35611

• NeverwinterKING
    majd meglátjuk.
  • pilboy
    ha ez igaz, akkor jöhet Huntelaar
  • passatgt
    nekem is ez a véleményem
  • Golyo69
    A Tottenham Hotspurs viszi a Manchester United sztárját!

A Tottenham Hotspurs viszi a Manchester United játékosát, Alan Smith-t. Ezt a Tottenham menedzsere, Martin Jol nyilatkozta. A 26 éves Smith-nek nem ajánlott újabb szerződést a MU és a két portugál játékos miatt nem sok esélye lesz ősztől bekerülnie Ferguson csapatába. Így kapóra jött neki a lehetőség. A hírek szerint a játékosért 7 millió fontot kaszált a MU.

forrás: foci24.com
  • WartHogSon
    csatár nagyon kellene, egyedüli jó csatár most a MUnál Saha
    Rossi a Parmaban egész jól játszott, reméljük jó lesz itt is
    Smith a nagy sérülés után csinált vmit, mostanában nem sok érdemit
    Rooney, róla ne is beszéljünk, kiscsapatok ellen lő gólokat, néha nagyobbaknak is, de mikor tényleg kellene nem lő, és nagyon sok a góltalansági szériája...
  • soma22
    egyetértek, de a bal oldalon inkább kp poszton kellene erősiteni, mert giggs védekezése immár picit bizonytalan szvsz
  • pilboy
    Neville helyére Piquét, vagy Bardsleyt kéne beépíteni ;)
    Evra sztem jó lesz ott a bal oldalon
  • Scholes18
    te meg légyszi máskor írd oda a forrást, tiszteljük meg ennyivel az oldalt ahonnan másoltad.
  • Scholes18
    lécci ne reklámozz! ez nem ennek a helye.
  • Scholes18
    inkább sztem egy nagyon jó jobb szélső védő kéne az öregedő Neville helyére, valamint tudom soxor mondtam de ha megfigyelitek a gólok 70% át kb a bal szélről kapjuk azaz Evra, Heinze oldaláról, oda kéne már vmi biztos alappont!
  • pilboy
    Sahat csak a sérülékenysége miatt adnám el, és akkor valóban jöhetne még 1 csatár (Huntelaar)
  • Giggantikus
    Azért még egy F.Torres jól jönne a csatársorba.....bár Giuseppe tényleg nadon jó!!!!!!!!!szerintem jobb mint Saha...
    http://gportal.hu/szarviccek
  • pilboy
    szvsz nem kéne többet igazolni
    Bardsley, Piqué visszajön a védelembe, Rossi a csatársorba (Rooney, Giggs, Smith, Saha (?), Rossi) és ennyi elég
  • kulabácsi
    hát egy csatár még elférne
  • Paranoia
    Nincs vége az átigazolásoknak

Gill nyitva hagyja az ajtót az új igazolásoknakA Manchester United vezetősége kijelentette, hogy nem zárkóznak el semmilyen játékos leigazolásától, ha Sir Alex Ferguson úgy véli, hogy még szükség lehet érkezőkre a csapat következő szezonra való megerősítéséhez.

Mint ismeretes, tegnap bejelentették, hogy Owen Hargreaves július 1-től a Manchester Unitedet erősíti és tegnapelőtti a hír, hogy jövő szezontól a "Vörös Ördögök" szerelését húzza magár a FC Sportingtól érkező portugál Nani és az FC Portotól igazolt brazil Anderson is.

David Gill, a Manchester United ügyvezető-igazgatója nem adott konkrét választ arra, hogy van-e további célpontja a Unitednek, ám közölte, ha Sir Alex Ferguson újabb játékost szeretne igazolni, akkor zöld utat adnak neki a vezetőségnél.

"Nem meglepetés, ha azt mondom, hogy a céljaink nagy részét elértük az utóbbi két nap alatt. Rengeteg pénzt költöttünk az új játékosokra, de természetesen, ha valakire szükség van még, akkor rendelkezésre áll további összeg az erősítésekre."

"Nem lehet tudni mi fog történni az elkövetkezendő hetekben, hónapokban. Lehet, hogy Sir Alex Ferguson úgy érzi, hogy bizonyos poszton mindenképpen erősíteni kell a keretet. Ha így történik, akkor mindenképpen rendelkezésére áll a megfelelő pénzösszeg."

A skót edzőlegenda már többször is kijelentette, hogy három játékost szándékozik igazolni a nyáron, így felmerül, hogy Nani,Anderson és Owen Hargreaves leigazolása után mást is tervez-e megszerezni a United menedzsere.
  • passatgt
    ha jól tud cselezni beszopatja azt is aki egyből letámadja
  • Scholes18
    először Ronaldo val is így volt, ugyanezt mondták róla, aztán valahogy mégis Anglia legjobbja lett.
  • 9csöves9
    és Ronaldo milyen típusnak tűnik?
  • NeverwinterKING
    nem akarok ünnep rontó lenni de lehet h a brazil srác nem lesz jó az angol élvonalban. azért ő elég cselezős típusnak tünk és ez a bajnokság nem a cselezésre épül mint a spanyol. itt nem várják meg h elküldöd gyufáért a védőt mint a spanyolba, egyből letámadnak a védők meg a játékosok. szal nem biztos h jó lesz. de azért örüljünk :D
  • WartHogSon
    a három játékos együtt 76M euró
    Nani: 25,5
    Anderson: 25,5
    Hargreaves: 25
    Ezeket az összegeket olvastam.
  • Rash87
    Nem rossz,kiváncsi leszek az új csapatfelállásra :)

Nani minden jólja után így szögdécsel?
  • pilboy
    gondolom meccseken is használod eme cselt :D
  • buldozer99
    Jó lesz a csapat jövőre!
    "Ezt a csel-t meg tom csinálni csak jobb lábbal":)
  • kulabácsi
    jók leszünk asszem jövőre is:DDDD
  • Paranoia
    Hargreaves aláír

Hargreaves július 1-től a United játékosaA Manchester United vezetősége a tegnapi esti két igazolás után újabb örömteli hírrel szolgálhat, hiszen a klub személyesen is megegyezett Owen Hargreavesel és a játékos a szerződés értelmében július 1-től a klub játékosa lesz.

