13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • forzajuve
    Lippi mester! mit csinálsz? ki az a Iaquinta? Inzaghit kellett volna beküldeni

ez a fasz léderer meg mit rizsál, h nekünk jó az X is? már hogy a rákba lenne jó?
    meg különben is ki tojta ezt a majmot, h még nem vették le a képernyőről?
  • 9csöves9
    nemhiszem hogy kezdeni fog

fél meccset fantasista nélkül játszottunk,legalább a később beálló Alex kaphatta volna ezt a pozicíót(nem is olyan rég játszott ezen a poszton a válogatottban eredmény Itália-Németo 4-1)

nagyon mérges vagyok több dolog miatt,de meégjobban felbassza az agyamat a sok síró idióta
  • Zsolti9014
    Del Piero kezdő kellene hogy legyen mert nagyon jó volt!
  • jbal
    :DDDDDDDDDD
    ez fórumba ment?
  • Zsolti9014
    Az USA ellen nem lehet focizni, tördelik a játékot, meg az ellenfelet. Össze kellene vonni az Észak- és Dél-Am. selejtezőket, USA öbbet nem lenne VB-n. Olvassátok el a VB 2006 topik hsz-eket. Én már kivettem a kedvencek közül, mert nem bírom, ahogy az olaszokat szidják. Innen meg aki ugyanezt teszi takarodjon! Olasz foci SZERELMESEINEK!!! Tudtok olvasni?!?
  • Zsolti9014
    Köszönöm, ez az én véleményem is.
  • 9csöves9
    egy versike az indexről

"Léderer Ákos, te idióta barom

Léderer Ákos, kapjad be a faszom"
  • 9csöves9
    hát vegyes érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban

sok mindent nem értettem
  • bmffm856
    nemtetszésemet a következő levéllel nyilvánítottam ki a tisztelt szaRTL klubnak, nem szégyellem, azért közszemlére bocsájtom.

"Tisztelt RTL Klub!

Nem tudom szavakba önteni a mai, Egyesült Államok – Olaszország mérkőzésen történt kommentár felett érzett mérhetetlen dühömet és csalódottságomat. Megkérdezném Önöktől –gondolom már jó páran, jó pár ezren, jó pár százezren megtették – hogy hogy van merszük, és képük egy ilyen szakmájához szemernyit sem konyító, teljes mértékben kontár valakit a riporteri székbe ültetni, mint Léderer Ákos?! Eddig is egy katasztrófa volt amit művelt, mind a hazai bajnokikon, mind a többi általa közvetített meccsen, de ez a mai túllőtt mindenen. Ugye a kérdés adott. Miért van a kommentátor a mérkőzéshez? Nos elmondom –mert úgy látom Önök nincsenek tisztában vele- hogy a kommentátor azért tartozik a sporteseményekhez, hogy amennyiben és ez hangsúlyos, nem magyar érdekeltségű a kérdéses esemény, akkor pártatlanul, elfogulatlan, és teljes mértékben objektíven közvetítse azt a nézőknek. Nos ez a mai „közvetítés” –amennyiben lehet így nevezni- enyhén szólva sem volt ilyen. A mélyen NEM tisztelt Léderer Ákos szavaiból csak az nem vette le, hogy kiért ver kicsiny szíve aki nem akarta. Jómagam azon csodálkoztam, hogy egy-egy amerikai helyzetnél nem élt át semmiféle olyasmit, amit normális férfiember hölgyek társaságában szokott. És erre jön még rá az, amit a játékvezető tevékenységének kapcsán tudatott velünk, nézőkkel. Természetes volt, hogy ha a bíró az Egyesült Államok javára ítél, az helyes, és minden Olaszországnak kedvező ítélet (amiből megjegyzem kevés volt) élből tévedés. Szóval egy szóval kifejezve a mai és mindenkori kommentálást Önöknél: C.S.Ő.D.

