35611

• Rash87
    Nézz itt körül! :)
  • Paranoia
    Eeh mértnem a viasaton van hajdu bvel?!
  • LasCar16
    viasat3 honlapján asszem lehet de csak akkor ha neted gyorsabb mint 1 mega
  • Rash87
    Majd meglátjuk:))
  • soma22
    online nem tudjátok hol lehet élő képen nézni?
  • LasCar16
    szerintem nem kontrára fogtok jáccani:PPPPPPP-.-
  • skristof
    apakezdőőőődik... :)

nekem is idei mez teccik legjobban
  • soma22
    Manchester United

1 Van der Sar
    22 O'Shea
    6 Brown
    5 Ferdiand
    4 Heinze
    7 C. Ronaldo
    24 Fletcher
    16 Carrick
    18 Scholes
    11 Giggs
    8 Rooney

forrás:
    ns
  • Pucher
    Szerintem a 2005-2006 os volt a legjobb mez, de mind1 minden MU mez jó:P
  • kulabácsi
    sztem is jobban néz ki...
    de alényeg h este továbbjussunk, már alig több mint 1óra
  • Paranoia
    eh nekem megvan az az új mez,1hete lese veszem,dezodort rája azt hjó is
    1ébként meg sztem mesze legjobb mez az eddig mu mezeim közül.
  • Pucher
    Hát Vodafone nélkül nem ugyanaz :P ez a mez is jobban nézne ki azzal, inkább mint AIG.
  • andris7
    nekem is az előző szezon fehér meze van, nagy kedvenc :)
  • Pucher
    Én is csak nem az új-ba henem a 2004-2005 szezonbéli mezbe.....kicsit régi de jobb mint a mostani szvsz
  • andris7
    én már mezbe feszítek ^^
  • Rash87
    Én meg nem merek tippelni,csak jussunk valahogy tovább,sérülés nékül!
    Nagyon várom a meccset,már minden be van készítve,pia,kaja :D

• Scholes18
    1-1 et vagy 2-2 őt tippelek.
  • skristof
    utána már észrevettem :)
  • Rash87
    Neked meg már csak olvasni kellene.
  • skristof
    tényleg jól fog jönni, hogy scholes-nak lesz majd itt joga kimoderálni néhány ide nem illő elemet :)
  • toysoldier
  • skristof
    Ferguson: A United nem áll be védekezni, mert gól kell a döntőhöz

Sir Alex Ferguson úgy érzi, a Manchester Unitednek mindenképpen gólt kell szereznie ahhoz, hogy az AC Milan vendégeként bejusson a Bajnokok Ligája döntőjébe. Az angol labdarúgócsapat skót menedzsere szerint az olasz gárda legalább egyszer biztosan beveszi Edwin van der Sar kapuját, így hiba lenne, ha a „vörös ördögök” csak a védekezésre összpontosítanának, s lemondanának a támadás lehetőségéről.

„Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a Milannak hazai pályán nagy esélye van arra, hogy gólt szerezzen. Reméljük, hogy el tudjuk kerülni ezt, de fontos, hogy a támadásokkal is törődjünk a magunk védelmében” – kezdte nyilatkozatát Sir Alex Ferguson.

A skót sikeredző elárulta: az MU nem akarja megszállni kapujának előterét, másképen akarja kiharcolni a döntőbe kerülést.

„Ha veszítünk, akkor azt a magunk módján tesszük, nem védekezve. Egyértelmű, hogy kiemelkedő teljesítményre lesz szükségünk, s gólt kellene szereznünk. Tudjuk, mi vár ránk, hiszen az első mérkőzésen már szembesülhettünk az AC Milan tudásával. Nagyon magas szintű produkciót kell nyújtanunk, de tudom, képesek vagyunk erre” – tette hozzá a Manchester United szakmai főnöke.

Ferguson szerint kulcsfontosságú lesz, hogy a manchesteri játékosok nem szórják el a labdát, mert így megakadályozhatják a gyors milánói ellentámadásokat.
    „Ez a nagy mérkőzések egyik legfontosabb eleme, kiválóan kell tartanunk idegenben a labdát. Remélem, kilencven percen át meg tudjuk valósítani taktikánkat” – jegyezte meg a tapasztalt tréner.

Két évvel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az AC Milan mindkétszer 1-0-ra győzte le az MU-t, s ez az eredmény szerdán este is az olasz gárda továbbjutását jelentené. Akkor Hernan Crespo döntötte el a párharcot, de rá már nem számíthat Carlo Ancelotti vezetőedző. Igaz, Kaká már a múlt kedden is bebizonyította, akár egyedül is képes a „vörös ördögök” legyőzésére, hiszen két fontos gólt rúgott.
  • skristof
    köszönjük, hogy jelenléteddem emelted a topik színvonalát.. -.-
  • Matthew Prosac

Olyan vörös a szemed Hozéé, csak nem muslica ment bele?!!
  • andris7
    ilyen meccset nem tudok társaságba nézni [amúgyis szeged^^]
    az izgalmi állapotom kezd változni :)
  • toysoldier
    büntetőpontnak hívják...
  • skristof
    ki hol nézi a meccset?
    megint maradjunk otthon az bejön, vagy vmi pesti kocsma? :)
  • Csesza
    ha bann-t kaptál volna akkor most nem irogatnál ide...
  • LasCar16
    nah megyek beszerzőkörútra heineken multypakkok rendelnek!:) nektek is jó meccsnézést!
  • passatgt
    kaptam bant:)
  • G04LK33PeR
    BAJNOKOK LIGÁJA, ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ ELŐTT. A vendégek edzője szerint az olasz együttes szinte biztosan betalál, így döntő fontosságú lesz a támadójáték
    Ferguson: A United nem áll be védekezni, mert gól kell a döntőhöz
    Sir Alex Ferguson úgy érzi, a Manchester Unitednek mindenképpen gólt kell szereznie ahhoz, hogy az AC Milan vendégeként bejusson a Bajnokok Ligája döntőjébe. Az angol labdarúgócsapat skót menedzsere szerint az olasz gárda legalább egyszer biztosan beveszi Edwin van der Sar kapuját, így hiba lenne, ha a „vörös ördögök” csak a védekezésre összpontosítanának, s lemondanának a támadás lehetőségéről.
    Sir Alex Ferguson tudja, csúcsteljesítmény kell a döntőhöz

„Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a Milannak hazai pályán nagy esélye van arra, hogy gólt szerezzen. Reméljük, hogy el tudjuk kerülni ezt, de fontos, hogy a támadásokkal is törődjünk a magunk védelmében” – kezdte nyilatkozatát Sir Alex Ferguson.

A skót sikeredző elárulta: az MU nem akarja megszállni kapujának előterét, másképen akarja kiharcolni a döntőbe kerülést.

„Ha veszítünk, akkor azt a magunk módján tesszük, nem védekezve. Egyértelmű, hogy kiemelkedő teljesítményre lesz szükségünk, s gólt kellene szereznünk. Tudjuk, mi vár ránk, hiszen az első mérkőzésen már szembesülhettünk az AC Milan tudásával. Nagyon magas szintű produkciót kell nyújtanunk, de tudom, képesek vagyunk erre” – tette hozzá a Manchester United szakmai főnöke.

Ferguson szerint kulcsfontosságú lesz, hogy a manchesteri játékosok nem szórják el a labdát, mert így megakadályozhatják a gyors milánói ellentámadásokat.
    „Ez a nagy mérkőzések egyik legfontosabb eleme, kiválóan kell tartanunk idegenben a labdát. Remélem, kilencven percen át meg tudjuk valósítani taktikánkat” – jegyezte meg a tapasztalt tréner.

Két évvel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az AC Milan mindkétszer 1-0-ra győzte le az MU-t, s ez az eredmény szerdán este is az olasz gárda továbbjutását jelentené. Akkor Hernan Crespo döntötte el a párharcot, de rá már nem számíthat Carlo Ancelotti vezetőedző. Igaz, Kaká már a múlt kedden is bebizonyította, akár egyedül is képes a „vörös ördögök” legyőzésére, hiszen két fontos gólt rúgott.

Forrás:NSO
  • Rash87
    Én is támogatom,félreértések elkerülése végett :)) Csak már pár éve megvan nyitva a topik,és nem volt házigazdája,ezért hoztam fel ezt.

Amúgy egy kis előzmény,aki nem láttam múlthéten az első mérkőzést:

Manchester United vs. AC Milan
  • pilboy
    Rash87, Paranoia, kulabácsi!
    köszi az elismeréseket :)

mára nem merek tippelni, mert nem tudok elfogulatlanságból :(
    :P

• kulabácsi
    énis támogatom, mivel te is nyitottad a topikot!
  • Scholes18
    ma 20:45 M1 élő
  • Scholes18
    Golyo, skristof köszi, megbeszéltem Rash al is , akkor írok Gabbernek!
  • Golyo69
    én is támogatom :D
  • toysoldier
    olvass vissza #5721
  • NeverwinterKING
    mikor lesz meccs??szerda????
  • Rash87
    Maldini szinte biztos nem, Vidics talán, Ferdinand valószínűleg játszik

Olasz sajtóértesülés szerint Paolo Maldini nem léphet pályára az AC Milan labdarúgócsapatában a Manchester United elleni szerdai visszavágón, a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A 38 éves csapatkapitány még a múlt heti első mérkőésen (3-2) sérült meg az Old Traffordon. A vendég angoloknál Rio Ferdinand játéka valószínű, Nemanja Vidicsé még mindig erősen kétséges.

„Nagyon csekély az esély arra, hogy számíthatunk rá a meccsen. Csak este hozom meg a döntést” – idézte a La Gazzetta dello Sport című napilap Carlo Ancelottit, a Milan vezetőedzőjét.

Maldinin kívül Ancelottinak más gondja nincs, a legerősebb csapatát küldheti pályára. Ha Maldini nem játszik, akkor Daniele Bonera játszik majd helyette.

A Manchester Unitednél csak az biztos, hogy Gary Neville nem lesz ott a San Siro gyepén, Rio Ferdinand és Nemanja Vidics viszont – amint azt tegnap megírtuk – elutazott Milánóba.

Utóbbi kettőre nem számíthatott Sir Alex Ferguson vezetőedző az Old Traffordon, de úgy tűnik, hogy akár vissza is térhetnek, hiszen csak az utazhat, aki az orvosi vizsgálaton és a fizikai teszten is átmegy a találkozó előtt.

Ha Ferdinand és Vidics is játszhat, a United esélyei jelentősen javulnak, hiszen az első meccsen az a Gabriel Heinze volt az egyik középső védő, aki egyébként baloldali emberfogó.

Felépült térszalag-sérüléséből Louis Saha is, ami azt jelenti, hogy támadásban még egy ember áll Ferguson rendelkezésére.

Ismeretes: az első mérkőzést 3-2-re megnyerte a Manchester United, amely akkor juthat be a döntőbe, ha nem szenved vereséget, vagy ha veszít, de csak egy góllal, és legalább hármat szerez a San Siróban.

A párharc továbbjutója május 23-án Athénban a Liverpoollal csap össze a BL-trófeáért.