35611
-
#1710 Miért szerinted nem? -
#1709 Miért vonod vissza? -
Monoton #1708 ezt pedig visszavonom! -
Monoton #1707 Nem is mondtam hogy hozzánk jön!
Én csak úgy hallotam hogy lehetséges a váltás! Persze felmerült a Madrid neve is ugy mint a Barca - é!
"Televagytok csatárral!" --- LOL -
#1706 Minek enne hozzátok?
Televagytok csatárral! -
Monoton #1705 Akkor tévesek az információim! Pedig több helyen is hallottam hogy lehetséges a váltás !! -
#1704 Már miért igazolna el? -
Monoton #1703 Szentesítsük a REal - Manchester barátságot! -
skristof #1702 nem -
skristof #1701 te meg hülye vagy? -
Monoton #1700 Az igaz hogy Ruud van Nistelrooy az idény végén eligazol? -
#1699 A United kirobbanó formában van
Benfica?? :D -
#1698 Birmingham City - Manchester United
A Ligakupa 5. fordulójában már a legjobb négy közé jutás a tét. A United kirobbanó formában van, ellenben a birminghami alakulattal, akik a hétvégén 4 gólt is kaptak a Manchester City otthonában.
BIRMINGHAM CITY - MANCHESTER UNITED
Helyszín: Birmingham, St. Andrews'
Idõpont: 12.20. 20:45
Közvetítés: Sport2 20:45 (élõ)
A Manchester Unitednél az állandó sérültek - Solskjaer, Fortune, Heinze - mellett Alan Smith és Louis Saha játéka kérdéses, akiket már a hétvégi Villa ellen megnyert 2-0-ás találkozóra sem neveztek vírusos megbetegedésük miatt. Sir Alex Ferguson, a United örökös menedzsere csak abban az esetben kívánja pályára küldeni a két játékost, ha teljes mértékben meggyógyultak.
A Birmingham eltiltása miatt nélkülözni kényszerül kapusát Nico Vaesent, helyére Maik Taylort állítják várhatóan a kapuba. Másodikszámú hálóõrnek a City visszarendelte a Millwallban kölcsönben szereplõ Colin Doylet. A Kékeknél hiányzik még Muzzy Izzet (térdsérülés) és Mario Melchiot (combsérülés) is.
A két csapat kerete a mérkõzésre (BBC News):
Birmingham: Taylor, Tebily , Upson, Cunningham, Painter, Johnson, Butt, Clemence, Clapham, Pandiani, Jarosik, Dunn, Pennant, Heskey, Forssell, Doyle, Gray, Lazaridis, Kilkenny.
Man. United: Howard, Steele, Neville, Bardsley, Eckersley, Brown, Pique, O'Shea, Richardson, Ronaldo, Fletcher, Martin, Smith, Park, Jones, Rossi, Saha, Ebanks-Blake, Rooney.
2005.12.19. by Tazo -
#1697 Manchester United: tartalékos Ligakupa-szereplés várható
2005-12-19 17:22 Utolsó módosítás: 2005-12-19 17:24
A Manchester United előreláthatólag sztárjai nélkül, fiatal tehetségekkel a csapatban lép pályára a keddi, Birmingham elleni Ligakupa negyeddöntőn a St. Andrews stadionban.
Giuseppe Rossi is játéklehetőséget kap Fergusontól
Giuseppe Rossi is játéklehetőséget kap Fergusontól
Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök szakvezetője előre közölte a sajtóval, hogy alapemberei nélkül küldi csapatát harcba a keddi találkozón.
"Néhány változás lesz a kezdőtizenegyben, a fiataloknak és a kevesebbet játszóknak lehetőséget adok. Üdék, gyorsak, erősek és fittek, nem lesz problémájuk" - mondta Ferguson.
Edwin van Der Sar, Gary Neville, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Ryan Giggs, Ruud van Nistelrooy és Wayne Rooney szinte biztosan nem lesz a pályán a kezdősípszó pillanatában.
Ugyanakkor Cristiano Ronaldo, Darren Fletcher, John O'Shea, Wes Brown, Keiran Richardson, Louis Saha, Tim Howard, Park Dzsi Szong, Giuseppe Rossi, Gerard Pique és Phil Bardsley számíthat a bizalomra.
A Birmingham a bajnokságban pocsékul szerepel, utolsó előtti helyen áll, így a Ligakupában keresi a vigaszt a gyengébb bajnoki teljesítményére. A tartalékos felállás ellenére a Manchester, amely a Birminghamhez hasonlóan egyszeres győztese a kupának, is komolyan veszi a harmadik számú angol sorozatot, hiszen a bajnokságban a Chelsea egyelőre utolérhetetlennek tűnik, míg az FA Kupa jelenleg csak a harmadik fordulónál tart.
"A klubnál mindig az a fontos, hogy minden téren, ahol elindulunk, a lehető legjobban szerepeljünk" - tette hozzá Ferguson, akinek csapata - némi meglepetésre - a Bajnokok Ligája csoportkörének befejezése után kiesett az elsőszámú európai sorozatból. -
#1696 Hello! A véleményeteket kérném, a Birmingham elleni Liga-kupa negyeddöntőről. Arra lennék kíváncsi, hogy a Manchesternek mennyire fontos a kupa megszerzése, milyen kerettel áll fel. Lehetőleg valaki még ma válaszoljon. Előre is köszönöm! -
faláb #1695 jah,0.2-re -
#1694 Nyert a Cselszki?