Remélem a nyilvánvalóan tömegével érkező hasonló témájú levelek majd gondolkodásra késztetik Önöket, és talán –ha már annyira muszáj Önöknek közvetíteni bármilyen sporteseményt- beszereznek hozzáért kommentátorokat, és az ilyen Ákoska féle kontároktól megszabadulnak.

A mielőbbi változás reményében, tisztelettel: Itxebarieta"
  • bmffm856
    Jó estét az uraknak!

Nem szeretném sokáig ragozni mérhetetlen felháborodottságomat ami a játékvezetést illeti. De azt azért megkérdezném: milyen meccset nézett ez a bíró?! Ha csak a tizenakárhány lesünket vesszük, amiből 8 nem volt les, ha Gattuso gólját vesszük, ami szintén nem volt les, és ha a két oldalra történő szabálytalanságok elbírálási mértékét vesszük, akkor is ugyanaz a kérdés: milyen meccset nézett a sporttárs?! A két amerikai kiállítás teljesen jogos volt. Masturbani szabálytalanságánál azt hittem hogy törik a boka olyan durva volt. Pope pedig mindkétszer jogos sárgát kapott. De De Rossi is teljesen jogosan ment öltözni, tehát így korrekt volt. Azonban valahányszor szabálytalanság történt, azt rendre vagy az USA-nak fújta, vagy szimplán mehetett tovább. A leseket nem részletezném. Az amerikaiak gólja teljesen jogosan lett érvénytelenítve, mivel McBride vagy ki a here állt ott, még sarkaló mozdulatot is tett, ilyenformán megzavarva Buffont. A partjelzőket inkább nem minősítem. De még egy érdekességet azért feldobnék: az Olasz válogatott utolsó három vébé meccsét dél-amerikai játékvezetőre bízták. Vegyük sorba: a szépemlékű Byron Morenot még leírni sem szívesne írom le, de ő az első. Aztán a Ghána ellenin a brazil sporttárs, aki szintén érdekes felfogásban vezette a találkozoót, gondolok itt a Ghánának jogosan kijáró 3-4 piroslapra. És akkor most ez az uruguayi -nevezzük nevén a gyereket- féreg. Ezt egyszerűen felfogni nem tudom. Mérhetetlenül ideges vagyok. Egy barátom van itt nálam, vele néztük a meccset, hát szegény gyerek nem látott még ilyennek az ziher (őt egyébként nem érdekli a foci). Végezetül ami az i-re feltette a pontot egy mondatban (egy szellemes újpesti transzparensről származik, és nagyon idevág): Jó ebédhez BUZI Léderer. Kábé ennyit erről. Nem is írok többet, mert félek, hogy kiszaladna egy-két nem ideillő dolog is. Csakazértis FORZA ITALIA! És a pánamerikai csürhe pedig tehet egy szívességet és megcsókolhatja Hernando Cortez és tsai. akárhanyadik generációs unokáinak pirosrapaskolt valagát. Ennyi (már ez az utolsó mondat sem kellett volna).

FORZA ITALIA! AVANTI RAGAZZI! SEMPRE AZZURRI!
  • Bandee1987
    na, én elhuztam szunyálni, jó éjt, FORZA ITALIA :)
  • Petyus_
    Én tudok, de valóban nem rajta múlt a meccs eredménye. =)
  • Bandee1987
    ő nem egy csaj, hogy ilyet mondjál rá :)
  • gabber_saviola
    nem tudok rá haragudni
  • Petyus_
    Kőkemény ez a mozdulat, még Gyepesnek is becsületére válna. :D
  • gabber_saviola
    [center]

Zaccardo öngól (Italia-USA 1-1)
  • gabber_saviola
    Sajnálom, hogy egyetlen Zaccardóm szerzett egy öngólt de remélem hogy hamar túlteszi magát

Sempre Palermo
  • BADE
    remélem egy repülőjegyet Rómába
  • Bandee1987
    kiváncsi vagyok mit kap de rossi
  • BADE
    Ha Lippinek van egy kis esze Alexet és Camot is jelöli a köv. meccsen a kezdőbe!
    Tonit,Tottit,Perrottat jegelni kellene,mert eddig semmit sem csináltak.
  • Bandee1987
    ok, majd figyelemmel követem az eseményeket :)
  • Petyus_
    "Hát őszintén nem erre az eredményre szmítottam, mint szerintem sokan mások sem."

