34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • gabber_saviola
    Palermo topikban is van link, amúgy meg a palermo.uw.hu :p is beszámolt már a cseréről
  • Csesza
    semmi, gáz köszi :D
  • Csesza
    oké, remélem így van!

• gabber_saviola
    jáj ment vele a másik is, pocsika :P
  • Csesza
    Monday, 05 June 2006 09:18:15

IFFHS top ten

Position---- Previous ----Pos. ----Club ---- Points

1----------(1)---------------------Inter-------323
    -----------(1)-------------------Liverpool-----323
    3----------(3)-------------------Barcelona ----286
    4----------(12)-------------------Seville -----262
    5----------(4)----------------------Roma ------252
    6----------(5)-----------------Bayern Munich---248
    -----------(8) -----------------Porto Alegre---248
    -----------(7)-----------------------Lyon------248
    9----------(10)--------------Rapid Bucharest---244
    -----------(6)-------------------São Paulo-----244
  • faláb
    a nevesebb olasz sportportálokon mindenhol kinn van pl gazzetta.it
  • faláb
    nah Grosso a miénk a hírek szerint!
  • fsgh
    hát ha érdekesség kell akkor azt innen lehet kapni:) : www.internazionale.hu legjobb magyar Inter oldal... itt is van 2 új hír onnan:

Érdekes hírek érkeztek a brazilok háza tájáról bő egy héttel a világbajnokság kezdete előtt. A hír eredetileg az volt hogy Parreira szövetségi kapitány elveszített egy 2002-es világbajnokot Edmilson személyében, mivel a játékosnak a térdsérülése miatt haza kellett utaznia. De hogy ez miért is érdekes az Inter szemszögéből? Hát azért mert az egész ügynek a hátterében a kékfeketék támadója Adriano van. A sérülést megelőző edzésen ugyanis két alkalommal is csúnyán odalépett az egyik a másiknak és a történet az öltözőben sem ért véget ahol állítólag a felek még a szópárbajt követően meg is lökdösték egymást. Az utazás napján aztán Edmilison bocsánatot kért a történtekért. ”Tegnap az edzésen és utána elveszítettem a fejemet és olyan dolgokat csináltam ami nem sportpálya közelébe való. Elnézést kérek ezért mindenkitől.”
    Tény a sérülést Adriano okozta és ezt Edmilson zokon vette a pályán illetve az öltözőben egyaránt. A szövetségi kapitány elmondta hogy nem a magatartásbeli kilengés hanem a sérülés miatt küldte haza a játékost. A játékos ennek ellenére még játszott az edzőmeccsen de az utána elvégzett vizsgálatok megállapították a részleges szalagszakadást a térdben.
    Adriano a nem kívánta kommentálni az eseményeket mikor az újságírók erről faggatták őt. A hírt küldte: gaRRy

