35611
-
#1670 Na mi van mégis csak edzőváltás lesz??? -
#1669 Capello azért ilyen sikeres ,mert jók a segítői!
-
#1668 Hiddink -
#1667 a PSV-ből könnyebben eljön az ember mint a 15 meccsből 14 győzelemnél tartó fantasztikus Juventusból.
Capello és Hidding jöhet csak számításba az edzői kvalitásokat nézve. Ottmart meg utálom. -
#1666 Guus Hiddink: Nagyonjó mentálisedző,nagy taktikus a csapatai a támadásaikról híresek,nagyszerüen itéli meg a játékosai képességeit és az ebben rejlő lehetőségeket,kíválóan motivál,ha kitűz egy célt maga ellé akkor a végsőkig küzd a csapatával,a csapatai játéka a Holland iskola mintapéldája és nagyszerü en managgeli a csapatait,de a csapatainak általában gyenge a védekezése és a technikai játéka!
Martin O'Neill:Nagyonjól motivál,eltőkélt,fegyelmezett és kiváló managger,de mint edző pocsék ő csak akkor igazán jó,ha van 1 nagyonjó edzői stáb mellette!Szerintem ő a leggyengébb ebböl a 4-esböl!
Fabio Capello:Nagyojó taktikus,jólbánik a fiatalokkal,nagyonjól alkalmazkodik,eltökélt és fegyelmezett,jólk itélimeg a játékosai képességeit,a csapata lehetőségeit és jól motivál,de rá is igaz,hogy ha nincs mellette egy nagyonjó edzői stáb akkor nemér semmit!
Ottmar Hitzfeld:Klaszikus német iskola az eredményei bizonyítják a tudását!
Ha választani kéne én is Guus Hiddink-et választanám,de tudtommal neki szerződése van a PSV-vel! -
#1665 Váltás lesz?:-O
-
#1664 Miért lenne fake?
ez igazi kép -
lord nihilus #1663 lehet hogy fake, de nagyon klafa -
#1662 Guus Hiddink.et akarjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [kurvajóeddző] -
skristof #1661 SAF szerződésést nem hosszabbítják meg a nyáron..
találgatások:
Guus Hiddink
Martin O'Neill
Fabio Capello
Ottmar Hitzfeld -
#1660 fake... -
#1659 b+ :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1658 Látom ForRed unatkozol! -
#1657 -
#1656 kurva nagy -
-
Csesza #1654 megy a meccs, az Everton McFadden góljával vezetést szerzett a 7.percben de Giggs a 15.percben kiegyenlített!!!
meg kell verni az Everton-t -
lord nihilus #1653 hát mostanában az angol bajnokságban a defenzív-taktikus edzők érvényesülnek,
sajna ha a MU sikert akar, akkor nekik is ilyesmi edzőre kell bízniuk a dolgot.
Mik az alternatívák? -
#1652 Juj!Ezt megmondtad!Fergusonnal továbra sem fogtok egy fontosabb kupát sem nyerni!!!Egyébként Luxa leváltásával én se értek egyett!Na mindegy! -
#1651 Csak hogy az új tulaj nem látja benne a jövőt(pénz).
-
#1650 Mi nem vagyunk ti(szegény del Bosque-val is,hogy elbántatok és azóta se megy a csapatnak)!!!!
SAF marad amig befejezi az új sikercsapat építését! -
#1649 Szerintetek Ferguson marad az edző???Mert szerintem itt az ideje a váltásnak! Egyébként bajnokikon nem igazán értem hogy Ronaldo miért nem kezdő mostanában? -
#1644 Sajnos formán kívül volt Szkólsz és Giggs, ezért nem tudták uralni a helyzetet, illetve példát mutatni a fiataloknak. Hát, amikor annyira bevédekeztek a hazaiak, akkor kész, megállt az MU-ba az élet. Támadásoknál nuku, védekezés is nuku. Senki sem mozdul se merre, csak várják a labdát és én ezt nagyon utálom, mert ez a bizonytalanság jelképe. Sajnos már elég gyakran elő jönnek ezek a szituk már és kezdem aggódni értük.
