34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #4088 GIOVANNI PASQUALE 1 évre a Livorno-é -
Csesza #4087 Nagyon dícsérik az Inter szakvezetői főleg Grosso-t! (hihetetlen jól jártunk vele)
de megemlítik 1-2 hírben Marco-t és Figo-t is, ők is jól játszanak a vb-n büszkék lehetünk rájuk!
akkor a döntőben Hajrá Olaszország (Grosso és Marco) -
Csesza #4086 legyen egy kis frissítés :)
MORATTI: "ITALY'S SECRET IS..."
Wednesday, 05 July 2006 17:51:52
[FOTO Wednesday, 05 July 2006 17:51:52] MILAN - According to Massimo Moratti, Italy's World Cup secret is the team's concentration, Fabio Grosso is an important buy for Inter and Marco Materazzi is among the main protagonists in Germany. Here's what the Inter patron said this afternoon in an interview with SkyItalia and local television station Telelombardia:
Dr Moratti, are you pleased with the World Cup performances of Inter's new player Fabio Grosso?
"Yes. He is very good. Besides the goal, he played very well yesterday. He's a great athlete and we are very pleased to have signed him."
What an excellent buy. Would he have cost a lot more after this World Cup?
"Yes, maybe. But I have considered him ours for a long time."
Inter's two Italy representatives Marco Materazzi and Grosso are doing very well. Are you satisfied?
"They have done well. I hear from Materazzi every so often and he tells me that the Azzurri squad is very united. I'm pleased. They are very focused and this is the national team's secret. A winning secret."
Don't you want to reply to what Antonio Giraudo said?
"No. There's nothing to say."
inter.it -
#4085 Van Házigazda?
ő is betudná rakni:-@
-
#4084 ok akkor megkérem a "főnököket":P:) -
R9 #4083 jó így simán :-] -
Csesza #4082 -
#4081 mit szólnátok ha ez lenne a háttér?:)
-
#4080 ő még nincs lefixálva asszem... -
Csesza #4079 jah tényleg, és Maicon-al mivan? úgytudom őt is leigazoltuk! -
Csesza #4078
remélem októbertől(?) is jó lesz őket majd nézegetni a pályán és jó játékkal kápráztatják el a nézőket!
FORZA INTER! -
#4077 jóó ezeket nézegetni:)))
MAXWELL
GROSSO
DACOURT -
Csesza #4076 MATERAZZI: "DIVINE JUSTICE"
Thursday, 22 June 2006 21:27:10
[FOTO Thursday, 22 June 2006 21:27:10] HAMBURG - "I've often come in for criticism and not always fairly, so I think today was a bit of divine justice," said Budweiser man of the match Marco Materazzi after Italy's 2-0 World Cup win over Czech Republic. "I came on for Alessandro Nesta, who for me is the best defender in the world, and I scored straight away. I'm dedicating this goal to De Rossi. He also made a mistake, but he's also just a lad."
GRAT MARCO!!! -
#4075 Július 13-án lesz az első hivatalos találkozása a csapatnak az Angelo Moratti sportközpontban, hogy megkezdje a felkészülést a 2006/07-es idényre. 13-án csütörtökön, de még pénteken és szombaton is ott az edzőközpontban lesz a foglalkozás. Aztán 16-án vasárnap indul a keret fel az Alto Adige-i Brunicoba ahol július 29-ig fog tartani az edzőtábor. A csapat onnan fog Angliába utazni.
A már hivatalos programban lévő edzőmeccsek a következőek lesznek:
július 23. vasárnap 17.00, Brunico: Inter - helyi vegyes csapat
július 26. szombat 20.30, Bolzano: Inter - egy külföldi csapat
július 30. vasárnap 15.00, Anglia: Inter - Tottenham Hotspur
augusztus 1. kedd: Trofeo TIM
augusztus 4.-5. péntek, szombat, Amszterdam: Négyes torna: Inter, Ajax, Porto, Manchester Utd.
azért az az augusztusi Amszterdami kirándulás komoly lesz:))) -
Csesza #4074 GRAT! -
R9 #4073 Adrianonak kisfia született
Jun. 17. 13:17 -Rio De Janerio- Apa lett a németországi világbajnokság alatt Adriano, a címvédő brazilok futballsztárja.
Az Internazionale csatárának kisfia, Adriano Junior 3,6 kilóval és 51 centivel látta meg a napvilágot Rio de Janeiróban, és édesanyjával, Danielle-lel együtt kiváló egészségnek örvend. A gólzsák éppen a válogatottal repült Frankfurtból Münchenbe a jeles esemény idején, és a bajorországi hotelben már meg is kapta laptopján az első fotókat csemetéjéről. ½Erős és szép fiú½ - mutatta büszkén csapattársainak.
-
Csesza #4072 szvsz csak elírás -
faláb #4071 azt hittem hogy a mai ns-ben volt,de akkor sztem elírták -
#4070 ezt is ott írták:
A közelmúltban megjelent az NS mellékleteként egy színes VB magazin,és abban szerepeltek a VB keretek is,na ott írták az argentin keretben Cufre klubjának az Intert.Vagy k-**va okosak és már tudnak valamit,és elszólták magukat...