Juan Sebastian Veron a mai La Gazzetta dello Sportban Carlo Laudisanak válaszolt a kérdéseire melyek elsősorban a távozásával voltak kapcsolatosak.
    -Elérkeztünk a búcsú pillanatához. Elköszönt már?
    ”Igen, de mindenek előtt köszönetet akarok mondani Massimo Morattinak aki az egyik legnehezebb periódusomban bízott bennem. Az eredmények olyanok voltak amilyenek de én ettől még nagyon jól éreztem magamat az Interben. De köszönettel tartozom Brancanak és Orialinak is akik mindent megmozgattak azért hogy az Interbe hozzanak engem. Ők mindig támogattak és bíztak bennem, ez pedig nagyon fontos volt a számomra. Végül pedig Mancini akivel rengeteg nagy csatát megvívtam együtt. Sokat számított az ő bizalma is…”
    -Mit sajnál?
    ”Azt hogy a karrierem túlságosan késői szakaszában érkeztem az Interhez. Jó lett volna korábban itt játszanom mert akkor sokkal többet tudtam volna adni ennek a klubnak. Ha rajtam múlna akkor 2-3 évet maradtam volna még, de most a családom az első.”
    -Ez a távozások éve lehet. Most hagyta ott Shevchenko is a Milant a Chelsea kedvéért.
    ”Nem ismerem az ügy pontos körülményeit. Én csak azt tudom hogy otthon a tizedét fogom keresni annak mint amit kerestem. Ő nem hiszem hogy így tenne… Amúgy Londonban sajnos nekem nem jött ki a lépés, nagyon sokáig voltam sérült. Ő már egy sokkal jobban szervezett és összerakott Chelseabe fog érkezni.”
    -Itt hagyja Adrianot is…
    ”Nem értem miért kell ebben az ügyben engem mindig mint negatív főhőst beállítani. Nem csak vele, másokkal is keveset beszélek a csapattársaim közül. Tény volt hogy rászóltam mert úgy gondolom hogy mindenkinek a maximumot kell nyújtania mikor a pályán van. Amikor jó volt dicsértem, mikor viszont nem akart focizni akkor kritikus voltam vele. Persze néha felemeltem a hangomat is, de olyan nem volt hogy amit az újságok írnak. Soha nem estünk egymásnak.”
    -Fagyos a légkör a brazilok és az argentinok között?
    ”Érdekes módon a többi brazillal teljesen normális volt a kapcsolatom. De vissza Adrianora. Mindenki tudja nem volt egy könnyű éve semmiféle szempontból. Viszont nem csak a külvilág felé kellene szerénynek lennie, hanem belül is… Mikor lőtte a gólokat nem volt semmi baja senkivel sem. Aztán mikor elkezdett gyengélkedni akkor meg másokra mutogatott és elkezdődött ez az egész kellemetlen történet.”
    -Martins sem parádézott…
    ”Mind a ketten fiatalok még. Ezt a szezont be lehet tudni a koruknak. Persze hiányoztak azok a gólok amelyeket az előző évben lőttek, de idén szerencsére a kevés lőtt gólt a jó védekezéssel sikerült kompenzáljuk.”
    -Adriano tovább üzenget és nem hajlandó elmondani hol képzeli el a jövőjét.
    ”Amennyiben távozni akar akkor az Internek mindenképpen egy igazi nagyágyút kell igazolnia. Éppen ezért csak az Internek tenne jót azzal ha nem hezitálna sokáig. Ennyi tekintettel lehetne arra a klubra amely felemelte őt.”
    -Mit gondol milyen jövő előtt áll az Inter?
    ”Sajnos az Internél továbbra egy betegség mely szerint senki nem tud várni mindenki azonnal eredményt akar. Én a programokban hiszek, ezzel pedig Mancini rendelkezik jelenleg csak. Vele meglesz hamarosan a hőn áhított scudetto… Persze akkor hogyha a jövőben nem lesznek egyéb tényezők amelyek megakadályozhatják egy jól felkészült együttes sikerességét.”
    -Mit szól az egész botrányhoz?
    ”Azokat nem sajnálom akik pénzt vettek ki ebből a sportból. Azok az áldozatok akiktől ellopták az illúziókat és az álmokat. Aki hibázott annak fizetnie kell, efelől nincsenek kétségeim.”
    -Egy éve a Juve Vieira előtt önt akarta megszerezni.
    ”Jól tettem hogy nemet mondtam a Juventusnak. Nem nagy dicsőség így nyerni… Szerintem azok a Juve játékosok is így gondolják akikben van egy minimális önbecsülés.”
    -Mi volt a legszebb emléke Olaszországból?
    ”Nem tudok választani. Előttem van az a várakozásokkal és boldogsággal teli lelkiállapotom mikor megérkeztem ebbe az országba.”
    A hírt küldte: gaRRy
  • Csesza
    hát ha talán beírnál valami érdekességet akkor megindúlna valami!
  • Lombardini
    Mi ez a csönd??
  • R9
    viszlát
  • Csesza
    Bizonytalan még a nyári program

