35611
-
#5771 Nézz itt körül! :) -
Paranoia #5770 Eeh mértnem a viasaton van hajdu bvel?! -
#5769 viasat3 honlapján asszem lehet de csak akkor ha neted gyorsabb mint 1 mega -
#5768 Majd meglátjuk:)) -
#5767 online nem tudjátok hol lehet élő képen nézni? -
#5766 szerintem nem kontrára fogtok jáccani:PPPPPPP-.- -
skristof #5765 apakezdőőőődik... :)
nekem is idei mez teccik legjobban -
#5764 Manchester United
1 Van der Sar
22 O'Shea
6 Brown
5 Ferdiand
4 Heinze
7 C. Ronaldo
24 Fletcher
16 Carrick
18 Scholes
11 Giggs
8 Rooney
forrás:
ns -
#5763 Szerintem a 2005-2006 os volt a legjobb mez, de mind1 minden MU mez jó:P
-
#5762 sztem is jobban néz ki...
de alényeg h este továbbjussunk, már alig több mint 1óra -
Paranoia #5761 eh nekem megvan az az új mez,1hete lese veszem,dezodort rája azt hjó is
1ébként meg sztem mesze legjobb mez az eddig mu mezeim közül. -
#5760 Hát Vodafone nélkül nem ugyanaz :P ez a mez is jobban nézne ki azzal, inkább mint AIG. -
andris7 #5759 nekem is az előző szezon fehér meze van, nagy kedvenc :) -
#5757 Én is csak nem az új-ba henem a 2004-2005 szezonbéli mezbe.....kicsit régi de jobb mint a mostani szvsz -
andris7 #5756 én már mezbe feszítek ^^ -
#5755 Én meg nem merek tippelni,csak jussunk valahogy tovább,sérülés nékül!
Nagyon várom a meccset,már minden be van készítve,pia,kaja :D
-
#5754 1-1 et vagy 2-2 őt tippelek. -
skristof #5753 utána már észrevettem :) -
#5752 Neked meg már csak olvasni kellene. -
skristof #5751 tényleg jól fog jönni, hogy scholes-nak lesz majd itt joga kimoderálni néhány ide nem illő elemet :) -
#5750 #5748 -
skristof #5749 Ferguson: A United nem áll be védekezni, mert gól kell a döntőhöz
Sir Alex Ferguson úgy érzi, a Manchester Unitednek mindenképpen gólt kell szereznie ahhoz, hogy az AC Milan vendégeként bejusson a Bajnokok Ligája döntőjébe. Az angol labdarúgócsapat skót menedzsere szerint az olasz gárda legalább egyszer biztosan beveszi Edwin van der Sar kapuját, így hiba lenne, ha a „vörös ördögök” csak a védekezésre összpontosítanának, s lemondanának a támadás lehetőségéről.
„Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a Milannak hazai pályán nagy esélye van arra, hogy gólt szerezzen. Reméljük, hogy el tudjuk kerülni ezt, de fontos, hogy a támadásokkal is törődjünk a magunk védelmében” – kezdte nyilatkozatát Sir Alex Ferguson.
A skót sikeredző elárulta: az MU nem akarja megszállni kapujának előterét, másképen akarja kiharcolni a döntőbe kerülést.
„Ha veszítünk, akkor azt a magunk módján tesszük, nem védekezve. Egyértelmű, hogy kiemelkedő teljesítményre lesz szükségünk, s gólt kellene szereznünk. Tudjuk, mi vár ránk, hiszen az első mérkőzésen már szembesülhettünk az AC Milan tudásával. Nagyon magas szintű produkciót kell nyújtanunk, de tudom, képesek vagyunk erre” – tette hozzá a Manchester United szakmai főnöke.
Ferguson szerint kulcsfontosságú lesz, hogy a manchesteri játékosok nem szórják el a labdát, mert így megakadályozhatják a gyors milánói ellentámadásokat.
„Ez a nagy mérkőzések egyik legfontosabb eleme, kiválóan kell tartanunk idegenben a labdát. Remélem, kilencven percen át meg tudjuk valósítani taktikánkat” – jegyezte meg a tapasztalt tréner.
Két évvel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az AC Milan mindkétszer 1-0-ra győzte le az MU-t, s ez az eredmény szerdán este is az olasz gárda továbbjutását jelentené. Akkor Hernan Crespo döntötte el a párharcot, de rá már nem számíthat Carlo Ancelotti vezetőedző. Igaz, Kaká már a múlt kedden is bebizonyította, akár egyedül is képes a „vörös ördögök” legyőzésére, hiszen két fontos gólt rúgott. -
skristof #5748 köszönjük, hogy jelenléteddem emelted a topik színvonalát.. -.- -
Olyan vörös a szemed Hozéé, csak nem muslica ment bele?!! -
andris7 #5746 ilyen meccset nem tudok társaságba nézni [amúgyis szeged^^]
az izgalmi állapotom kezd változni :) -
#5745 büntetőpontnak hívják... -
skristof #5744 ki hol nézi a meccset?
megint maradjunk otthon az bejön, vagy vmi pesti kocsma? :) -
Csesza #5743 ha bann-t kaptál volna akkor most nem irogatnál ide... -
#5742 nah megyek beszerzőkörútra heineken multypakkok rendelnek!:) nektek is jó meccsnézést! -
#5741 kaptam bant:) -
#5740 BAJNOKOK LIGÁJA, ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ ELŐTT. A vendégek edzője szerint az olasz együttes szinte biztosan betalál, így döntő fontosságú lesz a támadójáték
Ferguson: A United nem áll be védekezni, mert gól kell a döntőhöz
Sir Alex Ferguson úgy érzi, a Manchester Unitednek mindenképpen gólt kell szereznie ahhoz, hogy az AC Milan vendégeként bejusson a Bajnokok Ligája döntőjébe. Az angol labdarúgócsapat skót menedzsere szerint az olasz gárda legalább egyszer biztosan beveszi Edwin van der Sar kapuját, így hiba lenne, ha a „vörös ördögök” csak a védekezésre összpontosítanának, s lemondanának a támadás lehetőségéről.
