35611

• skristof
    hülyevagy
  • Paranoia
    -.-
  • kompalor
    Ha van kedvetek hozzá , nézzetek be a honlapomra, ahol naponta friss hírek találhatók ,előre is köszi : http://manutd07.mindenkilapja.hu/
  • banok
    de. streamen lehet nézni élőben.
  • Rash87
    Most vannak ilyen barátságos meccsek,úgy láttam,azokat vhol nem lehet megnézni??
  • Paranoia
    Heinze távozni szeretne

Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United argentín védője, Gabriel Heinze el akarja hagyni az Old Traffordot. A 29 éves bekk az utóbbi három hétben a Copa Americán szerepelt az Argentín válogatottal, ahol egészen a döntőig meneteltek, ott viszont kiábrándító játékkal 3-0-ás vereséget szenvedtek a nagy rivális Brazíliától.

A torna alatt Gaby olyan klubok érdeklődését keltette fel mint például a Liverpool, a Real Madrid, a Newcastle vagy éppen a Juventus.

A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson a következőt mondta a játékos ügyéről: "Gabriel ügynöke a tudomásunkra hozta, hogy váltani akar."

"Nem vagyok ebben teljesen biztos és még konkrét ajánlatot sem kaptunk érte, de van esély az átigazolására, még akkor is, ha eddig még senkivel sem tárgyaltunk."

Az utóbbi napokban sokat olvashattunk arról, hogy a Liverpool csapata élénken érdeklődik az argentín iránt, és állítólag Rafa Benítez egy 6.8 millió fontos ajánlattal kezdené meg a tárgyalásokat.

Ennek ellenére kevés esély van a transzfer sikerességére, ugyanis Ferguson nem szeretné az egyik riváloshoz elengedni játékosát, akinek most kezdődik a vakáció, hiszen eddig a Copa American szerepelt.

Heinze 2004-ben igazolt a Manchester Unitedhez a Paris St Germain csapatától 6.9 millió font ellenében, és hamar belopta magát a szurkolók szívébe: játékával az első angliai szezonja során elkápráztatta a publikumot, akik cserébe az év legjobb manchesteri játékosának választották.
  • skristof
    reméljük Heinze is marad azért.

mondjuk foci24.com elég blikk-szint
  • Golyo69
    Tevez nem normális, ha nem jön Manchesterbe!

Gabriel Heinze szerint Carlos Tévez bolond, ha nem fogadja el a Manchester United ajánlatát. A Vörös Ördögök argentin labdarúgója ezt személyesen el is mondta honfitársának, aki várhatóan a jövő héten csatlakozik is a Premier League címvédőjéhez.
    "Nem vagy normális, ha nem fogadod el a ManU ajánlatát. 23 éves vagy, a lehető legjobb pillanat ez arra, hogy egy ilyen nagy klubhoz kerülj" - mondta egy sarokba félrehúzódva valahol Venezuelában Gabriel Heinze Carlos Téveznek. A Manchester United argentin védője, aki honfitársaival együtt a Copa Américán érdekelt, és készül a vasárnapi, brazilok elleni döntőre, mindenképpen szeretné meggyőzni a csatárt, hogy csatlakozzon a Vörös Ördögökhöz. "Elmondtam neki azt is, hogy minden segítséget meg fog kapni a beilleszkedéshez nem csak tőle, hanem a többiektől is. A ManU remek közösség is egyben, Sir Alex Ferguson pedig kiváló pedagógus" - számolt be immár a sajtó képviselőinek a beszélgetés részleteiről a hátvéd. Tévez a hírek szerint a Copa után, a jövő hét közepe táján írhat alá az angol bajnoki címvédőhöz. Más kérdés, hogy Heinze jövője ugyanakkor erősen kétséges a Ferguson-csapatnál, hiszen hívta őt többek között a Liverpool, a Juventus és a Real Madrid is, a manchesteriek pedig nem zárkóznak el az eladásától.

foci24.com
  • Paranoia
    Tevez nemsokára orvosi vizsgálaton

Tevez jövő héten átesik az orvosi vizsgálatokonA Sky Sports News megtudta, Carlos Tevez jövő hét kedden Angliába repül, hogy szerdán orvosi vizsgálaton menjen át az Old Traffordon. A Vörös Ördögök remélik, hogy az argentín támadó jövő héten aláírhat a Unitedhez és Tevez képviselője, Kia Joorabchian is magabiztos, hogy már nem lép közbe semmilyen akadály.

Tevez jelenleg a Copa America döntőjére készül, amit az argentín válogatott Brazília ellen játszik vasárnap, de a találkozó után visszatér Angliába, hogy lezáródjon az átigazolási ügye.

