35611
-
#1950 Fő a csapat összhang! -
muman #1949 HAJRÁ MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!!!! -
Paranoia #1948 Ruud van Nistelrooy és Cristiano Ronaldo a csapat edzésén összebalhézott. A holland csatárban még „benne maradt” Ronaldo piros lapja.
Cristiano Ronaldo szeretné elfelejteni a múlt hétvégét, amikor is Steve Bennett kiállította, de álmában sem gondolta volna, hogy lesz még folytatása a történetnek. Történt ugyanis, hogy a holland válogatott gólzsákja és a fiatal portugál az edzésen csúnyán összeveszett.
A hírek szerint Nistelrooy a szemére vetette, hogy rengeteget önzőzik, ami természetesen nem tetszett Ronaldonak. A vita után egyből Sir Alex Ferguson irodájába vonultak, hogy magyarázatot adjanak a viselkedésükre.
Ugyan Ronaldo elismerte, rosszul reagálta le a „provokációt”, de ez már a harmadik szezonja, amiben egyes csapattársai kikezdték őt a „híres” passzolási stílusáról. Tavaly például Alan Smith említette meg, hogy többet kellene passzolnia. -
#1947 Mi bajod?? -
#1946 De ugye ezt most nem írtad be? -
#1945 És lett belőlük egy 17 éves gyerek :DDDDD -
#1944 Összeverekedett a 10-es és a 7-es hétfői edzésen:((((
-
#1943 nekem nem is van nekem -
pilboy #1942 most megsértettél
soha többé nem megyek az oldaladra -
#1941 Akinel nem inge, ne vegye magára.
-
#1940 te csak te ne szólj bele te -
pilboy #1939 szvsz nem rád gondolt -
Girondins #1938 Én nem bántottam senkit lásd 1922 -
#1937 Akik ismét belátogattak a topicba hogy fröcsköljön a pofájuk a rosszindulatú megjegyzéseitől azoknak köszönjük a részvételt és magukat minősítő hozzászólásaikat. Puszi! -
#1936 bölcs -
#1935 Látom, egyenlőre nem érdfemes kifejeznem magam a meccsel kapcsolatban...
-
Monoton #1934 jahh hogy te ebbe a topicba is vitatkozni jársz? -
Girondins #1933 én kezdtem vazzeg?
-
#1932 Flém szítás, személyeskedés => büntipont.
-
Girondins #1931 mi vagy te pap bazzeg? vagy a bőlcs majom? -
skristof #1930 megismétlem: gondolkozz, mielőtt írsz
edit: innentől lezárva, no flém -
Girondins #1929 A reac, az csak a lealacsonyitas kedveert volt...ha-ha-ha -
skristof #1928 akkor olvasd el mit irtál 3al alatta.. ki emlegeti egy lapon a magyar focit az MUval
egyébként meg sztem inkább gondold át kétszer is h mit irsz ide be, és h kinek is égő ez -
Girondins #1927 Na ugye... -
#1926 Ejj igazad van. Most nagyon beégtem! =D -
Girondins #1925 Igen, a magyar futballba igen, de légyszíves ne emlegesd a Manchestert a magyar focival egy lapon. Totál égés rád is, meg a MU-ra is nézve.
Van der Sar-G. Neville, Vidics, R. Ferdinand, Heinze- Ronaldo, Scholes, Smith, Giggs- Ruud, Rooney ------DREAM TEAM -
bandyx #1924 hát srácok most se sikerült -
#1923 Azért elfogadnánk Silvestret vagy Fletchert a magyar labdarúgásba... -
Girondins #1922 Nem ezért vagy azért de nem értem, hogy Silvestre, és Fletcher mit keresnek a MU-ban? még a rEAC-ba se férnének be ilyen játékkal. Silvestre olyan gyenge mint a 100 éves öregapófing!
Hol van a nagy reményekkel vásárolt és a Mr."védelem alapjának" nevezett Vidics? Vagy csak Szőralex azért vette, hogy az öltözőben megdugja néhányszor.
Hajrá Manchester United! -
skristof #1921 egyetértek
szarok voltunk, silvestre bizonytalan, flecser azt sem értem mit kereshet angliában, evra még nem fér be, o'shea sem nyujtott maradandót, ronaldo buta volt (bár az ellenne elkövetett szabálytalanság ért volna egy sárgát, de egy profinak nem ilyennek kell lennie a viselkedésének), ruud szép golt lőtt kb ennyi, rooney hajtott de végére elment már a kedve saha tűrhető csere lett volna, ha nem lő el mindent erőtlenül..
giggsy és van der saar jók voltak, vmint ferdinand hátul ismét biztos pontnak számított. neville sem jáccott sokat előre, nem voltak a szép beadásai sem, a széleken harmatgyengék voltunk
nem kell mindent a bíróra fogni, voltak hibái, de magunknak köszönhetjük ezt a kudarcot -
pilboy #1920 te is úgy láttad, ahogy a kárörvendők? -
#1919 ezek koholtvádak. biztos csak nem tudod elfogadni az eredményt. te csőlátású -
pilboy #1918 Rooneynak kétszer úgy tartottak rá a lábára, h az még falun is min. sárga
Ronaldonak páros lábbal csúsznak be, semmi, utána elszáll az agya, de nem találta el a színészt, viszont sárgát megért a szándék miatt
arról már ne is beszéljünk, h az 1. gól méteres les volt, akár hiszed, akár nem
most hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet, h ha visszanézném a meccset, több is beugrana. -
#1917 Tipikus, grat a játékvezetőnek. Elmondom, hogy a játékvezető egyedül jobb volt mint most az MU, ezt el kéne fogadnod. S nem ennyire csőlátásúnak lenni.
Most a City jobb volt.
-
#1916 3:1 -
Paranoia #1915 naon szép vót naon széph.... -
pilboy #1914 grat a játékvezetőknek -
#1913 3-1 -
#1912 2:1 :\ -
pilboy #1911 menjetek másik topicba kárörvendeni!
thx