Sir Alex Ferguson tudja, csúcsteljesítmény kell a döntőhöz
„Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a Milannak hazai pályán nagy esélye van arra, hogy gólt szerezzen. Reméljük, hogy el tudjuk kerülni ezt, de fontos, hogy a támadásokkal is törődjünk a magunk védelmében” – kezdte nyilatkozatát Sir Alex Ferguson.
A skót sikeredző elárulta: az MU nem akarja megszállni kapujának előterét, másképen akarja kiharcolni a döntőbe kerülést.
„Ha veszítünk, akkor azt a magunk módján tesszük, nem védekezve. Egyértelmű, hogy kiemelkedő teljesítményre lesz szükségünk, s gólt kellene szereznünk. Tudjuk, mi vár ránk, hiszen az első mérkőzésen már szembesülhettünk az AC Milan tudásával. Nagyon magas szintű produkciót kell nyújtanunk, de tudom, képesek vagyunk erre” – tette hozzá a Manchester United szakmai főnöke.
Ferguson szerint kulcsfontosságú lesz, hogy a manchesteri játékosok nem szórják el a labdát, mert így megakadályozhatják a gyors milánói ellentámadásokat.
„Ez a nagy mérkőzések egyik legfontosabb eleme, kiválóan kell tartanunk idegenben a labdát. Remélem, kilencven percen át meg tudjuk valósítani taktikánkat” – jegyezte meg a tapasztalt tréner.
Két évvel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az AC Milan mindkétszer 1-0-ra győzte le az MU-t, s ez az eredmény szerdán este is az olasz gárda továbbjutását jelentené. Akkor Hernan Crespo döntötte el a párharcot, de rá már nem számíthat Carlo Ancelotti vezetőedző. Igaz, Kaká már a múlt kedden is bebizonyította, akár egyedül is képes a „vörös ördögök” legyőzésére, hiszen két fontos gólt rúgott.
Forrás:NSO -
#5739 Én is támogatom,félreértések elkerülése végett :)) Csak már pár éve megvan nyitva a topik,és nem volt házigazdája,ezért hoztam fel ezt.
Amúgy egy kis előzmény,aki nem láttam múlthéten az első mérkőzést:
Manchester United vs. AC Milan -
pilboy #5738 Rash87, Paranoia, kulabácsi!
köszi az elismeréseket :)
mára nem merek tippelni, mert nem tudok elfogulatlanságból :(
:P
-
#5737 énis támogatom, mivel te is nyitottad a topikot! -
#5736 ma 20:45 M1 élő -
#5735 Golyo, skristof köszi, megbeszéltem Rash al is , akkor írok Gabbernek! -
#5734 én is támogatom :D -
#5733 olvass vissza #5721 -
#5732 mikor lesz meccs??szerda???? -
#5731 Maldini szinte biztos nem, Vidics talán, Ferdinand valószínűleg játszik
Olasz sajtóértesülés szerint Paolo Maldini nem léphet pályára az AC Milan labdarúgócsapatában a Manchester United elleni szerdai visszavágón, a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A 38 éves csapatkapitány még a múlt heti első mérkőésen (3-2) sérült meg az Old Traffordon. A vendég angoloknál Rio Ferdinand játéka valószínű, Nemanja Vidicsé még mindig erősen kétséges.
„Nagyon csekély az esély arra, hogy számíthatunk rá a meccsen. Csak este hozom meg a döntést” – idézte a La Gazzetta dello Sport című napilap Carlo Ancelottit, a Milan vezetőedzőjét.
Maldinin kívül Ancelottinak más gondja nincs, a legerősebb csapatát küldheti pályára. Ha Maldini nem játszik, akkor Daniele Bonera játszik majd helyette.
A Manchester Unitednél csak az biztos, hogy Gary Neville nem lesz ott a San Siro gyepén, Rio Ferdinand és Nemanja Vidics viszont – amint azt tegnap megírtuk – elutazott Milánóba.
Utóbbi kettőre nem számíthatott Sir Alex Ferguson vezetőedző az Old Traffordon, de úgy tűnik, hogy akár vissza is térhetnek, hiszen csak az utazhat, aki az orvosi vizsgálaton és a fizikai teszten is átmegy a találkozó előtt.
Ha Ferdinand és Vidics is játszhat, a United esélyei jelentősen javulnak, hiszen az első meccsen az a Gabriel Heinze volt az egyik középső védő, aki egyébként baloldali emberfogó.
Felépült térszalag-sérüléséből Louis Saha is, ami azt jelenti, hogy támadásban még egy ember áll Ferguson rendelkezésére.
Ismeretes: az első mérkőzést 3-2-re megnyerte a Manchester United, amely akkor juthat be a döntőbe, ha nem szenved vereséget, vagy ha veszít, de csak egy góllal, és legalább hármat szerez a San Siróban.
A párharc továbbjutója május 23-án Athénban a Liverpoollal csap össze a BL-trófeáért.