34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    jájjj hogy áll Crespo lába:S remélem nem sérült le:SSS
  • Matthewpamer
    ^^
  • fsgh
    ^^
  • fsgh
    ^^
  • Matthewpamer
    mi is triplátzunk idén nem?
    szperkupára nem emlékszek
  • fsgh
    unatkoztam^^
  • fsgh
    még mi is triplázhatunk idén:P
  • 9csöves9
    ja én azthittem triplázásra gondolsz(scudetto,kupa,szuperkupa)

a szuperkupát nem nyerte meg 3x egymás után
  • fsgh
    vagyis a Juve nyert már szuperkupát 3szor egymás után?

Szerk:nem szuperkupát hanem olasz kupát. sorry
  • 9csöves9
    igen van olyan Klub ami MEGNYERTE mindhármat:) had ne mondjam melyik
  • fsgh
    igaz:) meg szuperkupát is:P:)))) tényleg van olyan olasz klubb aki triplázott olasz kupoában???mert asszem mi lehetnénk az elsők:)
  • faláb
    Olasz kupát is kellene:P
  • fsgh
    elég ramatyul mennek a felkészülésik...de a bajnokságot és a bl-t kell hozni :P:)))
  • faláb
    Majd a Birra Moretti-n ráér nyerni!
  • Csesza

Döntetlen Angliában

Aug. 9. 00:34 -Watford- 1-1-es döntetlent ért el tegnap este az Internazionale a Watford otthonában a ’Vicarage Road’-on. A stadionban természetesen tökéletes talaj és 25°C fogadta a csapatokat. Az Inter tiszta fehér, még a hazai csapat sárga-piros szerelésben futott ki a pályára. Különösebb meglepetéssel nem találkozhattunk Mancini kezdőcsapatában, így viszonylag bizakodhatóak lehettek a kékfeketék szurkolói.
    A meccset a hazai csapat kezdte veszélyesebben, először King majd nem sokkal később Young voltak veszélyesek. Az első komoly gólhelyzet mégis az Inter előtt adódott az első fél óra tájékán. Stankovic és Maicon alaposan átverték az angol védelmet, de a szerb lövése a kapu felett hagyta el a játékteret. Erős löket volt, de bizony pontatlan. Mindenképpen feljegyzésre méltó még egy Adriano fejes, amit Solari bal oldali beadása előzött meg. A fejes jó volt, csak középre ment így nem okozott különösebb gondot Lee számára. A félidő vége előtt Martins is eredményes lehetett volna, de Lee és Shittu együttesen mentették meg csapatukat a góltól.
    A második félidőben Mancini Toldot, Cesart és Cambiassot állította be Julio Cesar, Adriano illetve Dacourt helyére. Az 57.percben egy ígéretes kontra adódott az Inter előtt de Solari és Cesar elkörülményeskedték a lehetőséget. Pár perccel később pedig vezetéshez jutott a Watford. King úgy vette át a labdát ahogy akarta, Samuel nem volt a helyén, Toldo pedig esélytelen volt a jobb sarokba tartó lövéssel szemben. Az egyenlítő gólt a 75.percben Andreolli szerezte aki nem sokkal előtte állt be csereként és Pizarro jobb oldali középre adására érkezett jó ütemben. Nyolc perccel a vége előtt Martins lőtt veszélyesen de sajnos nem lett gól ebből így egy viszonylag igazságos eredmény született, bár a helyzetek alapján az Inter hozhatta volna ezt az összecsapást. A krónikához hozzátartozik hogy Mancini minden nevezett játékosának játéklehetőséget adott. Nézzük mit is mondott a mester a lefújást követően. ”Elégedett vagyok a mai meccsel és a tegnapi edzéssel is. Nem vártam semmiféle brillírozást, hiszen egy fizikálisan nálunk előrébb tartó csapat ellen léptünk ma pályára. Nekünk ez sokkal jobb hiszen akárcsak a Tottenham ellen most is sokkal jobban kellett odafigyelni mint egy normál edzőmeccsen. Láttam jó és rossz dolgokat is, de ez most így van rendjén. A helyzetkialakítással nem volt gondunk, kicsivel több figyelem és össze fog jönni majd a találat a támadóinknak. Az első félidőben keveset használtuk a jobb oldalt, Maicon alig volt játékban. De hangsúlyozom nagyon keményen dolgoznak a játékosok, az igazi eredmény majd egy hónap múlva fog látszani körülbelül. Crespo? Nagyon fontos tagja lesz a csapatnak hiszen a góljaira nagy szükségünk lesz majd.”
    WATFORD – INTERNAZIONALE 1 – 1
    gól: 60´ King, 75´ Andreolli
    WATFORD: 1 Lee; 2 Doyley, 6 Demerit, 5 Shittu (46’ 16 McNamee), 3 Powell; 7 Chambers (72’ 12 Bangura), 4 Francis, 8 Mahon, 11 Young; 9 King, 10 Henderson (72’ 15 Mariappa). (13 Chamberlain, 14 Stewart). Edző: Adrian Boothroyd.
    INTER: 12 Julio Cesar (46’ 1 Toldo), 2 Cordoba (64’ 18 Andreolli), 4 Zanetti (76’ 20 Fautario), 5 Stankovic, 6 Samuel (76’ 16 Marino), 8 Pizarro (83’ 25 Belaid), 10 Adriano (46’. 11 Cesar), 13 Maicon (83’ , 23 Bonucci), 15 Dacourt (46’19 Cambiasso), 21 Solari (64’ 14 Choutos), 30 Martins (83’ 9 Slavkovski). edző: Roberto Mancini.
    vezette: Gallagher.
  • Csesza
    tényleg nagyon jó játékos, biztos befejezőcsatár, csak a gyorsasága az egy kicsit megkopott, de remélem ez nemfogja gátólni a gólözön megnyitásában :)

