35611

• andris7
    ez a manchesteri lap miket ír. elmaradt a várakozástól a csapat, hiába euróba 4 legjobbja között szerepelt - az nekik szar. a másik meg hogy az angol bajnokság az egyik (ha nem) a legerősebb bajnokság, de biztos a srácok félnek külföldön játszani mert nem bírják a nyomást.
    nem csak itt van sok hozzáértő újságíró, bár a többi korrekt volt.... szomorú ez egy manchesteri laptól
  • Rash87
    Az angol sajtó szerint sem volt esélye a Manchester Unitednek

Az angol sajtó szomorúan, de reálisan értékelte a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda esti milánói mérkőzését, amelyen az AC Milan leiskolázta az ötlettelenül, pontatlanul és figyelmetlenül játszó Manchester Unitedet. Több lap is kiemelte, Sir Alex Ferguson csapatáról ismét bebizonyosodott, az európai kupatalálkozókon képtelen a jó teljesítményre, s ez már hosszú idő óta gátolja a nagy sikerek elérésében.

A Sun hangzatos „San Zero” címmel hirdeti meccsösszefoglalóját, utalva a Giuseppe Meazza Stadion közkeletű nevére (San Siro) és az MU góltalanságára. A cikk kiemelte Ferguson értékelését, amely szerint az MU játékosai saját torkukat vágták el az első huszonöt percben.

A Mirror szerint „Meghalt a United Euro álma”, s leszögezte. Scholesék egy pillanatra sem kerültek közel ahhoz, hogy megismételjék az első, manchesteri találkozón elért eredményüket és teljesítményüket. Az ismét gólt szerző Kakát külön dicsérte a cikk szerzője.

A Times sajnálkozva szögezte le, hogy a „A Milan összezúzta az angolok álmait”, vagyis elmarad a történelmi, első összangol döntő a Bajnokok Ligájában. A lap szerint a Milan arisztokratái leiskolázták ellenfelüket, s készülhetnek a 2005-ös döntő „visszavágójára” a Liverpool FC ellen.

A Guardian szakírója szintén a brazil fenomén kiváló játékát és a finálét emelte ki. A lap megjegyezte: az MU futballistái a második félidőben már nem is reménykedtek abban, hogy visszafordítják a találkozót, így az athéni rendőrök fellélegezhetnek: elmarad az egymást nem kedvelő két angol szurkolótábor „felvonulása” a finálé kapcsán.

A Manchester Evening News szerint ismét kiderült, az MU európai teljesítménye messze elmarad a várakozásoktól, s sokszor még értéket sem mutat a Richter-skála…A városi napilap úgy véli, még sokat kell tanulnia az európai leckéből a „vörös ördögöknek”

• kulabácsi
    hát nézd, sztem meg egyszerűen 10 percet leszámítva a 2. félidő elején nem tudtunk mit kezdeni a milánnal, egyszerűen én sokkal többet vártam a csapattól...
  • Scholes18
    én úgy gondolom ha az idény végén "csak" a bajnokságot (ami a legfontosabb) tudjuk megnyerni akkor is sikeres(ebb) évet zárunk, és személy szerint én is elégedett leszek!
  • Rash87
    Ez igaz.
    De még ott van a bajnokság,és a FA.. az is elég:)
    Vagy csak én gondolom így,mind1.
  • Scholes18
    nem voltunk szarok legalábbis nem annyira. ahogy Ferguson is fogalmazott: a másik csapat jobb volt, ilyen egyszerű!
  • kulabácsi
    lehet azé me szarok voltunk?:D
  • ffxi
    De Istenem!! Miért....? Csak x kellett volna :((((((((
  • andris7
    one united Man UNITED :)
  • Scholes18
    Népszerű témák
    1. Manchester United Fan Club
    2. Battlefield 2
    3. The Lord of the Rings Online
    4. LCD/Plazma TV-ék
    5. Test Drive Unlimited
    6. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
    7. Chelsea Fan Club
    8. XBOX360
    9. Heroes (NBC)
    10. A.C. Milan Fan Club

