34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Bobo78
    Szép napot. Visszatértem:D
  • Oziris666
    Nagyon furi a fehér gallér:)
  • faláb
    Mancini mai nyilatkozatában kijelentette hogy számít Pizzarora
  • DJ Bee18
    ok :)
  • DJ Bee18
    :DDD
  • Csesza
    minden évben az az elvárás az Inter-nél hogy Scudetto-t akarunk nyerni és ezt minden évben el van mondva, csak most érthetően Marco egy kicsit fel van tüzelve és ez jó :)
  • Csesza
    :)

• DJ Bee18
    nem csak pont most mondja hogy mostmár nyerni akar :), pont amikor most dől el, hogy kizárás lesz
  • Csesza
    ehhh... kurv@keci török hackerek feltörték az internazionale.hu-t
  • Csesza
    nekem nem teccik ez a gallér meg ez a kék világos egy kicsit :P
  • faláb
    sztem is...
  • Csesza
    tavalyi szebb volt sztem :)
  • Csesza
    jajj vicces fiú!

mér mi a f@szt mondjon hogy kiakarunk esni a köv. szezonban?!
  • DJ Bee18
    Nyertünk a világbajnokságon, most pedig az Interrel is nyerni akarok!
    Most hogy kizárták a legnehezebb ellenfelet :DDDDD
  • faláb
  • Csesza
    1-2 kép a tegnapi első edzésről :)

01
    02
    03
    04
    05
    06
    07
    08
    09
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
  • Csesza
    Moratti:½Szerényen kell kezdjük idén½

Jul. 13. 23:11 -Appiano Gentile- A mai első edzésen Massimo Moratti is a tiszteletét tette. A következő megállapítással kezdte az interjút a zuhogó esőben. ½Azt mondják hogy aki esőben házasodik szerencsés lesz. Remélem ez idén ránk is vonatkozni fog. Ebben az évben nagyon szerénynek kell lennünk és ennek a mai naptól érvényesnek kell lennie mindenkire. A botránnyal nem szeretnék foglalkozni, megvan a saját dolgunk is. Minden más ami ezzel kapcsolatos inkább meg sem történt volna. Sokkal jobb lenne mindenkinek. Olyan döntést várok ami garantálja hogy a jövőben ne fordulhassanak elő ilyen esetek. A mercato? Branca nagyon sokat és nagyon jól dolgozik. Meglátjuk hogy az anyagi lehetőségeink határain belül mit tudunk kihozni ebből az időszakból. Grosso? Most már értik miért ragaszkodtunk hozzá hónapokkal ezelőtt is. Materazzi? Ez a sikere nem kis örömöt csempészett be Pinetinába. Büszkélk vagyunk rájuk!½
  • Csesza
    Materazzi:½Itt is nyerni fogok½

Appiano Gentile- A mai edzésen fiai társaságában megjelent Marco Materazzi is. A friss világbajnok az Inter Channelnek nyilatkozott.½Nyertünk a világbajnokságon, most pedig az Interrel is nyerni akarok! A látogatásom itt Pinetinában? Egy meglepetés volt a részemről a csapattársaim felé. De vasárnaptól szabadságon leszek a családdal! Hogy ezt a vb címet mint igazi Inter szívvel rendelkező játékos nyertem-e? Igen! Ez a győzelem nem csak az olasz népnek volt öröm, hanem azoknak akiknek hétfőnként miattam kellett egy-egy megmozdulásomat követően a hátukat tartani a barátaik előtt a bárokban. Miattuk is fontos a számomra ez a diadal. Most pedig az Interen a sor. Ugyanolyan elszánt vagyok mint ezelőtt a siker előtt. A feltétlek adottak lesznek, és ha idén a szerencse is mellénk áll akkor nagyon szép éve következik az csapatnak.½
  • Csesza
    Megkezdődött a munka

