35611

• Scholes18
    épp elég riválisunk van szal szvsz attól nem kell félni hogy legyengűl egy.
  • ffxi
    Nem akarom, h gyengüljön a riválisunk...
  • Paranoia
    Hmmmm kiváncsi leszek mi lesz ebből...kiaz akit kölcsön tudnak kérni ilyenkor:S
  • Magic Boy
    Sir Alex Ferguson még egy játékost szeretne! Írta: ForRedGlory
    TEAMTALKA Manchester United edzője még a januári átigazolási időszakban szeretne egy játékost a csapathoz csábítani.

A vörös ördögök középpályás sorát mostanában nagy betegséghullám tizedeli, így a skót menedzser még a mostani átigazolási időszakban újabb játékos után néz. Az utóbbi években jobbnál jobb játékosok hagyták el a csapatot, akik mind a középpályán kaptak szerepet, elég csak Phil Neville-re, Nicky Butt-ra, vagy Kleberson-ra és Djemba-Djemára gondolni. A Legnagyobb távozó azonban Roy Keane, a csapat szíve.

A maradiak listáját szaporítja Paul Scholes, John O’Shea, és már Ryan Giggs is, aki tegnap este sérült meg. A gondot tetézi, hogy a walesi helyett pályára lépő Alan Smith „kipontozódott”, így nem léphet pályára a jövő héten sorra kerülő bajnoki meccsen, ami a sors furcsa fintoraként ismét az Ewood Parkban lesz.

Habár Ronaldo már játszhat a vasárnapi FA-kupa találkozón, illetve Park Ji-sung is elkezdte az edzéseket, Sir Alex Ferguson tudja, hogy nagy kockázatot vállalna, ha nem próbálna leigazolni még egy játékost. David Gill a napokban kijelentette, hogy már csak nyáron számíthat Ferguson pénzre az erősítéshez, ám most ismét nyílik a buksza, és jöhet egy játékos:

”Tudjuk, hogy nehéz lesz játékot keresni, de szeretnénk még valakit idehozni, aztán a folytatásban a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. Olyan játékos kell, aki erősíti a keretet, mert a középpályán gyengék vagyunk.” - nyilatkozta Sir Alex Ferguson.

”Lehet hogy kölcsönveszünk valakit, mert az idő rövidsége miatt lehetetlenség megállapodni a klubbal és a játékossal is. Könnyen kifuthatunk az időből.”
  • Monoton
    ettől te miért félsz?

amugy sztem megy :(
  • ffxi
    Már féltem!
  • báttyó02
    semennyi:D
    csak a szennylapok hitegetik a népet
  • ffxi
    sztetek mennyi esély arra,hogy "anri" megy a Barcahoz?
  • pilboy
    te rossz kárörvendő, nem jött össze, ne sírjál!
  • Matthew Prosac
    FT 2-1 HEHE
  • Iori
    2-1
  • Kaplan
    Már 1 - 1
  • faláb
    nemtudom,de már vezettek 1:0-ra RVN góljával!
  • Iori
    mi a fasz van, mért nem megy a meccs a s2n?
  • faláb
    nincs mese,kell venni egy középpályást!
  • ffxi
    Minden reményunk elszállt!
  • Magic Boy
    Park sérült!
  • ffxi
    Szurkolok neki. Koreai nem vok, de ázsiai az igen. Hajrá Park!!!!
  • Matthew Prosac
    Park bizonyíthat...
  • ffxi
    Mi lesz így a csapattal?
  • pilboy
    Scholes-nak orvosai írtak elő pihenést, mivel nem tudták megállapítani, h miért lát homályosan
    O'Shea már a Pool ellen is bordatöréssel játszott
  • ffxi
    Mért?
  • pilboy
    vége Scholesy szezonjának, O'Shea "csak" 4-6 hétre dőlt ki
  • pilboy
    KABBE
  • ffxi
    YEEEEEAAAAH!
    Nyertunk
  • sapkafej
    bla bla :P
  • pilboy
    köszönjük a csapat nevében!

nem tudom, milyen fan vagy, de ritka egy másik csapat szurkerétől ilyet hallani
  • faláb
    gratulálok a MU-nak a győzelemhez!!
  • Magic Boy
    Nagyon egyedül hagyták Ferdinand-ot!
    Megszívták!
  • Matthew Prosac
    Én még mostis eufóriában...
  • pilboy
    szutyok meccsen Rio góllal csak hoztuk a nehéz 3 pontot
    nagyon kellett a 2. hely szempontjából (is)
  • Paranoia
    Ferguson nyilatkozott a nagy meccs elõtt, többek között arról, hogy milyen speciális meccs ez.

A Liverpool volt mindig is az egyik legjobb klub Angliában, akár otthon akár idegenben játszottak. Minden porondon bizonyítottak; Bajnokságok, FA kupák, Liga kupák és Európai kupák.

Fergie elõször 1986-ban (ebben az évben szerzõdött a klubhoz) találkozott szemben a Liverpooli gárdával. Ekkor a Pool uralta az egész futball világot, és Sir Alex rögtön gyõzelemmel távozhatott az Old traffordról. Ekkor már körvonalazódni látszott hogy a következõ években számolni kell a Uniteddel.
    "Én már ismertem õket mikor ide érkeztem" -mondta Fergie. "A cél a Liverpool legyõzése volt, és ezt teljesítettük is."

"Minden meccsünk amit a Vörösök ellen játszunk, a játékosok és a szurkolók körében speciális hangulatot alakít ki."

"A Liverpool játéka mindig is a gyõzelemrõl szólt. Engem végül is ez a kihívás vonzott ide."

"Minden meccsünk fantasztikus!" -folytatta a United fõnöke. "Mindig és minden téren garantált a kitûnõ mérkõzés, akár az Old Traforrd-on játszunk akár az Anfielden." "Nem minden éveben volt jó a csapatunk a Liverpool ellen, de ez fordítva is elõfordult." "Idén viszont fordulópont lehet ez a meccs számunkra!"

"Minden klub meg akarja verni a Liverpoolt, hiszen senki sem felejtheti el múltjukat, és jelenüket sem természetesen. A Liverpool nyilvánvalóan a 70-es és a 80-as években volt a legjobb, de most, ezzel a kerettel újra fantasztikus korszak elõtt állnak. Mi igyekszünk megakadályozni õket abban hogy ezt véghez vigyék, természetesen ezt be szeretnénk bizonyítani a következõ meccsen is.

"Végezetül azt tenném hozzá hogy a Liverpool 16 éve nem nyert ellenünk, de azt se felejtsük el, hogy nekünk már volt olyan periódusunk, hogy 26 évig nem tudtunk nyerni."
  • Magic Boy
    Nem és Evra se!
  • Girondins
    Vidics játszott?
  • ffxi
    Megjött az eszük és Silvestre esze is!
  • Paranoia
    5 - 0.NAgyon szép
  • ForRedGlory
    Igen adta... az oldalam :D a gólok is fent voltak pár perc csúszással ;)
  • pilboy
    nem
  • Matthew Prosac
    2-0 ide. Adja valami?
  • ffxi
    Mért nem lehet minket békén hagyni már azok akik !*'"/ð!!!

Mindenki a fantázáját használjon a fennti cenzúrára.