35611
-
#5570 2-1 a Chelseanek -
#5569 1-1 a bolton -
#5568 hetek óta olyan szarul focizunk bazze h én ezt már nem értem, most is kaptunk egy potyagólt, de még 1 értelmes helyzetünk nem volt, nemtom mi a fakk van de ez így nagyon kevés:// -
#5567 nemrég ébredtem mert tegnap buliztunk haverokkal csajokkal. egy szó nem volt a Manchesterről, ma reggel mégis azt álmodtam hogy a Chelsea 2-1-re nyer a Stamford Bridge-n és hogy a bajnokságot végül elbukjuk, ülök a szobámban és azon gondolkodok h a francba történhetett ez meg... Szól az óra, felkelek, bekapcsolom a TV-t, Everton - Man.U 1-0...
Szép kis rémálom volt, remélem nem lesz valóság belőle -
#5566 ...1-0 evertonnak :S
de veztet a bolton is a Chelesa ellen :D -
Csesza #5565 ejjjj :S -
pilboy #5564 hát nehéz meccs lesz, az szent :/ -
#5563 hát legyen úgy!
csak nyerjünk, tökmind1 nekem már hogy 3-2 re vagy 5-0 ra! -
#5562 Szerintem 0-2re nyerünk :] -
#5561 sajnos nekem meg a mi meccsünkre van egy ilyen érzésem hogy nem fogunk nyerni. nemtudom pedig általában nagyon optimista vok.. majd kiderűl
Glory MU!! -
#5560 Jaja :)
Nem tudom miért,de van egy érzésem,hogy van kikapnak,vagy X lesz.
Remélem bejön. -
pilboy #5559 uhh, most nézem, h a Kékek is egy időben játszanak és az meg a Sport2 nyomja élőben -
#5558 Sport1
13:30 Labdarúgás, angol bajnokság
Everton - Manchester United ÉLŐ -
Paranoia #5557 hát azért a bolton,meg az everton csapat mind a kettő az a fajta amelyik felszívja magát nagy csapatok ellen és képes a gyözelemre is akár! -
pilboy #5556 Chelsea-Bolton Wanderers: 1, x
Everton-Manchester United: 3 esélyes
Arsenal-Chelsea: x
Manchester City-Manchester United: 2
Manchester United-West Ham United: 1
Chelsea-Everton: 1, x
Chelsea-Man Utd: 3 esélyes -
pilboy #5555 úgy érzem, ha ma nyerünk, akkor mi leszünk a bajnokok -
#5554 Érzi a Chelsea vesztét,és így vezeti le a feszültséget :P
Meg amúgy is bolond Mourinho..
Mit fog nyilatkozni,mikor mind a 3 cím a Man. Utd. lesz.
Off:
Tényleg naon meleg van xD
-
Paranoia #5553 Meg kellene büntetni Mourinhót!
Megelégelte Jose Mourinho verbális támadásait Sir Alex Ferguso. A skót szakember szerint meg kellene büntetni portugál kollégáját, aki - véleménye szerint - legutóbb megkérdőjelezte a játékvezetők elfogulatlanságát, és beleszólt a munkájukba.
A Nemzeti Sport is megírta, hogy a Chelsea szakvezetője az angol bajnokság múlt hétvégi fordulója után így nyilatkozott:
"Az új futballszabályok, amelyekkel szembe kell néznünk, nehéz körülményeket teremtenek számunkra. A Manchester United ellen egyszerűen képtelenség büntetőhöz jutni."
"Jogom van hozzá, hogy megmondjam. Nem hiszem, hogy bárki nyomást gyakorolhat rám, hiszen csak igazat beszélek, és nem azt mondom, hogy a játékvezetők nem tisztességesek."
"… ha valaki ezért megtámad, akkor az a demokrácia végét jelenti, és visszamehetünk a régi időkbe."
Ferguson ugyanakkor másként látja: szerinte Mourinho szavai jelentik a veszélyt.
"Jose úgy tűnik személyes hadjáratot folytat a szabályok, a tisztesség ellen" - jelentette ki egy pénteki sajtótájékoztatón a Manchester United mestere.
"Úgy gondolom, a szövetség és a liga túlságosan könnyedén veszi őt, hiszen amit beszél, az arról szól, hogy a játék gyanús, és ez mindenképpen helytelen. Meglepő, mert ez most már így megy majd tovább."