May. 31. 17:42 -Milano- Az olasz foci körül kialakult botrány komoly hatással lehet az Internazionale nyári felkészülésére is. Jelen állás szerint mivel a csapat harmadik helyen végzett selejtezőt kellene játszania augusztus második felében a Bajnokok Ligájában. Ebben az esetben pedig július 10-én lenne az első hivatalos csapattalálkozó. De mivel minden bizonytalan így két tervet is készített a technikai stáb. Az első verzió szerint július 10-e után 4-5 napos elő edzőtábor lenne a szardíniai Santa Margerita di Pulaban. Amennyiben viszont nem kellene selejtezőt játszani akkor ez az elő edzőtábor 7-8 napot csúszna de még az is lehet hogy el is maradna és az egész keret egyből Riscione di Brunicoba menne. Jelen pillanatban le van kötve július 30-ra egy edzőmeccs a Tottenhammel. Majd augusztus 4-5-én lenne egy négyes torna Amszterdamban, ahol a hazaiakon kívül még a Manchester United illetve a Porto lesz jelen. Tehát normál esetben július második felében már bőven folyna a munka, de nem teljes kerettel mivel a világbajnokságon részt vevők 2 hét szünetet kapnának (a direkt BL indulás esetén három hetet).

internazionale.hu
  • fsgh
    Ja és amíg Én nem mondom rád hogy SON OF BITCH vagy hasonló finomságokat addig légyszi neked se legyen nagy az arcod és plz kulturáltan írj...thx
  • fsgh
    ja az igaz...ezt benéztem... De hol ér fel egy Toni egy Sevával?:)szerintem utobbi
    simán jobb...Ja és aszt hiszem az egyik még aranylabdát is kapott...Húúú de melyik is volt??Hát nem Toni az biztos szóval itt a vége...
    Mind1 a lényeg az hogy Seva jobb tapasztaltabb játékos(hiába 1 idősek...) mint Toni és ppen ezért ha egy CSELZI fizetett 50millát Seváért...Mint tudjuk a Cselzi
    nem szokott garasoskodni... Toniért senki az ég világon nem adna 30-40 millát mint mondta szvz 20-25 a max ár de már azt is sokkalanám...
  • DJ Bee18
    és Sheva kora mennyi te szerencsétlen?
  • bmffm856
    seva 30 éves és 50 milla...toni 29 de max 20 milla...érdekes...magadnak mondasz ellent te kis degenerált hímtag...már eszméletlenül idegesít, hogy mindig pofázol és akkora az arcod, hogy kvieri a képernyőt...

na flém off...de gondoltam még nekem is lehet egy utolsó szavam, ha mindenki másnak is...
  • Csesza
    píííísz 4ever :D
  • gabber_saviola
    flém off srácok és világbéke
  • Csesza
    és igen Toni sehol sem 40milla, kurvajó játékos de sehol sincs annyi...
  • Csesza
    én nemszedtem szét a csapatodat, de minden a pénzen múlik és amit tudod Morattinak az van bőven...
    és Adrianonak van akkora piac értéke hogy a Fio ezt észrevegye, bár Adrianonak sztem köze nem lesz a fiorentinához, nem fog "kisebb" csapatba menni mint az Inter csak nagyobb klubba
  • fsgh
    Toni seholse 30-40 milla... már a kora miatt sem...sevát vitté 50-ért... akkor Toni 30-40?:DD haggyukmár olyan 20-15 a reális ára mert már 29....
  • bmffm856
    látom megértetted a mondandóm lényegét...tőled nem is vártam többet...
  • Lombardini
    Jó napot kívánok Nerazzurrik!De régen jártam erre.Hát mi újság van itt kérem szépen?Még mindíg Tonit akarjátok?Felejtsétek már el, nekünk jobb csatár kell.De a VB után az is meglesz nyugi.
  • R9
    megbízható források (mint pl. calciomercato.it)

te hol élsz?

Moratti:

Gyorsan reagált Prandelli azon nyilatkozatára is mely szerint a Fiorentina Tonit abban az esetben engedi el hogyha Adriano érkezhet a helyére Firenzébe. ”Toniért Adrianot kérni szerintem kissé irreális dolog főképpen furcsa ezt egy komoly csapat edzőjét halljam. De meg fogom nyugtatni a firenzeieket leállítottuk a dolgokat Tonival kapcsolatban.”

