34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • R9
  • Bobo78
    INTER: 12 Julio Cesar; 3 Burdisso, 2 Cordoba, 49 Andreolli, 33 Wome; 19 Cambiasso, 55 Maa Boumsong, 18 Kily González; 30 Martins, 9 Cruz, 31 Cesar
    A disposizione: 1 Toldo, 13 Zé Maria , 16 Favalli, 23 Materazzi, 5 Stankovic, 8 Pizarro, 89 Slavkovski
    All. Roberto Mancini

SIENA: 83 Mirante, 2 Negri, 3 Falsini, 6 Vergassola, 7 Tudor, 10 Chiesa, 19 Paro, 30 Molinaro, 46 Gastaldello, 75 Alberto, 90 Portanova
    A disposizione: 14 Fortin, 5 Colonnese, 16 Guzman, 17 Packer, 18 Iadaresta, 66 Legrottaglie
    All. Luigi De Canio

Arbitro: Andrea De Marco di Genova

Merre vagytok Nerazzurrik? Nézzétek meg a csapatot, Andreolli, Ma Boumsong a kezdőcsapatban.
  • fsgh
  • R9
  • Bobo78
    Remélem nem kallódik el, mint anno Adrit odaadtuk a Parmanak, és vissza meg megvettük 25 milláért...
  • EmIn3m02
    mostani ibránál még talán torgelle is jobb :|
  • fsgh
    én csak attól félek hogy nem fog lehetőséget kapni:(
  • Bobo78
    Remélem, hogy jobb, de nem is 18 hanem, alig 17 éves.-)))
  • R9
    azért azt nem hiszem hogy jobb
  • Csesza
    remélem nem olyan mint az FM-ben :PPPP

(ott nem sok hasznát vettem)
  • fsgh
    Wow! 89 Goran Slavkovski:) Róla még nem hallotam:) Remélem jól nyomja és azt is hogy kap bizonyítási lehetőséget:)
  • Bobo78
    Ő az Faláb!!!
  • faláb
  • Bobo78
    Na a svéd gyereket benevezte Mancini. A gyerek 1.90 magas minimum, 18 éves, jobb, mint Ibrahimovic.
  • Bobo78
    Tavaly 2:0 ra Cruz és Vieri góljával nyertűnk ellenük. Nincs Capitano, viszont van Ze Maria és Slavkovski.
  • Bobo78
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 13 Zé Maria , 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 33 Pierre Wome, 49 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 David Pizarro, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 31 Cesar, 55 Maa Boumsong

Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 30 Obafemi Martins, 89 Goran Slavkovski
  • Bobo78
    Megnézem lesz-e eltíltottúnk holnap.
  • R9
    végén bajnokok lennénk :D [ csakvicc]
  • Bobo78
    Nem a fenéket nem. 6 pontot visszakapnánk stb.
  • Bobo78
    Juvésok hazahúzhatnak a biciklivel...
  • Bobo78
    Pontosan, nekik mindent lehet...
  • Bobo78
    Ez nagyon jó.
  • 9csöves9
    köszönöm szépen,teljesen normális értelmes komment volt

példát lehet róla venni
  • bmffm856
    nem tudom melyik kommentekre gondolsz és milyen kitalált hülyeségekről beszélsz, de amiben igazad van, az hogy ez az inter topik...le is zártma a magam részéről itt ezt...

• gabber_saviola
    nahvégre vkinek nem habzik a szájja

písz -.-
  • Csesza
    én nemtudom mi a faszt parasztkodtok itt...

énsem szeretem a Juventust, de nemtudom miért fujjátok ezt fel ennyire...
    ki kell viszgálni és ha ez valóban igaz akkor meg kell őket bünteni és nem a saját szvatok igazát bizonyítgatni meg hamis tényeket állítani a juventus ellen és nem csövest kéne bántani(rengeteg igazságot írt egyébként)
    csalások/csalók mindig is voltak is lesznek is sajnos ez alőfordult már az más csapatok történetében is biztos annak ellenére hogy ti kinek szurkoltok

ui.: csak sírtam a röhögéstől(szánalomtól) amit 1-2commentben olvastam (ért.:kitalált hülyeségek)

ennek ellenére Forza Inter

és nem itt kéne sztem kibeszélni hogy a Juventus így miket csinált...
    jah és Juventus nélkül nincs SerieA
  • bmffm856
    ismételten no comment...
  • 9csöves9
    én ezt nem tekintem csalással szerzett győzelemnek mivel egyenlőre nem áll fent semmi vád "a felvételek 2004.aug végéig szólnak"

mindegy azt gondolsz amit akarsz
  • EmIn3m02
    csobipy,juvepy ^^O:
  • bmffm856
    én kérek elnézést...

