35611

• soma22
    okés
    köszi
  • Scholes18
    az igaz.
  • passatgt
    inkább az mint a semmi
  • Scholes18
    internetes tv-n persze tudom nézni de azér az nem ugyanolyan jó kis képernyőbe kínai kommentátorral mint tv n abba egyezzünk meg
  • banok
    az oldalamon mindig lesz infó. :)
    írtam erről egy-két keresetlen mondatot a netes sport tv-k topikban. ;)
  • passatgt
    majd még utána kell néznem, még nemtudok infót róla, hogy melyik csatornán fog menni, meg majd banok-tól érdeklődök, biztos segít:)
  • soma22
    melyik adón?
  • passatgt
    mármint nem a eurosport 2-t, hanem a meccset
  • passatgt
    majd i-tv-n lehet nézni
  • Scholes18
    az biztos, csak az nem biztos hogy nekem lesz Eurosport2-m...
  • 7Ryan7
    Hy all! Most olvastam vissza a forumban és megláttam hogy a sporttv nem fogja közvetiteni az angol bajnokság mérközéseit elég nagy kiba....ás!! Ez hir már végleges? Enyire nem volna pénze a sporttv-nek? Pedig ez a bajnokság elég nagy nézőtömeget vonz. Amugy a örülök a ujigazolásoknak! Manchester for ever:D
  • WartHogSon
    már nem jön, szóval megnyugodhatsz :D

Az angol sajtóban keringő szóbeszédek ellenére biztosra vehető, hogy Nicolas Anelka nem lesz a Manchester United játékosa - ezt maga a Bolton elnöke tudatta a csapat hivatalos weboldalán.
  • Zenszkij
    Nem az a baj, hogy 28 éves, hanem, hogy egy paraszt :). Inkább Torres jönne, de ő nem fog, sztem Anderson jó húzás volt meg ez a Nani !
  • Oziris666
    28
  • Oziris666
    A sky-on is ez volt,de mind1!
  • Scholes18
    hány éves egyáltalán?
  • Zenszkij
    Anelka nem kell, isten őrizz. Morálromboló, egoista focista. Nem kell.
  • Paranoia
    Anelka kísértésbe esett

Anelka nem tudna nemet mondaniA francia válogatott és a Bolton Wanderers támadója, Nicolas Anelka elmondta, hogy szívesen maradna a Reebok Stadionban, ugyanakkor elismerte, hogy nehéz lenne nemet mondani a Manchester United hívására.

Állítólag az Arsenalt és a Manchester Cityt is megjárt gólfelelős Sir Alex Ferguson következő célpontja, ugyanis a skót mester úgy látja, hogy együttese jelentősen erősödne csatárposzton a francia zseni megszerzésével.

Anelka helyettesíthetné a gyakran sérüléssel bajlódó honfitársát, Louis Sahat ám a Bolton edzője, Sammy Lee kijelentette, hogy nem szeretne megválni a francia gólzsáktól, aki tavaly nyáron 8 millió font ellenében költözött ismét Angliába a Fenerbahce csapatától.

A Törökországból visszatérő támadó 11 gólt szerzett első boltoni szezonjában, ám a jó idény ellenére felfedte, hogy jövője pillanatnyilag a levegőben lóg.

"Először is meg kell tudnom, hogy a Bolton el akar-e adni, vagy nem." - mondta a kopasz csatár a francia válogatott főhadiszállásán, Clairefontaine-ben.

"Nem akarok távozni. Le kell ülnöm a Bolton vezetőivel, és meg kell beszélnem velük, hogy a jövőben milyen szerepet szánnak számomra. Pillanatnyilag még minden a levegőben lóg, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan beszélni fogunk."

Amikor megkérdezték, hogy szeretne-e az Old Traffordra szerződni, Anelka a következőt válaszolta: "Ti (a média) tudjátok, hogy hová akarok menni, szóval...nem tudsz nemet mondani a Manchesternek."

"Mindig ugyanaz a négy csapat uralja az angol labdarúgást. A Boltonnal maximum az ötödik vagy a hatodik helyre tudunk odaérni."

"Tehát igen, szívesen játszanék a négy nagy klub egyikében, ugyanakkor akarok segíteni a jelenlegi csapatomnak abban, hogy a Premiership egyik nagy csapatává váljon."

manutdfanatics
    Kakstetter Ákos
  • Rash87
  • Paranoia
    [URL=http://www.topfoci.hu/index.php?heading_id=12&article_id=14211&title=Hamisak+a+Varga+Rolandr%F3l+sz%F3l%F3+pletyk%E1k+]Eztis sasoljad^^[/URL]
  • passatgt
    WOW
    Róla még nem is hallottam
  • Oziris666
    Ezt sas ManU-sok:)

Hungarian Ronaldo
  • toysoldier
    azis igaz
  • kulabácsi
    de megérné...
  • toysoldier
    Torres sztem sem fog jönni, nem hiszem h otthagyná az Atletico-t
    plusz elég sokba kerülne elhozni
  • pilboy
    látom azért tudtok pörögni :)
    ezt már szeretem :P
  • kulabácsi
    én vhogy ezek közül vagy owent, vagy torrest látnám szívesen, owen mindig is kedvenc volt vhol, torres meg fiatal tehetség...meglássuk
  • Zenszkij
    Torres nem jön sztem, véleményem az, hogy Huntelaar vagy Owen jöhetne..
  • toysoldier
    sztem 2-es vagy 3-as
  • pilboy
    vajon melyik csatár fog érkezni?
    1. nem érkezik senki (sztem érkezni fog vki)
    2. Owen (egyik nagy esélyes sztem, az lenne jó, ha jó formában jönne)
    3. Anelka (másik nagy esélyes, erős, jó lövő, gyors, már bizonyított)
    4. Huntelaar (jó lenne, őt is esélyes)
    5. Eto'o (sokba kerülne)
    6. Saviola (nem PL-be való)
    7. F. Torres (nagy a csend körülötte)
  • pilboy
    szvsz ő inkább bal szélső, mint Giggsy, vagy támadó kp
  • Paranoia
    hmmmmm ismerős ez a logo
  • passatgt
    csak ne olasz legyen...:)
  • Zenszkij
    Miért, egy Bobby Robson jobb lenne?
  • passatgt
    én nem
  • Zenszkij
    Fergusson felajánlotta Marcelo Lippinek, hogy 1 évig menedzseljék együtt a csapatot, amit 1 év után végleg Lippi venne át a leköszönő Fergussontól. Én örülnék neki.
  • Zenszkij
    Meg Anderson.
  • WartHogSon
    Ronaldo eltiltott volt
    de ez nem vonja le Nani érdemeit
  • pilboy
    Manchesteres gól a portugál válogatottban!
    na nem Ronaldo, hanem a frissen igazolt Nani!
  • WartHogSon
    Rooney végre formába jöhetne