35611
-
#5891 GYŐZELEM!!! -
#5890 Nem volt egy hű de nagy meccs,de a lényeg,a győzelem volt!Utolsó percek elég kemények voltak!De h Ball miért nem kapott 1 lapot,vagy 2-t.. azt nem értem még mindig.
Szép volt!
Holnap meg hajrá Arsenal!!! -
skristof #5889 megvvaaaaaaaan :) -
skristof #5888 kiváncsi vagyok a kékek edzője eg ilyen kamu 11es után mit nyilatkozik, megint a united-et segítik a bírók, mi? :) -
#5887 Éreztem h kivédi :D
Ball-nak meg már rég az öltőzőben lenne a helye!!! Mi a faszt akar már ez a köcsög :@ Nem igaz,h minimum egy sárgát nem tudnak adni neki. -
#5886 hát bazzz, ezt nem hiszem el....
hehe kihagyta a 11est :D -
skristof #5885 ezek nem normálisak bazz :\ -
#5884 remélem a bírót is eltiltják... -
#5883 mi a qrva anya baja van annak a hülye taknyos ballnak...de a spori se normális -
Csesza #5882 most is volt Ireland részéről egy nagyon dúrva talpalás és el is találta Vidic-et mégsem kapott semmit -
#5881 Ő volt az! Szvsz egy köcsög húzás volt.Eddig normálisan nem tudta elvenni Ronaldotól a labdát.Remélem én is,h eltiltják.... -
Csesza #5880 Ball volt az aki megtaposta Ronaldo-t? hát kegyetlen volt, tutiszáz, hogy eltiltják egy időre a videófelvételek alapján, ekkora egy faszparasztot -
#5879 De a lényeg,h vezetünk ;) -
pilboy #5878 tényleg csoda, h Ball lehozta a félidőt lap nélkül...
nagyon lanygyi meccs :/ -
#5877 John Obi Mikel: A Chelsea jobb, mint a Manchester United!
A középpályás szerint a rivális szerencsésebb volt, de még nem dőlt el a bajnoki cím sorsa. -
#5876 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! -
#5875 Igy van!!! Ez a bunkó megérdemelte... -
#5874 hát a mit képzel ez a buzi ki ö a pályán ez rég piros -
#5873 remélem eltiltják egy időre azt a suttyót :@@@@ -
#5872 Elég kemény volt :|
:@ -
#5871 Hülye tróger citys paraszt hát mit csinál a pályán....:S -
pilboy #5870 hehe, én mindig megmondom neki, h mikor van MU meccs, és akkor nincs gond :) (pedig minden héten csak hétvégén találkozunk) -
#5869 nekem meg barátnőmhöz kell mennem mert csak most érek rá meg ő is 2 héten belül! mit csináljak ilyenkor, muszáj felvennem, de úgy nem lesz az igazi... -
Paranoia #5868 áááhh esküvőre kell mennem,csúnyán lemaradok rollaRemélem jó hírek fogadnak mire haza érek -
pilboy #5867 nézze mindenki, én is azt teszem ;) -
#5866 Sport1
13:30 Labdarúgás, angol bajnokság
Manchester City - Manchester United ÉLŐ
-
andris7 #5865 így van mint, ahogy az is igaz hogy más egész szezonba jól játszani, meg mondjuk csak egy 10 meccses sorozatban. kinek a pap kinek a paplan :( -
#5864 minden csapatnál van rossz szezon de ez gyenge kifogás, tudom hogy nehéz de ha ti mentetek volna tovább akkor nem lenne baj.. egyszerűen jobbak voltunk ennyi -
pilboy #5863 persze :)
én is erre gondoltam, amikor ezt írtam: "sokkal nehezebb dolgunk van a bajnokságban, mint a Milannak" -
Zenszkij #5862 Nah, fújtak már be ilyen büntetőt a Milannak maradjunk ennyiben. Amúgy meg a Seria A az idén egy vicc volt, abszolút nem erőltette meg magát a Milan a 4. helyért, pihentek végig...(ahogy a Pool se szakadt meg a bajnoki címért). Bajnoki címünk akkor értékelődik fel a legjobban, ha a mi győztes ligánkból kerül ki a BL győztes.......remélem értitek mire gondolok...:) -
#5861 Én nem így láttam,de szerintem mindegy,mert ezen nem változtat semmit. -
#5860 Telejsen egyértelmű hogy nem volt 11-es!Csak a kommentátor baromsága volt... -
Livius #5859 A 11-est arra a mozzanatra gondoljátok amikor Rooney ollózni próbált? Szerintem az nem volt 11-es. Egyszerűen rosszúl jött a beadás, és ha már a levegőben volt és mögötte egy Milanvédő volt (aki inkább a fejét védte az ollózástól) megpróbált nagyot esni. -
#5858 :(
-
#5857 Az igaz hogy nem csak Ronaldo-ból áll a csapat de a középpályások közül ő az akinek a támadásokat kéne indítani, de ugyanúgy Giggs-nek se ment és lehet hülyeséget mondok de Scholes játékán látszott hogy ő azért nem játszik agresszívabban és azért nem megy bele az erőszakosabb labdaszerzésekbe mert nem szeretné hogy úgy járjon mint 99-be.A második félidőben rájött hogyha így játszik tovább nem azért nem fog ott lenni a döntőben mert összeszedte a sárgáit hanem azért mert nem jut tovább a csapat ha így folyik tovább a meccs. Én így gondolom...... -
#5856 csak nyerjük meg a bajnokságot, az nagyon nagy önbizalmat fog adni jövőre! És akkor tarolunk a BL-ben is!! -
#5855 Én sem a bíróra fogom,de sok helyzetben nem értettem vele egyet,főleg a 11-es helyzetnél...Ha azt megadja,belőjük,akkor nagy esély lett volna a továbbjutásra.
Másik dolog,h nem csak Ronaldo-ból áll a csapat,szóval ő is megtette amit tudott,más kérdés,h nem nagyon ment neki.
-
#5854 Szerintem az egyik tényező amiért kikaptunk az Ronaldo játéka, rá sem ismertem ennél ő sokkal jobb de most mintha ott se lett volna a pályán. -
pilboy #5853 nah a tegnapi meccsről:
az első negyedórát átaludtuk (vagy nem tudtunk alkalmazkodni a külső tényezőkhöz), ugyanúgy, mint az Everton ellen :(
2 védelmi hibából kaptunk gólt, nem tudtuk megtartani a labdát, jobb volt a Milan
bár azt nem értem, h Gattusonak miért engedett meg mindent, amellett, h jól játszott, durva is volt és még csak lapot sem kapott az 1. félidőben (nem is fújta le az összes szabálytalanságát)
nem akarom a bíróra fogni, de ezt megemlíteném azért, vmint természetesen a 11-est... azt mindenki láthatta, h tiszta büntető volt, és azért 2-1-nél bele szoktunk lendülni, óriási fordulat lehetett volna...
a 3. gól már minden mind1 alapon volt, nem osztott, nem szorzott.
elégedett vok a legjobb 4 között voltunk nagyon erőltetett menetben vunk (PL, BL, FA), pont a legrosszabbkor jöttek ki a sérülések, sokkal nehezebb dolgunk van a bajnokságban, mint a Milannak, ők tudták pihentetni a sztárokat, mi nem, mivel szűkös a keret...
Gratulálok a csapatnak az idei BL meneteléshez!
Gratulálok a Milannak! (harmadszorra nem fog sikerülni ellenünk! ;) )
a döntőben hajrá Pool! -
#5852 év elején ezekről az eredményekről még álmodni sem mert senki
nincs mit szégyellni, szép volt!