-
#1693 Sajnos az Arsenal nembírt a bírók által támogatott Chelsea-vel! -
#1692 legyen úgy!
-
pilboy #1691 x lesz -
#1690 Ja! E miatt én sem akartam az ágyúsok topikjába menni. Mit gondoltok, ki fog nyerni a fővárosi derbin? Félretéve, hogy nekunk az Arsenal az előnyösebb!
-
#1689 talán mostmár beindulunk és hosszúra nyújtjuk a veretlenségi szériánkat. Holnap meg Arsenal nyerni fog!!! -
-
faláb #1687 van Nistelrooy és Rooney -
#1686 Gólszerzők?
-
#1685 Igen ezaz!! Glory glory ManUnited!! -
faláb #1684 Aston Villát és legyőzte a MU mégpedig 2:0-ra -
#1683 ezt a manager-ből nézted ki? itt rengeteg olyan ifjú gyerek nyüzsög akinek egyetlenegy premier-league meccs sincs a háta mögött. tapasztalatlan tehetségekkel meg nem lehet dobogón végezni. ez managerben szép, a valóságban még sok-sok év (mármint a fiatalok) -
#1682 Anglia: Roy Keane a Celtichez igazolt
2005-12-15 14:05 Utolsó módosítás: 2005-12-15 14:05
A várakozásokkal ellentétben mégsem a spanyol Real Madridhoz, vagy az angol Evertonhoz, illetve Boltonhoz, hanem a skót kupagyőztes Celtic Glasgowhoz írt alá szerződést Roy Keane.
A Manchester Unitedtől novemberben elbocsátott 34 éves ír középpályás 2007 nyaráig, azaz másfél évre kötelezte el magát a zöld-fehér klubhoz, ahol heti 40 ezer fontos fizetést kap.
A Manchesterből fegyelmi okok miatt elköldött játékos 12 évig volt a "Vörös Ördögök" labdarúgója, s ez idő alatt Bajnokok Ligáját (1999) és nyolc bajnoki címet szerzett. -
#1681 Nálam így nézne ki a nagycsapat 25-ös kerete:
Kapusok:
Edwin van der Sar
Tim Howard
Ben Foster
Védők:
Phillip Bradsley
Wes Brown
Rio Ferdinand
Gabriel Heinze
Paul McShrane
Gary Neville
John O'Shea
Piqué
Jonathan Spector
Középpályások:
Cristiano Ronaldo
Darren Fletcher
Ryan Giggs
Soulaymane Mamam
Park Ji-Sung
Kieran Richardson
Paul Scholes
Alan Smith
Csatárok:
Dong Fangzhuo(Arthur Gomez)
Wayne Rooney
Giuseppe Rossi
Ole Gunnar Solskjaer
Ruud van Nistelrooy
Kezdő:
Edwin-Neville,Ferdinand,Brown,Heinze-Smith,Fletcher-Ronaldo,Rooney,Giggs-Nistelrooy
Cserék:
Howard,O'Shea,Park,Scholes,Rossi
Az átigazolási időszakna ehez igazolnák egy védőt(de Jong),egy védekező/irányító középpályást és egy csatárt!
A jövőben meg minnél hamarabb megpróbálnám megtalálni Edwin,Giggs,Solskjaer,Scholes,Neville és Nistelrooy utódát!
Akik nincsenek benne a keretben a mostani nagycsapat keretéböl azokat én eladnám!
Várom a kritikákat(a fejem azért nemkell leszedni! -
#1680 Hiddink-ra voksolok!
-
#1679 Nemjátszottunk jól mégis fölényesen nyertünk!
Remélem ez a siker helyreállítja a csapat önbizalmát! -
faláb #1678 Manchester U. [4 - 0] Wigan Athletic
30' [1 - 0] R. Ferdinand
35' [2 - 0] W. Rooney
55' [3 - 0] W. Rooney
70' [4 - 0] R.v. Nistelrooy (pen.)
-
skristof #1677 dehogy igazi
persze h fake láccik h C Ronaldo ugy van odavágva, nézd csak meg a körvonalakat.. vagy hidd el nekem :)
és én is hiddinkre szavaznék :) -
#1676 Tudod ezt nevezik kihívásnak ;))
Capellonak jövő év végén jár le a szerzősée, és mondta hogy örömmel kipróbálná magát Angliában... Nem nehéz kitalálni kire célzott, mert a Chelsea, Arsenal, Liverpool mestereinek biztos a helyük. -
#1675 Vigyétek Ottmar Hitzfeld,Fabio Capello vagy valaki mást! -
#1674 őt mi akarjuk -
#1673 Az még a jövő zenéje! -
#1672 Ez egy jó kérdés!
Ráadásul én nem is örülnék neki,ha hozzánk jönne! -
#1671 nem értem miért írják Capellot mindenhova
ki lenne olyan eszement hogy egy szárnyaló Juventustól elmenjen egy nem éppen legszebb napjaikat élő MU-ba vagy Realba...