13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • bmffm856
    jaja tényleg nagyon fasaz lett...:) háttérnek esetleg egy olasz címert be lehetne tenni, és igen, egy bannerrel még tunninmgolható a topik...:D

egyébként már két napja gondoltam erre, hogy fel díszíthetnénk, de aztán mégsem szóltam...

így mégnagyob örömk lesz idejönni szurkolni! :D:D FORZA AZZURRI!
  • bmffm856
    tudom ... köszönöm ... az ilyen "elismerések" pedig csak erősítik az önbizalmam, tehát nem javallott az ilyen kommentárokat hozzám intézni
  • 9csöves9
    jó ez a kék betű,háttér meg egy friss banner is majd elkél:)
  • DJ Bee18
    de ügyes vagy, aztaaaa
  • Zsolti9014
    Te meg tanulj meg olvasni! Kezdd a topik címével!
  • 9csöves9
    én meg azt mondom ne megint 3 belső inkább védekezésű felfogású pléjával kezdjünk

én egy ilyet küldenék ki

Buffon-Oddo,Cannavaro,Nesta,Zambro-Pirlo,Gattuso,Alex,Camo-Inzaghi,Gilardino

Alex balrább tolva,adott esetben Pirlo fellép eggyel, Camo is tud befelé mozogni
  • bmffm856
    te mit csinálsz? és máégegyszer viszlát!
  • bmffm856
    egyetlen csapat van akit az összes vébén toltak a bírók...elárulom, nem, nem az olasz :)

ja amúgy: viszlát! divatdrukkereknek a vb topik...két kattintás után balra
  • gabber_saviola
    Palermo szájton csak Palermo pléjákról dumálnak :P
    nem, mást sajnos nem tudok
  • NeoMaN
    Fröcsögjetek csak.
  • bmffm856
    egyébként még egy mondat az USA elleni meccsről aztán igyekszem elfelejteni: valóban (mindenféle bírói ellenszéltől és megnemadott góltól függetlenül) kuuurva szarul játszottunk szerintem, (fenntartva aqzt, hogy más bíráskodás m,ellett mi9nden más lett volna), de az érme másik oldala, hogy jobb az elején ilyen harmatosan játszani, mint mondjuk a 4 között...itt még belefér egy "botlás"...éas ugyebár 92-ben három x-szel mentünk tobánn, majd lettünk Paolo Rossi vezetésével a vilűág legjobbjai ...:) [reméli ez most is így lesz] ezt afféle üzenetként is felfoghatjákaz ellendrukkerek...:
  • Zsolti9014
    Ki nem szarja le! Elárulom, hogy az olaszok nem is indultak minden selejtezőn...
  • NeoMaN
    Egyetlen csapat van a világon, amelyik az ÖSSZES VB-re kijutott. Nem, nem az Olasz.
    :)

• bmffm856
    az tuti, hogy többet tudnak...:) amúgy engem is érdekelne, hogy mi lesz szerintük...:)

• Zsolti9014
    talán csak az egyenes kiesésben nyomja majd megint
  • DePreSsZYo
    Kollerel mi a helyzet? Remélem még marad egy picit a betegszobán.
  • bmffm856
    na igen...az is jó húzás lehet...vannak bőven kártyái Lippinek amiket kijátszhat...reméljük most nálunk lesz az adu...:)
  • Zsolti9014
    milyen lesz a kezdő szerintük? nem tudod véletlenül?
    lehet h ők többet tudnak róla.
    Oddónak örülnék amúgy.
  • gabber_saviola
    olasz barátaim szerint Barone kezdeni fog
  • Zsolti9014
    Igazad van, sztem is így lenne jó. De ez még nem biztos, h így lesz.
  • bmffm856
    "Olaszország (4-3-1-2): Buffon- Oddo, Nesta, Cannavaro, Zambrotta- Camoranesi, Pirlo, Gattuso- Totti- Gilardino, Inzaghi"

Ezen két helyen változtatnék...Totti helyére (aki formán kívül van) Del Pierot, Inzaghi helyére pedig Tonit tenném be...de ha Lippi így akarja, akkor legyen így...végülis mindkét spíler olyan, hogy cserepadról beállva is képes eldönteni egy meccset, szóval bármi kisülhet ebből...
  • Zsolti9014
    Lépéselőnyben az olaszok
    2006.06.18. 17:08

Akár még a vereség is elég lehet a továbbjutáshoz...

Olaszország továbbjut csoportjából, ha:

Olaszország nyer: a csehek feletti győzelemmel az azzurrik megszereznék a csoport első helyét.

Olaszország ikszel: a döntetlennel Olaszországnak 5, míg Csehországnak 4 pontja lenne. Ha Ghána megveri Usát, akkor 6 ponntal csoportelsők lesznek, míg az olaszok másodikként jutnak tovább. Ha Usa és Ghána döntetlent játszik, valamint ha az amerikaiak nyernek, akkor is Olaszország lesz a csoportelső 5 ponttal.

Olaszország kikap: vereség esetén akkor jutnának tovább a kékek, ha az Usa-Ghána mérkőzésen vagy döntetlen vagy amerikai győzelem születik. Ekkor csoportmásodikként lépnének a nyolcaddöntőbe.

Tehát a csütörtöki Csehország elleni mérkőzésen döntetlen is elég a továbbjutáshoz, de ha csoportelsők akarnak lenni, a legegyszerűbb megoldás legyőzni Nedvedéket. A csoportelső az F csoport másodikjával, míg a második az F csoport első helyezettjével méri össze tudását a nyolcaddöntőben. Az F csoport csapatai: Brazília, Ausztrália, Horvátország, Japán.

