35611
-
Paranoia #6376 Hmm szivat engem ez a xar
akkor is:
-
Paranoia #6375 hát sajna csak nagyon rossz minőségü képeket találok rolla:/
addig is ittvannak ezek:
-
pilboy #6374 egy kicsit nagyobb nem lehet? vagy linkben egy nagyobbat? -
Paranoia #6373 hm akkor még 1x
-
Paranoia #6372 Új cucc.Augusztusig lehet rá gyüjteni:)
[dörzsöliatenyerét] -
pilboy #6371 bővebben:
Anderson zöld utat kapott
Anderson jövőre az Old Traffordon szerepelhetAnderson megkapta a munkavállalási engedélyt a belügyminisztériumtól, így már jövőre megkezdheti manchesteri pályafutását.
A Porto és a Manchester United között kötött megállapodást követően sokáig úgy tűnt, hogy a 19 éves brazil játékosnak a következő egy évet a szükséges engedélyek hiányában még kölcsönben egy másik csapatnál kell majd töltenie.
A Vörös Ördögök vezérkara viszont az első beadvány visszautasítását követően sem riadt vissza, és a fellebbezésnek meg is lett a jutalma.
"Boldogan jelentjük be, hogy siker koronázta a kérvényünket, amit Anderson munkavállalási engedélye miatt nyújtottunk be." - nyilatkozta a klub egyik szóvivője.
"A közeljövőben hamarosan véglegesítjük az átigazolását."
A 18 millió £ ellenében igazolt Anderson jelenleg a Copa Americán szerepel, ahol szerdán debütált a brazil válogatottban.
manutdfanatics.com -
Zenszkij #6370 Valszeg Gudjohnsen jön, Rossi meg megy a Parmahoz. -
Zenszkij #6369 Megkapta.. -
andris7 #6368 kicsit más: Anderson munkaválalási engedélyével mi újság? jön vagy marad még a portóba egy évet? -
#6367 igaz, hogy gyakorolták, de mégis a társaival volt. ne felejtsük el hogy egy hatalmas egyéniség, aki a jelenlétével is segit a csapatán. -
#6366 nekem rengeteg régi nagyon undorito emlékem van róluk, kimondottan utálom azt a csapatot. ha esetleg kikerülnek europából, akkor egy másik angol csapat megmutathatja hogy mire képes.messze az angol liga a legszínvonalasabb. szerintem a táblázat első felének bármelyik csapata képes meglepetésre -
andris7 #6365 utolsó mondattal egyetértek, viszont idén gyakorolták a henrymentes játékot. meglátjuk, szerintem lehet meglepetéscsapat (mondjuk második helyre chelsea elé) -
#6364 örülünk? hát ez nehéz kérdés! ugyanis nem csak az angol élmezőnyből kerül ki az az Arsenal hanem az európaiból is. ami ugye a az angol bajnokság óriásságát csökkenti sztem. -
#6363 csak azt ne felejtsük el hogy taktikailag szerintem az egyik legjobb edzőt vesztették el. nem tudok méltó helyettest megnevezni.arról nem is beszélve hogy henry nélkül nincs igazi csapatvezérük.
