27327
-
#4666 azt nem tudom hogy normális-e vagy sem, de csúnyán jár az, aki visszaél vele :)) -
#4665 ez eegy rejtett VIP funkció... -
#4664 ha szrekezdetmaz 2 kommentnek számít csak 1 a "hivatalos" sztem -
Verseghy #4663 Ha beirok egy hozzászólást, és ha 1SZER szerkesztem, akkor a hozzászólások száma 2vel nő, 1 az üzenet, 1 szerkesztés, ez normális? És ha visszavonom az üzenetem, de a statból nem vonja le azt az egyet, ez is normális?:) -
Garfield #4662 Nem sok az 1 óra? 10-20 perc bőven elég nem?
Na mindegy, egy ötlet volt. Ha volt szó róla, akkor bocs. -
#4661 volt már párszor róla szó, ha valaki 1 óráig nem ír bele akkor a topic-ot töröljük. -
Garfield #4660 Olyat nem lehetne, hogy a topiknyitáskor már a legelső hozzászólást is meg kell írni, nem pedig csak a topik rövid címét és alcímét, aztán a topiknyitó meg majd valamikor kiizzadja magából a #1-et? -
#4659 Remélni MÉG nem tilos. :D -
Vlala #4658 egy-két helyen már megoldották, de a 'Rege a csodaszarvasról" címért is törölték a postot. Az a poén, hogy ezt géppel nem lehet megoldani a magyar ember találékonyságának köszönhetően, esetleg, egy régi IRC-s script után szabadon, a s+z+a+r stringtöredéket helyettesíteni egy más szóval, pl. "az", "kaka", "ürülék".
"Rege a csodaürülékvasról"
-
Chief #4657 Értem, akkor elnézést kérek, hogy véletlenül megvádoltam az SG ilyennel! :)
Remélem, nem kapok testi vagy egyéb fenyítést! :)) -
#4656 Egyértelmű, mivel az SG vezetése semmilyen körülmények között sem hibázhat ! -
Chief #4655 Ez is böngészőbug? -
#4654 -
#4653 erkölcsi fertő!!! fúj! -
#4652 ja itt acikk
http://www.alexking.org/index.php?content=software/javascript/content.php -
blackgamer #4651 túl sok a fórumban az oda nem illő szó
pl.
[URL=http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=site%3Awww.sg.hu+szar&meta=]google "szar" szó sg.hu-n[/URL] 16 700 találat
míg a [URL=http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=site%3Awww.sg.hu+rossz&meta=]"rossz"[/URL] szó alig található többször (18 800) ("rossz" szó találatokban a cikkek is benne vannak ezért is több)
esetleg lehetne hozzászólás közben/bejegyzés előtt kiíratni valamit pl. "ilyen szavakat nem illik papírra vetni" mint a Word-ben is megtalálható ez a funkció
csak egy ötlet! -
#4650 Ingyen Script a cursor pozicióhoz ff alaltt is :) -
#4649 Titkos adatokat nem adunk ki, csak gyűjtjük és felhasználjuk ! -
#4648 jónvan na! -
#4647 sztem sem lenne yo megtudni kicsoda karcsi mert akor nagyobb lenne a környezetszennyezés!! amúgy Meg ST ujregje csak ugye ő ha a saját nickyén gardzsiskodna akor roszpéldát mutatna.. szal... -
#4646 az mét jó hoty midnegi megtuggya az ipedet te kis garoj? -
#4645 Egy user szolgáltatóját vagy IP-jét meg lehetne nézni? A fél gumi arra kíváncsi, hogy kinek a regje lehet karcsi. Pyx minden áron rám akarja kenni, közbe nem is az enyém és jó lenne tisztázni a dolgot :C -
#4644 Most is mindenkinek ilyen transzparens fekete fejléce van ! Nem tűnt még fel ?! -
#4643 Az milyen? Átlátszó fekete? -
#4642 htx -
#4641 transparent fekete már eddig is van opcióként sazl -
#4640 érdekes az én edigi laptopjaimon feketének mutatott a fekete szín.... és nem nézett ki roszul, már amenyire egy szín yól és roszul mutathat.... -
#4639 Akkor mégnagyobb lol :D -
#4638 Olvass vissza, St szó szerit ezt mondta :D -
#4637 2. pont LOL :D -
#4636 [VASTAPS, SVÁJCSAPKÁK RÖPKÖDNEK, ÉLJENZÉS] -
#4635 1. Azér nem lesz, mert a sötétben megbújhatnának a bestiálisan sötétlelkű/kinézetű/elméjű/szándékú ellenállók és ott rögvest illegális tevékenységet folytathatnának, esetlegesen kikerülve a totális ellenőrzés védelmező górcsövének gyújtópontjából, ezzel bombázva a sziklaszilárd közmorált és megbotránkoztatva a birodalom mindenfajta devianciának nemet mondó, tisztes lakosait !
2. Azér nem lesz, mert Türannoszunk laptopján NEM mutat jól a fekete fejléc. -
#4634 az utolsó üzenet időpontja belekerül majd a userinfóba? -
#4633 akkor nézd meg:
nemcsakfeel2sch nickje:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1110455207
itt hol van szted a gumitopikok száma? he!? :) -
Chief #4632 Fehér! :) -
#4631 nem lenne yobb bmert akor ien ronda szines lenne az egész! de még sztem egy fekete elmenne.. de mind1 -
#4630 Fekete? :O -
#4629 rajtam múlna egyféle lenne.... -
Vlala #4628 tényleg, töck jó lenne több színválaszték fejlécnek. -
#4627 [beletörődik] :(