35611
-
Paranoia #6011 szerdán 20:45kor SP1 -
andris7 #6010 mikor is lesz pontosan? -
#6009 Grat a Kupához ;)
Kiváncsi leszek Angol Kupa döntőre :) az még nem dőlt el :) -
#6008 jó az új banner! -
#6007 csak így tovább még nagyon sokáig Mester! -
pilboy #6006 cool banner egy cool CSAPATnak :) -
#6005 Reméljük még jópár évig foglyuk látni Sir.Alexet a Manchesternél. -
#6004 Sir Alex folytatja
Sir Alex Ferguson hajthatatlan azügyben, hogy folytassa Unitedes pályafutását edzőként, miután csapatával visszahódította a bajnoki címet a 2006/07-es idényben. A szezon elején a média olyan találgatásokat hozott napvilágra, miszerint a skót szakember elhagyná az Old Traffordot, de mostanában is voltak olyan híresztelések, miszerint egy nagyobb siker után távozna Fergie. Természetesen erről szó sincs.
"Látod a játékosaim lelkesedését, akik mindig tanulni akarnak" - nyilatkozta Ferguson a Sky Sportsnak.
"Ez reményt, valamint bátorítást ad és az ember ilyenkor tudja, hogy a megfelelő klubnál van. Miért kéne feladnom a tehetséges fiatalokat és a nagyszerű múltunkat, ami van? Ezek fontos tényezők."
Sir Alex elárulta, hogy örömmel folytatja a munkát az Old Traffordon, addig, míg élvezi. Egyszer már elhatározta, hogy abbahagyja a trénerkedést, mégpedig 2002-ben, de rövid idő után meggondolta magát a skót edző.
"Könnyű visszavonulni. Csak egy gyors döntés az egész. Néhány éve majdnem abbahagytam és napokig sajnáltam az akkori döntésemet, így meggondoltam magam."
"Most erősebbnek érzem magam a fiatal játékosok és az olyan labdarúgók miatt, mint Ryan Giggs, Gary Neville vagy éppen Paul Scholes. Ez bizonyosít meg abban, hogy a megfelelő helyen vagyok és jó menedzser vagyok."
"Nem tudom meddig fogok maradni, de élvezem itt a munkát és addig maradok, amíg ez így lesz." -
#6003 -
#6002 jah ronaldónak igen érdekes feje van:DDD -
#6001 nem nem ,elég volt nekem a középszint is. -
Paranoia #6000 ték?! -
#5999 ügye nem az emelt szintre gondolsz.. én azon voltam. -
Paranoia #5998
Asze jól fogy a pezsgő:) Roninak az a fej xD
-
#5997 hmm nem lenne rossz, el tudnék képzelni egy Rooney-Owen csatárpárost, mint a válagottban, ott is jobb lenne mert összeszokott lenne. -
skristof #5996 Az angol bulvársajtó szerint a Manchester United szerződtetné a Newcastle több, mint fél éve sérült aranylabdás támadóját, Michael Owent.
A világbajnokság óta tétmérkőzésen még pályára sem lépő angol válogatott támadót, akkor vinné a MU, ha teljesen felépül sérüléséből. A még mindig csak 27 éves Owenért állítólag 12 millió fontot adna Sir Alex Ferguson. Az esetleges klubcserét megkönnyíti, hogy a Szarkák vezetősége éppen ennyi összegben állapította meg a csatár kivásárlási árát.
A Newcastle United térdsérüléssel bajlódó klasszisa már játszott a skót Gretna elleni barátságos meccsen (azon gólt is szerzett), valamint a Blackburn és a Reading elleni bajnokikon. A hírek szerint egyébként az aranylabdás Owen is hajlana a klubcserére, mert a Manchesterrel nagyobb esélye lenne trófeákat nyerni.
(Mobilpress) -
Paranoia #5995 Hát énis ezen gondolkoztam.Nem lenne rossz,ha a sztemford bridzsen vennénk át a kupát De egy kis ünneplésel is beérem,csak lássan a szurkolók arcát
-
#5994 skacok, de azért a Chelsea elleni meccs után lesz ünneplés, amit a TV is közvetít, nem? -
Skylime #5993 hát az érettségi az télleg igen egyszerű volt:)
grat a bajnoki címhez skacok! -
#5992 de azért ezt a legszebb olvasni:
Mourinho dícsérete
A Chelsea menedzsere, Jose Mourinho gratulál a Manchester United bajnoki címének, de azt nem ismerte be, hogy a legjobb csapat nyerte a ligát ebben az évben. Mivel a kékek tegnap csak egy 1-1-es döntetlenre voltak képesek az Arsenal ellen, ezért a Unitedet már pontszámban sem tudják beérni, így a bajnokság tegnap véglegesen eldőlt.
A portugál szakember dícséri csapata bátorságát a tegnapi szuperrangadó után, mivel a második félidőt Khalid Boulahrouz kiállítása végett emberhátrányban játszotta a Chelsea és így is egyenlített.
"Azt kell hogy mondjam, talán most büszkébb vagyok a csapatomra, mintha bajnokok lettünk volna" - mondta Mourinho a Sky Sportsnak. "Az egész szezonban a játékosaim hősök voltak. Erre a találkozóra emlékezni fognak, hogy megmutattuk, miért nagycsapat a Chelsea."
"Gratulálnom kell a bajnokcsapatnak, a játékosoknak, a menedzsernek, a szurkolóknak és a klub személyzetének. Ez mind hozzásegítette a Unitedet a bajnoki címhez."
De amikor megkérdezték Mourinhót, hogy a legjobb csapat nyert-e a bajnokságot, a kékek edzője tartózkodó volt.
"Az nem számít ki a jobb, csak az, hogy akinek több pontja van, az a bajnok" - mondta Mourinho.
manutdfanatics.com
-
#5991 skristof, Pucher: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
hát valóban ez óriási ajándék nekem, de mostanában annyi jó történik velem nem is tudom követni!
Hozzá jön ez a mai magyar érettségi ami nevetségesen könnyű volt! -
#5990 grat a bannerhez! -
#5989 :) KIRÁLY:D:D -
#5988 Ezazz bajnokok vagyunk!!! :) A banner is jó! :) -
#5987 akinek nem menne banner, ff-ben ctrl+f5 -
#5986 Banner -
#5985 Bajnokok vunk!!!! -
#5984 megérdemli -
Paranoia #5983
-
Csesza #5982 GRATULA!!! -
#5981 Köszünjük MU :D 16 !!! :D
Glory MU!! -
#5980 grat a bajnoki címhez, megérdemeltétek! -
#5979 Csatlakozom az elöttem szólóhoz Boldog születésnapot Scholes18. Bár csak nekem is ilyen szép ajándékom lenne.... -
skristof #5978 Scholes18-nak pedig boldog születésnapot!
kell ennél szebb ajándék? :) -
szerszámos #5977 és az mekkora lesz szerdán,mikor a Chelsea pályán fognak a meccs előtt gratulálni a haziak az újdonsült bajnoknak! -
Martinho #5976 Bajnokcsapat!!!Bajnokcsapat!!!
Szép volt fiúk
Remélem az FA kupa is meglesz!!!
Glory, glory Man Uinted :) -
#5975 grat srácok!:) -
pilboy #5974 jah és tessék beírni az aláírásokba is -
pilboy #5973 csak feltűntetném a bannerba vagy vhova, h BAJNOKCSAPAT! -
skristof #5972 még a büntetőpontjaim is lejártak