27327
-
#4586 Meglehet mivel így van fogalmazva. "(Plusz 26 db téma a gumiszobában)" -
#4585 Ha kizárólag a Gumiban nyitsz topikot, és a fórum egyéb területén egyet sem, akkor tényleg nem írja ki, hogy hányat nyitottál a Gumiban. -
#4584 Ott van a userinfódban, hogy hány darab gumis topicot nyitottál szóval lehet. -
#4583 ha valaki csak a gumiban nyit topigot, az nem jelenik meg a júzerinfójában.
így a gumisokat nem lehet ellenőrizni!!! -
#4582 " meg előfordulnak különbőző dühkitörések, és/vagy van hogy leeseik az egér "
azzal focizol? -
Cat #4581 számold bele azt is hogy hányat törölnek... -
#4580 Ha gumistól, akkor kevés is :D -
#4579 Vagy ezt gumistul, mindenestül kell érteni? -
#4578 "Fórumunk sokrétű, napi közel 40 új téma nyílik és hétköznap átlagosan 7000-9000 hozzászólás érkezik. Ez közel 36.000 regisztrált tagnak felel meg, akiket igyekszünk a messzemenőkig támogatni. "
hooool? 40? Nem sok ez egy kicsit? -
#4577 hoool! -
Cat #4576 ott van a fejlécben, nem? -
#4575 érdeklődnék hogy miért nincs vmi hasonló footer a főlapon ill a cikkek nél mint az indexnél?
"Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok
© 2005 Index.hu Rt
Az Index.hu adatvédelmi elvei.
Az MTE Tartalomszolgáltatási Kódexe (.doc) "
nem foglalna túl sok helyet hisz csak sima linkek...
-
#4574 :DDDDDDD -
#4573 Vatikán.vt/downloads/VirtualZsolozsma_v1.23.exe 30napost trájel de van mindörökké verzió is istenfizessemegért -
#4572 köszönjük -
Vlala #4571 honnan lehet rózsafüzeret letölteni, Nekem olyan nincs (na jó, abbahagyom már a gumizást :-) ) -
#4570 Kéz+Rózsafűzér -
Vlala #4569 Hogy kell zsolozsmázni? -
#4568 Figyelem ! 1 perces néma leborulás, elménkben a szent mondatot zsolozsmázva ! MOST !
"Az SG mindenek felett !" -
#4567 az elsődleges irányelv (Az SG mindenek felett) -
#4566 A hang visszatért ! Mi a mai hivatalos álláspont ?! -
#4565 Heló!
Van egy problémám:
Miközben itt a fórumon böngszek, egyszercsak lefagy a böngészőm és csak Ctrl-Alt-Del + bezárással lehet "továbblépni". Mivel eddig nem volt ilyen és akkor is ez történik, ha csak a szótároldal illetve az sg van nyitva.
- Nem lett frissítve, telepítve semmi új dolog a gépre.
- A böngésző: Maxthon (IE-re épül).
- Egyébként XP opren'cer.
- Melóhelyen és otthon is ugyanez a jelenség.
- Olyan egy hete jelentkezett először.
Még egy kérdés:
Lehet, majd valamikor felhasználónévben kötőjel?
Köszi a segítséget!
Catti-Brie -
Vlala #4564 szétnéztem. -
Borg #4563 Ez mondjuk jogos, a nyíltan büncselekményre felbujtó, vagy azt kitárgyaló topikokat nem kellene engedni. -
#4562 hol találtál "bűnözőtopic-ot"? -
Vlala #4561 Szerintetek nyithatnék "Kalasnyikov importálása Ukrajnából" topicot, vagy ahhoz még kicsi vagyok?
Nem szívesen mondom, (na jó, nem füllentek, gonoszkodásból mondom :-) ) de kezdenek elszaporodni a bűnözőtopicok, esetleg egy külön topixccsoportba kellene foglalni. Ilyen nyíltan nem kellene osztani az igét, amikor kiskorúak is szívesen olvasgatnak esgét.
(a hülye balfék VLala már megint szervezkedik - csak hogy ne kelljen Mike-nak megszólalnia) -
#4560 Szia St, találtam egy bugot neked...
A hozzászólások száma / oldal 200-ra van nekem állítva, feltehetőleg ezért nem jelenik meg az oldalak közti választás lehetősége, de csak az utolsó száz hozzászólást mutatja. Így ha nem állítom át a hozzászólások számát / oldal, nem tudom a kb 80, és előtti hozzászólásokat megtekinteni. Persze visszaállíthatom hogy 100-at mutasson csak, de azért érdekes a dolog. -
flashX #4559 Tömörítve szedi le a böngéssződ az oldalt, így gyorsabb. -
#4558 Zip tömörítés mit jelnt? milyen funkció? -
#4557 most mindenkinek be van kapcsolva, azért nem működik. -
#4556 Mindenkinek elérhető elvileg.Nálam működik. -
#4555 Szia St
A gzip tömörítést a főoldalon nem akar akivizálódni. Mivel úgy olvastam vissza hogy magadnak írtad, nem tudnád elrejteni akkor, vagy mindenki számára hozzáférhetővé tenni? -
#4554 Sajna nem, de itt írta valaki ha jól emlékszem -
#4553 Bocsánat, akkor hülye voltam. -
#4552 a chatot 100%-ban én írtam.. -
#4551 Ige?A nevét nemtudod? -
#4550 hm, pedig ő "fordította" meg... anno.. -
#4549 Valami pluginnel megy. -
#4548 Egyébként a chatet nem St csinálta (ha jól tudom valami külső oldalról megy), szóval nem számíts érdemi változásra. -
#4547 Firefoxban nincs chat, szóval nem azzal SG-zik.