35611
-
#6216 szép munka , látszik, magáért beszél a statisztika.. -
pilboy #6215 Megcsináltam az év végi statisztikát, amit ígértem:
- pontrúgás utáni gól (szabadrúgás, szöglet: közvetve/közvetlen):
Chelsea: 17 (26,6%)
MU: 7 (8,4%)
-------------------------------
- 11-esből (kipattanó is):
Chelsea: 3 (4,7%)
MU: 6 (7,2%)
- távoli lövés (általában a kb. 18 m-en kivüli találatokat soroltam ide [kivételt tettem a szép akciók során elért távoli lövésekkel, melyek az akciógólokhoz kerültek]):
Chelsea: 8 (12,5%)
MU: 8 (9,6%)
- öngól:
Chelsea: 4 (6,3%)
MU: 3 (3,8%)
- akciógól:
Chelsea: 30 (46,8%)
MU: 51 (61,4%)
nagy védelmi hiba (term. az öngólokon kivül):
Chelsea: 2 (3,1%)
MU: 8 (9,6%)
A Chelsea-nek sikerült javítania az akciógólokon
Lehet, hogy csinálok majd még egy fajta statot :) -
Dexantreal #6214 Az megvan nekem a 2006-os vb albumról, amit letöltöttem. Jó szám. Látom viszont már te is beszerezted. -
#6213 :) -
#6212 ehh találtam egy vicces képet:
-
#6211 én szavaztam! -
#6210 Gyerünk IDE szavazni.
Jelenleg csak Scholes góljának van esélye Taylor-éval szemben. -
pilboy #6209 sajnos Bale a Tottenham-et választotta :( -
#6208 kitöröltem az összeset! -
#6207 szia
3 napja azt igérted, hogy kitörlöd az ide nem való üzeneteket amit kértem. ha nem vagy elég rátermett a feladatra, akkor szólj és keresek másvalakit. -
#6206 egyébként scholes góljáról ez jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=unUsSeBDFVc&NR=1
A 4. gólt nézzétek meg -
#6205 Szégyen h házigazda lehetsz ilyen példamutatással!Gratula hozzá -
#6204 így van nem látták éppen ezért nem örülnék annyira a ***-os FA kupátoknak amivel kitörölhetitek a ****-ket.
A két csapat közti különbséget a Bajnokság döntötte el nem ez az elcsalt meccs!
(a *-ok helyére képzeljétek azt amit akkor írnék ha nem lennék házigazda) -
#6203 egyértelműen látszott, hogy bent volt teljes terjedelmével -
#6202 Jogos az tényleg durva volt!!!
(de már a végefelé az egész meccs elfejult) -
#6201 ki mondta hogy fuj?:D
nem volt bent:D csak Giggs belökdöste a kapuba. NEM szándékosan de belögdöste. de már mondtam ha bent is volt! veszteni tudni kell. van ilyen a bíró vak volt:D (persze csak ha bent is volt) és Cech-n kívül más nem fogja tudni megmondani és ha ő tudja hogy bent volt és a bírók nem látták akkor hülye lesz elmondani:D -
#6200 szó sincs arról hogy haragszok! (nem szokásom)
van amikor nekem is elborul az egyam egy-két dolog miatt:D de akkoráltalában az asztalt ütöm..:D -
pilboy #6199 ha lesz időm, megcsinálom a statisztikát a MU és Chelsea gólokról -
WartHogSon #6198 Afonso Alvest sok klub szívesen látná soraiban, közöttük a Manchester United.
Nagy igazolás lenne, ebben a szezonban: 34 gólt termelt a Heerenveenben. -
#6197 már meg van! THX to Rash87! -
#6196 skacok valaki nem tudná nekem belinkelni a "Sing Up For The Champions" c. számot? ingyenes de én mégse találom még dc n se!
tudjátok amiben ez van:
"..Champione, Champione
Oh Wey, Oh Wey, Oh Wey.."
