35611

• rvn
    sajn én meg nem látom a meccset mert szarakszik a sport 2 pedig egész nep erre készültem:S
  • 5w0rdf15h
    nyugodtan ebbe a chelseabe nincs gól...de kapnak még az biztos ;)
  • rvn
    pont ma fogadtam meg h a vizsgák miatt 2 hétig tutti nem iszom...de ugy láccik h már ma muuszály lesz:D:D:D:
  • Pucher
    Asszem megnyertük a PL-t.
  • kulabácsi
    hát innen sztem már nem rúgnak 2 gólt, szvsz kezdhetünk lassan örülni:)
  • rvn
    ezazezaz nem hittem vna h a 7 végén bajnokok leszünk:D..de még sok van hátra
  • Paranoia
    HUHA aszem bonthajuk a söröket
  • Rash87
    Egy Chelsea játékos kiállítva,és 1-0-ra vezet az Arsenal ;)
    Mi kell még?:D
  • toysoldier
    11es az Arsenalnak és 1 Chelsea piros lap :)
  • 5w0rdf15h
    drukkolni ám :D
  • toysoldier
    Nah akkor most hajrá Arsenal :)
  • 5w0rdf15h
    ámen
  • Rash87
    Szerintem Arsenal nyer 2-0-ra :D
  • 5w0rdf15h
    úgy lesz ;) pár óra és ünnepelhettek
  • pilboy
    jah, egy telefon a szövetségbe
  • andris7
    valamibe kapaszkodni kell [gonosz]
  • Rash87
    Pff Van benne valami.
  • Paranoia
    murinyó utána nézett a dolgoknak,hát nehogy mááár....
  • passatgt
    "igen!!!!bunda!!!!!"
  • Paranoia
    Pénz bírság MAX.
  • pilboy
    nem hiszem, h a foci őshazájában a zöld asztal mellett akarják eldönteni a bajnoki címet
  • Golyo69
    FA-vizsgálat indul az MU és az Everton ellen, büntetés jöhet

Vasárnapi londoni lapértesülés szerint az Angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi viszgálatot indít a Manchester United és az Everton ellen, mert kétségek merültek fel Tim Howard szerződése körül. A News of the World szerint az FA nem érti, miért nem védhetett a kapus a két csapat liverpooli bajnokiján, s ha bebizonyosodik a két klub vétkessége, akkor pénzbírság vagy pontlevonás is lehet a büntetés.

A hálóőr tavaly nyáron kötött kölcsönszerződést az Evertonnal, majd idén februárban végleges kontraktust kötött. Az MU azonban kikötötte, hogy Howard nem léphet pályára a két együttes április 28-i liverpooli összecsapásán.

A Sun vasárnapi verziójának számító News of the World az FA egyik illetékesére hivatkozva azt írta, hogy az MU jogtalanul „tiltotta el” Howardot a találkozótól, mert szerződését már véglegesítette az Everton. Így korábbi klubjának már nem lehetett volna lehetősége arra, hogy kikötést tegyen szerepeltetése ügyében.

A kezdés előtt egyébként a liverpooliak menedzsere, David Moyes azt sugallta, hogy szóbeli megállapodás született a két klub között az amerikai kapus kihagyása ügyében.

Az Everton szóvivője, Ian Ross is megerősítette, a februári szerződéskötés idején már bizonyos volt, a Manchester United ragaszkodik ahhoz, hogy Howard ne szerepelhessen április 28-án a Goodison Parkban. Az angol média szerint azonban a kölcsönszerződéseket a szezon bármelyik időszakában véglegesíthetik, noha a hivatalos átigazolási időszak augusztus 31-én, illetve január 31-én lejár.

„Nincs tudomásunk arról, hogy az Everton és a United megállapodott volna arról, hogy Howard nem védhet április 28-án. Ezért rövid időn belül arra kérjük a két klubot, hogy indoklással szolgáljon az ügyben” – idézte a News of the World az FA szóvivőjét.

Nemrég már kemény büntetést osztottak ki az átigazolási szabályzat megsértése miatt: a West Ham United 5,5 millió fontos büntetést kapott Carlos Tevez és Javier Mascherano ügye kapcsán. A két futballista játékjoga ugyanis részben egy iráni üzletemberé volt, ám erről a londoni klub akkori vezetői nem tájékoztatták a ligát, és különböző dokumentumokat visszatartottak.

forrás: nso
  • Pucher
    Az az esetleges pontlevonás a bajnoki címbe is kerülhet :S
  • Golyo69
    2007-05-06
    Pontlevonás fenyegeti a Manchester Unitedet?
    Külföldi labdarúgás

Az angol szövetség (FA) nyomozásba kezdett annak érdekében, hogy kiderítse, miért nem játszhatott a Vörös Ördögök ellen az Everton kapusa, Tim Howard.

