34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#4330 Nem értik meg a vezetők, hogy nem védekező kp-al kell teletömni a csapatot, hanem irányító kell? Ha tegyük fel jön Vieira, akkor kezdő lesz és Cuchuval mi lesz?
Padozik...
Toldo-Capitano, Cordoba, Samuel, Grosso-Dacourt, Vieira, Cambiasso-Figo, Adri, Solari? -
#4329 Valaki azt mondja, 3 évre megvettük Vieirat és lemondtúnk Ibraról és Trezről, viszont 25 milláért elhozzuk Tonit a Fiorentinaból?
Ez igaz vagy kamu megínt...
Ahogy látom Mamcini nem támadni, hanem bekkelni akar... -
#4328 értelek és egyetrtek!! -
#4327 Erről van szó többek között.Meg aztán lásd be, te nem azt érzed igazi győzelemnek amiért ténylegesen megküzdesz?
Az lenne az igazságos ha nem osztanának ki bajnoki címet.Volt már erre példa az olasz foci történetében.Csak most az UEFA beleszólt....de minek? -
#4326 persze! így már nem lehet örjöngeni mint ha éppen most nyertünk vola meg egy olyan meccset ami bebiztosíotta volna a bajnoki címet... -
#4325 Nem úgy értem.De én mint szurkoló, nem tudok örülni egy olyan bajnoki címnek ami csak azért a miénk mert ez és ez történt. -
#4324 :ASDASDADSASDASDDDDDDDD thx:) Neked is Csövi:)))
#4323:Pontosan^^ lassan őszülök:DDDD -
#4323 16.? ^^ -
#4322 Boldog születésnapot Imre! -
#4321 HBD hsghijklmno ^^ -
#4320 kezdjük ott hogy nem Te hanem a csapat:DDD 2 meg én sem szeretném de ha már ide adták akkor hozzá kell számolni és akkor ez lenne a 14.-ik -
#4319 Én ennek egyáltalán nem örülök.Számomra ez a scudetto nem scudetto.Nem szeretek úgy nyerni, hogy nem én harcoltam ki.Ezt a scudettot én nem kérem... -
#4318 ja akkor nem szóltam...:P de azok a számok a hszm-ben lehetnek 13 és 7 is:D -
#4317 még nem kaptátok meg,majd ha megtörtént a fellebbezés a másik ügy miatt -
#4316 na megkaptuk a tavalyi bajnoki címet...azzal együtt a klubb történetében 14-szer emelhettük magasra a scudettot(a 14.-nél nem emeltünk semmit mert csak jelképes:P)vagyis még 6 és megvan a második csillag:P ez a következő 6évben zsíorban akár meg is lehet:DDD -
#4315 Toldo-Grosso-Materazzi-Samuel-J.Zanetti-Figo-Cambiasso-Dacourt-Stankovic-Adriano-Martins
Buffon-Grosso-Materazzi-Samuel-J.Zanetti-Figo-Camiasso-Viera-Stankovic-Adriano-Toni -
#4314 :DDD -
#4313 Buffon-Zanetti, Cordoba, Samuel, Grosso-Figo, Riquelme, Cambiasso, Stankovic-Adriano, Trezeguet. -
#4312 Kezdem:
Toldo-Zanetti, Cordoba, Samuel, Grosso-Figo, Stankovic, Cambiasso, Solari-Adriano, Recoba. -
#4311 Mindenki írja le kezdőcsapatát a jelenlegi játékosállományból és utánna az álomcsapatát. -
#4310 -
#4309 Szuperkupa a mienk, mert elvileg le sem kell játszani, még a scudetto és a Bl hiányzik. -
#4308 "Lucarelli oda megy? Csak tudnám, hogy miért jó neki a másodosztály?"
