34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #4970 Átok kupa nem kell... -
#4969 1-2 Boriello ismét fantasztikusan játszunk... pedig jól indult... -
#4968 1-1 Favalli-.- -
#4967 CRuz, 1:0 ide! :D
ez sima lesz:P -
#4966 Crespo Cruz hmmmm:) -
#4965 MILAN-INTER, TROFEO TIM: LE FORMAZIONI UFFICIALI
31/08/2006
MILANO - Queste le formazioni ufficiali di Milan e Inter che si preparano a scendere in campo per la prima sfida del Trofeo Tim:
MILAN: Kalac, Bonera, Simic, Costacurta, Maldini, Kakà, Brocchi, Seedorf, Favalli, Lunati, Borriello
INTER: Julio Cesar, Maxwell, Cordoba, Materazzi, Zanetti, Solari, Maicon, Dacourt, Recoba, Crespo, Cruz
-
#4964 éééés Vége az idei mercatonak!!!nagyoon jól igazoltunk:) Védelem gyengepontját megszüntettük(Bal oldal) és gondoskodtunk a megfelelő védő cserékről...(Maxwel,Maicon) a Középpálya iszonyat jó lett Vieiraval:)és egy remek kiegészítő embert hoztunk Dacourt személyében...Csatároknál megszüntettük a töketlenkedést 5olyan csatárunk van amelyikből akármelyik 2-t teszük is be biztos gólokat várhaunk:)GRAT A CSAPATNAK:)))
s a negatívum: Martins:( -
#4963 Ronaldo nem tér vissza Milánóba
2006.08.31., Forrás: www.marca.es
19 órakor Olaszországban lezárult a nyári átigazolási időszak, ezzel együtt pedig biztossá vált, hogy nem jön létre a nyár egyik legérdekesebb csereüzlete. Az Inter és a Madrid egy esetleges Adriano-Ronaldo cseréről tárgyalt, ám végül nem sikerült megegyezniük, ezzel pedig pont került az ügy végére.
Ronaldót korábban az AC Milan ostromolta hevesen, azonban végül nekik sem sikerült megszerezni a brazil zsenit. Most Milánó másik csapata, az Inter látta volna szívesen soraiban Ronaldót, s tegnapi sajtóértesülések szerint, a királyi gárda hajlott is volna a játékos eladására abban az esetben, ha cserébe megkapják Adrianót.
A tárgyalás ma állítólag egész nap zajlott a felek között, minek végén a Real Madrid és az Inter nem jutott közös nevezőre, így Ronaldo végül marad a spanyol fővárosban – írja a Marca. -
_Vegeta_ #4962 Figo szurkolo elsosorban. :)
Portugal foci ámblokk szeretem kategoria, de RMad-nak szurkolgatok ha idom ngedi. :D -
#4961 jaja:) Különben Te milyen szurkoló vagy?:) -
_Vegeta_ #4960 No sikerult beszereznem az inter roma meccs osszefoglalojat... Igen izgi meccs lehetett. :) Ha Figi tartja ezt a format amit nyujtott akkor aranylaba eselyes megin. -
Csesza #4959 oké, erről nem halottam, de így már korrektebb az info -
faláb #4958 Olvastam pár helyen hogy vinné a Livorno,meg hogy lehet visszamegy a Lazioba... -
Csesza #4957 faláb:
Cesar távozása? miért pont ő? -
Csesza #4956 MARIANO GONZALEZ ALL'INTER Mariano Gonzalez giocherà la prossima stagione nell'Inter. Il Palermo lo ha ceduto in prestito.
Palermo topikból!!!
érdekes... -
#4955 pontosan:) Nagyon szépen köszönjük
(a 2milanoi csapat közül azért nagyságrendekkel minket szeret jobban:)) -
Csesza #4954 hihetetlen mit meg nem teszel a topikért, annak ellenére hogy nem szíved csücske ez a csapat :) -
#4953 okés összedobok nektek valamit :) -
Csesza #4952 hát igen, természetesen ő rá gondoltam elsősorban :D -
faláb #4951 PL. Zanetti -
Csesza #4950 thx és ha lehetne ne egy játékosról szóljon a banner, de ha igen akkor legyen ős interes :D -
#4949 ha kell ez a stadionkép szólj és linkelem:) -
#4948 olvasol a gondolataimban;) -
#4947 ebbe benne van a San Siro is:P akkorinkább megkérlek arra hogy csiálj olyan bannert mint amilyet én megprobáltam csinálni kevés sikerrel:P
-
#4946 legegyszerübb, ma csinálok nektek egy új bannert ha már annyira cserélgetni akartok, oks? -
#4945 lenne szived ilyen minőségü bannerra cserélni az én régi munkámat? :P -
Csesza #4944 nem szar, de a mostani jobb... -
#4943 vagyis szar thx mindenkinek:DDDD -
#4942 kicsiben
[IMG][/IMG] -
faláb #4941 Az az e csak szerintem olyan mint egy c? -
faláb #4940 A kivágás nagyszerű! -
Csesza #4939 az egy kicsit profibb :P -
#4938 Sztetek jó?(Parmas topicból Fyrex munkáját másoltam le csak Interesre csináltam...)
-
#4937 szép kis keret:)
De ha Adriano a ott lesz akkor nem sok mindent tud aláírni a Madriddal;) -
Csesza #4936 öhmmm... kemény keret :O -
faláb #4935 Goalkeepers: Carini, Julio Cesar, Orlandoni
Defenders: Maicon, Marino, Materazzi, Maxwell, Mei, Zanetti
Midfielders: Cambiasso, Dacourt, Figo, Maroufi, Solari
Strikers: Adriano, Biabiany, Crespo, Cruz, Recoba, Ribas, Slavkovski -
#4934 :) jobb mintha csak kiírnánk szimplán az eredményt:) mekorra legyen?(Pixelben) -
#4933 nem akarod tudni a véleményem :) (nem ezen a szinten vagyok)
sok mindent meg kéne még tanulnod a garfikárol, de ahhoz képest nem rossz csak túl magas. ezt a magas dolgot azért monom, mert a Paks topikban is szólt a vezetőség, hogy a banner alatti kép túl magas volt -
#4932 remélem nem:S -
Csesza #4931 kíváncsi leszek erre a Ronaldo - Adriano üzletre
lehet, hogy jól járunk Ronaldo-val, én mondjuk kifejezetten rühellem őt, de nagy valószínüséggel nem lesz rossszabb mint Adriano, sőőőt :S
Ha egyeltalán megvalósul ez a transzfer.