35611

• Paranoia
    szerdán 20:45kor SP1
  • andris7
    mikor is lesz pontosan?
  • Jagumo
    Grat a Kupához ;)

Kiváncsi leszek Angol Kupa döntőre :) az még nem dőlt el :)
  • NeverwinterKING
    jó az új banner!
  • Scholes18
    csak így tovább még nagyon sokáig Mester!
  • pilboy
    cool banner egy cool CSAPATnak :)
  • Pucher
    Reméljük még jópár évig foglyuk látni Sir.Alexet a Manchesternél.
  • Pucher
    Sir Alex folytatja

Sir Alex Ferguson hajthatatlan azügyben, hogy folytassa Unitedes pályafutását edzőként, miután csapatával visszahódította a bajnoki címet a 2006/07-es idényben. A szezon elején a média olyan találgatásokat hozott napvilágra, miszerint a skót szakember elhagyná az Old Traffordot, de mostanában is voltak olyan híresztelések, miszerint egy nagyobb siker után távozna Fergie. Természetesen erről szó sincs.

"Látod a játékosaim lelkesedését, akik mindig tanulni akarnak" - nyilatkozta Ferguson a Sky Sportsnak.

"Ez reményt, valamint bátorítást ad és az ember ilyenkor tudja, hogy a megfelelő klubnál van. Miért kéne feladnom a tehetséges fiatalokat és a nagyszerű múltunkat, ami van? Ezek fontos tényezők."

Sir Alex elárulta, hogy örömmel folytatja a munkát az Old Traffordon, addig, míg élvezi. Egyszer már elhatározta, hogy abbahagyja a trénerkedést, mégpedig 2002-ben, de rövid idő után meggondolta magát a skót edző.

"Könnyű visszavonulni. Csak egy gyors döntés az egész. Néhány éve majdnem abbahagytam és napokig sajnáltam az akkori döntésemet, így meggondoltam magam."

"Most erősebbnek érzem magam a fiatal játékosok és az olyan labdarúgók miatt, mint Ryan Giggs, Gary Neville vagy éppen Paul Scholes. Ez bizonyosít meg abban, hogy a megfelelő helyen vagyok és jó menedzser vagyok."

"Nem tudom meddig fogok maradni, de élvezem itt a munkát és addig maradok, amíg ez így lesz."
  • Rash87
  • kulabácsi
    jah ronaldónak igen érdekes feje van:DDD
  • Scholes18
    nem nem ,elég volt nekem a középszint is.
  • Paranoia
    ték?!
  • Matthew Prosac
    ügye nem az emelt szintre gondolsz.. én azon voltam.
  • Paranoia

Asze jól fogy a pezsgő:) Roninak az a fej xD

• Scholes18
    hmm nem lenne rossz, el tudnék képzelni egy Rooney-Owen csatárpárost, mint a válagottban, ott is jobb lenne mert összeszokott lenne.
  • skristof
    Az angol bulvársajtó szerint a Manchester United szerződtetné a Newcastle több, mint fél éve sérült aranylabdás támadóját, Michael Owent.
    A világbajnokság óta tétmérkőzésen még pályára sem lépő angol válogatott támadót, akkor vinné a MU, ha teljesen felépül sérüléséből. A még mindig csak 27 éves Owenért állítólag 12 millió fontot adna Sir Alex Ferguson. Az esetleges klubcserét megkönnyíti, hogy a Szarkák vezetősége éppen ennyi összegben állapította meg a csatár kivásárlási árát.
    A Newcastle United térdsérüléssel bajlódó klasszisa már játszott a skót Gretna elleni barátságos meccsen (azon gólt is szerzett), valamint a Blackburn és a Reading elleni bajnokikon. A hírek szerint egyébként az aranylabdás Owen is hajlana a klubcserére, mert a Manchesterrel nagyobb esélye lenne trófeákat nyerni.
    (Mobilpress)
  • Paranoia
    Hát énis ezen gondolkoztam.Nem lenne rossz,ha a sztemford bridzsen vennénk át a kupát De egy kis ünneplésel is beérem,csak lássan a szurkolók arcát
  • Scholes18
    skacok, de azért a Chelsea elleni meccs után lesz ünneplés, amit a TV is közvetít, nem?
  • Skylime
    hát az érettségi az télleg igen egyszerű volt:)
    grat a bajnoki címhez skacok!
  • Scholes18
    de azért ezt a legszebb olvasni:

