35611

• Scholes18
    szép munka , látszik, magáért beszél a statisztika..
  • pilboy
    Megcsináltam az év végi statisztikát, amit ígértem:

- pontrúgás utáni gól (szabadrúgás, szöglet: közvetve/közvetlen):
    Chelsea: 17 (26,6%)
    MU: 7 (8,4%)
    -------------------------------
    - 11-esből (kipattanó is):
    Chelsea: 3 (4,7%)
    MU: 6 (7,2%)
    - távoli lövés (általában a kb. 18 m-en kivüli találatokat soroltam ide [kivételt tettem a szép akciók során elért távoli lövésekkel, melyek az akciógólokhoz kerültek]):
    Chelsea: 8 (12,5%)
    MU: 8 (9,6%)
    - öngól:
    Chelsea: 4 (6,3%)
    MU: 3 (3,8%)
    - akciógól:
    Chelsea: 30 (46,8%)
    MU: 51 (61,4%)
    nagy védelmi hiba (term. az öngólokon kivül):
    Chelsea: 2 (3,1%)
    MU: 8 (9,6%)

A Chelsea-nek sikerült javítania az akciógólokon
    Lehet, hogy csinálok majd még egy fajta statot :)
  • Dexantreal
    Az megvan nekem a 2006-os vb albumról, amit letöltöttem. Jó szám. Látom viszont már te is beszerezted.
  • NeverwinterKING
    :)
  • Scholes18
    ehh találtam egy vicces képet:

• Scholes18
    én szavaztam!
  • Magic Boy
    Gyerünk IDE szavazni.
    Jelenleg csak Scholes góljának van esélye Taylor-éval szemben.
  • pilboy
    sajnos Bale a Tottenham-et választotta :(
  • Scholes18
    kitöröltem az összeset!
  • gabber_saviola
    szia
    3 napja azt igérted, hogy kitörlöd az ide nem való üzeneteket amit kértem. ha nem vagy elég rátermett a feladatra, akkor szólj és keresek másvalakit.
  • passatgt
    egyébként scholes góljáról ez jutott eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=unUsSeBDFVc&NR=1

A 4. gólt nézzétek meg
  • Oziris666
    Szégyen h házigazda lehetsz ilyen példamutatással!Gratula hozzá
  • Scholes18
    így van nem látták éppen ezért nem örülnék annyira a ***-os FA kupátoknak amivel kitörölhetitek a ****-ket.
    A két csapat közti különbséget a Bajnokság döntötte el nem ez az elcsalt meccs!
    (a *-ok helyére képzeljétek azt amit akkor írnék ha nem lennék házigazda)
  • passatgt
    egyértelműen látszott, hogy bent volt teljes terjedelmével
  • Jagumo
    Jogos az tényleg durva volt!!!
    (de már a végefelé az egész meccs elfejult)
  • Jagumo
    ki mondta hogy fuj?:D
    nem volt bent:D csak Giggs belökdöste a kapuba. NEM szándékosan de belögdöste. de már mondtam ha bent is volt! veszteni tudni kell. van ilyen a bíró vak volt:D (persze csak ha bent is volt) és Cech-n kívül más nem fogja tudni megmondani és ha ő tudja hogy bent volt és a bírók nem látták akkor hülye lesz elmondani:D
  • Jagumo
    szó sincs arról hogy haragszok! (nem szokásom)