-
#6195 nem, az a gondom hogy nem igazságos döntés született!
különben meg abban a helyzetben minden lehet csak nem kirugás! -
#6194 Ezek szerint az a gondod hogy nem a ti javatokra tévedett a bíró hanem hanem úgy tévedett hogy abból senkinek sem lett hátránya/kirugás/??? -
#6193 pilboy szavait idézve: "a bíró NEM FÚJT szabálytalanságot, így szabályos góltól fosztották meg a csapatot."
itt a lényeg tudod? -
#6192 meg a lesből is gol lett volna -
#6191 azé Joe Cole szabálytalansága se volt semmi...szánalmas láma hogy rácsúszott már páros lábbal :S -
pilboy #6190 nincs semmi gond
gratulálok a Chelsea-nek!
nekünk nem ez volt a lényeg, ez csak hab lett volna a tortán. nekik meg élet-halál harc volt, mert a liga kupával kitörölhetik... (nagy dolog megnyerni egy olyan sorozatot, ahol 19-20 évesek játszottak, még a döntőben is, míg ők a teljes csapattal)
az FA kupáról annyit, h jóval könnyebb utat jártak be ők, mint mi. így hiába játszottak több meccset, "igazi tétmeccse" kb. ugyanannyi volt a Chelsea-nek.
a megnemadott gólról annyit: szép támadás után Giggsy nehéz helyzetben nem találta el jól a labdát, továbbcsúszott a lendülettől, majd besodorta a labdát. a bíró NEM FÚJT szabálytalanságot, így szabályos góltól fosztották meg a csapatot...
nem érdemeltünk vereséget, de győzelmet sem
mikel genyát ki kellett volna állítani, földön fekvő embert taposott szándékosan -
Dexantreal #6189 Olyan kis kaparás izé, hogy nem lehet kivenni, nah, de msot már legalább tudom. -
#6188 :D
font -
andris7 #6187 fontnak néz ki -
Dexantreal #6186 Sok sikert kívánok Hargreaves-nek majd a MU-nél. Mellesleg mi az a jel a 17 millió után? :S Euró akar lenni? :S -
Paranoia #6185 Hargreaves hamarosan aláír
Hargreaves nemsokára aláír a UnitedhezNémet sajtóértesülések szerint a Manchester United és a Bayern München megegyezett Owen Hargreaves ügyében, és az angol játékos 17 millió £ ellenében hamarosan aláír a Vörös Ördögök alakulatához. A Spiegel nevű lap szerint a két fél már régóta tárgyalásokat folytattak egymással.
A jelentések szerint az angol válogatott középpályás négy évre kötelezi el magát a Unitedhez, a bajorok pedig klubrekordot jelentő 25 millió eurót kaszíroznak majd be az angol bajnoktól.
A kanadai születésű Owen nemrégiben megtagadta a választ a német riporterek kérdéseire, amikor is arról faggatták, hogy jövőre is a Bundesligában fog-e játszani. Az Energie Cottbus elleni találkozón pedig sérülés miatt nem játszhatott, így vélhetően nem is lép majd többé pályára a Bayern színeiben.
Hargreavest egyébként még tinédzser korában fedezték fel a müncheni klub megfigyelői, majd a Calgary Foothills-től Németországba csábították, ahol később 19 évesen debütált az első csapatban. A Münchenben töltött több mint tíz év alatt pedig 145 bajnokit játszott, és 2001-ben csapatával elhódította az UEFA Bajnokok Ligáját is. -
Borzkutya #6184 Bocsi Jagumo! Csak amúgy is szar kedvem volt, meg ez is... Télleg hülye voltam, mégegyszer bocs! Különben hamarosan leigazoljuk Hargreaves-t, bejelentette Beckenbauer is!!!!!!!! -
Dexantreal #6183 Te meg vegyél vissza a tempóból, bár, amint látom kiosztott neked három bünti pontot jogosan gabber_saviola. -
Dexantreal #6182 Így sportszerű! Legalább van egy tisztességes Chelsea drukker, aki képes elfogadni, ha csapata veszít. Én is elfogadtam, hogy a MU az FA kupát elvesztette és vigasztalódok azzal, hogy megnyerte a bajnokságot. -
Paranoia #6181 ...szégyen...
dehát feldughatják a seggükbe az fa kupájukat
pisz -
#6179 VESZTETTETEK FOGADD MÁR EL....
az szabálytalan volt. ha meg szabályos is lett volna akkor is ti pl hányszor dobtátok felmagarokat 16osan belül a bajnokság folyamán?? az nem sportszerütlenség azoknak a csapatnak a szurkolói ugyan igy éreztek mint ti most. -
#6178 meg a kapus fejét:D -
#6177 rohatul hogy szabálytalan volt!:D
én mondjuka Premiership-hez gratuláltam és nem nyafogtam hogy: igy szemét ugy szemét amugy csal meg ugy is csal!
vesziteni tundni kell! -
Vegas #6176 geppper neee