"Korábban a Barcelonát vádolta meg," - folytatta Sir Alex. "Meggyanúsította a svéd játékvezetőt (Anders Frisk), nagy nyomás alá helyezte a német bírót a szerda esti BL-mérkőzés előtt, és inzultálta a nagy múltú Liverpoolt, azt sugallván, hogy le akarja vadászni Drogbát."
"Egyre messzebbre és messzebbre megy. Ez csak látma, hencegés - nagyon csalódott vagyok," - tette hozzá.
Mai hír, hogy Mourinho a portugál televízióban azt mondta: honfitársa, Cristiano Ronaldo, a Manchester United klasszisa nem mond igazat.
"Hazudik, ha azt állítja, hogy a Manchester United javára ítéltek több olyan tizenegyest ebben a szezonban, amelyhez hasonló szituációban nem fújtak ellenük - vélekedett Mourinho. - Ronaldo nagyszerű játékos, valószínűleg jelenleg ő a legjobb a világon. De meg kell érnie arra, hogy elfogadja, a tényekkel nem lehet vitatkozni. Ha pedig mégis hazudik, akkor sohasem éri el azt a szintet, amelyre futballistaként törekszik."
A feszültség tehát nagy, és Mourinho valószínűleg azért mert ilyen messzire menni, mert úgy gondolja, hogy a bajnoki véghajrában a szövetség és a liga nem meri megbüntetni.
Forrás: NSO -
#5552 na jólvan ez azér maradjon meg Manchester United fan club :D -
#5551 az a rohatt meleg:D -
Paranoia #5550 jovan má tom,kicsit sok volt az ablak na -
#5549 -
#5548 te hölye:DDDD -
Paranoia #5547 Hm ezt nem íde akartam:S sry -
Paranoia #5546 Huaa jön a nagy meleg.Ilyenkor 2x durvább színni,kint anaponrádtesz a napsütés. -
#5545 fáj nekik az hogy a mu okosan és sokkal költségkimélőbben igazolt, és mégis alázza az egész világot:) -
pilboy #5544 "...a tényekkel nem lehet vitatkozni..."
pontosan! nézze csak meg a statisztikákat
szánalmas egy ember ez! nála undorítóbb férget ritkán látni sportpálya közelében -
skristof #5543 persze lelki hadviselés, arra megy hogy ne a csapata dicsőséges menetelését figyelje mindenki, de ez már tényleg szánalmas
mondjuk a the sun meg a blikk-nemzetisport mindig vevő lesz ezekre. -
#5542 Mourinho mint egy hisztis 10 éves kisgyerek.. -
#5541 áhh én már nem is foglalkozom vele, minden meccs elött mondd vmit, sztem lassan már az angol lapok sem fogják idézni mert értelmetlen...feltünési viszketegségben szenved, hát van ilyen! -
andris7 #5540 csak szájkaratézik, így akar nyomást gyakorolni, valamint sztem már érzi hogy úszik az a bizonyos hajó... csak el ne kiabáljam [koppkoppkopp] =) -
#5539 Szánalmas...
Itt látszik a Mu és Chelsea közötti különbség.
Arról miért nem beszél,hogy egy csomó mecccset úgy tudtak csak megnyerni,hogy az utolsó 1-2 percben egy mák gólt rúgtak? -
Paranoia #5538 Ezzel csak magát járatja le,meg a csapatát... -
skristof #5537 szegénykém nagyon hülye :( -
skristof #5536 Mourinho most Cristiano Ronaldót pécézte ki, hazugsággal vádolja
Úgy tűnik, Jose Mourinho továbbra sem hagy fel a Chelsea riválisainak bírálataival, de most új oldaláról mutatkozott be, ugyanis „csak” a Manchester United egyik labdarúgóját, Cristiano Ronaldót kritizálja, sőt egyenesen hazugsággal vádolja. A portugál tréner szerint honfitársa pályafutása csak akkor teljesedhet ki tökéletesen, ha mindig őszinte lesz, de erről most nincs szó...
