34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Bobo78
    Megnyerjük.
  • Bobo78
    Egy csatár és egy irányítóra van szükségűnk. Többen felvetették, hogy akár szerkezeti modosítással Chino is játszhatna irányítót.
  • Bobo78
    Ok tesó:D
  • Matthewpamer
    gabbernak szóltam, ez az emailem már nem él :>
  • fsgh
    okéoké de akkor gyorsan legyél megint te mert azon a nicken van a házigazda amelyiket bannolták! és így most jelenle nincs!szoltál már a "vezetőségnek?:)
  • faláb
    A Trofeo Carranzan Capello ellen
    Jul. 17. 19:46 -Milano- Az Internazionale együttese meghívást kapott az augusztus 18-19-n lévő Trofeo Ramon Carranzara. Az 1955 óta megrendezésre kerülő torna helyszíne Cadiz lesz, ahol a hazai csapaton kívül a Real Madrid és a Betis is jelen lesznek. Olasz csapat háromszor szerepelt eddig a torna döntőjében de még soha nem sikerült nyernie. A Torino kikapott a Real Madridtól 1966-ban, az Inter 1977-ben az Atletico Madrid ellenében maradt alul, még a Lazio büntetőkkel szenvedett vereséget a Betistől 1999-ben.
  • Matthewpamer
    Úgy gondolom semmi gond nem volt az Inter topityban, úgy hogy semmi ok új házigazdát keresni!
  • fsgh
    de te már Matthewpamer vagy:) és ezért gondoltam...de ha téged nem fogadnak el és r9-es nickeden nem tudsz visszajöni akkor valakinek válalnia kell:) és az szeretnék én lenni.
  • Matthewpamer
    én vok r9 :]
    és én szívesen maradok
  • fsgh
    szívesen lennék házigazda itt!:) ha lehetséges! véleményeket várok!
  • fsgh
    akkor megyek a modikhoz hogy rakják be:)
  • Matthewpamer
    mehet csak r9 rest in peace :D
    kell fohászkodni házigazda jogért
  • fsgh
    Bannerba?:) a többit lehet törölni...
  • fsgh
    jaja ps cs2 meg Image ready
  • Matthewpamer
    gif.t mivel csináltad? ps?
  • fsgh
    kicsit cifráztam rajta;)
  • fsgh
    thx Photoshoppal:)
  • Lombardini
    Nagyon baba! Mivel csináltad?
  • fsgh
    ost csináltam gondoltam beteszem:)
  • fsgh
    van egy olyan rosz érzésem hogy kozéppályára már nem igazolunk?!?!:(((

Riquelme,Mancini,De Rossi valaki kéne a 3 közül vagy alaki más de egy rendes irányíto... Ja és Ibra télleg elég ellenszenves és mindig is utáltam de ha jövőre Inter mezben rohangálna és lőne Adrianoval együtt 25-25 gólt hááát legyen:DDD bár hozzáteszem ha ebből a hármasból kéne válastanom akkor Trezeguet-Toni csatársort venném meg és Adriano is maradhatna!
  • Matthewpamer
    És hol van Adriano?
  • faláb
    L'Inter che vuole Mancini: Toldo (Julio Cesar), Zanetti (Maicon), Materazzi (Cordoba), Samuel, Grosso (Maxwell), Figo, Pizarro (Dacourt), Cambiasso, Stankovic (Cesar), Ibrahimovic, Toni (Cruz).
  • Matthewpamer
    zsír :D
  • fsgh
    ebrecenben jártam és lámlám milyen zsír pólot találtam:)))(klikk a nagyobb méretért)
  • fsgh
    hello all:)ujra itt:)

addig annyira fölös kezdő 11-et összeálítani amíg nincsen vége az átig. szezonnak...szvsz:)
  • jozsivagyok
    csak vicc volt nyugi :>
  • faláb
  • jozsivagyok
    én
  • faláb
    na akkor ki lesz az új házigazda?
  • R9
    Szerintem meg rohadtul nem, idézek Mancinitől:

½Véleményem szerint a két évvel ezelőtti idénynek ne legyen bajnoka mivel annyi idő telt már el azóta. Viszont ami a tavalyi szezont illeti ott más a helyzet. Az Intert illeti az elsőség mivel az előtte álló csapatokról kiderült hogy csaltak, illetve hogy tisztességtelenül érték el az eredményeiket. Minden sportban a világon ilyenkor a mögöttük következő lép a helyükre.½
  • Lombardini
    Tuti.És akárhogy is nézed ez így fer.
  • R9
    tuti?
  • faláb
    senki se fogja megkapni a bajnoki címet
  • R9
    Most akkor megkapjuk a bajnoki címet? Mert végülis megérdemeljük, akik elöttünk végeztek azok csaltak így minek az érdem :]
  • Lombardini
    Marco Branca a ma reggeli tréninget követően bemutatta új igazolásunkat Olivier Dacourtot egy sajtótájékoztatón az Angelo Moratti Sport Centrumban. Branca örömét fejezte ki azért, hogy Dacourt-ot az Inter játékosai között üdvözölheti. A játékos két éves szerződést írt alá a klubbal. Gabriele Oriali ezután a következőket mondta: „Mindannyian nagyon jól ismerjük Dacourtot, évek óta játszik az olasz bajnokságban, mindig egyenletesen és kiváló eredménnyel. Boldogok vagyunk, hogy Oliver úgy döntött az Internél folytatja olasz karrierjét.

• faláb
    photoshop CS2-vel csináltam!!!
    ha gondolod majd összeütök neked egy újat
  • Lombardini
    faláb, segíts légyszi.Hol csináltad a nicklogomat?Milyen progival, vagy milyen oldalon?
  • Lombardini
    Itt vagyok,ragyogok.
  • faláb
    Lombi már nem jár ide
  • Bobo78
    Nekem se jön be az új mez...Faláb Lombi merre van?