Howard nyáron kölcsönben került a Manchester Unitedtől az Evertonhoz, és ősszel a két klub szerződésben foglalt megegyezése alapján a kapus nem is játszhatott a Vörös Ördögök elleni bajnokin. A liverpooli gárda télen azonban végleg megvásárolta a jól teljesítő kapust, vagyis Howard már minden további nélkül pályára léphetett volna a múlt heti Everton-MU bajnokin.

A hálóőr azonban valamiért kimaradt a csapatból, noha sem sérülés, sem eltiltás miatt nem kellett hiányoznia. A szövetség álláspontja szerint elképzelhető, hogy a United rávette az Evertont, hogy a két együttes egymás elleni meccsén a szakmai stáb ne jelölhesse a kapuba az amerikai portást, noha ilyen jellegű kitétel – végleges átigazolásnál – nem köthető a klubok közt. Az FA jelezte: haladéktalanul megkeresi a két klubot az ügyben, és amennyiben kiderül, hogy szabályellenes egyezség köttetett, büntetést is alkalmaz, amely akár pontlevonás is lehet.

A kérdéses mérkőzés szünetében az Everton egyébként még 2-0-ra vezetett, ám Iain Taylor kapus hibája után a United szépített, majd tovább három gólt szerezve 4-2-re megnyerte a meccset.
  • Casper007
    Remélem, ma nem nyer a Chelsea. Személy szerint az Arsenallal sokkal jobban kijövök. Persze az idei két vereség elég bosszantó volt, de most nyerjenek, szedjék szét a Chelseat!
  • vmvr
    ja, így már más. a hsz-ből nem lehett kivenni:)
  • Paranoia
    tom,h sérültek azért várom már,h játszanak minnél elöbb
  • vmvr
    akkor rossz hírem van, mindketten sérültek-.-
  • Scholes18
    meglesz ne aggódj!

Nagyon fasza volt a mai meccs, még ha nem is adtunk ki mindent magunkból a lényeg hogy nyertünk!
    GLORY GLORY MANUNITED!!!
  • Paranoia
    megkapjátok!
    fán pörszit akarom már látni játszani!!NAh persze onri e elhanyagolható:D
  • Rash87
    Egyértelmű ;)
  • vmvr
    szurkolást kérünk holnap!thx:D
  • NeverwinterKING
    uffff

egyet mondok: Man Utd 4ever.

ennyi
  • Wasse 1
    Man.City-MU 1-0.De lehetett volna több,mert csomó Cityisnek sárgát lehetett volna adni és 1-2 ember az öltözőbe ment volna idő előtt.
    Holnap kivételesen:GÓ GUNNERS!
    Egyébként a Milan-meccshez hozzáfüzöm:3 hetett pihentek a Milan-játékosok erre a meccsre...És Olaszba nem nagyon érdekli őket a kupa,csak a bajnokság és a BL...Nekünk kellett hajtani három fronton,és a bajnokság végére a csapat elfáradt...Csak szívből játszott a csapat...
    Nem baj...Miénk lesz az FA-kupa és a Bajnokság.Manchester a szív,Manchester a lélek,Manchesteres leszek amíg csak élek,Glory,glory MAN.UTD.!!!!!!!!!!!!!!
  • Paranoia
    8PONT
  • andris7
    nagyon látszott a srácokon hogy csak szívből játszanak, de elképesztően el vannak fáradva.
    ez egy elitbíró? mért fújt ez a *gondolj ide amit akarsz :)* végig a citynek?
  • Casper007
    Szép volt MU! A hétközi blama után nsgyon féltem, hogy a csapat összetörik, és a City meglepetést fog okozni. De szerencsére nem így történt. Én sajnos nem láttam a meccset, de haverom mondta, hogy sokkal jobbak voltunk, lehetett volna nagyobb is a különbség. És amit az a Ball művelt! Haverom elmondása szerint legalább két piros lapos szabálytalansága volt, mégsem kapott semmit! De hiába erőszakoskodott, hála Ronaldonak, na meg Edwionnek nyertük a meccset. Ha tippelek, azt mondom, hogy holnap a Chelsea ikszel az ágyúsokkal. Akkor pedig matematikailag is behozhatatlan lesz az előnyünk.
  • zaki
    Ezért keményen meg kell majd büntetni, ilyet nem tehet egy profi játékos.
  • Golyo69
    Én azt hittem hogy a magyar bíróknál nincsenek szerencsétlenebbek:S de tévedtem!!!
    ez hihetetlen volt...Ball-nak már nem is lett volna szabad a pályán lenni és az ő műesése miatt ad 11-est ez a láma ???!!!
    de van egy Vandink :D 8pont előny :D remélem holnap a Arsenal hoz egy x-et :D

Glory MU :D
  • pilboy
    kis hülyegyerek ez a mikel
    nem elég, h átbassza a klubot, még teszi az olajat a tűzre...
    kis nyomorék azt hitte, h bajnokságot fog nyerni... háháháháháháhá

mourinho!
    tényleg nem fújnak be ellenünk tiziket. sikerült rászedni a bírókat, h vmit tegyenek ellenünk, mert nektek máshogy nem sikerülhet. neked is:

holnap meg go gunners!(bocsánat)