Mourinho a napokban azt mondta, hogy az utóbbi időben az MU ellen nem mernek jogosnak tűnő tizenegyesek ítélni a játékvezetők, míg a Chelsea esetében éppen az a baj, hogy egyértelmű helyzetekben sem mutatnak a büntetőpontra a bírók. Vagyis, a tréner közvetve azt állítja, hogy a külső „erők” a nagy riválist segítik.
„Nem igazán akarok foglalkozni Mourinho kijelentéseivel. Mindig mondania kell valamit, amikor elégedetlen. Az egész világ tudja, milyen ember. Mi a Milan elleni mérkőzésre figyelünk, kiváló a csapatunk, jó úton haladunk a döntő irányába” – mondta Cristiano Ronaldo.
A portugál szélső „válasza” valószínűleg felpaprikázta Mourinhót, legalábbis erre utal a honfitársáról tett nyilatkozata.
„Hazudik, ha azt állítja, hogy a Manchester United javára ítéltek több olyan tizenegyest ebben a szezonban, amelyhez hasonló szituációban nem fújtak ellenük. Ronaldo nagyszerű játékos, valószínűleg jelenleg ő a legjobb a világon. De meg kell érnie arra, hogy elfogadja, a tényekkel nem lehet vitatkozni. Ha pedig mégis hazudik, akkor sohasem éri el azt a szintet, amelyre futballistaként törekszik” – szögezte le Jose Mourinho.
Valószínű, hogy a következő hetekben még lesz folytatása a szópárbajnak, hiszen a két együttes még találkozik egymással az angol bajnokságban és az FA-kupa döntőjében, sőt eléképzelhető, hogy a Bajnokok Ligája fináléját is a Chelsea és a Manchester United vívja. -
#5535 NA Végre!! :D
(Internetbeállíitások->kezdőlap átír...) -
Paranoia #5534 Jó hír
+ még 1.Újra üzemel a manutdfanatics oldala!Klikk bannera és már ott is vagytok -
#5533 akkor nagyon jó esélyeink lesznek!
a védelem 2 legfontosabb tagja! -
#5532 Nemanja Vidics és Rio Ferdinand is felépülhet a milánói derbire
Elképzelhető, hogy a Manchester United két védője, Nemanja Vidics és Rio Ferdinand is pályára lép az AC Milan ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, Olaszországban – adta hírül a The Sun című angol bulvárlap. A szerb védő az első mérkőzést vállsérülés, míg csapattársa ágyéksérülés miatt hagyta ki.
Vidics legutóbb a Blackburn elleni bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Manchester United színeiben, március 31-án. A kiváló védőt még az első félidőben le kellett cserélnie Sir Alex Ferguson vezetőedzőnek, ugyanis a játékos vállsérülést szenvedett.
A huszonöt éves védő ezen a héten már könnyített edzéseken is részt vett, és a skót menedzser szerint semmi problémája nincsen, így a nagyszerű szakember akár be is vetheti őt az olaszok elleni visszavágón.
Ferguson abban is reménykedik, hogy a gárda másik középső védője, Rio Ferdinand is felépül a jövő szerdai derbire. Az angol válogatott játékos az elmúlt hétvégén a Middlesbrough elleni mérkőzésen szenvedett ágyéksérülést, és szünetben le is kellett cserélni a klasszist. A találkozón meglepetésre 1-1-es döntetlen született.
A skót tréner a keddi eléggé kritizálható védekezés után bízik abban, hogy két alapembere játszhat Milánóban, ugyanis a United védelme elég nagy szerepet játszott abban, hogy Kaká, az olaszok csillaga kétszer is betalált az Old Traffordon.
A mérkőzést egyébként Wayne Rooney két második félidei találatával megfordították a „vörös ördögök”.
Ha Vidics és Ferdinand nem tudja vállalni a játékot, akkor bajban lehet az MU, hiszen Patrice Evra biztos nem szerepelhet a találkozón, mivel megkapta második sárga lapját is, és így egymeccses eltiltását tölti majd,
Így az angoloknak csupán három kimondottan védekező játékosuk lenne Wes Brown, Gabriel Heinze és John O’Shea személyében. -
#5531 igen ez igy volt,a 2. félidőre összeszoktak.
de véleményem szerint ez a két gol a védelmen mult.
mindenesetre ne vitázzunk ha már ugyanannak a csapatnak drukkolunk