Mourinho dícsérete

A Chelsea menedzsere, Jose Mourinho gratulál a Manchester United bajnoki címének, de azt nem ismerte be, hogy a legjobb csapat nyerte a ligát ebben az évben. Mivel a kékek tegnap csak egy 1-1-es döntetlenre voltak képesek az Arsenal ellen, ezért a Unitedet már pontszámban sem tudják beérni, így a bajnokság tegnap véglegesen eldőlt.

A portugál szakember dícséri csapata bátorságát a tegnapi szuperrangadó után, mivel a második félidőt Khalid Boulahrouz kiállítása végett emberhátrányban játszotta a Chelsea és így is egyenlített.

"Azt kell hogy mondjam, talán most büszkébb vagyok a csapatomra, mintha bajnokok lettünk volna" - mondta Mourinho a Sky Sportsnak. "Az egész szezonban a játékosaim hősök voltak. Erre a találkozóra emlékezni fognak, hogy megmutattuk, miért nagycsapat a Chelsea."

"Gratulálnom kell a bajnokcsapatnak, a játékosoknak, a menedzsernek, a szurkolóknak és a klub személyzetének. Ez mind hozzásegítette a Unitedet a bajnoki címhez."

De amikor megkérdezték Mourinhót, hogy a legjobb csapat nyert-e a bajnokságot, a kékek edzője tartózkodó volt.

"Az nem számít ki a jobb, csak az, hogy akinek több pontja van, az a bajnok" - mondta Mourinho.

manutdfanatics.com

• Scholes18
    skristof, Pucher: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
    hát valóban ez óriási ajándék nekem, de mostanában annyi jó történik velem nem is tudom követni!
    Hozzá jön ez a mai magyar érettségi ami nevetségesen könnyű volt!
  • Scholes18
    grat a bannerhez!
  • John Cena
    :) KIRÁLY:D:D
  • dienesoft
    Ezazz bajnokok vagyunk!!! :) A banner is jó! :)
  • passatgt
    akinek nem menne banner, ff-ben ctrl+f5
  • Rash87
    Banner
  • ffxi
    Bajnokok vunk!!!!
  • toysoldier
    megérdemli
  • Paranoia

• Csesza
    GRATULA!!!
  • Golyo69
    Köszünjük MU :D 16 !!! :D
    Glory MU!!
  • szucsy89
    grat a bajnoki címhez, megérdemeltétek!
  • Pucher
    Csatlakozom az elöttem szólóhoz Boldog születésnapot Scholes18. Bár csak nekem is ilyen szép ajándékom lenne....
  • skristof
    Scholes18-nak pedig boldog születésnapot!
    kell ennél szebb ajándék? :)
  • szerszámos
    és az mekkora lesz szerdán,mikor a Chelsea pályán fognak a meccs előtt gratulálni a haziak az újdonsült bajnoknak!
  • Martinho
    Bajnokcsapat!!!Bajnokcsapat!!!
    Szép volt fiúk
    Remélem az FA kupa is meglesz!!!
    Glory, glory Man Uinted :)
  • vmvr
    grat srácok!:)
  • pilboy
    jah és tessék beírni az aláírásokba is
  • pilboy
    csak feltűntetném a bannerba vagy vhova, h BAJNOKCSAPAT!
  • skristof
    még a büntetőpontjaim is lejártak