34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #4168 jah, de ezeket tudtuk is :)
ezt az átigazolási stratégiát én se értem nagyon ,hogy olasz játékost csak 2-3évente igazolunk :(
ezzel egyszer sztem nagyon megfogjuk szívni vagy a bl-ben vagy a serie a-ban
1szer lesz ugyis valami szabálymódosítás hogy x olasz játékosnak benne kell lennie a kezdőcsapatba
még ha Mátrix is elmegy :S -
#4167 moderátor az látja az ip-t nyugi -
#4166 Honnan ismersz? -
#4165 De lehet ám h nem ő az,mert mintha a héten mentek volna görögbe! -
jozsivagyok #4164 de még mindig nem tom ki az az r9 -
#4163 Temperamentumos olaszdrukker:) -
#4162 ha egy kicsivel tudna normálisabb lenni, érted csak egy kicsivel (úgy érzem nem kérek sokat)....akkor egy rossz szavam nem lenne rá -
#4161 Ne gonoszkodj:)Hát de legalább szereti a fórumot!
Nem tud meglenni nélküle:) -
#4160 már csak keresnem kell ide egy új házigazdát, mert erkilenc sajnos erre már nem ér rá -.- -
#4159 egyszer talán felnő a kissrác :) -
#4158 Majd lexx A9 vagy A10 :D
Asszem 10es adriano nem?!:D -
#4157 Én a te inkognitódról beszélek:D
Különben meg kevés vagy te a csicsán rugáshoz:) -
#4156 hát ennyit , de legalább így repül az r9 nikkje :P
első kommentje után kiszurtam :)
-
jozsivagyok #4155 inkognító 7végén ha nem jössz pííícsán leszel rugva :D :D -
#4154 :D inkognitóról ennyit -
jozsivagyok #4153 mi az az r9? -
#4152 asszed r9 ? -.- -
faláb #4151 Mr White írta,de arról a fórumról nem járnak nagyon ide -
jozsivagyok #4150 Majd a rószaszín madarak ellen a védő sorod mosolyoghat -
jozsivagyok #4149 ez olyan ismerős szöveg egy másik fórumról :D -
#4148 én azért tennék rá egy nagyobb összeget hogy nem lennének puszipajtások
egyébként ha az efemben továbbra is ennyire túlértékeltek lesznek akkor baj lesz:D -
faláb #4147 Egy buddhista templomban készítem fel a lelkemet a szimpatikus svéd érkezésére. Hozzáteszem Adriano méltó párja mind durcázásban,mind rossz szezonban,viszont ha azok ketten egyszerre focistára emlékeztetnek,akkor nagyon durva csatársorunk lesz jövőre... -
faláb #4146 főleg ha nem is fognak verekedni...
majd ha ontani fogják a gólokat akkor jobb véleménnyel leszel róluk,de az tény hogy meg kell nevelni Zlatant -
#4145 :DDDDDDDddddddddd -
#4144 öröm lesz nézni mennyit fognak verekedni Adrianoval -
jozsivagyok #4143 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
faláb #4142 állítólag Ibrahimovic már majdnem aláírt -
#4141 Lo sapevano un po' tutti, ma la società non li aveva ancora ufficializzati. Detto fatto: Olivier Dacourt e i brasiliani Maicon e Maxwell sono giocatori dell'Inter. Dacourt (32) arriva dalla Roma e ha firmato un contratto biennale; Maicon (25) ex Monaco, si è legato ai nerazzurri per cinque stagioni, mentre Maxwell (già parcheggiato temporaneamente all'Empoli), firma fino al 2010.
erősödtök ám o_o , csupa olasz megen O_O -
faláb #4140 nem mondtam hogy jobb mint Stanko vagy Figo kp-n, ez csak egy ötlet volt... -
Csesza #4139 felmehet persze de akkor ki marad ki a kp-ról? mert ugyebár amikor fennt játszott akkor jobb szélső volt
ki marad ki? Stanko?Figo?
mert azon a poszton mind2 játékos jobb Zanetti-nál
csak akkor játszott fenn az előző szezonban is ha vagy sérűltek voltak a szélsők vagy kupameccseken...
