35611

• Kaplan
    Fő a csapat összhang!
  • muman
    HAJRÁ MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!!!!
  • Paranoia
    Ruud van Nistelrooy és Cristiano Ronaldo a csapat edzésén összebalhézott. A holland csatárban még „benne maradt” Ronaldo piros lapja.

Cristiano Ronaldo szeretné elfelejteni a múlt hétvégét, amikor is Steve Bennett kiállította, de álmában sem gondolta volna, hogy lesz még folytatása a történetnek. Történt ugyanis, hogy a holland válogatott gólzsákja és a fiatal portugál az edzésen csúnyán összeveszett.

A hírek szerint Nistelrooy a szemére vetette, hogy rengeteget önzőzik, ami természetesen nem tetszett Ronaldonak. A vita után egyből Sir Alex Ferguson irodájába vonultak, hogy magyarázatot adjanak a viselkedésükre.

Ugyan Ronaldo elismerte, rosszul reagálta le a „provokációt”, de ez már a harmadik szezonja, amiben egyes csapattársai kikezdték őt a „híres” passzolási stílusáról. Tavaly például Alan Smith említette meg, hogy többet kellene passzolnia.
  • ForRedGlory
    Mi bajod??
  • sapkafej
    De ugye ezt most nem írtad be?
  • ForRedGlory
    És lett belőlük egy 17 éves gyerek :DDDDD
  • ffxi
    Összeverekedett a 10-es és a 7-es hétfői edzésen:((((

• sapkafej
    nekem nem is van nekem
  • pilboy
    most megsértettél
    soha többé nem megyek az oldaladra
  • ffxi
    Akinel nem inge, ne vegye magára.

• sapkafej
    te csak te ne szólj bele te
  • pilboy
    szvsz nem rád gondolt
  • Girondins
    Én nem bántottam senkit lásd 1922
  • Matthew Prosac
    Akik ismét belátogattak a topicba hogy fröcsköljön a pofájuk a rosszindulatú megjegyzéseitől azoknak köszönjük a részvételt és magukat minősítő hozzászólásaikat. Puszi!
  • sapkafej
    bölcs
  • ffxi
    Látom, egyenlőre nem érdfemes kifejeznem magam a meccsel kapcsolatban...

• Monoton
    jahh hogy te ebbe a topicba is vitatkozni jársz?
  • Girondins
    én kezdtem vazzeg?
  • Kaplan
    Flém szítás, személyeskedés => büntipont.
  • Girondins
    mi vagy te pap bazzeg? vagy a bőlcs majom?
  • skristof
    megismétlem: gondolkozz, mielőtt írsz

edit: innentől lezárva, no flém
  • Girondins
    A reac, az csak a lealacsonyitas kedveert volt...ha-ha-ha
  • skristof
    akkor olvasd el mit irtál 3al alatta.. ki emlegeti egy lapon a magyar focit az MUval

egyébként meg sztem inkább gondold át kétszer is h mit irsz ide be, és h kinek is égő ez
  • Girondins
    Na ugye...
  • Kaplan
    Ejj igazad van. Most nagyon beégtem! =D
  • Girondins
    Igen, a magyar futballba igen, de légyszíves ne emlegesd a Manchestert a magyar focival egy lapon. Totál égés rád is, meg a MU-ra is nézve.
    Van der Sar-G. Neville, Vidics, R. Ferdinand, Heinze- Ronaldo, Scholes, Smith, Giggs- Ruud, Rooney ------DREAM TEAM
  • bandyx
    hát srácok most se sikerült
  • Kaplan
    Azért elfogadnánk Silvestret vagy Fletchert a magyar labdarúgásba...
  • Girondins
    Nem ezért vagy azért de nem értem, hogy Silvestre, és Fletcher mit keresnek a MU-ban? még a rEAC-ba se férnének be ilyen játékkal. Silvestre olyan gyenge mint a 100 éves öregapófing!
    Hol van a nagy reményekkel vásárolt és a Mr."védelem alapjának" nevezett Vidics? Vagy csak Szőralex azért vette, hogy az öltözőben megdugja néhányszor.
    Hajrá Manchester United!
  • skristof
    egyetértek

szarok voltunk, silvestre bizonytalan, flecser azt sem értem mit kereshet angliában, evra még nem fér be, o'shea sem nyujtott maradandót, ronaldo buta volt (bár az ellenne elkövetett szabálytalanság ért volna egy sárgát, de egy profinak nem ilyennek kell lennie a viselkedésének), ruud szép golt lőtt kb ennyi, rooney hajtott de végére elment már a kedve saha tűrhető csere lett volna, ha nem lő el mindent erőtlenül..
    giggsy és van der saar jók voltak, vmint ferdinand hátul ismét biztos pontnak számított. neville sem jáccott sokat előre, nem voltak a szép beadásai sem, a széleken harmatgyengék voltunk

nem kell mindent a bíróra fogni, voltak hibái, de magunknak köszönhetjük ezt a kudarcot
  • pilboy
    te is úgy láttad, ahogy a kárörvendők?
  • sapkafej
    ezek koholtvádak. biztos csak nem tudod elfogadni az eredményt. te csőlátású
  • pilboy
    Rooneynak kétszer úgy tartottak rá a lábára, h az még falun is min. sárga
    Ronaldonak páros lábbal csúsznak be, semmi, utána elszáll az agya, de nem találta el a színészt, viszont sárgát megért a szándék miatt
    arról már ne is beszéljünk, h az 1. gól méteres les volt, akár hiszed, akár nem
    most hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet, h ha visszanézném a meccset, több is beugrana.
  • Kaplan
    Tipikus, grat a játékvezetőnek. Elmondom, hogy a játékvezető egyedül jobb volt mint most az MU, ezt el kéne fogadnod. S nem ennyire csőlátásúnak lenni.
    Most a City jobb volt.
  • báttyó02
    3:1
  • Paranoia
    naon szép vót naon széph....
  • pilboy
    grat a játékvezetőknek
  • EOX
    3-1
  • báttyó02
    2:1 :\
  • pilboy