Toni 30 vagy 40 millio?

Most komolyan mondod? Ronaldo volt anno 35 millio + egy játékos.
  • bmffm856
    nem bírom ki hogy ne írjam le véleményemet azzal kapcsoaltban, hogy mennyire mélységesen szánalmas, és gusztustalan, ahogy itt pár imbecille bastardo (Életkor: 14-18 között) cincálja szét a csapatomat szórakozásból...kommentként ennyit:

álmodozni szép dolog fiúk...de nem lesz nektek Tonitok...fsgh...arról, hogy ki a nagypofájú...Morattinak van elég nagy arca (és eléggé ráncfelvarrt is), hogy Toniért, aki 31 (!) gólt szerzett a szezonban szánalmas 15 milliót ajánl...na ez a nagypofa, és nem az, hogy DDV cserébe Adrianot kérné...csőlátás cimbi..csőlátás..

amúgy ha már itt járunk: megbízható források (mint pl. calciomercato.it) is emgírták, hogy Pazzini akár egy esetlges Serie B-be történő visszasorolásnál is Firenzében maradna, Bojinov úgy szintén. Moratti meg akarja tratani Adrianot, így a Toni ügy is ugrott...

és le lehet szállni a csatárainkról...nincs annál idegesítőbb, mikor az ellenfél szurkolói ízekre szedik a csapatot, és a játékosok nevével dobálóznak mint a labdával...

gondoljatok bele, ti hogy viselnétek, ha mondjuk a Juve vagy a Milan topikban csinálnák ugyanezt az Inter játékosaival...ha nem fájna, és idegesítene, akkor nem is vagytok igazi szurkolók...erről ennyit...

se Toniról, se Pazziniről sem pedig Bojinovról ne álmodozzatok, mert nem lesz a tietek egyik sem....

ui: Toni ára (ha menne, de nem fog) MINIMUM 30 millió euró...de inkább 40...szóval lehet elfelejteni...

ciao bastardi giovanili imbecilli :)
  • R9
  • Csesza
    nem minden a pénz, van vannak olyan játékosok akik kurvajó klubban jáccanak és kapnak sok zsét és mégis el akarnak menni mer nem jáccanak annyit...
  • Csesza
    rá se megy a mez :DDDDDPP
  • fsgh
    na ő se lenne rossz meg Bojinov se csak az ő nevük még nem merült fel..
  • gabber_saviola
    mondok még 1 nevet: Pazzini
  • gabber_saviola
    ne nézd le a csapatom :P
    komoly amit mondok, Zamparini mikor megvette a csapatomat, elötte gondolkozott a Rómán is ...szal van lé :)
  • fsgh
    :DDDDDDDDDDdddddddd és mit adtok érte két kiló szotyit?:DDDDDDDD
  • gabber_saviola
    sajnos a pénz az úr, de szvsz Tevez nem megy a cselszkibe
  • fsgh
    aha az nem rossz ötlet de nem merült fel a neve:(
  • gabber_saviola
    Adrianót mi visszük, nem a Fio :P

• fsgh
    de egyvalami biztos és az a !PÉNZ!ez bőven elég mindenkinek aki oda megy...
  • gabber_saviola
    vagy ott van Alberto Gilardino, csalódás volt számomra a szezonja és szvsz most lenne az a pénz amiért eladnák
  • fsgh
    Hát azzal is lenne némi problem:P nagy pofájú Fio vezetőég Adrianot akart cserébe szval ez az üzlet hotágra futott:(
    de minden eldől később akár lehet az is jövőre Tevez-Toni csatársor lesz kitudja:)
  • Csesza
    igen! én már Tevez-t emlegettem régebben is de sajna olyan hülyék hogy nem veszik meg...

sztem Tevez hülye lenne ha a cselszkibe menne... abba a klubba semmi sem biztos
  • gabber_saviola
    szijja Imi
    ok akkor legyen Toni, 15 mihály érte nagyon korrekt