-
faláb #4138 Zanetti fel is mehet kp-ra,és akkor befér Maicon -
#4137 Aham egyetertek. Maicon valoszinuleg Zanetti csere lesz, de ahogy mondtad 1-2 ev es kezdo lehet, hiszen Zanetti mar nem mai gyerek. -
Csesza #4136 Két ½intergól½ a TOP5-ben.
Jul. 11. 12:45 -Berlin- Megszavazták a Németországi Labdarúgó Világbajnogság góljainak 5-ös listáját, melyben 2 inter játékos gólja is szerepel. Íme az 5 legszebb gól:
1. Maxi Rodriguez (Argentina-Mexico)
2. Esteban Cambiasso (Argentina-Szerbia)
3. Carlos Tevez (Argentina-Szerbia)
4. Fabio Grosso (Németország-Olaszország)
5. Joe Cole (Svédország-Anglia)
Forrás: fifaworldcup.com
Kék fekete világbajnokok
Jul. 11. 13:09 -Milánó- A VB-k történetében 1934 óta szerepelnek Inter játékosok a Világbajnokok között. Nézzük a dicsőségtáblát:
1934. Olaszország: Luigi Allemandi, Giuseppe Meazza, Armando Castellazzi, Attilio Demaria
1938. Olaszország: Ugo Locatelli, Giovanni Ferrari, Pietro Ferraris, Giuseppe Meazza
1982. Olaszország: A. Altobelli, Giuseppe Bergomi, Ivano Bordon, Gabriele Oriali, G. Marini, F. Collovati
1990. Németország: Andreas Brehme, Jurgen Klinsmann, Lothar Matthaeus
1998. Franciaország: Youri Djorkaeff
2002. Brazilia: Ronaldo
2006. Olaszország: Materazzi, Grosso és az erőnléti edző: Claudio Gaudino
-
Csesza #4135 jó is, csak akkor az a kérdés hogy ki lesz a kezdő? J.Zanetti vagy Maicón?
mert sztem Zanetti megbízhatóbb és jobb játékos, max. Maicón lehet majd 1-2éven belűl az ő utódja -
#4134 Maicon jo igazolas lehet, szerintem nagyon jo focista. -
Csesza #4133 Átigazolási hírek
Jul. 11. 12:57 -Milánó- Az elmúlt hetek a világbajnokság ½szellemében½ teltek, azonban az Inter honlapján a játékosok szekció igencsak megcsappant. Jelenleg 3 kapus, 6 védő, 6 középpályás és 4 támadó tagja a keretnek az alábbi felállásban:
Cesar, Toldo, Orladoni
Burdisso, Zanetti, Samuel, Materazzi, Cordoba, Andreoli
Cesar, Solari, Figo, Cambiasso, Stankovic, Pizarro
Adriano, Recoba, Martins, Crúz
Hozzájuk ½hivatalosan½ csatlakozott Grosso. A távozók között van Mihajlovic aki visszavonult és nagy valószinűséggel Orsit váltja Mancini mellett a másodedzői poszton. Lejárt a szerződése az alábbiaknak: Ze Maria (?), Zanetti (Juventus), Favalli (Milan) és Wome (Werder). Felbontotta a klub, a még élő szerződédét Veronnak (Estudiantes) és Kilynek (Boca J.). Közös tulajdonba került Pasquale a Livornóval, és kölcsönadtuk Dellafoirét a Palermonak (ez a Grosso üzlet része volt) Rajtuk kívül távozott még Potenza a Fiorentinához. Biztosra veszik Dacourt (Róma), Maicon (Monaco) és Maxwell (Ajax) érkezését, de ezek még nem hivatalos hírek.
www.internazionale.hu -
Csesza #4132 Nicola Napolitano-t a SerieC1-es Cremonese vette kölcsön
Nicolas Giani-t a SerieC1-es Pro Patria vette kölcsön -
Csesza #4131 mert ez bármikor megtörténhetett volna az Interrel is, mer hát mint tuggyuk Moratti se visszahúzódó az ilyen ügyekben :) -
Csesza #4130 ebben biztos is voltam... csak nemtartom helyesnek, mert a bűnösöket kell szivatni és nem a szurkolókat... -
faláb #4129 a Juventust ha nem is a C-be,de a B-be szinte biztos hogy leküldik...