ez egy lehetőség amikor a nem annyira híres pléják elmehetnek a Juvéhoz mert a Juvénak kellenek ilyenkor...és megmuttják a b-ben mekkor istencsászárok és az a-ban megtartják őket és akár világverő csapat oszlopos tagjává is válhatnak:P röviden ezért:D -
#4307 Lucarelli oda megy? Csak tudnám, hogy miért jó neki a másodosztály?Na mindegy.A lényeg, hogy azért remélem a fellebbezés nem fog újabb időhúzást eredményezni, mert a végén még az idén nem is indul el a szezon.Nem beszélve,hogy az UEFA akár kis is zárhatja az olasz klubokat a nemzetközi kupákból.Na az viszont én nagyon nem szeretném.Az idén egy BL serleg a vágyam a scudetto mellett. -
#4306 Lucarelli meg közel a zebrákhoz. -
#4305 Trezt és Buffont szívesen látnám. -
#4304 Hát vagy Tavano. -
#4303 Toni;) -
#4302 Riquelme,De Rossi,Mancini úgysem igazolnának hozzánk.Ezek maximum álmok csak.Én egyébként amúgy sem szívesen bőviteném a keretet dél-amerikai játékosokkal, mert van már elég, de ha lendületes csapatot akarunk, akkor kell néhány igazi olasz "hazafi" a csapatba, hajtóerőnek.Mint például Grosso.De ehelyett, most meg tele leszünk ex zebrákkal.Nem jó ez így.
...legalábbis szerintem... -
faláb #4301 olcsóbb megoldás a visszasorolt kluboktól vásárolni -
#4300 azon gondolkodtam hogy most van három/négy felkapott lehetséges igazolás a visszasoroltakból: Ibra,Trez,Viera,Toni.... de kérdem én mi lett azokkal a játékosokkal akiket eddig akartunk? Riquelme,De Rossi,Mancini.... Mostmár csak a visszasorolt klubboktól veszünk pléjákat? -
#4299 Jaj én nem szeretném Vieirát. -
#4298 plusz Viera -
#4297 Emerson, Thuram, Cannavaro, Zambrotta elkelt. Annak örülök, nem a Milanba mentek.
A maradék is elkel hamarosan. Buffon jöhetne és Trezeguet is. Zlatan nem kell. -
#4296 Az Internazionale bejelentette igényét az olasz futballbotrányban való részvétele miatt az utóbbi két bajnoki címétől megfosztott és a másodosztályba száműzött Juventus idén megnyert aranyérmére.
"Tisztázni kell, hogy nem minden klub keveredett bele a botrányba. Mi nem csaltunk, így megillet bennünket a cím" - jelentette ki Massimo Moratti olajmágnás, a milánóiak elnöke.
A legutóbb a Juventus és az ugyancsak megbüntetett AC Milan mögött harmadikként végzett Inter azonban még korántsem könyvelheti el 1989 óta első aranyát, ugyanis Guido Rossi, a szövetséget ideiglenesen irányító kormánybiztos ellenzi az ötletet: "A trófeát a pályán kell megszerezni. Nem adhatunk oda egy bajnoki címet, amely nem sportszerű keretek között született meg."
Az Inter játékosai közül Dejan Stankovic mondta el véleményét, ő nem tudna örülni a kapott elsőségnek. "Nem ünnepelném meg, mert nem a pályán szereztük. Egyáltalán nem tenne boldoggá" - nyilatkozta a Gazzetta dello Sport-nak. -
#4295 iagazad van de Buffon dönti el nem mi..szvsz... -
#4294 Megdöbbentő hírrel jelent meg szerdán az Il Giornale című olasz politikai napilap: az újság szerint a nápolyi ügyészek lehallgatásaiból egyértelműen kiderül, hogy két olyan A-ligás klubnak is a vádlottak padján a helye, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. „A nápolyi ügyészség a napokban újabb háromszáz oldalnyi lehallgatási jegyzőkönyvet fog átküldeni a labdarúgó-szövetségnek, rengeteg új információval, amelyek szintén a 2004–2005-ös idényt érintik. A lehallgatásokból kiderül, hogy két olyan egyesület is a bűnösök közé tartozik, amelyeket eddig sehol sem említettek meg”– írja a lap.
