35611
-
#6132 nah magyar az nem foci az vmi szar:PP -
pilboy #6131 nem, magyar foci, meg kézilabda
és még folynak a tárgyalások az angol 2. osztályról -
#6130 hmmm tavaly a németet adták le most az angolt.mi lesz még? a végén csak box lesz meg ilyen here sportok -
skristof #6129 viccc..... buzi sport tv -
#6128 Én nem szoktam az SG híreit olvasni,de mikor be akartam lépni, a Manchester United-ot olvasva,egyből megakadt a szemem :D
Most akartam én is linkelni.
Amúgy nem véletlen,hiszem a legjobb csapat :P
-
#6127 Kivételesen nekem sincs :(
De ha ezen múlik,akkor lesz -
#6126 A MU a legnépszerűbb a neten -
#6125 azé mert gondolom lejárt idén a szerződés és a Eurosport többet tejel a jogokért -
#6123 na bazze:(((( -
#6122 hihi, kösz, miért van még remény hogy lesz, nekem tuti nem lesz, de nem értem miért adták el az adásjogot, nah mind1 -
#6121 egyet értek nekem sincs még eurosport2öm remélem csak lesz mert megőrülök akkor!
Ja és sok szerettettel üdvözöllek körünkben! -
#6120 „Az angol futballt kedvelő magyar szurkolók egy régi álma válik most valóra az idén nyártól a megújult tv csatornának köszönhetően"
Nem tudom ezt honnan veszi, sztem több embernek van sport1,2 mint eurosport2, mint pl. nekem is, mondjuk nekem csak sport1 van de akkor is, nemár ez nagy szar lesz így:(
Jah am bemutatkozom Brolly vok:) eddig csak olvastam a topicot de mostmár elkezdek írkálni is ha nem baj persze, egyébként Imádom a manchester unitedet, istenként tisztelem Ronaldot, és Glory Man united:)) -
#6119 majd megpróbálok csatornát kereíteni ahol megy, és majd az aláírásomon lehet nézni -
#6118 nem lesz angol bajnoki a sport-1 en és a sport 2-őn :(
vmit jó lenne ha kitalálna a UPc mert nekünk pl nincs Eurosport 2-őnk :S -
#6117 Ha közbe nem jön megint vmi nekik -
#6116 szombat 16.00
gondolom a Sport TV közvetíti. -
fecsoki #6115 hányokr kezdődik FA-kupa döntő ill. melyik közvetítés??? -
#6114 de geci! lol -
pilboy #6113 lol
"A díjam majdnem nagyobb Patrice Evránál” -
Paranoia #6112 A szezon legszebb manchesteri gólja: LINK
Hát hja elég nagy gól volt^^ -
#6111 azér nem semmi Ronaldo: 1 szezon - 4 egyéni trófea -
Paranoia #6110 Az MU-szurkolók és a csapattársak is “kitüntették” Ronaldót
Folytatódott Cristiano Ronaldo angliai díjesője: ezúttal csapattársai és a Manchester United szurkolói választották a szezon legjobb labdarúgójának. A portugál szélsőt korábban a Premier League-ben szereplő játékosok szakszervezete nevezte a vasárnap befejeződött bajnokság első számú futballistájának , sőt a fiatalok sem talált “legyőzőre”. -
skristof #6109 segítek: scrollozz lejjebb -
zambrotta #6108 segítsetek
képeket ill videókat keresek az ünneplésről, díjátadásról
kössz -
Paranoia #6107 Nah igenjó kis meccs volt:D
A képeket meg köszi szépen -
#6106 Mikre nem vetemedem ezektől nincs ám elfelejtve 99'!!!! Nah de azért hál Isten félig meddig már 2001-ben bosszút álltunk!!!! :P
-
Paranoia #6105 ŰŰűűű kircsi!!
Több nincs? -
#6104 Csak ekkorák vannak, bár Lehmann kezében szívesebben látnám :D:D
-
#6103 -
#6102 elég durván fogalmaz de teljesen egyetértek vele -
skristof #6101 Darab szar a Chelsea és a 'Pool -
andris7 #6100 ne is mondd, 1440x800as úgyse lesz =( -
Paranoia #6099 nah márcsak a 1280 x 1024 képek hiányoznak a kupa átvételről. -
#6098 thx -
#6097 Itt van a teljes összefoglaló a meccsről,és a Kupaátadás!!! ;)
Man. Utd -
#6096 valakinek a döntő fontosabb volt, nekünk nem, ez van:) -
Paranoia #6095 Nahát ezt a sp1et én nem tom megérteni...azthittem agyvérzést kapok.komolya. -
pilboy #6094 nem láttam a meccset sem, ceremóniát sem :(
képeket még, plíz! -
#6093 youtubeon biztos hamarosan fenn lesz az egész, én most nem találtam de keress rá majd. -
#6092 nem tud valaki egy linket az ünneplési ceremóniáról? egy teljeset nemc sak azt a szart amit a sport1 bemutatott