35611
-
Paranoia #5690 Jose Mourinho szerint Cristiano Ronaldo tiszteletlen és neveletlen
szánalmas -
#5689 A Milan elleni visszavágó... -
mazlista #5688 nem tudjátok lesz mostanába jó meccs -
#5687 egyet értek! -
#5686 ne legyél már ennyire primitív. -
#5685 és most mit vársz ezzel hatódjunk meg hogy mennyire fasza gyerek vagy?
tudjuk mi is ne aggódj! -
#5684 naja azon részen visítottam én is, az kurva jó! -
#5683 Jó meccs volt!!
2:0-ról 4:2-re tényleg ngaoyn nagy volt!!
ez a Bajnokság már a zsebetekben van.
Chelsea elrontotta.. ki kellet volta használni az esélyt. nem tette meg. -
GameOverrr #5682 Everton-Man.United 2-4, Chelsea-Bolton 2-2 --> Bajnok az MU. -
skristof #5681 alapmű az a film :)
a tegnap pedig csodás volt -
#5680 Ez nagyon nagy! xD -
#5679 wazze:DDD -
#5678 Meg is van ez a film :) -
#5677 Gattuso még fél lábbal is játszana:) de teljesen felépült... egyedül Maldini nem ziher.. -
#5676 lál jó volt ez a film:D -
#5675 kötelező darab:) -
#5674 HTX -
pilboy #5673 Gattuso? -
#5672 egyedül Maldini játéka kérdéses... Jankulovski is játszott szal próbálják rendesen a pánikot kelteni, amúgy nagy volt a tegnapi meccsetek-.- -
pilboy #5671 etetés... -
#5670 Milan: a trió sérülése
Az AC Milan három létfontosságú játékosa nélkül is kiharcolta a győzelmet szombaton egy 1-0-ás sikerrel a Torino gárdája ellen a Serie A-ban. A Milan menedzsere, Carlo Ancelotti Kakát a kispadra ültette pihentetés céljából, de a középpályás Gennaro Gattuso és a védő Paolo Maldini még a 18-as keretbe sem tudott bekerülni a Manchesterben elszenvedett sérüléseik miatt.
Valójában hat olyan Milan játékos volt a pályán a Torino ellen, aki kezdett a keddi Bajnokok Ligája mérkőzésen a United ellen, de Oddo és Jankulovski szintén hiányzott a csapatból sérülés miatt.
Arról még nem tudni semmit, hogy a sérültek pályára tudnak-e lépni a Manchester elleni elődöntő visszavágón.
Ancelotti csapata egyébként Clarence Seedorf góljával nyert 1-0-ra a Torino ellen és ezzel a Milan feljött a harmadik helyre a Roma és a listavezető Inter mögé.
manutdfanatics.com -
pilboy #5669 sportszerűen nyilatkozott Mourinho!
piros betűs ünnepnap! -
#5668 Én inkább csütörtököt venném ki, mert tudom, hogy ünnepelni fogok meccs után :D -
#5667 Én szabadnapot vettem ki szerdára hogy láthassam a Manchester meccset.
Remélem nem hiába
Hajrá MU,most MINDEN összejöhet!!! -
#5666 Aki nem látta volna a mai meccs góljait:
Everton-Man. Utd.
Off:(ezt meg most találtam,s annyira jó :D)
Top 20: Comedy Moments (Vol. 1) -
Paranoia #5665 Fergie: Közel vagyunk!
A jelenlegi bajnoki címvédő Chelsea hazai döntetlenje, illetve a 2-0-ás hátrányból felálló Manchester United győzelme azt jelenti, hogy a két éllovas gárda között már öt pontra duzzadt a különbség, amely szinte behozhatatlannak tűnik három mérkőzéssel a bajnokság finise előtt.
"Egyszerűen nem tudom megmagyarázni mi történt a mérkőzésen. Kritikán aluli volt az ahogy kezdtük a mérkőzést, és a második félidőben is hibát hibára halmoztunk, azonban varázsütésre megváltozott a csapat játéka, és a végén két csodálatos góllal a győzelmet is bebiztosítottuk. Ezért gyönyörű játék ez a futball" mondta Sir Alex Ferguson az ITV1 csatornának.
"Az első gólt nem lehet Edwin számlájára írni, a megpattanó labdát nem háríthatta. Már akkor gondolkoztam Ronaldo behozatalán, azonban muszáj volt megfontoltnak lennem, mivel a sérülése miatt nem kockáztathattam, hogy esetleg kidőljön a Milan elleni visszavágóra."
"A második bekapott gól után már szerveztem a csapat átalakítását, és szerencsére John O'Shea gólja megadta az utat a győzelem felé."
"Ronaldo a szélen nagyon jól elvonta a védők figyelmét, így nagyon teret kaphatott Ryan Giggs és Paul Scholes is, nem is beszélve Wayne Rooneyról, aki remek góljával meg is szerezte a vezetést."
Ferguson beszámolt arról is, hogy miként követte figyelemmel percről percre a Chelsea egyidőben játszódó mérkőzését is.
"Amíg nem vezettük 3-2-re, addig csak annyit tudtunk a londoni mérkőzésről, hogy a Bolton megszerezte a vezetést az első percekben. Nem akartam, hogy a fiúkat befolyásolja esetleg a másik mérkőzés, mert így csak a saját célunkra tudtunk koncentrálni."
"Ez az eredmény nagyon fontos számunkra, hiszen a következő fordulóban a Manchester City ellen játszunk, majd megyünk a Stamford Bridgre. Bár nem nézünk könnyű feladatok elé, úgy érzem a játékosaim képesek lesznek a leghamarabb begyüjteni a bajnoki címet." -
#5664 Valaki nem tud egy linket ahonnan le tudom szedni a Mu himnuszát? -
#5663 Te tudod,pedig megspórolhattál volna valamennyit.
Amúgy ha nem is kapnak ki,max. X lesz,az nem lehet,h nyerjenek :) -
pilboy #5662 én biztosra akarok menni :(
:DDDDDDD -
#5661 Tippmix nélkül megmondom,h kikapnak xD -
pilboy #5660 lehet, jövő héten is rakok rájuk :D -
#5659 Ha Isten is úgy akarja hogy ne nyerjek a tippmixen. Akkor állandóan buktatná a Kékek meccseit miközben rájuk fogadok, hogy nyernek. Akkor minden héten tippmixeznék :D -
#5658 bazki ték -
#5657 1. Battlefield 2
2. Spider-Man 3
3. Manchester United Fan Club -
Borzkutya #5656 Ha jövő hétvégén nyerünk a City ellen, a Chelsea pedig másnap pontot veszít az Arsenal ellen, akkor majd minden bizonnyal a Stamford Bridge-n fogjuk átvenni a trófeát, és a Chelsea játékosok pedig díszsorfalat fognak állni a játékoskijárónál!!!!! -
pilboy #5655 tippmixeztem, és tettem a Kékekre, hátha így nem nyernek :)
bejött... annyira sajnálom
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5654 :DDDDDDDDDDDD -
Paranoia #5653 -
#5652 #5648
sry srácok én ennél vadabbul űzöm a dolgokat. Ilyen ez a popszakma!
Amúgy meg MU-mez: 15.000 huf
Szakmázás a csajjal: felbecsülhetetlen. Van ami nem lehet pénzért megvenni... -
#5651 jól gondolkozol:D