-
#1643 Ilyen profi játékosoknak? Szerintem Scholes vagy éppen van der Sar sem most volt életében először ilyen szituációban. Ez max a fiatalokat zavarhatja szerintem, de Rooney-n ez nem látszott, Ronaldo-t viszont tényleg megviselte. -
#1642 Túl jó volt a hazai közönség. Tudtátok, hogy milyen sokat számít idegileg?
-
#1641 tegnap nem játszottunk semmit.
a hátvédek is jól eltötyögtek még 2-1es vezetésnél is, a középpályán semmi ötlet nem volt, a csatárok meg nem tudtak ennyi védővel megbirkózni.
egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy lehetett így játszani. talán az utolsó 10 percben jutott eszükbe hogy "hoppá, baj van" -
#1640 pedig tiszta 4-4-1-1-nek tűnt aztán 4-3-1-2-nek... -
lord nihilus #1639 4-4-2 be játszottak, legalábbis az elején -
#1638 Igaz a kacsahír, hogy az idén semmi trófea, akkor SAF szedheti a sátorfáját?
-
#1637 Megéztem az este a csapatot, mert szeretem őket, de csalódást okoztak ez évben nem is először a lélektelen játékukkal. Ferguson érhetetlenül cserél, nem tom mi baya a 4-4-2-vel? Egyedül Rooney hajtott 90 percet. -
#1636 "Megnéztem volna egy MU-Real meccset!"
Én is! -
Monoton #1635 Jó Bocsánatot kérek!
De láttam már nem1 MU. fant a Real topicba mocskolódni!
Ugye hogy nektem sem olyan jó érzés amikor küldik a csapatotokat?
Egyébként sajnálom hogy kiestek. Megnéztem volna egy MU-Real meccset! -
#1634 "Mellesleg az angol bajnokságban nektek szurkolok"
ez pedig számomra nem derült ki elsőre , a gáz van fiúk hsz után
De tegyük ezt mostmár félre, én sem írtam negatív kicsengésű dolgokat más topic-ba, pedig a Real sem a szivem csücske. /Intert szeretem mert elkélne az a csatársor Manchesterbe is - Adriano-Martins - tisztelem őket a tudásuk miatt/
Naennyi! -
#1633 Teljesen egyértelmű /félreérthetetlen/ smiley-kat szúrtatok a mondandótok után.
kicsit gondolkozzatok már hogy a mérkőzés után milyen lelkiállapotban van egy MU-fanatikus és akkor még a ti gúnyos kommentjeiteket kell olvasnom a MU-fórumon belül /Real,Inter fórumban lehet büntetlenül mocskolódni, röhögni/
De ez a tegnap, én mamár nem haragszom senkire, csak mostmár figyeljünk oda hogy mit irogatunk jó? -
lord nihilus #1632 az a lényeg: védekező középpályást nem helyettesíthet csatár(A.Smith-ugye?)
amúgy az elmúlt években átalakult rendesen a foci...nem érhető el komoly eredmény csak ha van min. 2 véd.kp.(ugye nem kell példát sorolnom?)
amúgy ezek után jöhet egy fellendülés, én már átéltem mikor a Bayern 2002-2003-as szezonba volt csop.utolsó, de azóta évről évre újra jobbak...úgyhogy ne szomorkodjatok -
#1631 Skacok figyeljunk már oda, hogy mit mondunk!!!!
-
#1630 Igen a smillie miat van baj a hozzászólásoddal!
Amúgy egyetértek mindkét hozzászólásoddal! -
#1629 de most a Real jutott tovább, ti pedig nem, ennyi, kész... És még 3 hónap alatt sok minden változhat, ti megelőzhetitek a Chelseat (remélem), a real meg még a BL-t is megnyerheti. -
#1628 Mi a fasz bajod van?? Az eredmény gáz volt, nem? Vagy szerinted a 2-1 jó eredmény volt félidőben?? Mellesleg az angol bajnokságban nektek szurkolok, a mögötte lévő szmájli miatt csinálod ezt? Legalább ne vegyük már olyan komolyan, ez sport. Gratulálok ehhez a sértődött hsz-ednek. -
faláb #1627 tudom,bocsi utólag