Rutinos olaszdrukkerek szerintem csak erre számíthattak a ghánaiak győzelme után. :D
  • gabber_saviola
    figyuz majd meg, hogy amikor az angolok vagy a brazilok fognak szarul játszani és fikázni fogják Őket, akkor jön a sok száni könyörögni , hogy kinek adjak büntit...csak figyuzd meg :DDdddddddddd

AVANTI ITALIA
  • DePreSsZYo
    Hát őszintén nem erre az eredményre szmítottam, mint szerintem sokan mások sem.
    Ez a bíró nem világbajnogságra való. Cseheket remélem egy jó kis küzdelemben megfoglyuk verni.
    És akkor is Forza Italia!
  • Petyus_
    Pippo egy mesterhármast vert volna ezen a meccsen.
  • gabber_saviola
    Toni nem kudarc szerintem
  • Bandee1987
    engem azért kissé zavar...no mind1. De ha Véjn Rúni vagy esetleg Bekkem kap egy pirosat vagy akármi nagyobb szabálytalanságot követ el, akkor én is kezdjem el szídni az angolokat úgy általában? :P
  • gabber_saviola
    nem érdekel a sok száni olaszellenes :P
  • Bandee1987
    hát ha továbbjutunk, akkor kemény meccseink lesznek...

örülök, hogy ma rajtunk kivül mindenki olasz-ellenes :)

jó, a de rossi piros lapja tényleg jogos volt, de rossi megmozdulása tényleg elég durva volt...de azért nem kéne egyből az egész csapatnak nekiesni..bíró az egy fasz, de arról meg nem mi tehetünk :)
  • McFrost
    szerintem Toni teljes kudarc , simán jácchatna Inzaghi vagy DelPiri!
    amúgy nem volt rossz ,bíró elrontotta az egészet
  • gabber_saviola
    ha Őket nem tudjuk megverni ,akkor ne is jussunk tovább :P

nah jó ez vicc volt, mert a Csehek ellen egy másik Olasz csapat fog játszani. ezt úgy értem, hogy egy tudatossabb játékot játszó csapat.
  • Bandee1987
    attól függ a csehek melyik játékukat mutatják be...ha a mait akkor nem hiszem, hogy aggódnunk kell, ha az usa ellenit, akkor fel kell kötni a gatyát...
  • gabber_saviola
    ez van mind1, így legalább izgi lesz a Csehek ellen
  • Bandee1987
    1-1

Annak függvényében, hogy a Csehek kikaptak, végülis nem rossz..ha azt nézzük mi lesz, ha továbbjutunk akkor...kell a fejlődés
  • McFrost
    ennyi erővel neked sem kell ilyeneket írkálni!
    szurkolj , mást ne sziddj!
  • Pete Small
    Ehhh.
    Nagy az isten állatkertje. Minek jössz ide szemetelni?
    Nem szereted az olaszokat és kérdezett vki?
    Kiváncsi vok a kis tündibündi angol csapatod meddig viszi. Éppenhogy nyer mindig. Menjél vissza kicsit agyra gyúrni és kúltúrált kommenteket gyárts máskor!
    Köszöntem! FORZA ITALIA!
  • gabber_saviola
    nagyon egyszerü vagy mikor itt van enyóka
  • EmIn3m02
    jóvanakkor.
  • gabber_saviola
    adod alá a lovat igen
  • kuktabá
    eriggymádSF:SDFA:SDF_SD

Lazion kivül midnen csapatot midnen játékost uuuuutálok :D
    am meg Shearer miatt kezdtem angoloknak szurkonli 10éve de ezt inkább nem fejtem most ki :DDDD

ennyitértek:D:D:D