34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#4770 0-2 no comment....Mancini pápá ha ilyen játékosokkal nem tud nyerni akkor viszlát... -
#4769 Toldo és Zanetti hozt össze a gólt -.- -
#4768 jeeee.... vezet a Roma a 13.percben Mancini góljával... -
#4767 a Legerősebb kezdő 11-el álunk ki!!! kezdődik a meccs!!!!!
Toldo; Zanetti, Materazzi, Samuel, Grosso; Figo, Vieira, Cambiasso, Stankovic; Ibrahimovic, Adriano. -
#4766 Akkor előre és hozzuk el azt a kupát!!!!!!!!!!!
-
#4765 Mancini győzelemre készül
Aug. 26. 09:39 -Milano- Roberto Mancini tegnap délután igen bizakodó volt a sajtótájékoztatón. De hát ez normális is, hiszen az első tétmeccs következik a 2006/07-es szezonban, Internazionale-Roma Szuperkupa döntő. Az edző szerint egy esetleges győzelem nem csak a játékosaira lenne jó hatással hanem a stadionba kilátogató szurkoló seregnek is. ”Remélem hogy a vasárnapi helyett mi már szombaton ünnepi hangulatot tudunk varázsolni a San Siroba. Szeretnénk egy telt házas, forró hangulatú meccsen elhódítani a trófeát.”
Ezután a csapat állapotáról beszélt. ”Nem vagyunk még 100%-os állapotban, akárcsak a többieknek nekünk is hiányzik még az a kis plusz. De az első tétmeccset illik megnyerni és mindenképpen meg is szeretnénk. Mondjuk a Roma ellen amely egy nagyon összeszedett csapat nem lesz könnyű feladat.” Mint tudjuk ebben az szezonban a scudetto első számú esélyese az Inter lett. Ezzel kapcsolatban így nyilatkozott a Jesiben született tréner. ”Szerintem teljesen normális dolog hogy minket tart mindenki fő esélyesnek, hiszen a Milan büntetéssel indul a Juve nincs, de nem hiszem hogy ez a tudat rossz hatással lenne a csapatomra. Szerintem egyáltalán nem probléma és nem tehet hogy így alakultak a dolgok.”
Az Inter edzője ezután Pizarroról beszélt aki nem is olyan rég még az Intert erősítette ám ezen a meccsen már a mint Roma játékos fut ki a San Siro gyepére. ”Nagyon szerettem Davidot szinte mint egy idősebb testvér az öccsét. Jó srác volt, jó játékos nem nagyon csinált ügyet semmiből sem. Hogy hiba volt az eladása? Nem tudom. Azt tudom hogy Pizarro nem gyerek már és úgy érezte hogy neki hétről hétre játéklehetőségre van szüksége erre pedig rendszeresen az Interben nem lett volna esélye. Ilyenkor egyesek elégedetlenek és távoznak.”
Utána pedig a Roma került terítékre. ”Nagyon kemény meccs lesz, a Roma egy erős és jó csapat amely olyan szisztémában játszik amelyet kevés helyen lehet megfogni. Ők is nyerni jönnek ide, de nekünk mindenképpen jól kell kezdjük a szezont és be kell gyűjtenünk ismét ezt a címet. A felállás? Zanetti és Adriano biztosan játszani fognak, a többit még nem tudom pontosan.” Majd a mercatoról beszélt, mivel Vieira és Ibrahimovic érkezése után egy újabb Juve játékos Camoranesi neve került képbe az Interrel kapcsolatban. ”Camoranesi? Az ő posztján elég sok játékosom van, mondhatni a középpálya eléggé telített. Ronaldo és a Milan? Nem hinném hogy a Real egy olyan kaliberű játékost mint ő nélkülözni tudna. Ne feledjük a világ egyik legjobb támadójáról van szó. A Ronaldo-Adriano csere? Ilyenekkel én nem foglalkozok, én az újságokban azt olvastam hogy Ronaldo a Milanba akar menni. Ronaldo egy nagyon jó játékos de nekünk van egy Adrianonk!”
A hírt küldte: gaRRy -
#4764 bocs...nem írtad oda hogy csak ő válaszolhat rá...gondoltam kielégítem kiváncsiságod...de amúgyis mi vagyok én gondolat olvasó?:) -
#4763 :DDDD:D:SD:D: -
#4762 próbáltam kommunikációba enyeledni más Interessel, de Te ezt nem hagytad -.- -
#4761 szívesen nincsmit stb... -.- -
#4760 :|
poéngyáros kisbarátom -.- -
#4759 aztat nem mondjuk meg:DDDDD
itt a hír :)
INTER SIGN ATTILA FILKOR FOR PRIMAVERA
Friday, 25 August 2006 17:32:03
MILAN - Hungarian Under-19 national team captain Attila Filkor joins Inter on a permanent deal from Maltese club Peita Hotspurs. The midfielder, born in Budapest on 12 July 1988, has signed a four-year contract to 30 June 2010 and will play for Vincenzo Esposito's Primavera team this season.
Two academy players join new clubs on loan deals. Midfielder Matteo Marinoni, born in 1988, moves to local side Pro Sesto where he will play for the Primavera team together with many of his former Juniores Berretti team-mates at Inter, as part of an academy project between the two clubs. Ghanaian striker Basty Kyeremateng, born in 1987, joins Nazionale Dilettanti category team Alessandria on loan. -
#4758 kicsodát? :P -
faláb #4757 Magyar játékost igazolt az Inter! -
Csesza #4756 ez így igaz és mi a szarnak ide rondalo? -
#4755 loááál ASD:?_ASD:?ASD:?_A:S?DSD:_?
adriano egymaga vagy 3szor tbbet ér annál a dagadt szarnál -
faláb #4754 40 -
faláb #4753 A Real Madrid tudatta az Interrel, hogy Ronaldo csak akkor eladó, ha az olasz gárda 10 millió eurót plusz Adrianót adja cserébe.
Ez azért vicc... -
Zséé #4752 akkor most hány évesként adták el? -
#4751 ^^
[IMG][/IMG]
nem lett olyan jó de a lényeget tükrözi:) -
Csesza #4750 10milla? csak? hát Moratti csak venni tud, adni nem?!
nagyon jól járt vele a Newcastle
ha Owen felépűl majd egyszer, azért durva egy Owen - Martins csatársor :D talán a leggyorsabb csatársor lenne európában :D -
#4749 10 millio fontert a Newcastle megvette Martinst. Mar be is mutattak a csapatnak. -
#4748 -
#4747 :ASD?ASDASD??:?AS:? -
#4746 Legalább nem lövöldözök mint az ovisok -
#4745 ezt mondja aki egész nap fos managert nyomja -
#4744 most nem cs-zel kocka? -
#4743 most nem wc-n ülsz? -
#4742 viszlát szmöre -
Csesza #4741 tehát
INTER
BAYERN
SPORTING
SPARTAK -
#4740 Moszkva...na idén nem annyira könnyű mint tavaly.. -
Csesza #4739 szegény szófia :DDDDD -
#4738 viszlát malter -
Csesza #4737 Sporting... -
#4736 Sporting is a miénk... -
Csesza #4735 remélem is :) -
#4734 tudom... nagyooon kemény lesz:SSSS mondjuk Adriano és Crespo aláz majd;) -
Csesza #4733 INTER - BAYERN MÜNCHEN -
#4732 Interestől annyira nem gáz:)
De egy arsenalostól meg manchesterestől -
Csesza #4731 megpróbálok figyelni, nemszokásom szopatni a csapatnevekkel