34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #4890 inkább a margit vigye -
#4889 perszeee....:P -
#4888 inkább mi:D -
Csesza #4887 Ne kölcsön vegyék! Vegyék meg örökre! -
#4886 A La Stampa információi szerint a Milán elnöke Silvio Berlusconi meghagyta Adriano Gallianinak , hogy érdeklődjön az Inter brazil csatára után.
De a kék-feketék elnöke , Massimo Moratti már tanult a hibáiból Seedorf és Pirlo esetében , ezért nem hajlandó semmiféle ajánlatot meghallgatni a városi rivális részéről.
A Real Madrid továbbra is nagy eséllyel pályázik a brazilra , ezért esedékes , hogy Adriano a követekző szezont kölcsönben a Real Madridnál fogja tölteni.
-
Csesza #4885 nem volt nehéz elhozni :) és nem is nagyon kellett kiüríteni hozzá a zsebeit -
#4884 hát jah végre igazi nagyneveket igazolt:) mondjuk tavaly Figo elhozási is nagy húzás volt:) -
#4883 Moratti eddig csak erősítette az Intert, de majd a bajnokságban meglátszik:D -
#4882 Sheva eladásából (51millió Euró) lenne kit venni, hallottunk Sobisról(itt se fizettünk annyit), Tevez(tárgyalnak), Ibra(Inter picit többet ajánlott-->vitte is), Zambrotta(mondjuk itt a Juvét okolom)..Ronaldo(nemérte+), Robinho, pont minap de nem eladó, Oliveira se 100as ..., bár vhol említik h. már kerettag,:D szal pletykák meg próbálkozások vannak de eredmény nincs... -
Csesza #4881 viszont lehet okosan is költekezni, ez eddig nem jött be -
Csesza #4880 a Juventusé - pont a kettő között :) -
#4879 Trez és Camo... -
#4878 van még pár -
#4877 és mennyit is kapok ezért?:SD:ASD:AS:DASDS -
#4876 most le kellett volna csapni pár Juve játékosra neki... -
#4875 és szerinted melyik volt eddig eredményesebb? Moratti költekezése vagy a milan "spórolása"? -
#4874 az Inter legalább igazolt normális játékosokat, Berlusconi papát csak ezé nem szeretem, öreganyám se spórol ennyire -
Csesza #4873 ehhez nem gratulálok, te ezé vagy itt :DDDDD -
#4872 :DDDDD
látjátok milyen jó vagyok felpörgetem itt a topicot:P:DDD -
Csesza #4871 neked csak MR.CSESZA :ASDdasffdasadsd:A_A -
#4870 akar a fene mindenáron igazolni:P Csak hozzánk akar jönni akkor sztem elfér de majd meglátjuk!!!CSESZA! -
Csesza #4869 inkább 1 betonvédőt kéne hozni ha már nagyon igazolni akartatsz FSGH -
faláb #4868 Egy védő azért más eset mint egy szélső. -
#4867 Materazzi ellen sincs kfogásotok pedig ő is szeret piros lapot kapni..:P meg amúgyis Camo is világbajnok... -
faláb #4866 Hát nagyon hasznos lesz ha kiállítatja magát... -
#4865 Kabdbe!!!!!!:DDDDDDD
inkább makacs....mind1 sztem haszos lenne szerintetek nem...majd meglátjuk ha jön de ha nem jön akkor örök rejtély marad:P -
Csesza #4864 TE VAGY A LEGÉRTETLENEBB INTER DRUKKER EME MAGYAR FÖLDÖN
-
#4863 sztem tuti nem lenne gond rotálnák egymást...nem bírná egyedül Figo a 3 frontot... -
faláb #4862 Camoranesi nem a padra akar jönni,és nem egy olyan szélső kellene aki nyalzik mert akar jönni,meg néha eldurran az agya. -
#4861 én úgy gondolom hogy Camo azért lenne jo ha jönne mert most váltogatnák egymást Figoval aztán jövőre jönne egy fiatalabb akkor Camo 30-31 éves lenne és a Fiatalabb(talán Mancini)lenne a kezdő és ő a cseréje...
Különben szerintetek meddig játszik Figo?ezt az idényt letudja akkor már 34éves lesz... -
#4860 de majd meglátjuk... -
#4859 na jóó meggyőztél:P de attól le fogjuk igazolni -
faláb #4858 Nem bízok de úgyis játszatni fogja Mancini... -
Csesza #4857 de nem érted hogy azér írtam hogy szinte az összes szélsőnk jo mind a 2 oldalra ha van valami gond
nemérted bazzzeee? :DDDD -
#4856 az tény:P -
Csesza #4855 FIGYELJ FSGH - K*VA JÓAK VATYUNK
:DDDD -
#4854 olyan hülyeség így számolni:P mert egy meccsen nem tudunk kilni 2darab Stankovical:PP -
#4853 hát ha Te Cesárban bízol... -
Csesza #4852 elég ha én tudom :D
ott van Stanko
és csak szólok bal oldalra van 3 emberünk :D + Stanko és Figo is jó bal-ra :D
jobbra: Stanko-Zanetti-Figo igen és talán még Maicon sőőőt nem talán :D -
faláb #4851 Maicon nem sámli,védőként és középpályásként is egyik legjobbja volt a csapatnak amikor játszott.