35611
-
Paranoia #5650 Jöhet mind a 2ő:D -
#5649 egy idézet az nso fórumából:
"Kíváncsi vagyok mit fog mondani Murinnya: az Everton lefeküdt a Unitednak, a Bolton összeesküdött a Manchesterrel és a bíróval, Phil Neville hazudik, amikor azt mondja, véletlen volt..."
-
pilboy #5648 én csak a kéket tépném le, mert az sz@rul áll neki, a pirosat meg levenném róla ;) -
#5647 :DDDDDDD Azokat a drága mezeket?Inkább a kéket tépném szét, a pirosat meg elraknám! :) -
#5646 Fog is,már biztos a hosszabítás perceiben elgondolta,hogy milyen mesét fog nyilatkozni ismét :D -
#5645 egyikse, tépném le róla mind2-t -
pilboy #5644 jah, elfelejtettem
pedig hát náluk felépültek a sérültek, visszajött a "nagy" Terry, meg a "nagy" Cech
nálunk viszont annál több a hiányzó, már hetek, lassan hónapok óta...
Mourinho! most regéljél! -
pilboy #5643 én mondtam, h a Kékek nem fogják behúzni az utolsó 5 meccsüket 100%-osan...
tessék: 2 meccs, 2 x -
#5642 Melyik áll jól neki? :D
-
Paranoia #5641 A padlóról, 0-2-ről 4-2-re fordító Manchester United már öt ponttal vezet
A listavezető Manchester United 0-2-ről 4-2-re nyert az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, így már 5 ponttal előzi meg a Bolton Wanderersszel hazai pályán 2-2-es döntetlent játszó Chelsea-t. A Premiership két legjobb együttese május 9-én találkozik a Stamford Bridge-en, de elképzelhető, addigra eldől az aranyérem sorsa. Ha az MU a következő körben legyőzi idegenben a város vetélytárs Cityt, míg a Chelsea pontokat veszít az Arsenal otthonában, akkor behozhatatlan lesz az éllovas előnye. -
pilboy #5640 még jó! :) -
#5639 Elég régóta nézek focit, ami azt illeti. :) -
DJ BP #5638 te nem láttál még időhúzást ilyen módszerrel? mióta nézel focit? :))
Ti nyerjetek már ne a Chelsea, hajrá, bár talán már megvan :) -
#5637 Elhiszem én nektek :) Egy a lényeg: még mindig Rooney az isten! :D -
#5636 "Egyedül ott szórakozott a labdával a sarokba :D A fáradtság miatt. "
..időt húzott, ahogy ilyenkor egy profi csinálja. Rooney-t én még nem láttam fáradtnak. -
#5635 az nem amiatt volt mert fáradt volt, hanem mert húzta az időt, és cukkolta a nézőket mert kifütyűlték -
pilboy #5634 de kifütyülték, de sz@rt rá :D -
#5633 Dehogynem... -
pilboy #5632 és ez erőt adhat a sérülteknek is! -
#5631 De remélem nem hullafáradtan. Azért valljuk be, kihajtották a belüket. Legalábbis szerintem. Rooneyt láttad mit csinált a 90-92. percben. Egyedül ott szórakozott a labdával a sarokba :D A fáradtság miatt. -
#5630 Nem láttam a meccset, Rúnít nem fütyülték ki az Everton nézők? -
#5629 és legalább jókedvűen mennek majd milánóba, sokat segít ez is, remélem ott is örülhetünk majd! -
#5628 A saját stadionukból aláztuk ki őket! -
pilboy #5627 sztem az egész csapat úgy jött ki a 2. félidőre, mint az éhes oroszlán... ;) -
#5626 hát ja, de fantasztikus volt az egész tényleg -
pilboy #5625 "Chelsea-Bolton Wanderers: 1, x
Everton-Manchester United: 3 esélyes"
ez bejött, bár csak 1 eredményre nem tippeltem :P
atyavilág mekkorát játszottunk a 2. félidőben, az Evertonnak helyzete sem volt a gólon kívül. a 2. bekapott gól után azon kezdtem gondolkodni, h SAF ezt eltaktikázta, de inkább csak elaltatta a liverpooliakat
Rooney nagyon jó volt, és gratulálok Eagles-nek!
5 pont előny 2 meccs, plusz a Kékek elleni.
szombaton 2 városi rangadó következik, remélem tovább növeljük az előnyünket és akkor mienk a bajnokság matematikailag is :D -
#5624 Szerencsére van egy Ronaldonk :D
Ő pörgette fel a meccset szvsz... -
#5623 nemtom de én előre röhögök rajt hogy próbálja kimagyarázni szegény! -
#5622 azt h a manchesternek nem adtak meg egy jogos büntetőt:D -
#5621 hát innen elbukni elég nehéz lesz! -
#5620 lol -
#5619 Most mit fog nyilatkozni Mouriho... hehe
Uhh,de jó meccs volt,még nem tértem magamhoz :D -
#5618 (azt nem tudom, miért válaszoltam a 5582-re :DD) -
#5617 Szvsz bajnok a MU -
#5616 Háááát beszarás volt ez a meccs!!!
Megérdemlitek a győzelmet meg a talán megnyert bajnokságot!
Gratula!!! -
#5615 Nagyon jó meccs volt, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire ól játszott a csapat. Szerintem is milyenk a bajnoki :DDD -
#5614 EZ EGYSZERŰEN HIHETETLEN VOLT!!!
IMÁDOM EZT A CSAPATOT!!!
BAJNOKOK LESZÜNK!!!!!!!!!!! -
#5613 Ne mondjátok már!!!!!
Bajnokok lettunk?
Tudjátok kit szívassátok -
#5612 Igen, Igen, Igen. Ez a Manchester. Remélem Murinho és a Chelsea is megtanulta kiaz a Mu. Nagyon szépen játszottak a fiúk a 2. félidőben. Nagyon jó hétvégét okoztak nekem. -
#5611 Bajnok csapat!!!
Bajnok csapat!!!
Bajnok csapat!!!
Bajnok csapat!!!
Bajnok csapat!!!