27327
  • FtranX
    azt nem tudom hogy normális-e vagy sem, de csúnyán jár az, aki visszaél vele :))
  • akyyy
    ez eegy rejtett VIP funkció...
  • Johnyy
    ha szrekezdetmaz 2 kommentnek számít csak 1 a "hivatalos" sztem
  • Verseghy
    Ha beirok egy hozzászólást, és ha 1SZER szerkesztem, akkor a hozzászólások száma 2vel nő, 1 az üzenet, 1 szerkesztés, ez normális? És ha visszavonom az üzenetem, de a statból nem vonja le azt az egyet, ez is normális?:)
  • Garfield
    Nem sok az 1 óra? 10-20 perc bőven elég nem?

Na mindegy, egy ötlet volt. Ha volt szó róla, akkor bocs.
  • Punkerwork
    volt már párszor róla szó, ha valaki 1 óráig nem ír bele akkor a topic-ot töröljük.
  • Garfield
    Olyat nem lehetne, hogy a topiknyitáskor már a legelső hozzászólást is meg kell írni, nem pedig csak a topik rövid címét és alcímét, aztán a topiknyitó meg majd valamikor kiizzadja magából a #1-et?
  • Sir Quno Jedi
    Remélni MÉG nem tilos. :D
  • Vlala #4658
    egy-két helyen már megoldották, de a 'Rege a csodaszarvasról" címért is törölték a postot. Az a poén, hogy ezt géppel nem lehet megoldani a magyar ember találékonyságának köszönhetően, esetleg, egy régi IRC-s script után szabadon, a s+z+a+r stringtöredéket helyettesíteni egy más szóval, pl. "az", "kaka", "ürülék".

"Rege a csodaürülékvasról"
  • Chief
    Értem, akkor elnézést kérek, hogy véletlenül megvádoltam az SG ilyennel! :)
    Remélem, nem kapok testi vagy egyéb fenyítést! :))
  • Sir Quno Jedi
    Egyértelmű, mivel az SG vezetése semmilyen körülmények között sem hibázhat !
  • Chief
    Ez is böngészőbug?
  • Kandurex
  • nemcsakfeel
    erkölcsi fertő!!! fúj!
  • tomsolo
    ja itt acikk
    http://www.alexking.org/index.php?content=software/javascript/content.php
  • blackgamer
    túl sok a fórumban az oda nem illő szó

pl.
    [URL=http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=site%3Awww.sg.hu+szar&meta=]google "szar" szó sg.hu-n[/URL] 16 700 találat
    míg a [URL=http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=site%3Awww.sg.hu+rossz&meta=]"rossz"[/URL] szó alig található többször (18 800) ("rossz" szó találatokban a cikkek is benne vannak ezért is több)

esetleg lehetne hozzászólás közben/bejegyzés előtt kiíratni valamit pl. "ilyen szavakat nem illik papírra vetni" mint a Word-ben is megtalálható ez a funkció

csak egy ötlet!
  • tomsolo
    Ingyen Script a cursor pozicióhoz ff alaltt is :)
  • Sir Quno Jedi
    Titkos adatokat nem adunk ki, csak gyűjtjük és felhasználjuk !
  • Amse
    jónvan na!
  • Johnyy
    sztem sem lenne yo megtudni kicsoda karcsi mert akor nagyobb lenne a környezetszennyezés!! amúgy Meg ST ujregje csak ugye ő ha a saját nickyén gardzsiskodna akor roszpéldát mutatna.. szal...
  • tomsolo
    az mét jó hoty midnegi megtuggya az ipedet te kis garoj?
  • Sadist
    Egy user szolgáltatóját vagy IP-jét meg lehetne nézni? A fél gumi arra kíváncsi, hogy kinek a regje lehet karcsi. Pyx minden áron rám akarja kenni, közbe nem is az enyém és jó lenne tisztázni a dolgot :C
  • Sir Quno Jedi
    Most is mindenkinek ilyen transzparens fekete fejléce van ! Nem tűnt még fel ?!
  • ThePartyFace
    Az milyen? Átlátszó fekete?
  • Loál János #4642
    htx
  • tomsolo
    transparent fekete már eddig is van opcióként sazl
  • Johnyy
    érdekes az én edigi laptopjaimon feketének mutatott a fekete szín.... és nem nézett ki roszul, már amenyire egy szín yól és roszul mutathat....
  • Dichter
    Akkor mégnagyobb lol :D
  • RelakS
    Olvass vissza, St szó szerit ezt mondta :D
  • Dichter
    2. pont LOL :D
  • Placebó
    [VASTAPS, SVÁJCSAPKÁK RÖPKÖDNEK, ÉLJENZÉS]
  • Sir Quno Jedi
    1. Azér nem lesz, mert a sötétben megbújhatnának a bestiálisan sötétlelkű/kinézetű/elméjű/szándékú ellenállók és ott rögvest illegális tevékenységet folytathatnának, esetlegesen kikerülve a totális ellenőrzés védelmező górcsövének gyújtópontjából, ezzel bombázva a sziklaszilárd közmorált és megbotránkoztatva a birodalom mindenfajta devianciának nemet mondó, tisztes lakosait !

2. Azér nem lesz, mert Türannoszunk laptopján NEM mutat jól a fekete fejléc.
  • nemcsakfeel
    az utolsó üzenet időpontja belekerül majd a userinfóba?
  • nemcsakfeel
    akkor nézd meg:
    nemcsakfeel2sch nickje:
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1110455207
    itt hol van szted a gumitopikok száma? he!? :)
  • Chief
    Fehér! :)
  • Johnyy
    nem lenne yobb bmert akor ien ronda szines lenne az egész! de még sztem egy fekete elmenne.. de mind1
  • Loál János #4630
    Fekete? :O
  • tomsolo
    rajtam múlna egyféle lenne....
  • Vlala #4628
    tényleg, töck jó lenne több színválaszték fejlécnek.
  • Johnyy
    [beletörődik] :(