34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    remélem nem...

valami büntetés kell, de nem ez

a juventus,milan és az inter nélkül nem igazi a serie a
  • jozsivagyok
    Remélem juvet leküldik serie c-be
  • Csesza
    mert ott a kapussal kezdtem :)

itt meg csak simán a középpályát soroltam fel balról-jobbra :)
  • faláb
    az előző kezdődnél akkor miért volt Solari jobboldalon?
  • Csesza
    úgy írtam :)

• Csesza
    amugy most valaki tényleg kéne :)
    eddig telítve volt a középpálya...

jó lenne ha ujra felcsillanna a remény Riquelme leigazolására... de nemhiszem :)
  • faláb
    ja és Solari baloldali kp,Figo szokott játszani jobboldalon...
  • faláb
    kp-ra még úgyis jön valaki középre
  • Csesza
    1-2 meccs nem a világ :)

de most mond meg komolyan kit lehetne odarakni?

akkor ez legyen a középpálya?

Solai-Cambiasso-Stanko-Figo ????
  • faláb
    amikor több lehetőséget kapott akkor se tudott bizonyítani pl a Milan elen...
  • Csesza
    ha megrúgja a köv. szezonban a 20gólt akkor egye-bassza :D
  • Csesza
    alig kapott lehetőséget arra hogy felpörögjön meccsenként kapott 1-2percet :)

nem szaré-hugyé hoztuk el az Udinese-ből :)

de egyenlőre sztem azon a poszon nincs jobb játékos nála jelenleg a keretben, mert nem kell oda Dacourt ha egyszer ott van Esteban
  • faláb
    a csapat házi gólkirálya,megérdemli hogy kezdő legyen
  • faláb
    Pizzaro is katasztrofális teljesítményt nyújtott,én nem tenném be a kezdőbe
  • Csesza
    Cruz is jó volt de sztem ő csak csereként válna hasznára a csapatnak, igaz kezdőként is volt 2-3gólja...
  • Csesza
    sztem ha az a Boumsong lenne is keretben akkor is Samuel-t kéne kezdetni... Boumsong-nak iszonyat nagy potyái vannak a Newcastle meccsein...
    Figo: jó-jó, de mint tudják páran én elfogult vagyok vele szemben ezért róla nem is vitatkozom, Stankovic-ot nagyon bírom ezért kezdetném az eredeti posztjá és Solari volt az egyetlen a Real-ba akit bírtam és sztem nagyon jó pléya azért rakom én inkább őt a bal oldalra

újbarcás? ehhh... próbálj valami újjal visszavágni... :)
  • faláb
    nálam Adriano,Cruz az alap
  • hunbasser
    összekevertem a newcastle-s boumsonggal,azt hittem h leigazoltátok :)
    figo meg igen is jó,és helye van sztem a kezdőben.ezért lenne inkább jobboldalra,és nem csak néha játszik baloldalon.
    és nem vagyok lófaszjóska te újbarcás :)
  • Csesza
    de Martins legalább hasznára van a csapatnak él-hal a jétákért és minden meccsek kihajtja még a lelkét is...

én is kezdőként számítanék Adriano-ra csak előszőr megkéne neki mutatni hogy ha nem játszk rendesen akkor bármikor leültethetik a kispadra! és utána sztem 1ből megjönne a kedve :P
  • faláb
    Adriano teljesítményét már csak martins múlja felül a katasztrofális labdakezelésével
  • Csesza
    Solari általába az előző évben amikor ketdett akkor játszott jó mint pl. az Udinese,Cagliari vagy a Messina ellen
  • Csesza
    lófaszjóska mielőtt osztod a hülyeségeket csak szólok hogy az Maa Boumsong és középpályás :) és utánpótlás csapatból jött fel
  • Csesza
    okosgyerek, Stankovic eredetileg jobb oldali középpályás de mivel megoldja a bal oldali feleadtokat ezér csak NÉHA játszik bal oldalon

Boumsong? egyáltalán tudod ki az?

Figo-t nem szeretem azért raktam kispadra sztem lassú

Adriano nincs formában... semmi haszna nem volt az internek és braziloknak se az utóbbi meccseken, a kispadról beállva lőne 1-2 golt utána mehetne a kezdőbe!
  • hunbasser
    julio cesar
    zanetti,boumsong,materazzi,grosso
    figo,cambiasso,solari,stankovic
    adriano,martins

de úgy is megoldható lenne,h solarit kispadra ültetni,és 3 csatárral játszani,recobát meg visszahúzni.solari a realban is mindig csereként döntötte el a meccseket,amikor kezdő volt,akkor sohasem villogott.
  • hunbasser
    ezigen,stankovic jobboldalon...szép vagy.boumsong,figo,adriano meg kispadon.ügyes vagy
  • Csesza
    nah, én most így dobnám harcba a srácokat :P