(gejzagyerek) -
faláb #4069 sztem akkor valamit elnézett... -
#4068 érdekes pedig ezt írta galimano az Index Inter topicjában... -
faláb #4067 én az ns-ben nem láttam semmit Cufréról... -
#4066 Cufré az NS szerint az Inter játékosa:)) -
#4065 arra én is de amíg nem döntenek erről a bunda ügyről.. -
Csesza #4064 ezt megbeszéltük :)
kívácsni lennék már a nyári felkészülési programra... -
#4063 végülis jah:) -
Csesza #4062 én sztem ő ugyanugy beleférne a 4-4-2 be és én csak sima kp-nak raktam :)
ugyanugy ahogy Cambiasso és De Rossi is általában kpk :) csak ők labdaszerzők és egyben segítik a tamdásokat egyik se visszavont sztem...
annyi hogy Riquelme is sztem Verón helyén simán jó -
#4061 Riquelme szvsz nem vkp-nak jönne szóba hanem csatár mögött:)
mondjuk egy 4-2-3-1-es felálásban:) -
Csesza #4060 jah Mancicni meg jöhetne Kily vagy Fingo helyére :P -
Csesza #4059 De Rossi kva jó lenne ide :D
de akkor megint valakinek ki kell maradni, De Rossi - Riguelme - Cambiasso 3as közül :P
feltéve ha ez össszejön... de jó is lenne, mondjuk nem is lenne olyan gáz mivel Verón és C.Zanetti is elment -
#4058 Pizzaro mennyen Romaba..és vonjuk be egy De Rossi Mancini üzletbe:) -
Csesza #4057 Burdisso kezdő lesz Argentína színeiben az Elefántcsontpart elleni meccsen -
Csesza #4056 durci lenne ha jönne Riquelme, akkor viszont Pizarro el fog menni... -
R9 #4055 nem kicsit szerintem :D -
#4054 hát jah:) de ha csúsztatunk egy kis pénzt is mellé... -
#4053 hát ezzel csak ti járnátok jól:) -
#4052 Materazzi out, Riquelme in?
Thursday 8 June, 2006
Inter are believed to be ready to sell Marco Materazzi to Villarreal if they receive Juan Roman Riquelme as part of the deal.
The Spanish outfit are keen on the 2006 World Cup player and are understood to have made an official approach.
However, their proposed swoop has been complicated by the Nerazzurri’s desire to sign their Argentine ace.
Having lost Juan Sebastian Veron, who has returned to his first club Estudiantes, the Nerazzurri see Riquelme as his heir.
But Villarreal, who have also been paired with Inter’s Nicolas Burdisso, are not keen on the idea of losing the star who was so crucial in their Champions League push last term.
Meanwhile, the list of clubs interested in Materazzi continues to grow according to reports around Europe.
Fiorentina, Lazio, Atletico Madrid, Newcastle, Tottenham and Blackburn are all pondering a move for him.
“I’ll be meeting with Inter in the next few days to discuss his future,” the stopper’s agent, Claudio Signorelli, stated. “The player has a lot of options in front of him.”
Materazzi has said that he won’t discuss his future until after the World Cup, but is expected to leave after failing to win the faith of boss Roberto Mancini.
Nagyából a lényeg:Lehet hogy Materazzi megy a Villarealhoz és Riquelme jön csereüzletbe meg gondolom kis money mellé..(mi rézünkr persze..) -
Csesza #4051 -Grossoról megállapodtak
Jun. 5. 23:46 -Milano- Úgy néz ki sikerült megegyezni az Inter és a Palermo vezetőinek Fabio Grosso jövőjével kapcsolatban. Ma Milanoban találkozott egymással Moratti és Zamparini és ha minden igaz szóban sikerült egymással dűlőre jutni, bár a hivatalos bejelentés még történt meg az ügyben. A kiszivárgott hírek alapján az Inter 5,5 millió eurót fizet a Palermonak illetve kölcsönadja Hernan Dellafioret a szicíliaknak. A játékos amúgy idén a Trevisoban szerepelt szintén kölcsönben. Fabio Grosso amúgy 1977-es születésű és jelenleg az olasz válogatott kerettel készül a világbajnokságra. A Palermoba 2004 januárjában igazolt a Perugia együtteséből.
Egy dolgot azért ne feledjünk, hivatalos bejelentés még jelen pillanatban sem történt az igazolás kapcsán, bár azért elég megbízhatóak voltak a források ahol megírták a megbeszélés részleteit.
www.internazionale.hu
itt is van :D -
Csesza #4050 A napokban eldőlhet Materazzi sorsa
Jun. 5. 11:22 -Milano- Ma vagy holnap Claudio Vigorelli, a védő managere találkozni és tárgyalni fog az Internazionale vezérkarával hogy megvitassák a világbajnokságra készülő játékos jövőjét. Marco Materazzi idén augusztusban lesz 33 éves és immáron öt esztendeje szolgálja a kékfekete klubot és 2009-ig élő szerződés köti őt Milanoba, így ha ez nem módosulna akkor Matrix a karrierjét is az Interben zárhatná le. Az Alessandro Moggit váltó Vigorelli azért akar mindenképpen egyezségre jutni hogy ne zavarja semmiféle külső hatás a védőt a világbajnokság folyama alatt. Mint tudjuk, a Villarreal, az Atlético Madrid, de még a Lazio is szívesen tudná soraiban őt a következő szezontól. De történt megkeresés Angliából is (korábban játszott ő már az Evertonban 27 meccsen 1 gólt lőtt) a Tottenham és a Newcastle részéről. Amennyiben tehát elhagyná az Intert akkor nagy valószínűséggel külföldre távozhatna. A tárgyalás fő témája az lesz hogy Mancini számít-e rá mint kezdő védőre jövőre, és hogy mik igazak Bonera esetleges leigazolásáról. Mindenképpen tisztán akarnak látni az ügyben a felek mivel Materazzi ennyi idősen mindenképpen alapemberként szeretne szerepelni a következő években. Azt hogy hol, nyilván hamarosan megtudjuk majd.
www.internazionale.hu
--nem sírnék utána-- -
Csesza #4049 oka:D akkor már hiteles :D