(ha a csalás által szerzett győzelemnek örülsz, akkor itt és most megalkottam rólad egy véleményt, ami -mit mondjak- nem túl pozitív, és ezzel szerintem nem én vagyok, leszek egyedül így...)

no comment.

"bíró úr, nincs több kérdésem."
  • 9csöves9
    én mindig is büszke voltam és leszek erre a csapatra

az idei győzelemnek feltétlenül örülni fogok hiszen főleg ősszel egyetlen egy csapat nem volt hozzánk hasonló,magasan mi voltunk a legjobbak,ezt azért te sem vitathatod

és mivel a Torinoi ügyészség lehallgatásai 2004 aug. végéig tartottak ezért még a 2004/2005-s és 2005/2006 szezonról eygetlen egy bizonyíték nincs,ha megtörtént ha nem

ez most egy jó alkalom arra hogy az örök vesztes csapatok ráfogják valamire azt hogy alulmaradnak a Juveval szemben

és figy ha visszasorolnak minket a 10-ed osztályba én akkor is mindennél jobban fogom imádni ezt a klubot,és ha ti a "nagy múltra való tekintettel" ugorhattatok 1 év alatt kettőt akkor mi 3 év alatt ugrunk 10 osztályt

én ezentúl nem foglalkozom ezzel az üggyel ti sem tudtok semmit mi sem csak amit az újságok összeraktak.ez pontosan olyan mint egy falu egyik felében lát valaki egy macskát,az mire a falu másik végébe ér ufová változik
  • bmffm856
    és te ilyen győzelemnek örülnél? büszke tudnál lenni a csapatodra?
  • 9csöves9
    az olasz szövetség nem mermi megtenni ha meg mégis akkor maffiamódszerekkel szépen elsimítjuk az ügyet és a következő bajnokságot is nyerjük szépen
  • R9
    úgyse lesz mert elintézik hogy ne legyen
    de megérdemelnék
  • bmffm856
    ad1. engem nem érdekel a juve, csak az hogy a bűnös elnyerje méltó büntetését.
    ad2. ha a genovát egy azaz 1 darab megbundázott meccsért kettő azaz 2 osztállyal sorolták vissza, akkor a juve ezek után mehet szépen Piemonte tartomány Torino központú megyei 5-öd osztályába...
    ad3. az egy dolog hogy Berlusconi lapja, de ez akkor is az egyik legkorrektebb sportlap a világon...és persze...könnyű ezzel dobálózni, hoyg Berlusconi lapja, és hogy Berlusconi rontani akarja a dolgokat, de ébredj fel ember! ez nem így van! itt a teljes juve vezérkar sáros, a telejs bírósz9övetség-vezetés sáros, és még a fene se tudja kimindenki...egyébként ne gyere nekem berlusconival, mert ő egyelőre nem is nyilatkozott -tudtommal- az ügyben, tehát nem kell egyből a milánnak és a vezérkarának ugrani mint egy veszett kutya, mert itt ti istenített bundáspatkány (hopp, új evolúciót teremtek :P) vezetőitek a sarasak...nem más, és ebből kifolyólag nem más a téma...és ne tereld a szót, mert itt az Isten adta világon senki nem beszélt a Berlusconi and Co.-ról...ebben az ügyben a juventus és tsa. a téma...és nagyon (a hazai szurkolók már-már kóros fanatizmusa és naivitása miatt méginkább) remélem hogy nagyon rá fogtok baxni erre ami itt most megy....:)

jövőre pedig AC Grugliasco, SS Collegno, UC Beinasco és Juventus FC rájátszás lesz a Serie D-be kerülésért... (ejj de szép is lenne :P()
  • 9csöves9
    figyelj én is elismerem hogy bűnős,de ti milyen 30 meccsről beszéltek?ezt csak a Juve utálatotok mondja veletek emberek

az meg hogy a Berlusconi lapja miről ír hagyjad már
  • bmffm856
    ez egy nagy tévedés...igenis volt szó az idei bajnokságról...a csütörtöki gazzetta 7 telefonbeszélgetést közöl le (a nyomtatott változat) és abból mindösszesen 3 a 2004-es a többi 2005 második felétől, tehát az idei bajnokságra...ha lesz egy kis időm (ami msot az érettségi körüli majré miatt nem lesz) lefordítom a beszélgetéseket ha gondolod...mit mondjak...elég szennyes dolgok ezek...

ja és bocs...de levehetnéd a napszemüvegedet, mert itt a vak is látja hogy moggi meg a többi fasz füle mögött rekesznyi vaj van...még az élelmesebb és objektívebb juve szurkolók is elismerik...csak itt az esgén meg az indexen védi mindenki fanatikusan beszűkülten és már-már az elmebaj határát súrolóan a kondér nem létező becsületét, merthogy a "vezér" azt kívánta...ezen elgondolkozhat mindenki...
  • 9csöves9
    de te idióta barom erről a bajnokságról egy szó sem volt! ne legyél már ennyire jól informált mert lófaszt sem tudsz az ügyről
  • EmIn3m02
    :DDFA?S:?:FAS?:_AFS
  • fsgh
    A mai NS cikke:

Olasz labdarúgás OLASZORSZÁG. A lehallgatási botrány elsodorhatja a torinóiak csaknem teljes vezérkarát Romokban a Juve nimbusza Nemzeti Sport Napilap Misur Tamás - 2006-05-06 02:07 Utolsó módosítás: 2006-05-06 02:07

Az olasz labdarúgást alapjaiban rázta-rázza-rázhatja meg a hét közepén kirobbant lehallgatási botrány, amelynek betudhatóan kiderült, hogy Luciano Moggi, a Juventus általános igazgatója és köre évek óta a háttérből próbálta meg (gyakran sikerrel) irányítani a hazai és a nemzetközi bíróküldést, valamint a játékospiacot.

Úgy tûnik, Luciano Moggi (képünkön) és Antonio Giraudo nem csupán tiszta eszközökkel egyengette a Juventus útját

„Bettinit, Dattilót és Trefolonit küldheted a meccseinkre, a Milanhoz meg küldj, akit akarsz.”
    „Aglietti partjelzőt többet nem akarom a mi meccseinken látni.”
    „Időnként azt is látnod kell a pályán, ami nem történt meg.”
    „Lippivel csak prostikról, horgászatról és hajókról lehetett beszélni, Capello sokkal komolyabb.”

Az olasz sajtó két napja tele van az ilyen és ehhez hasonló idézetekkel, amelyek zömmel a 2004 őszi telefonlehallgatásokból származnak, és amelyekből egyértelműen kiderül, hogy Luciano Moggi, a Juventus általános igazgatója és Antonio Giraudo ügyvezető igazgató gátlástalan módszerekkel irányította Pierluigi Pairettót, a játékvezetői bizottság társelnökét, akin keresztül a zebramezesek nemzetközi meccseire is „baráti” játékvezetőket kértek. (Tegyük hozzá: a kívánságok nem mindig teljesültek.)

A lehallgatásokat a Juventusszal kapcsolatos doppingügyben rendelték el a torinói államügyészségen, és csak 2004. szeptember 27-ig tartottak, ám szemre éppen elegendő bizonyíték van bennük arra nézve, hogy Moggi (akit sokan eddig is úgy ismertek, mint a calcio igazi keresztapáját) törvénytelen eszközökkel intézte az ügyeit. A lehallgatásokból arra is fény derült, hogy a játékvezetők cserébe VIP-jegyeket, VIP-bérleteket kaptak a Juventustól, és még egy luxusautó is szóba jött az egyik telefonbeszélgetés során.

A megrázó tartalmú szövegek nyilvánosságra kerülését követően az idézett vagy említett személyek többsége mély hallgatásba burkolózott, nyilvánvalóan mindenki kivár. Pénteken ugyanakkor megszólalt Franco Carraro, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke: „Sok millió szurkolóhoz hasonlóan én is megdöbbenéssel és mély szomorúsággal figyeltem az elmúlt órák fejleményeit. A szövetség nyomozó hatósága nyilvánvalóan nem elég a botrány felgöngyölítéséhez, de számíthatunk a polgári bíróságok együttműködésére is, mert ez az ügy messze túlmutat a labdarúgás világán. Egy biztos: hosszú eljárás lesz.”

Sajtótájékozatót tartott péntek délután Antonio Giraudo is: „Abszurdnak tartom, hogy a sajtóból kell értesülnöm ezeknek a lehallgatási jegyzőkönyveknek a létéről. A Juventus ellen a felmentéssel végződő doppingbotrányhoz hasonlóan ismét óriási médiaháború van kialakulóban, de ennek is ugyanaz lesz az eredménye. Eszemben sincs lemondani, egységesen készülünk a teljesen megérdemelt bajnoki cím megszerzésére. Szerintem a labdarúgás világa tiszta.”

A Juventus tulajdonosa, az Agnelli család sajtóhírek szerint arra készül, hogy a nyáron „megszabaduljon” a Giraudo, Moggi kettőstől, amelynek ténykedése – bárhogy is érjen véget majd évek múlva a vizsgálat – máris alaposan megtépázta a 28-szoros (hamarosan talán 29-szeres) bajnok torinói klub nimbuszát.

A hét végi fordulóban a lehallgatásokban említett négy játékvezető (Matteo Trefoloni, Antonio Dattilo, Paolo Dondarini és Paolo Bertini) nem vezet mérkőzést sem az A-, sem a B-ligában.

na kiváncsi vok lesz-e ennek valami fejleménye...