34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#4850 mi? hogy ha Figo kidől akkor Zanetti vagy Maicon lesz a jobb szélsőnk?? háát nem tom... -
faláb #4849 Figo-Solari,Deki-Solari,Cesar -
Csesza #4848 de ez az igazi :)
nem kell még 1 játékos... teljes káosz lesz mááá :D -
#4847 jó lesz:)
(most nézem milyen géped van hááát nem sámli:P) -
#4846 :DDDDDDD nem nézlek hülyének csak jólesett :sdasdasdads:P
különben én nem látom a megoldást a szélek pótlására mert ott van Figo-stanko és kik a cseréi??? Solari és talán Maxwel... igaz még lehet variálni hogy szélső védők játszanak ott(Zanetti,Maicon,Grosso) de az nem az igazi... -
#4845 A 2006-os TIM Trófea menetrendje:
Augusztus 31. San Siro
20:30 Milan-Inter
21:30 Milan-Inter vesztese - Juventus
22:30 Milan-Inter győztese - Juventus
Minden mérkőzés 45 perces lesz.
-
faláb #4844 De ha mégis igaz a Mancini opció jövő nyárra akkor már nem nagyon kell keresni sztárt arra a posztra. -
Csesza #4843 én faláb-nak válaszoltam, mondta hogy FIATAL kell Figo után én meg mondtam hogy OLASZ
ez már nem Camo-ra vonatkozik :XD
a Figo utáni időszakra
hamár itt tartunk akkor Camoranesi-re nem mindegyik "jelző" jelllemző
- a fiatal és olasz
ebből tudjuk hogy meik nem?!
és még 1 kérdés! hülyének nézel baaaazmeeg? A:sdfasA:fsADsA -
#4842 miért szerinted Camoranesi Afgán?:P -
Csesza #4841 és olaszt :) -
faláb #4840 Nehogy jöjjön Camoranesi,most ott van Figo,utána meg ha elmegy akkor meg valami fiatalt kell igazolni oda szélre. -
Csesza #4839 CSÜTÖRTÖK:
TROFEO TIM
Milan, Juventus, INTER
20:45 -
Csesza #4838 Filkor Attila góllal debütált
Aug. 28. 18:13 -Pescara- Az utánpótlás csapat tegnap legyőzte az Ascoli együttesét 3:2-re, így megynerte a ½Cecco½ tornát két évnyi Juventus dominancia után. Filkor Attila a harmadik Inter gólt szerezte, a volt PSV játékos Ibrahim Maroufi és a francia Jonathan Ludovic Begora után. Igazán szép bemutatkozás volt a 18 éves magyar játékostól 2 nappal a leigazolása után.
-
Csesza #4837 nem kell egyikse
most középpályán is mind a 2 oldalra megvannak a játékosok nem kell
a csatárposzt az meg ugye telített! -
#4836 és erre a Juve elnöke:
“I don't know what these clubs have in mind for Camoranesi and Trezeguet, but we won't give up – they will remain at Juve," President Giovanni Cobolli Gigli stated.
Nem tudom melyik luban folytatja Camoranesi és Trezgól de mi mindent megteszünk hogy nálunk maradjanak a jövőben... -
#4835 Camoranesi nagyon jönni akar:DDDD
ezt a nyalizát XDDDD bexarok:DDD
“Inter is a great team and it's what Mauro would like for his career from now on," his agent Sergio Fortunato explained.
Inter egy nagyszerű csapat és szeretném itt folytatni a pályafutásomat.
“He is looking for strong motivation and wants to play in a team that fights for the likes of the Champions League or the Scudetto.
Ő nagy motivációt érez hogy egy olyan csapatban játszon ahol harcolnak a Blért és a Scudettóért
"The Nerazzurri have built a very strong team and Mauro has been seduced by the idea of playing there."
Az Inter egy agyon erős csapatot épített és szeretne ebben a csapatban játszani...
nagyon nagyon ide akar jöni ez a Camo gyerek...háát nem is tom...:P -
#4834 inter.it-n állanodan explorer.exe hibát kapok -
#4833 jééé most néztem a 2000. évi zuperkupa döntő eredményét :/
Lazio - Inter 4-3
fura mi? -
_Vegeta_ #4832 A fenebe olyan kicsi a kep alig latok valamit de azert koszi. :(
Torrentet tud valaki setleg? :) -
#4831 viszlát -
Csesza #4830 hajrá
no cheat -
#4829 mert az inter menyivel jobb. A juvét baszogatjátok közben volt juve játékos nyerte meg nektek a kupát. Amúgy meg két ajándék bajnoki címmel inkább befognám a szám. Mert a Milan inkább megérdemelte volna a scudetott. Amúgy meg a Juve Juve marad. Tavaly bebizonyították oda vissza megverték az Intert. Most meggyengült csapttal is felfog jutni a Juve és akkor az Inter megint csak üldöző marad. -
#4828 hát az egész meccset nem tom de az összefoglaló itt van :)
bal oldalt a Video gallery alatt van az Inter - Roma 4-3 na zaz Összefoglaló... -
_Vegeta_ #4827 Hali! Nemtudja valaki honnan lehetne lekapni ezt a meccset? Nagyon kivancsi lettem. :) -
#4826 jah SADASad
ugyérzem nemhogy feljutás,de a másodosztályban is szopinyali lesz ?_SADA?S:_ -
#4825 nah a nagy juve ennyit tudott, kiestek az olasz kupából
látszik csalás nélkül nem megy nekik -
#4824 :P -
#4823 Tavalyi szuperkupa, olasz kupa, scudetto, most ismét szuperkupa
csak nyerünk -
-
ééés a lál kép:P
-
-
#4819 és az ünneplés:D
-
#4818 -
#4817 és még^^:
-
#4816 és még képek a tegnapról^^
-
#4815 xD -
Csesza #4814 az-az
jah és a nemalváshoz hozzá kell tenni hogy ingyen volt a sör egész nap ugyhogy egész nagy mennyiségű malátaléé csúszott le a torkomon ami még jobban rányomta a bélyegét arra hogy irány pihenni
:D -
#4813 apám is ott volt, villamosnapok nem? -
Csesza #4812 igen a nagy arányú fordítás az jó jel :)
Szentendrén voltam, mondjuk le tudtam volna menni, de 3nap alatt összesen 8-10 órát aludtam, ugyhogy jó volt aludni egy kicsit :) -
#4811 de viszont 0:3-rók 4:3 ;]
tegnap este miért nem voltál grundban?:D