Appiano Gentile- Tegnap délután szakadó esőben vette kezdetét a felkészülés a 2006/07-es szezonra. Nagy meglepetésre megjelent Pinetinában a két világbajnok is. Előbb Fabio Grosso bemutatására került sor, ő össze is ismerkedett az új csapattársakkal, majd mikor pár perce ment már az edzés megérkezett a vb döntő másik hőse is Marco Materazzi két kisfia társaságában. Eső ide vagy oda Roberto Mancini és az egész stáb nagy örömmel köszöntötték őt, igaz most egy darabig nem igen fogják látni, mivel mind a két védő két hét szabadságra vonul. Az edzésen az újak közül Maicon, Maxwell, Dacourt, a régiektől pedig Javier Zanetti Solari, Samuel, Cordoba, Martins, Pizarro, Recoba, Cesar, Toldo, Orlandoni, Coco voltak jelen. Apropó Coco. A középpályás visszakerült a Livornotól (igaz csak külön munkát végzett). Jelen volt még néhány Primavera játékos akik közül párra a Brunicoi edzőtáborban is számol majd Mancini.
    Javier Zanetti arra a kérdésre hogy idén a scudetto lesz majd az Inter mezen, így válaszolt: ½Meglátjuk mit hoznak majd az elkövetkezendő napok.½
    Nem csak Materazzi és Grosso hanem a vb stáb tagjaként világbajnokká lett Claudio Gaudino is ünnepelt a játékosokkal. Nem volt sok szurkoló jelen, de akik ott voltak kiraktak egy nagy transzparenst amelyen a ´Tiszta mint az Inter´ felirat szerepelt. Az ünneplések, köszöntések és bemutatkozások után pedig Mancini irányításával megindult a munka.
  • Csesza
  • faláb
  • Csesza
    Bindi 1 évig a Varese-nél
    Jul. 13. 17:04 -Milánó- Az Internazionale fiatal kapusa, Giacomo Bindi a 2006/07-es szezonban a Serie C2-ben szereplő Varese csapatát fogja erősíteni, adta hírül az inter.it. A 19 esztendős Bindi 2002 nyara óta tagja a Kék-fekete gárdának és a Primavera csapat első számú kapusa, akit Mancini az elmúlt szezon során többször is nevezett a felnőtt csapat aktuális keretébe.
  • Csesza
    -3 új játékos érkezett a klubhoz
    Jul. 12. 18:41 -Milánó- Olivier Dacourt, Maicon Douglas Sisenando és Maxwell Scherrer Cabelino Andrade személyében 3 új játékossal bővült a keretünk. Mindhárman csatlakoznak majd a többiekhez a holnapután kezdődő nyári felkészülésen. Dacourt ingyen érkezett az AS Roma csapatától, és 2 évre írt alá. A 32 éves francia középpályás az AS Roma előtt játszott még a Strasbourg, Everton, Lens és a Leeds United csapataiban. A 25 éves brazil jobbhátvéd Maicon 5 éves szerződést írt alá, és a Monaco csapatától vásárolta őt klub. A szintén 25 éves brazil balhátvéd Maxwell 4 éves szerződést írt alá. Ő korábban a Cruzeiro csapatából került az Ajaxhoz, ahonnan idén januárban az Empolihoz csatlakozott.
  • Csesza
    ehhh... akkor sztem sajna ez nem kacsa :(
  • faláb
    Maxwell decemberre épül fel,szóval ebben a szezonban tuti csere lesz...
  • faláb
    a hírt a svéd Aftonbladet napilap közölte,és hogy még tovább fokozzam a "borzalmakat" a svédek nemcsak tárgyalásról tudnak,hanem megegyezésről...Szerintük a svéd attól a pillanattól amint a Juvé-t visszasorolják a B-be(vagy netán a C-be) az Inter játékosának tekinthető,az Aftonbladet szerint amint Ibra visszatér nyaralásából hivatalosan is bejelentik átigazolását...
    http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,855390,00.html
  • Csesza
    csak ő ahhoz sztem túl jó játékos :)

mondjuk nem ő lesz az egyetlen, valami kegyetlen dúrva kispadunk lesz :D

ezt az Ibra (majdnem)leigazolását te hol olvastad? mert a hivatalos honlapon sincs semmi róla?!
  • faláb
    Maxwell csere lesz
  • Csesza
    ohhh, köszönöm szépen :)
  • gabber_saviola
    Én meg Cseszát ajánlom -.-
  • Csesza
    adSD_FDFDSF_DASF_Fa

köszi :)
  • Csesza
    ehhh...

hát hiába a számtek osztály az számtek osztály :D:D:D:D
  • gabber_saviola
    csoki Szabolcs, r9 kikerülte a banon lévő nikkjét 4 új reggel
  • Csesza
    Nemtudja valaki hogy mikor kezdődik a TIM kupa? Vagy lesz e egyáltalán?
  • Csesza
    Azért arra is kíváncsi leszek hogy Maxwell hol fog majd játszani?!

Mivel ugy bal oldali védőnek ott van Grosso, akit azért nemhiszem hogy a cserepadra szánta volna a mester :)
    Ugyanakkor bal szélső középpályásnak meg ott van Solari ill. (Stankovic)

újabb dilemma :)
  • Csesza
    Azé van itt olasz :)

Most vettünk egy Gianluca Litteri nevezetű olaszt x összegért a Serie D! -ből! :)

Egyébként Litteri 18 éves és csatár.

Elvileg csak tavaszi szezonban csatlakozik az eggyüteshez.
  • Csesza
    örök-re ki lett innen b@szv@ vagy mi?

mert akkor tényleg kéne valaki!
  • faláb
    én is remélem hogy kacsa,de nagyon valószínű...
  • Csesza
    jah, nemtudom hogy férnének meg 1más mellett :)

de a legdurvább az lenne ha nem parasztkodnának egymással és elkapnának mind2-en valami űberjó szezon-t mert ők iszonyú nagy játékosok még ha 1 csatársorba van mind a 2! :)
    de azabaj velük hogy ha nem jó az első 2csel vagy kapuralövés akkor fuccs onnantól a meccsnek
    meg ha jön Ibra akkor valami új keményebb pázsitot kéne beszerezni mert nemtom hogy a mostani bírja e azt a sok hempergést :P
  • Csesza
    ez csak remélem kacsa...