Joorabchian közölte a hírt a Sky Sports-al, hogy Tevez jövő hét kedden repül vissza Angliába és szerdán esik át az orvosi vizsgálatokon.

Sir Alex Ferguson is hozzátette, arra számít, hogy az átigazolás valamikor a következő héten megoldódhat.

manutdfanatics
  • Scholes18
    nekem tetszik.
  • andris7
    régi szebb volt :-(
  • Paranoia
    premier leauge új logója:

• Paranoia
    Ferguson boldog az igazolások miatt

Sir Alex Ferguson biztos abban, hogy az új szerzeményekkel csapata elég erős ahhoz, hogy elkerüljön bármiféle hatalmas kisiklást az új szezonban. Annak ellenére, hogy a United az előző szezonban ismét visszaszerezte a bajnoki címet, a Bajnokok Ligája elődöntőjében kiestek az AC Milan ellen, amiben a sérülések is nagy szerepet játszottak, valamint kikaptak az FA-kupa döntőjében a Chelsea ellen.

Mindjárt az átigazolási időszak elején a skót szakember leigazolta Owen Hargreavest, Nanit és Andersont és nagyon úgy néz ki, hogy az argentín Carlso Tevezt is sikerül megszereznie a West Hamtől.

Ferguson úgy érzi, hogy csapatának mindene megvan ahhoz, hogy négy fronton is álljon és sikeres legyen.

"Az előző szezon vége felé már nem volt olyan erős a keretünk, hogy kezelni tudjunk minden versenysorozatot." - mondta Ferguson.

"Nagyszerű lehetőségünk volt három fronton is, de nem voltunk elegen. Ebből az a tanulság, hogy az embernek erős keretre van szüksége, ami szerintem mostmár megvan."

Ferguson Hargreavesről így nyilatkozott: "Owen több gyorsaságot és jó energiát hoz a középpályára."

"Neki nagy európai tapasztalata van, amivel nem sok játékos büszkélkedhet."

"A Bundesligából teljesen más stílust hoz, ami segíteni fog nekünk a menetelésben."

• pilboy
    sztem meg már a 18.-nál, mert elég sűrűn duplázik :D
  • Zséé
    Sztem amint meglövi CR a 19. gólját azután folyamatosan padozni fog
  • Golyo69
    Nah erre kiváncsi leszek :D mondjuk inkább roni nyerjen :D de azért megnézném SAF-ot kopaszon :D:D

Cristiano Ronaldo és Ferguson fogadott, hogy megkopasztják egymást

Cristiano Ronaldo (22) meg akarja kopasztani Alex Fergusont (65). A Manchester Untied labdarúgója rendszeresen fogad edzőjével. Tavaly 400 fontot (kb. 146 ezer forintot) nyert a portugál futballista azzal, hogy 17 gólt szerezve túlteljesítette a skót mester tizenötös tippjét. Ezúttal sokkal "komolyabb" tétet dobott föl.
    - Ha nem rúgok húsz gólt az idei szezonban, kopaszra borotváltatom magam - tett ígéretet Ronaldo, majd elmondta, mit kér győzelme esetén. - Ha teljesítem az ígéretemet, a mester szabaduljon meg a hajától.
    - Ronnie nagyon hiú srác. Órákig igazgatja, zselézi a frizuráját az edzések és a mérkőzések után - árulkodott Patrice Evra (26), a Vörös Ördögök francia védője. - Nagyon magabiztos, amiért fel merte vállalni ezt a kockázatot. Tuti, hogy mindent megtesz majd a húsz gólért, a haja eltüntetése ugyanis szinte tragédia lenne számára.
    Könnyen lehet tehát, hogy Ronaldo nyer. A statisztikák mellette szólnak, az eddigi négy szezonjában ugyanis évről évre nőtt a góljainak száma. Három esztendővel ezelőtt négy bajnoki találatot jegyzett, két éve ötöt, tavaly kilencet, idén pedig tizenhetet.
    Legutóbb Marcello Lippi (59) fogadta meg, hogy kopaszra vágatja magát. Az olasz labdarúgó-válogatott korábbi kapitánya a tavalyi németországi világbajnoki döntő előtt ígérte, hogy teljesen megszabadul ősz hajától, ha a csapata első lesz. Az azúrkékek legyőzték a fináléban a franciákat, Lippi azonban nem tartotta be ígéretét, sőt pár nappal később lemondott posztjáról.

