentette, ő bizony nem adja fel, és tovább dolgozik a United sikereiért.
- bz - -
skristof #1765 Anglia, 19. f.
dec. 28., szerda
Arsenal-Portsmouth 4-0
Birmingham-MU 2-2
Blackburn-Sunderl. elh.
Bolton-M'boro elh.
Everton-Liverpool 1-3
Fulham-A. Villa 3-3
Man. City-Chelsea 0-1
Newcastle-Charlton elh.
WBA-Tottenham 2-0
WHU-Wigan 0-2 -
skristof #1764 sztem az aláirásában lévő linkre gonol a srác -
#1763 Szerintem: nemtudom. -
#1762 Szerintem is :D -
#1761 ja akkor mindkét csatorna adja szvsz.
Ők megvették a Premier League-től az Arsenal és Pool mérkőzéseinek csomagját az összes meccset beleértve ebből nem lehet vita. -
#1760 persze akkor be szokták mondani! -
#1759 :DD -
#1758 vagy ez: [url=http://www.takeforum.com/forum/index.php?mforum=stream[/url] -
#1757 Úgy lehetne követni a meccset hogy nézunk a másikat, amelyik egy időben jáccik. PL.: Man.C-Chelsky és ott bemondják!
-
skristof #1756 ja ja igen, vmi ilyesmit én is hallottam
de ez meg érdekes, h csak az ő meccseiket
és ha pl arsenal jáccik az MU-val, akkor adhatja mindkét csatorna? sport tv meg sport klub is?
mert mindegyiknek van joga? vagy hogy van ez?
jo kis viták lesznek ebből szerintem
-
#1755 hát, van valami oldal elvileg:
http://pplive.uw.hu/ -
#1754 de igen csak nem az összeset ahogy hallottam. Csak az Arsenal meg a Liverpool meccseit. -
skristof #1753 az a sport klub lesz január 2-től, de nem fog adni premier league-t -
#1752 NOOOO!
Nincs valami Angol Online tv ahol lehetne nézni?
Vagy állítólag az RTL fogja adni a foci meccseket. Lehet ezt adja. Tuti nem lesz ott sem? -
#1751 Birmingham, de nem adja SEMMI!!