35611
-
skristof #5971 én is most értem fel pestre, de már a vonaton kaptam az sms-t és nyitottam a bekészített dobozos heinekent :DDDD
bravó srácok, szerdán remélem az ifi b csapattal állunk ki :) -
pilboy #5970 na, hazaértem, meccsem volt, nyertünk 5-2-re, rúgtam 2-t, a hazaúton telefonált az egyik chelsea-s haverom és gratulált, megköszöntem neki és hazaértem, tehát qrva jó ez a hétvége, ráadásul tegnap már előre ittam a maci bőrére (nem kevés whiskey-kaólát)
már csak az FA kupa győzelem kell és teljes mértékben elégedett leszek ezzel az évvel! -
#5969 Jövőre tényleg az eurosport 2 fogja adni a PL meccseket?
Szép volt MU!!! -
#5968 úristen most értem haza, csak félve mertem megnézni a délutáni eredményt de most már büszkén ordítóm hogy:
CHAMPIONS AGAIN!!!!! -
DJ BP #5967 gratulálok, megtört a 2 éves Chelsea uralom. Ahogy megtört a Juve (leglábbis játék alapján) 2 éves uralma, a Bayern uralma, és remélem a Barcáé is :)) A Lyon ott van kivételnek :DD -
#5966 Akkor sok sikert. Most már nem kell aggódni a Bajnokság már megvan. -
#5965 ok így érthető:)
nagykalappal -
#5964 Holnap újraérettségizem. Nem fér bele :) -
#5963 ménem ma?:D -
#5962 Na gyerekek. Holnap berúgok. -
#5961 Ez az! Négy év után ismét bajnokok vagyunk! HAHA!! Király! Alig hiszem el! -
#5960 gratulálok a csapatnak -
kretyás #5959 gratula srácok végre vége a *Chelsea uralomnak -
#5958 Miért még merrefelé látni? :D Már a szemem ketté áll az örömtől ,meg mástól -
#5957 látni errefelé is?:D -
#5956 gratula nektek! -
#5955 -
#5954 GRAT A BAJNOKI CÍMHEZ! -
Paranoia #5953 Bajnokcsapat!
2003 után ismét bajnokcsapat a Manchester UnitedPezsgőt bonthatnak a manchesteri szurkolók, hiszen a mai napon matematikailag is biztossá vált, hogy a 2006/2007-es szezon bajnoka a Manchester United.
A hétvégi városi derbyn 1-0-s győzelmet arattak a "Vörös ördögök" azonban nagy kérdés volt, hogy mit játszik a rivális Chelsea, amely az Arsenal otthonában látogatott.
A londoni derbyn az "ágyúsok" szereztek vezetést az első félidőben, egy tizenegyest követően, majd a második félidőben Essien fejesével egalizált a Chelsea. A mérkőzés végén hatalmas versenyfutás alakult ki, ám egyik csapat se tudta döntésre vinni, így maradt a döntetlen.
Az eredmény azt jelenti, hogy idén a Manchester United emelheti magasba a Premier League bajnoki címéért járó trófeát, amely már a kilencedik alkalom a Premier League történetében, és összességében 16. bajnoki címét ünnepelheti a csapat. -
Paranoia #5952 A liga tisztázta a Howard-ügyet
Pont került a Howard-ügy végéreBombaként robban a hír, miszerint vizsgálatot indít a Premier League Tim Howard ügyében. Az amerikai hálóőr ugyanis nem lépett pályára az Everton színeiben a Manchester United ellen elveszített 4-2-es mérkőzésen.
A Premier League vezetősége nyilatkozatban tudatta, egyik klub sem követett el szabálytalanságot.
"Kijelenthetjük, hogy a szerződésekben nem találtunk semmilyen kitéltet, amely megszegte volna a Liga szabályzatát" áll a közleményben.
Howard a nyár folyamán csatlakozott a merseyparti együtteshez egy évre kölcsönbe, amelyet a két klub megállapádásának köszönhetően februárban véglegesítettek, és nyártól végleg az Evertonhoz kerül.
A Premier Leagueben szereplő csapatoknál a kölcsönszerződésekben bevett szokás, hogy az anyaklub ne engedélyezze kölcsönadott játékosának játékát, ha egymás ellen lépnek fel, azonban Howard esetében ez már nem volt hatályos, ugyanis a mérkőzést április 28-án rendezték.
A mérkőzést megelőzően azonban David Moyes megemlítette, hogy a két klub szóbeli megállapdást kötött Tim Howard szereplésétől való eltekintésről.
"Az Evertonnak jogában állt játszatni Tim Howardot a Manchester United elleni mérkőzésen, amelyet mindkét klub megerősített" áll a Premier League közleményének végén.
További jó ünneplést minden MU szurkolnak -
#5951 De jó! Átölelem mindjárt a világot:D:D:D Kiváncsi vok h a nagyképü Murinho ezt hogy foglya magyarázni:D -
#5950 Gratulálok a bajnoki címhez :) -
#5949 grat nektek
jaés HBD a házigazdának -
#5948 Grat nektek^^ -
#5947 Jól berúgok annak örömére hogy bajnokok vagyunk. -
andris7 #5946 Bajnokcsapat, éljen! :)) -
eLiXir #5945 bajnokok vagyunk!!! :) -
#5944 Bajnokok vagyunk =) -
#5943 jah és JEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#5942 BAJNOK CSAPAT BAJNOK CSAPAT BAJNOK CSAPAT!!! -
Paranoia #5941 UHAAA
16. BAJNOKI CÍM
-
#5940 hát bajnokok vagyunk!!!:)
a vége nagyon kemény volt azért... -
Paranoia #5939 elég jó a meccs
még 3perc -
andris7 #5938 nincs sport2-m, bajnokok vagyunk már?! :) -
#5937 nah a végére csak jó lett a sport 2 :D -
#5936 beszarok ezek betaláltak:D hozzáteszem h szép gól volt, és ha nyernek akkor meg legalább náluk szerezhetnénk meg a bajnoki címet, az nekem mégjobban tetszene:P -
#5935 bazzz 1-1 -
#5934 Ha valami nagy csoda nem történik akkor azok vagyunk :) -
#5933 nem tudja valaki megmodnai h hol lehet néézni esteléeg neten keresztül?
-
#5932 Lehet, hogy bajnokok vunk? :)