forrás: foci24.com
  • Golyo69

Tevez Manchesterbe kerülhet

Az angol sajtó gyakorlatilag kész tényként kezeli, hogy Carlos Tevez a Manchester United játékosa lesz. A Times, a Mirror, a Daily Mail és a BBC is különböző részleteket közölt az üggyel kapcsolatban, ám annyiban valamennyien megegyeztek, hogy az argentin biztosan a bajnokcsapatnál folytatja.
    A jelenleg a Copa Americán szereplő csatár tavaszi remek formájával nagyban hozzájárult a West Ham bennmaradásához, ám szinte biztos, hogy nem marad a londoniaknál. Leszerződtetni őt viszont nem egyszerű, lévén bizonytalan, hogy tulajdonképpen kinek a tulajdonában van a játékjoga. Elviekben az MSI nevű cég birtokolja azt, a West Ham azonban ragaszkodik hozzá, hogy Tevez az ő szerződtetett játékosuk, 2010-ig megállapodás köti a klubhoz. Tekintve, hogy a "Kalapácsosokat" tavasszal 5,5 millió fontra büntette a Premier League, a Manchester United jogászai alighanem mindent tisztáznak a játékossal kapcsolatban...
    Az ügylet egyébként 20 millió fontba kerül a "Vörös Ördögöknek" - kivéve, ha az a verzió valósul meg, mely szerint Tevez az első évre nyolc millió font ellenében kölcsönbe kerül az Old Traffordra, a vételár hátralévő részét pedig jövő nyáron kellene kifizetni, amikor végleg megveszi a labdarúgót a klub.
    Egyelőre egyik egyesület sem erősítette meg a hírt, a lapok szerint azonban a hétvégén, vagy a jövő hét elején bejelentik a megállapodást.

forrás: nb1.hu
  • soma22
    már meg is történt elvileg:)
  • Paranoia
  • Csesza
    :OOOO

én nem így hallottam
  • pilboy
    még ajánlat sem volt... :)
  • Csesza
    Tevez, hogy nyajjátok ki...
  • Zenszkij
    Messze nem érdemli meg a tizest. Ne bohóckodjunk már.. egy Dennis Lawhoz hasonlítják, röhögnöm kell. Technikailag Rooney nem egy nagy durranás.
  • Paranoia
    Hargreaves aláírt

Befejeződött a hosszú ideig tartó átigazolási ügy, ugyanis a Bayern München és a Manchester United közötti megállapodást követően Owen Hargreaves négy évre szóló kontraktust írt alá az angol bajnokhoz. A 26 éves válogatott középpályás megkönnyebbült, hogy végre hivatalosan is Vörös Ördögöknek vallhatja magát.

"Hosszú ideig húzodott a dolog," nyilatkozta a Manutd.com-nak Owen. "Vélhetően ez volt a futball világában a legrosszabbul titkolt dolog, de csodás érzés hogy végre itt lehetek."

Owen Manchesterbe igazolásáról majdnem egy évvel ezelőtt láttak napvilágot az első pletykák, ugyanis a kanadai születésű játékos a világbajnokságon nyújtott teljesítményével felkeltette Sir Alex Ferguson figyelmét is.

A bajorok viszont nagyon vonakodóak voltak az üzletben, a megegyezés előtt a németek két alkalommal vissza is utasították a United ajánlatát - Owen viszont most mérhetetlenül boldog, hogy így végződött a dolog.

"Fantasztikus, hogy a végén sikerült megszületnie a megállapodásnak," folytatta Hargreaves. "Különösen azután, hogy ilyen sok energiát és időt öltek bele az üzletbe."

• LasCar16
    asszem nemvót még:

Wayne Rooney, a Manchester United csatára a következő idényben mezszámot vált majd.
    Rooney a most következő szezonban a 10-es számot viselheti majd a mezén. Az angol csatár tavaly a nyolcas számot hordta, ám a MU elnöksége úgy döntött, hogy már megtett annyit a csapatért, hogy a legendás Denis Law tizesét megkaphatja.

A 21 éves Rooney így nyilatkozott: „Mikor először meghallottam, hogy esetleg 10-esben szerepelhetek a 2007-08-as bajnoki sorozattól, rögtön lecsaptam a lehetőségre. Csak a legjobbak szokták megkapni ezt a számot. Nem kell sokat gondolkodni: ott van Denis Law."
    A Manchester Unitedben egyébként az előző szezonban senki nem szerepelt „a királyok" számában.
  • pilboy
    "nem a ruha teszi az embert", hogy mondjak most már vmi bölcset is :P

Para!
    én sem, pedig azt hittem, h csak én vok ilyen mafla
  • passatgt
    Idén is indulhatunk a legcsúnyább csapat címért.
  • Paranoia
    ja oksa:D
    Én egy csomót nemtok azonosítani a képen 1ébként
  • pilboy
    hehe :)
    az arcokra voltam kíváncsi, nem a mezre :) azért köszi

egyébként tetszik ez a csík a hátoldalon
  • Paranoia
  • Paranoia
  • pilboy
    Hargreaves, Nani, Anderson -> MU
  • skristof