kíváncsi leszek, hogy ki fog előbb besértődni a csatárok közül, mert kevesebbet játszik?!
  • fsgh
    Crespot "elenőrzik" :) (istenem de örülök hogy nálunk van :) (nem tom miért de nagyon kira asszem Vieri után megint lesz kedvenc játékosom^^)

• fsgh
    Istenem de szép meccs volt:)))))))
  • Matthewpamer

• Matthewpamer
  • Matthewpamer
    látszik az Inter szív :]
  • 9csöves9
    ozsi,ne járkálj át hangulatot kelteni ide légyszives
  • Csesza
    ugyanennyi erővel te meg miért ezzel a meccsel jössz?

ennek és a másik meccsnek sincs köze a bundához tudod azér írta oda hogy MÁS!!!!!
  • Oszi
    Én is emlékszem erre a meccsre apámmal szórakoztam kettő nullnál ,hogy fordítani fog az inter és ő nem hitte el azt hitte hogy ismétlésről megy a meccs:DMartins Vieri góljánál nagyon nagy gólpasszt adott na meg Recoba gólja zseniális volt!
  • ozsi
    most ne gyere azzal a meccsel, kúrva nagy mákotok volt a samp ellen...

inkább erről mondj akkor vmit:

LAZIO - INTER 4-2

LAZIO: Peruzzi; Stam, Nesta, Couto, Favalli, Poborsky, Giannichedda, Simeone (33'st Baggio), Stankovic (16'st Cesar); Fiore; Inzaghi. In panchina: Marchigiani, Colonnese, Negro, Pancaro, Evacuo. Allenatore: Zaccheroni.

INTER: Toldo; J. Zanetti, Cordoba, Materazzi, Gresko; Conceicao (15'st Dalmat) , Di Biagio, C. Zanetti (27'st Emre), Recoba; Ronaldo (33'st Kallon), Vieri. In panchina: Fontana, Sorondo, Seedorf, Ventola. Allenatore: Cuper.

ARBITRO: Paparesta di Bari.
    RETI: 12'pt Vieri, 20' e 45'pt Poborsky, 24'pt Di Biagio; 10'st Simeone, 28'st Inzaghi.
    NOTE. 1t.: 2-2. Pomeriggio di sole, terreno in buone condizioni, spettatori 60.000. Ammonito: St

(5 maggio 2002)

nah mind1, nem is erről van most szó, hanem arról, hogy a moratti brigád is kavarta a .....
  • Csesza
    igen én is emléxem nagyon durva meccs volt :))))

rohadt sokáig beszéltek erről a meccsről :P
  • 9csöves9
    emlékszem rohantam kiszedni a kukából a tippmixemet:D
  • Matthewpamer
    Mert mi szereztük a legtöbb pontot tisztán a serie a-ban

29?xDDD

más:
    alap
  • ozsi
    az egész olasz fociban ez ment, nem csak a juvénál...
    nehogy azt hidd, hogy az inter tiszta ...
    miért is lett tiétek a bajnoki cím .. ???

nah mind1, nem vitatkozok

forza juve !! 29 !!
  • Matthewpamer
    Szégyen mert tisztán játszottunk?
    Nem az a szégyen hogy csaltak a többiek?
    n00b
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDD sexi
  • fsgh
    Ez Az:))))) Crespo egy jó csatár:)))
  • faláb
    Viszlát!
  • ozsi
    tiszta szégyen ez a csapat...
    így szerezni 1 bajnoki címet....
  • Matthewpamer

• faláb