35611

• skristof
    én is most értem fel pestre, de már a vonaton kaptam az sms-t és nyitottam a bekészített dobozos heinekent :DDDD
    bravó srácok, szerdán remélem az ifi b csapattal állunk ki :)
  • pilboy
    na, hazaértem, meccsem volt, nyertünk 5-2-re, rúgtam 2-t, a hazaúton telefonált az egyik chelsea-s haverom és gratulált, megköszöntem neki és hazaértem, tehát qrva jó ez a hétvége, ráadásul tegnap már előre ittam a maci bőrére (nem kevés whiskey-kaólát)

már csak az FA kupa győzelem kell és teljes mértékben elégedett leszek ezzel az évvel!
  • FRe4k
    Jövőre tényleg az eurosport 2 fogja adni a PL meccseket?

Szép volt MU!!!
  • Scholes18
    úristen most értem haza, csak félve mertem megnézni a délutáni eredményt de most már büszkén ordítóm hogy:
    CHAMPIONS AGAIN!!!!!
  • DJ BP
    gratulálok, megtört a 2 éves Chelsea uralom. Ahogy megtört a Juve (leglábbis játék alapján) 2 éves uralma, a Bayern uralma, és remélem a Barcáé is :)) A Lyon ott van kivételnek :DD
  • Forza Italia
    Akkor sok sikert. Most már nem kell aggódni a Bajnokság már megvan.
  • kulabácsi
    ok így érthető:)
    nagykalappal
  • Matthew Prosac
    Holnap újraérettségizem. Nem fér bele :)
  • kulabácsi
    ménem ma?:D
  • Matthew Prosac
    Na gyerekek. Holnap berúgok.
  • Casper007
    Ez az! Négy év után ismét bajnokok vagyunk! HAHA!! Király! Alig hiszem el!
  • gabber_saviola
    gratulálok a csapatnak
  • kretyás
    gratula srácok végre vége a *Chelsea uralomnak
  • Rash87
    Miért még merrefelé látni? :D Már a szemem ketté áll az örömtől ,meg mástól
  • passatgt
    látni errefelé is?:D
  • asfa
    gratula nektek!
  • Rash87
  • Japep
    GRAT A BAJNOKI CÍMHEZ!
  • Paranoia
    Bajnokcsapat!

2003 után ismét bajnokcsapat a Manchester UnitedPezsgőt bonthatnak a manchesteri szurkolók, hiszen a mai napon matematikailag is biztossá vált, hogy a 2006/2007-es szezon bajnoka a Manchester United.

A hétvégi városi derbyn 1-0-s győzelmet arattak a "Vörös ördögök" azonban nagy kérdés volt, hogy mit játszik a rivális Chelsea, amely az Arsenal otthonában látogatott.

A londoni derbyn az "ágyúsok" szereztek vezetést az első félidőben, egy tizenegyest követően, majd a második félidőben Essien fejesével egalizált a Chelsea. A mérkőzés végén hatalmas versenyfutás alakult ki, ám egyik csapat se tudta döntésre vinni, így maradt a döntetlen.

Az eredmény azt jelenti, hogy idén a Manchester United emelheti magasba a Premier League bajnoki címéért járó trófeát, amely már a kilencedik alkalom a Premier League történetében, és összességében 16. bajnoki címét ünnepelheti a csapat.
  • Paranoia
    A liga tisztázta a Howard-ügyet

Pont került a Howard-ügy végéreBombaként robban a hír, miszerint vizsgálatot indít a Premier League Tim Howard ügyében. Az amerikai hálóőr ugyanis nem lépett pályára az Everton színeiben a Manchester United ellen elveszített 4-2-es mérkőzésen.

A Premier League vezetősége nyilatkozatban tudatta, egyik klub sem követett el szabálytalanságot.

"Kijelenthetjük, hogy a szerződésekben nem találtunk semmilyen kitéltet, amely megszegte volna a Liga szabályzatát" áll a közleményben.

Howard a nyár folyamán csatlakozott a merseyparti együtteshez egy évre kölcsönbe, amelyet a két klub megállapádásának köszönhetően februárban véglegesítettek, és nyártól végleg az Evertonhoz kerül.

A Premier Leagueben szereplő csapatoknál a kölcsönszerződésekben bevett szokás, hogy az anyaklub ne engedélyezze kölcsönadott játékosának játékát, ha egymás ellen lépnek fel, azonban Howard esetében ez már nem volt hatályos, ugyanis a mérkőzést április 28-án rendezték.

A mérkőzést megelőzően azonban David Moyes megemlítette, hogy a két klub szóbeli megállapdást kötött Tim Howard szereplésétől való eltekintésről.

"Az Evertonnak jogában állt játszatni Tim Howardot a Manchester United elleni mérkőzésen, amelyet mindkét klub megerősített" áll a Premier League közleményének végén.

További jó ünneplést minden MU szurkolnak
  • rvn
    De jó! Átölelem mindjárt a világot:D:D:D Kiváncsi vok h a nagyképü Murinho ezt hogy foglya magyarázni:D
  • 5w0rdf15h
    Gratulálok a bajnoki címhez :)
  • Gunnersboy
    grat nektek

jaés HBD a házigazdának
  • fsgh
    Grat nektek^^
  • Pucher
    Jól berúgok annak örömére hogy bajnokok vagyunk.
  • andris7
    Bajnokcsapat, éljen! :))
  • eLiXir
    bajnokok vagyunk!!! :)
  • toysoldier
    Bajnokok vagyunk =)
  • kulabácsi
    jah és JEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • rvn
    BAJNOK CSAPAT BAJNOK CSAPAT BAJNOK CSAPAT!!!
  • Paranoia
    UHAAA
    16. BAJNOKI CÍM
  • kulabácsi
    hát bajnokok vagyunk!!!:)
    a vége nagyon kemény volt azért...
  • Paranoia
    elég jó a meccs
    még 3perc
  • andris7
    nincs sport2-m, bajnokok vagyunk már?! :)
  • rvn
    nah a végére csak jó lett a sport 2 :D
  • kulabácsi
    beszarok ezek betaláltak:D hozzáteszem h szép gól volt, és ha nyernek akkor meg legalább náluk szerezhetnénk meg a bajnoki címet, az nekem mégjobban tetszene:P
  • toysoldier
    bazzz 1-1
  • Pucher
    Ha valami nagy csoda nem történik akkor azok vagyunk :)
  • rvn
    nem tudja valaki megmodnai h hol lehet néézni esteléeg neten keresztül?
  • ffxi
    Lehet, hogy bajnokok vunk? :)