35611

• Magic Boy
    Miért szerinted nem?
  • Magic Boy
    Miért vonod vissza?
  • Monoton
    ezt pedig visszavonom!
  • Monoton
    Nem is mondtam hogy hozzánk jön!
    Én csak úgy hallotam hogy lehetséges a váltás! Persze felmerült a Madrid neve is ugy mint a Barca - é!

"Televagytok csatárral!" --- LOL
  • Magic Boy
    Minek enne hozzátok?
    Televagytok csatárral!
  • Monoton
    Akkor tévesek az információim! Pedig több helyen is hallottam hogy lehetséges a váltás !!
  • Magic Boy
    Már miért igazolna el?
  • Monoton
    Szentesítsük a REal - Manchester barátságot!
  • skristof
    nem
  • skristof
    te meg hülye vagy?
  • Monoton
    Az igaz hogy Ruud van Nistelrooy az idény végén eligazol?
  • DJ Bee18
    A United kirobbanó formában van

Benfica?? :D
  • Magic Boy
    Birmingham City - Manchester United
    A Ligakupa 5. fordulójában már a legjobb négy közé jutás a tét. A United kirobbanó formában van, ellenben a birminghami alakulattal, akik a hétvégén 4 gólt is kaptak a Manchester City otthonában.

BIRMINGHAM CITY - MANCHESTER UNITED

Helyszín: Birmingham, St. Andrews'
    Idõpont: 12.20. 20:45
    Közvetítés: Sport2 20:45 (élõ)

A Manchester Unitednél az állandó sérültek - Solskjaer, Fortune, Heinze - mellett Alan Smith és Louis Saha játéka kérdéses, akiket már a hétvégi Villa ellen megnyert 2-0-ás találkozóra sem neveztek vírusos megbetegedésük miatt. Sir Alex Ferguson, a United örökös menedzsere csak abban az esetben kívánja pályára küldeni a két játékost, ha teljes mértékben meggyógyultak.

A Birmingham eltiltása miatt nélkülözni kényszerül kapusát Nico Vaesent, helyére Maik Taylort állítják várhatóan a kapuba. Másodikszámú hálóõrnek a City visszarendelte a Millwallban kölcsönben szereplõ Colin Doylet. A Kékeknél hiányzik még Muzzy Izzet (térdsérülés) és Mario Melchiot (combsérülés) is.

A két csapat kerete a mérkõzésre (BBC News):

Birmingham: Taylor, Tebily , Upson, Cunningham, Painter, Johnson, Butt, Clemence, Clapham, Pandiani, Jarosik, Dunn, Pennant, Heskey, Forssell, Doyle, Gray, Lazaridis, Kilkenny.

Man. United: Howard, Steele, Neville, Bardsley, Eckersley, Brown, Pique, O'Shea, Richardson, Ronaldo, Fletcher, Martin, Smith, Park, Jones, Rossi, Saha, Ebanks-Blake, Rooney.
    2005.12.19. by Tazo
  • Magic Boy
    Manchester United: tartalékos Ligakupa-szereplés várható

2005-12-19 17:22 Utolsó módosítás: 2005-12-19 17:24
    A Manchester United előreláthatólag sztárjai nélkül, fiatal tehetségekkel a csapatban lép pályára a keddi, Birmingham elleni Ligakupa negyeddöntőn a St. Andrews stadionban.
    Giuseppe Rossi is játéklehetőséget kap Fergusontól

Giuseppe Rossi is játéklehetőséget kap Fergusontól
    Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök szakvezetője előre közölte a sajtóval, hogy alapemberei nélkül küldi csapatát harcba a keddi találkozón.

"Néhány változás lesz a kezdőtizenegyben, a fiataloknak és a kevesebbet játszóknak lehetőséget adok. Üdék, gyorsak, erősek és fittek, nem lesz problémájuk" - mondta Ferguson.

Edwin van Der Sar, Gary Neville, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Ryan Giggs, Ruud van Nistelrooy és Wayne Rooney szinte biztosan nem lesz a pályán a kezdősípszó pillanatában.

Ugyanakkor Cristiano Ronaldo, Darren Fletcher, John O'Shea, Wes Brown, Keiran Richardson, Louis Saha, Tim Howard, Park Dzsi Szong, Giuseppe Rossi, Gerard Pique és Phil Bardsley számíthat a bizalomra.

A Birmingham a bajnokságban pocsékul szerepel, utolsó előtti helyen áll, így a Ligakupában keresi a vigaszt a gyengébb bajnoki teljesítményére. A tartalékos felállás ellenére a Manchester, amely a Birminghamhez hasonlóan egyszeres győztese a kupának, is komolyan veszi a harmadik számú angol sorozatot, hiszen a bajnokságban a Chelsea egyelőre utolérhetetlennek tűnik, míg az FA Kupa jelenleg csak a harmadik fordulónál tart.

"A klubnál mindig az a fontos, hogy minden téren, ahol elindulunk, a lehető legjobban szerepeljünk" - tette hozzá Ferguson, akinek csapata - némi meglepetésre - a Bajnokok Ligája csoportkörének befejezése után kiesett az elsőszámú európai sorozatból.
  • Japep
    Hello! A véleményeteket kérném, a Birmingham elleni Liga-kupa negyeddöntőről. Arra lennék kíváncsi, hogy a Manchesternek mennyire fontos a kupa megszerzése, milyen kerettel áll fel. Lehetőleg valaki még ma válaszoljon. Előre is köszönöm!
  • faláb
    jah,0.2-re
  • ffxi
    Nyert a Cselszki?