Persze mi ennek nagyon örülünk:) -
andris7 #6362 ki tudja, lehet hogy az előző gyengébb szezon után most feltámadnak. fiatal a keret, szerintem tele van jó játékossal. -
#6361 Wenger is elmegy amúgy ez azt jelenti hogy az Arsenal le fog szakadni az élmezőnyből. -
#6360 Nemááár -
#6359 iagazat irt. -
#6358 Honnan veszed, remélem csak kamillázol... -
skristof #6357 kicsit off: henry > barca :) -
#6356 Ez a cikk tele van hibával!:) -
WartHogSon #6355 vki olvasta már hivatalos forrásból is, hogy Malouda tényleg a Chelsea-be igazolt? -
pilboy #6354 ámen -
Paranoia #6353 szép is lesz -
#6352 Szép is lenne. -
Paranoia #6351 Rio Ferdinand jövőre négyszer akar a dobogó tetején állni -
#6350 gudhjonsen nekem naon nem tetszik, sztem gyenge, nem hiszem hogy sokat fog játszani ebbe az idénybe, vis remélem. Akkor lenne szép ha chelsea ellen betalálna:) -
Zenszkij #6349 A 07/08-as idényben megint a Chelsea ellen játszunk idegenben kettővel a vége előtt. Remélem hasonló sikerrel. -
Zenszkij #6348 Pique-t kölcsönadjuk a Barcának, ők meg kölcsönadják nekünk Gudjohnsont, azt a xart. Ennyi. Így egy vasat se költünk, valszeg ez lesz. -
pilboy #6347 sérült -
#6346 szevasztok
Silvestre-vel mivan? már ezer éve nem halottam rola,pedig szimpi volt mindig :( eladtátok v nálatok van még? -
levi121212 #6345 Ha gondoljátok, nézzetek be ide is: Manchester United -
#6344 azért neten gázos lesz nézni, elég nagy geciség volt ez most, annyira megszoktam már azt a gárdát meg minden, azt most meg biztos lesz vmi tejfelesszájú bemondó aki 10 másodperc késéssel közli hulla hangon h gól meg ilyenek, feltéve ha tudja nézni egyálltalán az ember, mert sztem nekem se lesz, legalábbis idén tuti nem, de sztem jövőre sem:(((( -
#6343 még kettőt is futathac egyszerre :D -
#6342 bőven -
#6341 down: 2,5mbit
up: 512kbit/sec
elég az online tévézéshez? mert nálunk az évvégéig biztos nem lesz ESport2 sőt még jövőre sem biztos, hogy lesz :( -
#6340 Majd meglássuk... :) -
#6339 olvastam a United hivataloson hogy Saha teljesen fit lesz a következő szezonra! ez jó hír! -
Paranoia #6338 Torres: Még nem döntöttem
Ferando Torres elárulta, hogy még nem döntött a jövőjét illetően. Az Atlético Madrid sztárjáért sorban állnak az európai klubok, a Premier Leagueből is több kérője van. A spanyol gólvágót a korábbi években többször is szóbahozták a Manchester Uniteddel, a Chelseavel, az Arsenallal és a Liverpoollal is, de még mindig a spanyol fővárosban kergeti a labdát.
Spanyol jelentések szerint az Atlético vezetői ez előző évekkel ellentétben most felkészültek a csapatkapitány eladására, ám aki szeretné megszerezni annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis a vezetők 20 millió font körüli összeget szeretnének a játékosért cserébe.
A klub az UEFA Kupás helyezés eléréséért küzd, a vasárnapi Osasuna elleni mérkőzés sorsdöntő lesz számukra. Sokak szerint, ha nem sikerül kijutni az európai porondra, akkor Torres biztosan távozik a csapattól.
A fiatal gólzsák a gárda hivatalos honlapjának elmondta, hogy továbbra is a Vicente Calderónban szeretné megvalósítani álmait, de még semmit sem döntött el jövőjével kapcsolatban.
"A nyár folyamán mindenről találgatni fognak, az emberek ajánlatokról beszélnek majd, csak az a biztos, hogy most itt vagyunk" - mondta Fernando.
"Minden évben ugyanaúgy spekulálnak a jövőmről, de még több év van hátra a szerződésemből. Biztos vagyok benne, hogy meg fogom valósítani a célokat, amiket itt tűztem ki magam elé. Kizárólag én, Miguel Ángel és Enrique Cerezo leszünk azok, akik döntenek majd."
"Amíg együtt akarunk maradni, addig együtt leszünk. Jó jel, hogy több ajánlatom is van, minden bizonnyal nem lenne jó évem, ha senki sem érdeklődne irántam. Ha nagyobb klubok jönnek, akkor az azt jelenti, hogy javulok és fejlődök."
manutdfanatics
Kakstetter Ákos -
Paranoia #6337 tyűűűű,eléggé gólvágó az ember