34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    Píísz^^
  • McFrost
    no problémo
  • Csesza
    akkor sorry, nem akartam senkit megsérteni(főleg téged) (nem szokásom)...
  • McFrost
    pofi lapos -.-
    amúgy nem a fikázás a bay , hanem a csiévó....
    amúgy meg jahh:D
  • Csesza
    nekem megjelenítette...

amugy ha nem használok válaszgombot akkor vszeg az uccsó hsz-t kommentálom :)
  • fsgh
    ezt most nekem írtad??mert ha igen akkor az elsőt nekem nem jelenítette meg...
  • Csesza
    most mi volt a bajod az előzővel?
  • fsgh
    hupsz na akkor újra:P
  • gabber_saviola
    neked sem kell visszairkálni neki, köszönöm
  • fsgh
    úgy gondolom már nem igazolunk senkit ezért csináltam 1 ilyet^^
  • fsgh
    :O....

#4599:Köszi (mármint hogy gyorsan intézekedsz)
  • gabber_saviola
    máris adom a büntit

amúgy ezt a stílust nem tűröm meg a sportban, még akkor sem ha haverod volt topikja
  • ozsi
    fuck inter

ban please :D
  • fsgh
    :DDDDDD bejössz ide fikázod kicsit az Intert aztán nem bírod ha fikázzák a Chievot:) na pá

#4596:zsíír:) Viera^^
  • faláb
    INTER 6-0 BRESSANONE (HT: 5-0)

Scorers: Vieira 13, Figo 16, Ribas 28 37, Recoba 43 (first half); Litteri 27 (second half)

INTER (first half): Tornaghi (Bonfiglio 30); Fais (Semenzato 24), Mei, Materazzi, Grosso; Figo , Vieira, Maroufi, Maxwell; Ribas, Recoba
    INTER: (second half): Bonfiglio (Ciceri 30); Adou, Modolo, Delledonne, Maxwell (Marconi 13); Semenzato, Vieira (Bolzoni 14), De Los Santos, Begora; Litteri, Recoba (Siligardi 11)
    Coach: Salsano/Esposito

BRESSANONE: (first half): Cimadom; Demetz, Slaviero, Niederjaufner, Prossliner; Regele, Siller, Wachter; 10 Sullmann; Salcher, Lorenzi
    BRESSANONE: (second half): Sica (Holzer 25); Demetz, Niederjaufner (Kerschbaumer 15), Prossliner; Regele, Cogoli, Wachter (Germano 8); Sullmann (Schrott 8); Salcher (Buger 8), Lorenzi (Piccin 10)
    Coach: Zingerle
  • Matthewpamer

• Matthewpamer
    tesom nincs :]
  • Csesza
    apád? anyád? testvéred? :D
  • Matthewpamer
    breki fenyegetőzik hogy megver mert ismeri a rokonomat, nincs is rokonom szekszárdon de nem gáz :DDDD
    nagyon kemény
  • Csesza
    noh...
  • McFrost
    vigyázz a szádra pisis!
  • Ereszt
  • Csesza
    nyáh, csiévó mennyé vissza a totyikodba és készüjj a bl leégésre :))))
  • McFrost
    beteg vagy-e?:DDDd
    így sem nyertek semmit:P
  • Csesza
    ha Recobat elküldik akkor nemtom mit csinálok...
  • fsgh
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddd de jó vicceid vannak hogy menne már el mindenkettő egyszerre???:DDDmax az egyik de az se biztos mert lehet Cruzt vagy Recobát küldik el:) Parázol a keretünktől mi?:P
  • Csesza
    Dagi? :DDDDDDD

az az ember csak izomból áll bazzeee :D
  • Matthewpamer
    Dagi? wtf?
  • McFrost
    nyakam rá , hogy Crespo-Ibra lesz a kezdő
    Oba - Dagi meg mennek
  • fsgh
    jaja pletykál mindenki mindent:) tul képpen akkor leszek ideges Ibra jövetele miatt ha miatta megy el Oba vagy Adriano...
  • faláb
    Moratti azt mondta hogy nem is kereste meg a Mu Adriano ügyben...
  • fsgh
    Faxom már minek jött ez a.... tuti elmegy vagy Oba a Spursbe vagy Adriano a mu-ba:((((( ennyi csatárral lehetetlen elindulni a bajnokságban...Obának ha van esze elmegy:( nem kellett volna ibra:(((
  • Csesza
    jah igen lehet ő is de én őt inkább a középpályára várnám, mer ez a b*zi máncsini ugyse rakja be csatárnak ilyen nevek melett
  • Matthewpamer
    recoba :o
  • Csesza
    most megin itt a kérdés!

kik lesznek a csatárok?

ADRIANO - MARTINS - CRESPO - CRUZ - IBRAGECI

sztem Adriano és Zlatan mivel ez a 2játékos talán a legsértődékenyebb akkor viszont remélem Cruz elmegy mer megérdemli hogy valamelyik kisebb csapatnál kezdő legyen, szegény Crespo, szegény Oba
  • Matthewpamer
    omg :D
  • ozsi
    :DDDD

köszöntsétek zlatant !!! :DDD
  • 9csöves9
  • Csesza
    jah bmeg :((

ZLATAN IBRAHIMOVIC SIGNS FOR INTER
    Thursday, 10 August 2006 09:45:58

[FOTO Thursday, 10 August 2006 09:45:58] MILAN - Zlatan Ibrahimovic has completed a move from Juventus to Inter. The 24-year-old Swedish striker of Bosnian-Croat origins has signed a four-year contract until 30 June 2010.

• 9csöves9
    Juventus hivatalos oldal

Ceduto Ibrahimovic

La Juventus ha ceduto a titolo definitivo all’Inter l’attaccante svedese Zlatan Ibrahimovic per 24,8 milioni di euro. Tale operazione genera una plusvalenza di circa 15 milioni di euro