van amikor nekem is elborul az egyam egy-két dolog miatt:D de akkoráltalában az asztalt ütöm..:D
  • pilboy
    ha lesz időm, megcsinálom a statisztikát a MU és Chelsea gólokról
  • WartHogSon
    Afonso Alvest sok klub szívesen látná soraiban, közöttük a Manchester United.
    Nagy igazolás lenne, ebben a szezonban: 34 gólt termelt a Heerenveenben.
  • Scholes18
    már meg van! THX to Rash87!
  • Scholes18
    skacok valaki nem tudná nekem belinkelni a "Sing Up For The Champions" c. számot? ingyenes de én mégse találom még dc n se!
    tudjátok amiben ez van:
    "..Champione, Champione
    Oh Wey, Oh Wey, Oh Wey.."
  • Scholes18
    nem, az a gondom hogy nem igazságos döntés született!
    különben meg abban a helyzetben minden lehet csak nem kirugás!
  • REALista
    Ezek szerint az a gondod hogy nem a ti javatokra tévedett a bíró hanem hanem úgy tévedett hogy abból senkinek sem lett hátránya/kirugás/???
  • Scholes18
    pilboy szavait idézve: "a bíró NEM FÚJT szabálytalanságot, így szabályos góltól fosztották meg a csapatot."
    itt a lényeg tudod?
  • passatgt
    meg a lesből is gol lett volna
  • Golyo69
    azé Joe Cole szabálytalansága se volt semmi...szánalmas láma hogy rácsúszott már páros lábbal :S
  • pilboy
    nincs semmi gond
    gratulálok a Chelsea-nek!
    nekünk nem ez volt a lényeg, ez csak hab lett volna a tortán. nekik meg élet-halál harc volt, mert a liga kupával kitörölhetik... (nagy dolog megnyerni egy olyan sorozatot, ahol 19-20 évesek játszottak, még a döntőben is, míg ők a teljes csapattal)
    az FA kupáról annyit, h jóval könnyebb utat jártak be ők, mint mi. így hiába játszottak több meccset, "igazi tétmeccse" kb. ugyanannyi volt a Chelsea-nek.
    a megnemadott gólról annyit: szép támadás után Giggsy nehéz helyzetben nem találta el jól a labdát, továbbcsúszott a lendülettől, majd besodorta a labdát. a bíró NEM FÚJT szabálytalanságot, így szabályos góltól fosztották meg a csapatot...
    nem érdemeltünk vereséget, de győzelmet sem
    mikel genyát ki kellett volna állítani, földön fekvő embert taposott szándékosan
  • Dexantreal
    Olyan kis kaparás izé, hogy nem lehet kivenni, nah, de msot már legalább tudom.
  • passatgt
    :D

font
  • andris7
    fontnak néz ki
  • Dexantreal
    Sok sikert kívánok Hargreaves-nek majd a MU-nél. Mellesleg mi az a jel a 17 millió után? :S Euró akar lenni? :S
  • Paranoia
    Hargreaves hamarosan aláír

Hargreaves nemsokára aláír a UnitedhezNémet sajtóértesülések szerint a Manchester United és a Bayern München megegyezett Owen Hargreaves ügyében, és az angol játékos 17 millió £ ellenében hamarosan aláír a Vörös Ördögök alakulatához. A Spiegel nevű lap szerint a két fél már régóta tárgyalásokat folytattak egymással.

A jelentések szerint az angol válogatott középpályás négy évre kötelezi el magát a Unitedhez, a bajorok pedig klubrekordot jelentő 25 millió eurót kaszíroznak majd be az angol bajnoktól.

A kanadai születésű Owen nemrégiben megtagadta a választ a német riporterek kérdéseire, amikor is arról faggatták, hogy jövőre is a Bundesligában fog-e játszani. Az Energie Cottbus elleni találkozón pedig sérülés miatt nem játszhatott, így vélhetően nem is lép majd többé pályára a Bayern színeiben.

Hargreavest egyébként még tinédzser korában fedezték fel a müncheni klub megfigyelői, majd a Calgary Foothills-től Németországba csábították, ahol később 19 évesen debütált az első csapatban. A Münchenben töltött több mint tíz év alatt pedig 145 bajnokit játszott, és 2001-ben csapatával elhódította az UEFA Bajnokok Ligáját is.
  • Borzkutya
    Bocsi Jagumo! Csak amúgy is szar kedvem volt, meg ez is... Télleg hülye voltam, mégegyszer bocs! Különben hamarosan leigazoljuk Hargreaves-t, bejelentette Beckenbauer is!!!!!!!!
  • Dexantreal
    Te meg vegyél vissza a tempóból, bár, amint látom kiosztott neked három bünti pontot jogosan gabber_saviola.
  • Dexantreal
    Így sportszerű! Legalább van egy tisztességes Chelsea drukker, aki képes elfogadni, ha csapata veszít. Én is elfogadtam, hogy a MU az FA kupát elvesztette és vigasztalódok azzal, hogy megnyerte a bajnokságot.
  • Paranoia
    ...szégyen...
    dehát feldughatják a seggükbe az fa kupájukat
    pisz
  • Jagumo
    VESZTETTETEK FOGADD MÁR EL....
    az szabálytalan volt. ha meg szabályos is lett volna akkor is ti pl hányszor dobtátok felmagarokat 16osan belül a bajnokság folyamán?? az nem sportszerütlenség azoknak a csapatnak a szurkolói ugyan igy éreztek mint ti most.
  • Jagumo
    meg a kapus fejét:D
  • Jagumo
    rohatul hogy szabálytalan volt!:D

én mondjuka Premiership-hez gratuláltam és nem nyafogtam hogy: igy szemét ugy szemét amugy csal meg ugy is csal!

vesziteni tundni kell!
  • Vegas
    geppper neee