A szerdai nap során nem bukkantak elő a nevek, de Alfredo Cazzola, a Bologna elnöke bizonyos értelemben megerősítette az értesülést: „Én úgy tudom, hogy igazából nem négy, hanem hét-nyolc csapatnak kellene a vádlottak padjára kerülnie, így az én Bolognám is visszajutna a legjobbak közé.” Mint ismeretes, Francesco Saverio Borrelli, a szövetség nyomozóirodájának vezetője néhány napja vizsgálódik további A-ligás együttesek (Lecce, Messina, Reggina, Siena) ügyében, ám az Il Giornale szerint olyan csapatokról van szó, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. Az „alapügy” közben szép csendben halad előre: minden érdekelt beadta fellebbezését az elsőfokú ítélet ellen, szerdán és csütörtökön azokon a klubokon a sor, amelyek hasznot remélnek a perből (Arezzo, Bologna, Brescia, Lecce, Messina, Treviso), majd szombat reggel fél tízkor a Parco dei Principi nevű ötcsillagos római szállodában megkezdődik a másodfokú tárgyalás.
„Az elsőfokú eljárás során senkinek sem sérült a védekezéshez való joga, bár minden vádlottól ezt hallom. Nem igaz, hogy a gyors lefolyású tárgyalás egyben igazságtalan is, a lassú pedig igazságos. Sietni kell, és mi is igyekszünk tartani a határidőket” – jelentette ki Piero Sandulli, a fellebbviteli bizottság elnöke. Mint ismeretes, az UEFA azt kérte, hogy július 25-re jelöljék ki az európai kupákban induló klubokat. A másodfokú hatóság július 24. és 27. között hozza meg a határozatát. Ha lekésik az UEFA-határidőt, akkor az elsőfokú döntés alapján nevezik az olasz csapatokat.
Végül említsük meg, hogy a ligában elkezdték tanulmányozni az augusztus 26–27-re tervezett bajnoki rajt elhalasztásának lehetőségét.
„A Juventus játékosa akarok maradni a másodosztályban is – mondta Gianluigi Buffon, akihez kétségkívül a nap átigazolási híre kapcsolódik. – Annak idején elköteleztem magam a zebracsíkos mez és a torinói szurkolók mellett, és nem akarok nekik csalódást okozni. Ha a klub úgy dönt, hogy mégis elad, tudomásul veszem, de ha lehet, továbbra is én akarom védeni a Juventus kapuját. A Serie B-ben még úgysem játszottam…”
A Juve (immár világbajnok) hálóőre kedd este menedzserével, Silvano Martinával vacsorázott, és együtt hozták meg a döntést. A kapus megtartása azért is fontos lehet a Juve számára, mert így talán más sztárok is a maradás mellett döntenek. Az első, aki így cselekedett Pavel Nedved, a torinóiak aranylabdás cseh középpályása. A 33 éves klasszis nyaralásából visszatérve bejelentette: mivel még két évig érvényes szerződése van a klubbal, a „zebrák” a B-ligában is számíthatnak a játékára. -
#4293 Ez pedig megerösíti, mivel a Milan Abbiatit cserealapnak szánta, de inkább Torinonak adták... -
#4292 Ha reálisan nézzük, akkor szeríntem jöhet hozzánk Gigi, mert Real, Milan, Chelsea, Barca, akiknek van rá esetleg pénzük, van kapusuk, és mindeggyik kiválóan véd.
Nálúnk Toldo remek kapus, de Mancini nem kedveli, emlékeztek rá, hogy még Fontana nálúnk volt, volt, hogy ő védett..., és színte az egész tavaji szezont Cesar védte végig. Cesar nem rosz, csak néha van hülye hibája, mint a Lecce ellen, mikor kijött a rokonok elé, és alig úsztuk meg a gólt...Ezért, mivel Mancini nem szereti Toldot, vélhetően Gigit leigazolhatjuk. Én látok rá reális esélyt. -
#4291 A Juventus vezetője, Alessio Secco tagadta azokat a híreket, miszerint Gigi Buffon az AC Milanba igazol.
„Christian Abbiati Torinoba kerülése nem jelenti azt, hogy Buffont eladjuk a Milannak. Jelenleg a kapus velünk van,” – mondta Secco.
Valójában a Juve elöljárói neheztelnek a Milanra, mert úgy gondolták, hogy Buffonért cserébe megkapják Abbiatit. Azonban a milánóiak örökös cserekapusa a Torino csapatához került, és ezzel elszállt a piros-feketék reménye, hogy megszerezzék az olasz válogatott elsőszámú hálóőrét.
A hírek szerint az Inter kerül most nyerő helyzetbe, és Massimo Moratti 15 millió Euró mellett Francesco Toldo kínálja a kiváló kapusért.
Forrás: tribalfootball.com