A klub nem hozta nyilvánosságra az átigazolás összegét, de egyes források tudni vélik, hogy 17 millió £ körüli összegről van szó. A Bayern Münchennél nevelkedő angol-kanadai játékos átesett már a kötelező orvosi vizsgálatokon és mindenben megegyezett a klubbal, csak a hivatalos aláírási ceremónia van vissza, ahol egy öt éves kontraktust köt majd a Unitedel.

Várhatóan erre akkor kerül sor, amikor a 26 éves játékos visszatér június végén kanadai vakációjáról.
  • Borzkutya
    Hát az télleg csodálatos csel!
  • kretyás
    jaj értem köszi!
  • Oziris666
    euróban:) de fontban 17
  • kretyás
    Hargreaves nem 29 volt?
  • pilboy
    Anderson az a "grémio-s" csele...
    Nani
  • Oziris666
    Hát az amcsi tulaj is belenyult a zsebébe rendessen!
    Hargreaves - 17milla font
    Nani+Anderson - 35milla font
  • pilboy
    remélem Piqué itt tölti a köv. szezont és lassan beépíti SAf a csapatba Gary helyére
  • pilboy
    ennél szorosabb már nem nagyon lehet sztem, hiszen csak 2 fordulóval a bajnokság vége előtt lettünk bajnokok
  • chelseafan
    Grat az igazolásokhoz! Tényleg Európa talán 2 legnagyobb tehetsége egyszerre a tiétek! Szomorú vagyok, mert Andersont nagyon szívesen láttam volna a Chelsea-ben, de ez sajna nem jött össze. Remélem a mi igazolásaink is hasonló jó játékosok lesznek. Ha jövőre nem lesz olyan hihetetlen sérüléshullám a Chelsea-nél, mint idén, akkor remélem még szorosabb lesz a bajnoki küzdelem! Győzzön a jobbik!
  • Scholes18
    mindkét srác 19 éves és hatalmas tehetség!
    Te jó ég, mekkora játékos lesz ezekből mert a legjobb kezekbe kerültek!
  • Scholes18

Valaki csípjen meg hogy nem álmodom! EZAZ! :D
    és teljesen hivatalos ráadásul!
  • Jagumo
    Tök ari:) nekem van Chelsea sálam meg csuklószoritóm meg sapim meg bögrém meg kitűzőm de iylennem nincs, de vennék:D
  • Paranoia
    Két igazolás egy este alatt

Mától az A Manchester United vezetősége nagy örömmel jelentette be ma a klub hivatalos honlapján, hogy leszerződtették a Sporting Liszabont együttesétől Nanit, és az FC Portotól Andersont.

A két középpályást a legnagyobb ígéreteknek tartják Európában, és az idei nyár slágerei voltak ezidági az átigazolási piacon. A versenyfutást azonban a Manchester United nyerte a két tiniért, és a következő szezontól már az Old Traffordon folytathatják pályafutásukat.

Már több hír is napvilágot látott arról, hogy a United ügyvezető-igazgatója David Gill és Carlos Quieroz a napokban Portugáliába repült, hogy egyeztessenek a Sporting elöljáróival Nani ügyében. Később kiderült, hogy a felek hamar egyességre jutottak a tehetséges szélső ügyében.

Bár a Tottenham is igényt tartott volna a Cristiano Ronaldo utódjának kikiáltott fiú szolgálataira, nem tudták felvenni a versenyt a "vörös ördögök" ajánlatával.

A második igazolás a 19 éves Anderson, akit sokan az "új Ronaldinhonak" neveznek.

Az ifjú brazil középpályást idén az év játékosának választották az FC Portonál, és teljesítményével a Chelsea és a Barcelona figyelmét is felkeltette, azonban eddig ismeretlen összeg ellenében a Unitedhez igazolt.

Több forrás is megerősítette, hogy mindkét játékos megegyezett személyesen is a klub elöljáróival, és már csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra mindkét játékos esetében.

"A Manchester United nagy örömmel jelentheti be, hogy a mai napon a klubhoz igazolt a Sporting Liszabon játékosa Nani, akivel mindenben megegyezett a klubvezetés, és már csak az orvosi vizsgálat van hátra."

"További örömünkre szolgál, hogy tudathatjuk, hogy a klub megszerezte az FC Porto játékosát, a brazil Andersont, akivel minden adminisztratív jellegű részletet egyeztettünk, és nála is csak az orvosi vizsgálat van hátra az átigazolás hitelesítéséhez."

Írta: Lakner Péter
    manutdfanatics.com
  • Borzkutya
    Hát meghalok gyerekek!!!! Nani is meg van. Egy nap két igazolás!!!
    Jee! Nani + Anderson Különben hivatalos oldalon írják!
  • Borzkutya
    Megvettük a porto brazil kp-ját, Anderson-t!!!!!!!!