34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • faláb
    Átok kupa nem kell...
  • fsgh
    1-2 Boriello ismét fantasztikusan játszunk... pedig jól indult...
  • fsgh
    1-1 Favalli-.-
  • fsgh
    CRuz, 1:0 ide! :D

ez sima lesz:P
  • fsgh
    Crespo Cruz hmmmm:)
  • Nuno88
    MILAN-INTER, TROFEO TIM: LE FORMAZIONI UFFICIALI
    31/08/2006
    MILANO - Queste le formazioni ufficiali di Milan e Inter che si preparano a scendere in campo per la prima sfida del Trofeo Tim:

MILAN: Kalac, Bonera, Simic, Costacurta, Maldini, Kakà, Brocchi, Seedorf, Favalli, Lunati, Borriello

INTER: Julio Cesar, Maxwell, Cordoba, Materazzi, Zanetti, Solari, Maicon, Dacourt, Recoba, Crespo, Cruz
  • fsgh
    éééés Vége az idei mercatonak!!!nagyoon jól igazoltunk:) Védelem gyengepontját megszüntettük(Bal oldal) és gondoskodtunk a megfelelő védő cserékről...(Maxwel,Maicon) a Középpálya iszonyat jó lett Vieiraval:)és egy remek kiegészítő embert hoztunk Dacourt személyében...Csatároknál megszüntettük a töketlenkedést 5olyan csatárunk van amelyikből akármelyik 2-t teszük is be biztos gólokat várhaunk:)GRAT A CSAPATNAK:)))
    s a negatívum: Martins:(
  • fsgh
    Ronaldo nem tér vissza Milánóba

2006.08.31., Forrás: www.marca.es

19 órakor Olaszországban lezárult a nyári átigazolási időszak, ezzel együtt pedig biztossá vált, hogy nem jön létre a nyár egyik legérdekesebb csereüzlete. Az Inter és a Madrid egy esetleges Adriano-Ronaldo cseréről tárgyalt, ám végül nem sikerült megegyezniük, ezzel pedig pont került az ügy végére.

Ronaldót korábban az AC Milan ostromolta hevesen, azonban végül nekik sem sikerült megszerezni a brazil zsenit. Most Milánó másik csapata, az Inter látta volna szívesen soraiban Ronaldót, s tegnapi sajtóértesülések szerint, a királyi gárda hajlott is volna a játékos eladására abban az esetben, ha cserébe megkapják Adrianót.

A tárgyalás ma állítólag egész nap zajlott a felek között, minek végén a Real Madrid és az Inter nem jutott közös nevezőre, így Ronaldo végül marad a spanyol fővárosban – írja a Marca.
  • _Vegeta_
    Figo szurkolo elsosorban. :)
    Portugal foci ámblokk szeretem kategoria, de RMad-nak szurkolgatok ha idom ngedi. :D
  • fsgh
    jaja:) Különben Te milyen szurkoló vagy?:)
  • _Vegeta_
    No sikerult beszereznem az inter roma meccs osszefoglalojat... Igen izgi meccs lehetett. :) Ha Figi tartja ezt a format amit nyujtott akkor aranylaba eselyes megin.
  • Csesza
    oké, erről nem halottam, de így már korrektebb az info
  • faláb
    Olvastam pár helyen hogy vinné a Livorno,meg hogy lehet visszamegy a Lazioba...
  • Csesza
    faláb:

Cesar távozása? miért pont ő?
  • Csesza
    MARIANO GONZALEZ ALL'INTER Mariano Gonzalez giocherà la prossima stagione nell'Inter. Il Palermo lo ha ceduto in prestito.

Palermo topikból!!!

érdekes...
  • fsgh
    pontosan:) Nagyon szépen köszönjük

(a 2milanoi csapat közül azért nagyságrendekkel minket szeret jobban:))
  • Csesza
    hihetetlen mit meg nem teszel a topikért, annak ellenére hogy nem szíved csücske ez a csapat :)
  • gabber_saviola
    okés összedobok nektek valamit :)
  • Csesza
    hát igen, természetesen ő rá gondoltam elsősorban :D
  • faláb
    PL. Zanetti
  • Csesza
    thx és ha lehetne ne egy játékosról szóljon a banner, de ha igen akkor legyen ős interes :D
  • fsgh
    ha kell ez a stadionkép szólj és linkelem:)
  • fsgh
    olvasol a gondolataimban;)
  • fsgh
    ebbe benne van a San Siro is:P akkorinkább megkérlek arra hogy csiálj olyan bannert mint amilyet én megprobáltam csinálni kevés sikerrel:P
  • gabber_saviola
    legegyszerübb, ma csinálok nektek egy új bannert ha már annyira cserélgetni akartok, oks?
  • gabber_saviola
    lenne szived ilyen minőségü bannerra cserélni az én régi munkámat? :P
  • Csesza
    nem szar, de a mostani jobb...
  • fsgh
    vagyis szar thx mindenkinek:DDDD
  • fsgh
    kicsiben
    [IMG][/IMG]
  • faláb
    Az az e csak szerintem olyan mint egy c?
  • faláb
    A kivágás nagyszerű!
  • Csesza
    az egy kicsit profibb :P
  • fsgh
    Sztetek jó?(Parmas topicból Fyrex munkáját másoltam le csak Interesre csináltam...)

• fsgh
    szép kis keret:)

De ha Adriano a ott lesz akkor nem sok mindent tud aláírni a Madriddal;)
  • Csesza
    öhmmm... kemény keret :O
  • faláb
    Goalkeepers: Carini, Julio Cesar, Orlandoni

Defenders: Maicon, Marino, Materazzi, Maxwell, Mei, Zanetti

Midfielders: Cambiasso, Dacourt, Figo, Maroufi, Solari

Strikers: Adriano, Biabiany, Crespo, Cruz, Recoba, Ribas, Slavkovski
  • fsgh
    :) jobb mintha csak kiírnánk szimplán az eredményt:) mekorra legyen?(Pixelben)
  • gabber_saviola
    nem akarod tudni a véleményem :) (nem ezen a szinten vagyok)
    sok mindent meg kéne még tanulnod a garfikárol, de ahhoz képest nem rossz csak túl magas. ezt a magas dolgot azért monom, mert a Paks topikban is szólt a vezetőség, hogy a banner alatti kép túl magas volt
  • fsgh
    remélem nem:S
  • Csesza
    kíváncsi leszek erre a Ronaldo - Adriano üzletre

lehet, hogy jól járunk Ronaldo-val, én mondjuk kifejezetten rühellem őt, de nagy valószínüséggel nem lesz rossszabb mint Adriano, sőőőt :S

Ha egyeltalán megvalósul ez a transzfer.