• Magic Boy
    Sajnos az Arsenal nembírt a bírók által támogatott Chelsea-vel!
  • ffxi
    legyen úgy!

• pilboy
    x lesz
  • ffxi
    Ja! E miatt én sem akartam az ágyúsok topikjába menni. Mit gondoltok, ki fog nyerni a fővárosi derbin? Félretéve, hogy nekunk az Arsenal az előnyösebb!

• Matthew Prosac
    talán mostmár beindulunk és hosszúra nyújtjuk a veretlenségi szériánkat. Holnap meg Arsenal nyerni fog!!!
  • ffxi

• faláb
    van Nistelrooy és Rooney
  • ffxi
    Gólszerzők?

• Scholes18
    Igen ezaz!! Glory glory ManUnited!!
  • faláb
    Aston Villát és legyőzte a MU mégpedig 2:0-ra
  • Matthew Prosac
    ezt a manager-ből nézted ki? itt rengeteg olyan ifjú gyerek nyüzsög akinek egyetlenegy premier-league meccs sincs a háta mögött. tapasztalatlan tehetségekkel meg nem lehet dobogón végezni. ez managerben szép, a valóságban még sok-sok év (mármint a fiatalok)
  • Magic Boy
    Anglia: Roy Keane a Celtichez igazolt

2005-12-15 14:05 Utolsó módosítás: 2005-12-15 14:05
    A várakozásokkal ellentétben mégsem a spanyol Real Madridhoz, vagy az angol Evertonhoz, illetve Boltonhoz, hanem a skót kupagyőztes Celtic Glasgowhoz írt alá szerződést Roy Keane.

A Manchester Unitedtől novemberben elbocsátott 34 éves ír középpályás 2007 nyaráig, azaz másfél évre kötelezte el magát a zöld-fehér klubhoz, ahol heti 40 ezer fontos fizetést kap.

A Manchesterből fegyelmi okok miatt elköldött játékos 12 évig volt a "Vörös Ördögök" labdarúgója, s ez idő alatt Bajnokok Ligáját (1999) és nyolc bajnoki címet szerzett.
  • Magic Boy
    Nálam így nézne ki a nagycsapat 25-ös kerete:

Kapusok:
    Edwin van der Sar
    Tim Howard
    Ben Foster

Védők:
    Phillip Bradsley
    Wes Brown
    Rio Ferdinand
    Gabriel Heinze
    Paul McShrane
    Gary Neville
    John O'Shea
    Piqué
    Jonathan Spector

Középpályások:
    Cristiano Ronaldo
    Darren Fletcher
    Ryan Giggs
    Soulaymane Mamam
    Park Ji-Sung
    Kieran Richardson
    Paul Scholes
    Alan Smith

Csatárok:
    Dong Fangzhuo(Arthur Gomez)
    Wayne Rooney
    Giuseppe Rossi
    Ole Gunnar Solskjaer
    Ruud van Nistelrooy

Kezdő:
    Edwin-Neville,Ferdinand,Brown,Heinze-Smith,Fletcher-Ronaldo,Rooney,Giggs-Nistelrooy

Cserék:
    Howard,O'Shea,Park,Scholes,Rossi

Az átigazolási időszakna ehez igazolnák egy védőt(de Jong),egy védekező/irányító középpályást és egy csatárt!
    A jövőben meg minnél hamarabb megpróbálnám megtalálni Edwin,Giggs,Solskjaer,Scholes,Neville és Nistelrooy utódát!

Akik nincsenek benne a keretben a mostani nagycsapat keretéböl azokat én eladnám!

Várom a kritikákat(a fejem azért nemkell leszedni!
  • ffxi
    Hiddink-ra voksolok!

• Magic Boy
    Nemjátszottunk jól mégis fölényesen nyertünk!
    Remélem ez a siker helyreállítja a csapat önbizalmát!
  • faláb
    Manchester U. [4 - 0] Wigan Athletic

30' [1 - 0] R. Ferdinand

35' [2 - 0] W. Rooney

55' [3 - 0] W. Rooney

70' [4 - 0] R.v. Nistelrooy (pen.)
  • skristof
    dehogy igazi
    persze h fake láccik h C Ronaldo ugy van odavágva, nézd csak meg a körvonalakat.. vagy hidd el nekem :)

és én is hiddinkre szavaznék :)
  • ForRedGlory
    Tudod ezt nevezik kihívásnak ;))
    Capellonak jövő év végén jár le a szerzősée, és mondta hogy örömmel kipróbálná magát Angliában... Nem nehéz kitalálni kire célzott, mert a Chelsea, Arsenal, Liverpool mestereinek biztos a helyük.
  • Magic Boy
    Vigyétek Ottmar Hitzfeld,Fabio Capello vagy valaki mást!
  • DJ Bee18
    őt mi akarjuk
  • Magic Boy
    Az még a jövő zenéje!
  • Magic Boy
    Ez egy jó kérdés!
    Ráadásul én nem is örülnék neki,ha hozzánk jönne!
  • 9csöves9
    nem értem miért írják Capellot mindenhova

ki lenne olyan eszement hogy egy szárnyaló Juventustól elmenjen egy nem éppen legszebb napjaikat élő MU-ba vagy Realba...