Ha mi megyünk tovább vajon fordítva lett volna az 1. és a 10. ?
  • Scholes18
    "One LIFE One United" igaz?
  • FRe4k
  • andris7
    hehe majdnem ugyanez a nevem msnen :))
  • FRe4k
    Osztom a véleményed!
    One love One United!!!
  • andris7
    szenzációs volt a csapat egész évben, csak most ne omoljanak össze, még lazán megvan a bajnoki cím és a kupa is a miénk lehet.. egy rossz estét fogtak ki, időjáráshoz is a hazaiak alkalmazkodtak gyorsabban (angolok nem bírták az esőt sajna, ilyet is látni). Sok héten és meccsen keresztül álomközeli focit játszottak, a sztárok alig pihentek (sajnos ez Giggsen már pár meccs óta erőteljesen látszik) Azt mondom nézzünk előre, nem lesz trófea nélküli idény a 2007es :))

BL: hajrá Liverpool, küzdeni hajtani, nyerni!
  • Scholes18
    Pontosan, tényleg nem sebnyalogatásból, de Ferguson is mondta a szezon elején a BAJNOKSÁG legfontosabb minden azon felül bónuszkör!
  • Scholes18
    Hát ez van! Szép volt fiúk azért nem semmi hogy 90 percen át hogy küzdöttünk! még a hosszabításban is úgy mintha csak 1 gól kellene..
    Imádom ezt a csapatot!
  • kulabácsi
    leszarom a konfigod-.-
  • skristof
    ne legyen sima.. jó lesz úgy, mint anno :)))
  • zmeor
    ugy kell nektek
  • Pucher
    Na ez nem jött össze, majd jövőre......
  • kulabácsi
    ááá legyen olyan mint az a meccs, az nagyon komoly volt:D
  • Paranoia
    pontosan.Túlélem BL kupa nélkül a nyarat
    De,h vmi átok ül a MUn az tuti...Nemis értem mért lepődtem meg ezenis.BL nem az erősségünk sajna.
  • kulabácsi
    sztem idén a bajnokság volt a legfontosabb, h azt elvegyüka chelsea-tól, ez valszeg teljesűl is, még az FA kupát kéne megnyerni, és akkor simán jó évet zárunk:)
  • Golyo69
    Nah mostmár hajrá Liverpool! Legalább angol siker legyen... Remélem megismétlődik 2005! csak most legyen sokkal simább! :D hajrá POOL!!

ANGOL FOCI FOREVER!!!!
  • skristof
    ez rémy gyönge volt, nah mind1, ez az olasz foci továbbra sem áll közel a szívemhez
    hajrá pool, nekünk már csak a duplázás maradt :)
  • Rash87

Nem baj:)
  • kulabácsi
    nyertűűűűűűűűűűűnk!!!!!!!
  • kulabácsi
    hja ez egyértelmű:D
  • Paranoia
    természetesen HAJRÁ LIVERPOOL!
  • kulabácsi
    szép volt, jó volt, köszönöm ennyi:DDD
  • Jagumo
    beszptuk XD XD
    ti is , mi is :D
  • Paranoia

Nah BL-t majd legközelebb.
  • Rash87
    És persze most is szép+jó a bíró,mikor nem ad meg egy szabáloys 11-est... :@
  • McFrost
    Ronaldo rém gyönge sajnos
  • soma22
    naaa!miez?
    meg kell nyerni mindent!
  • kulabácsi
    jaja az legalább meglesz, és ezt sem a chelsea nyeri szal annyira nem gáz:D
  • Rash87
    Reménykedjünk:)

mainevent: thx h itt voltál,de mostmár menj aludni!
  • kulabácsi
    na most rúgunk 8at:P
  • Pucher
    Szerintem ha rúgnánk 1 gólt teljesen megváltozna a játékunk, nagyon nagyot lökne a játékosok teljesítményén.