--------------Júlio César--------------

J.Zanetti - Samuel - Materazzi - Grosso

Stankovic - Cambiasso - Pizarro - Solari

-----------Recoba - Martins-------------

cserék: Toldo,Maxwell,Cordóba,Dacourt,Boumsong,Figo,Adriano
  • Csesza
    azt láttam... majd minden kiderűl előbb utóbb :P
  • faláb
    Kily sincs már a listán
  • Csesza
    az is lehet mondjuk hogy nem jelent még semmit mivel Grosso,Maxwell és Dacourt sincs kinn a listán :)
  • Csesza
    Az Inter tárgyal a Livornóval az uruguayi balszélső, Alvaro Recoba eladásáról.

NSO szerint.

nagyon csalódott leszek ha elmegy a kedvenc játékosom :(
  • Csesza
    sztem visszahelyezték az utánpótlás csapatba azért nincs kinn a képe...

nem találtam róla semmit, hogy elment volna e vagy valami!
  • Csesza
    az inter.it-en nincs kirakva azok között akik elmentek volna kölcsönbe, de majd holnap utánanézek :)
  • faláb
    inter.it játékoslistáról már le is szedték Boumsongot
  • faláb
    pedig olvastam egy olyan hírt hogy ment kölcsönbe,na de akkor mindegy
  • Csesza
    Nem! :)
  • faláb
    Boumsong kölcsön lett adva,nem?
  • Csesza
    Materazzi és Grosso világbajnokok

Jul. 10. 12:45 -Berlin- Tegnap este drámai 11-es párbaj után világbajnokok lettek az interes fiúk is. Fabio Grosso és Marco Materazzi melett az intertől ½kölcsönvett½ erőnléti edző Claudio Gaudino is részese volt a sikernek. Elmondhatjuk, hogy Materazzi volt az egyik főszereplője a tegnapi VB döntőnek, hiszen a mérkőzés elején egy 11-essel ajándékozta meg az ellenfelet, majd a 9. percben egy fejes góllal már jóvá is tette a hibát. A kétszer tizenöt perc hosszabbítás lejárta előtt Materazzi ismét a középpontba került, hiszen Zidane ½megfejelte½ őt egy szóváltás után. Az ex aranylabdás mehetett zuhanyozni, és mivel a hosszabbítás sem hozott eredményt, így jöttek a 11-eek. A francia csapatban Trezeguet kihagyta a büntetőt. Az utolsó olasz büntetőt az a Grosso lőhette, aki kétszer is szószerint kihúzta ezen a VB-n a válogatottját a pácból. Grosso már nem hibázhatott, és mikor a labda a hálóba csapódott, elszabadult a pokol Berlinben. Hatalmas gratuláció az Olasz válogatott játékosainak, Marcello Lippinek és az egész stábnak.

www.internazionale.hu

remélem Materazzi nem megy el és tudja majd hozni ezt a formáját a következő szezonban!
  • Csesza
    -Vieira az Interben?

Jul. 6. 21:22 -Milánó- Ma megjelent sajtóinformációk szerint a milánói Kék-feketék érdeklődést mutatnak a Juventus védekező középpályása, Patrick Vieira iránt.
    A fent említett hírek szerint a Real Madrid elnöke, Ramon Calderon jelezte, hogy a királyi gárda újdonsült edzőjének, Fabio Capellonak nem szerepel a francia középpályás a kívánságlistáján. Vieira nem kíván a következő szezonban a Juventusnál játszani, amennyiben a zebrákat a Serie B-be, vagy a Serie C1-be száműzik, így ebben az esetben a 2006/07-es szezont -kölcsönben- az Interben futballozna.
    Forrás: tribalfootball.com

tudtam bmeg, hogy valami lóf@axjóskát ide akarnak majd hozni a Juvéból?!
    de minek a középpályára még1 középső középpályás? igaz elment Zanetti de ott van Maa Boumsong mér nem erőltetik a sajátnevelésű játékosokat? vagy inkább hozzanak 1 argentín vagy 1 olasz fiatalt?
  • Csesza
    Még plusz 5 játékost adtunk kölcsön:

- Federico Piovaccari-t a Triestina-ba (Serie B)
    - Fabrizio Biava-t a Pro Patria-ba (Serie C1)
    - Matteo Deinite-t a Pizzighettone?-ba (?)
    - Riccardo Meggiorini-t a club Cittadella-ba (Serie C1)
    - Matteo Giordano-t a Sardinian side Olbia-ba (Serie C2)
  • Csesza

Leonardo Bonucci megkapta az első profi/állandó szerződését!

Bonucci 19 éves és középső védő