34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#4650 az a 8 pont lófasz még a bl-ben is indulhatnak egyszóval nem kaptak semmit -
#4649 ja :D
ő kapott, csak nem eleget -
#4648 a milánra gondoltam természetesen -
#4647 Miért kaptunk volna büntetést? Nem találtak semmit! -
#4646 az inter fórumosok biztos jobban tudják^^ nem áll nekem feljebb,én speciel elismerem hogy bűnös volt a klub meg kell bűnhődnie.engem egyedül az zavar,hogy van olyan csapat ami nem kapott bűntetést(természetesen tudjuk kire gondolok),meg a bajnoki cím kiosztása.
a Klubunk iránti szeretetemet meg semmi nem tudja felülmúlni,nem hogy az inter gyűlölete -
#4645 Nemtudom miért nektek áll feljebb. Jól írta vki az Inter fórumba, jobban gyűlőlítek az Intert mint szeretitek a saját klubbotokat! -
#4644 ha te mondod -
#4643 mindegy megvertetek akkor is
és nem kamu scudetto
nem kellett volna csalni -
#4642 azért annyira nem örülünk mint te a kamuscudettonak
egyébként hogy okoskodjak is egy kicsit tavaly a Napoli nyerte -
#4641 juvésok hogy örülnek h megnyerték a kupát...tavaly is megnyerték azt most serie b :D -
#4640 Crespo---> two years kölcsönben :) -
Csesza #4639 áttyákátásztrófá -
#4638 Remélem az idény közben nem ilyen képeket látunk majd...(nem az eredményjelzőre gondolok hanem a gondterhelt arcokra....)
-
#4637 igen:P:DDDD
#4635 ismétlem ezért nem olvasok Juve fórumot^^ -
#4636 azaz giorgo érti jól :D -
#4635 nyomi juvésok hogy örülnek ennek a kis kis győzelemnek meg hogy bebizonyították hogy ők a legjobbak...lehet megint megvették a bírót :D breki elintézte xD -
#4634 Cambiasso helyett Pizarro a pályán,még 10 perc
Remélem a Napoli megveri a Juvét és nem a Juve nyeri a kupát -
#4633 Fautario áll be,ha jól értem Sztankovics helyére
-
faláb #4632 -
#4631 vezet a Napoli Calaio góljával...
:((((((( -
#4630 A Napoli kezdője:
Iezzo-Cannavaro,Maldonado,Domizzi,Savini-Bogliacino,Montervino,Dalla Bona,De Zerbi,-Calaio,Bucchi -
#4629 kezdünk a Napoli ellen ha nagyon megverjük őket 2-3 null és a Juve majd kikap tőlük akkor mi nyertük a kupát:P
kezdőnk:
J Cesar- Maicon,Andreolli,Cordoba,Cesar-Sztankovics,Dacourt,Cambiasso,Solari,-Martins,Adriano -
#4628 hát igen mert mondhatni hogy a tavalyi kezdővel áltunk ki és egy borzasztóan legyengített juve ellen kikaptunk... ráadásul a maradék pléjákból is a rosszabbakkal áltak ki.... most kezdődik a Napoli elleni meccs:) -
faláb #4627 Ha összehasonlítjuk a két kezdőt akkor azt kell mondamom hogy ez a vereség ciki volt. -
#4626 Zalaeyta Góljával 0-1-re nyert a Juve....:((((
Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Samuel, 4 Zanetti; 19 Cambiasso, 8 Pizarro, 5 Stankovic; 10 Adriano, 9 Cruz, 30 Martins
Juventus kezdőcsapata:
Antonio Mirante
Federico Balzaretti
Giorgio Chiellini
Alessandro Birindelli
Nicola Legrottaglie
Matteo Paro
Giuliano Giannichedda
Pavel Nedved
Marco Marchionni
Walery Bo¿inow
Marcelo Danubio Zalayeta
-
#4625 INTERNAZIONALE-JUVENTUS!!!!!! MA ESTE 20:30-kor!!!!!!!!
(valaki valamilyen streamet nem tud vagy olyan helyet ahol közvetítik írásban???) -
#4624 NEM! ne adjuk már el!!! pénz ide pénz oda kit hozol a helyére???nem lesz elég Ibra,Crespo,Oba hármas higyétek el!ADRIANK maradnia KELLL -
Csesza #4623 felviszik 50-60ra és mehet -
NEM
-
#4621 mu 40m fontot adni adriért
világ 2.legdrágább játékosa lenne -
#4620 na csak nekem volt igazam! Youme írta az Index topicban:
"2 évre jött kölcsön, de ha a Chelsea is úgy akarja, vissza kell mennie jövő nyáron. Ez mondjuk azért hülyeség, mert így a játékosnak (aki szemmel láthatólag utálja Londodnt) nem érdeke kimagasló teljesítményt produkálni nálunk, hiszen emlékszik még 2005-re. Másrészt ez valószínűleg tárgytalan lesz 1 év múlva ha Shevcenko beváltja a hozzá fűzött reményeket. " -
Csesza #4619 sry... fiuk bocs Faláb -
Csesza #4618 bmeg és tényleg :D
Internazionale.hu rosszul tuggya
- On the 7th August 2006 Crespo signed on a free loan to Inter Milan on a two year contract from Chelsea, same case as Verón. -
#4617 akkor megnyugodtam:) remélem el lessz nálunk itt még vagy 3évig:) én Vierit látom benne^^ -
Csesza #4616 Crespo 2 évre aláírt
Aug. 7. 13:27 -Milánó- Hivatalosan is bejelentették, hogy két évre az Interhez szerződött Hernan Crespo. A 31 éves támadó a 2002/03-as szezonban már játszott nálunk, majd a Chelsea csapatához szerződött. Két éve a Milánnál is megfordult, ám most visszatért hozzánk. Crespo a hírek szerint ingyen érkezett Milánóba.
a szerződése lejárt... -
Csesza #4615 rosszul tuggyák... -
faláb #4614 Két évre adta kölcsön a Chelsea,de az idei szezon végén akár vissza is hívhatja. -
#4613 transfermarkt.de-n is azt írják hogy kölcsön... -
Csesza #4612 LEigazoltuk :D
2éves szerződést kapott -
#4611 Crespo csak 1évre jött kölcsönbe nem?szerintetek meg fogjuk venni véglegesen is?