• Zsolti9014
    Várható összeállítások
    2006.06.19. 12:17

Csehország-Olaszország

A cseh válogatottban valószínűleg nem lesznek ott a sérült csatárok, Baros és Koller, valamint a két eltiltott Lokvenc és Újfalusi. Az olaszoknál az egyedüli eltiltott Daniele De Rossi lesz, de kisebb sérüléssel bajlódik két játékos is, Gilardino és Perrotta, de az orvosok szerint mind a ketten bevethetőek lesznek csütörtökön. Vigyáznia kell majd a sárgalapokkal Iaquintának, Camoranesinek, Zambrottának és Tottinak, mert ha a csehek ellen valamelyikük sárgalapot kap, akkor egy esetleges továbbjutás esetén ki kellene hagyniuk a nyolcaddöntőt.

A várható összeállítások:

Csehország (4-2-3-1): Cech- Grygera, Rozenhal, Jiranek, Jankulovski- Galásek, Plasil- Poborsky, Rosicky, Nedved- Heinz

Olaszország (4-3-1-2): Buffon- Oddo, Nesta, Cannavaro, Zambrotta- Camoranesi, Pirlo, Gattuso- Totti- Gilardino, Inzaghi

• Zsolti9014
    ezt mondom én is. Ja + így sem kell izgulni, elég jó ez a csapat ahhoz, hogy csop. 1. legyen, utána világbajnok!!!
  • bmffm856
    Lippi szerintem a világ legjobb edzője...a Juvéval szezon alatt 4 BL döntő...nem kell ennél többet mondani szerintem...tudja mit miért tesz...és akárki akármit mond, az usa ellen is jól alakítgatta a csapatot...és haq Rhino gólját megadják, most nem kell izgulnunk...tehát merda csalók és merda hentesek
  • 9csöves9
    így volt ez Zoff,Trapattini,Maldini és a mindenkori olasz szövetségi kapitány esetében
  • Christiansen
    sajnos én ismerek egy "divat azzuri-t":C
    tetőtől talpig italia-s cucc, de a Tottin,Buffonon meg a Nestan kívül nem ismer senkit,a meccseket se nézi...száni. :C

De ugyanígy van divat real-madrid, és igen, a braziloknak azok drukkolnak
    akik nem szokták nyomonkövetni a focit (kíméletesen fogalmaztam:P)
    de ez sok mindennel így van(pl.forma1,Schumikának drukkolunk mert ő a legjobb)

Amúgy a cseh meccs szerintem kegyetlen kemény lesz,
    Toni-nak mindenképp kezdeni kell, ha nem megy neki mégse, akkor
    60 perc után(félidő után így még kifuthatná magát ko-ra:)) jöhet Pippo.
    Pirlo,Zambrotta,Camoranesi és Gattuso eddig nagyon jó formában vannak.
    Azt nézegettem, ha elsőként jutnánk tovább, akkor ugye az F2-t kapjuk,
    majd a negyeddöntőben G1-H2 közül valakit,amik nem olyan nehéz meccsek,tehát
    szinte elődöntőben lennénk..
  • gabber_saviola
    öreg vagyok Én már bohócnak és a haverjaim is :P
  • Zsolti9014
    Már olaszfocis fórumon is olvastam (nem itt) h Lippivel gyűlölködnek ("bevernék a képét" stb.). De ez hülyeség, Lippi tudja, mit és miért tesz.
  • bmffm856
    még szép hogy Itália a legjobb! :D
  • Zsolti9014
    jó neked!
  • bmffm856
    ezt nem kommentálom...legalább lenne bőr a pofáján és ismernáé el hogy szándékos volt...nem kéne még hantáznia is...ezzel csak tetézi a dolgokat...
  • Zsolti9014
    Így van!
    Merk nem gyengén braziloknak fújt. Ronaldinho a VB előtt védelmet kért a bíróktól, ezt ők meg túl komolyan vették. Nehogy már ne lehessen hozzájuk érni, csak azért mert brazilok.

Pedig az olaszok be fogják érni a brazilokat VB-címek számában, senki más csak ITÁLIA!!!
    Legalább ez egy európai csapat. És szebb focit játszanak mint a brazilok. Aki látta mind2 csapat eddigi meccseit, az tudja!
  • bmffm856
    szerencsés ember vagy :P
  • bmffm856
    még egy valami amitől a hideg kliráz: "A brazilok max 20-30-40-xx %-ot adtak ki magukból úgy nyertek"...ezt hogy képezlik?! minden csapat annyit ad ki magából amennyit engednek neki...ennyi erővel az olaszok is tudomisén hány százalékopn nyomták eddig...ami persze szintén nem így van...hozzáteszem két ilyen ellenfél (aprítógépek és hentesek), valam int két (délamerikai) csaló bíróval nehéz is jól játszani...

csehek elleni meccstől azrét félek egy kicsit...:S de remélem Lippi rendet tesz a fejekben...FORZA AZZURRI!
  • gabber_saviola
    Én meg úgy vagyok vele, hogy egy haverom sem olyan aki fikázná az Olaszokat :P
  • bmffm856
    na igen...én az ilyeneket éppen 20 perce szelektáltam ki msnről...:) nem bírom a módszeres basztatást...:)
  • bmffm856
    pontosan...mindenhol ez m,egy...még a csapból is ez folyik hogy: "brazil-csoda", "brazil-varázslat", "brazil-szambaiskola", "brazil-karnevál"...valahányszor meghallom bármelyiket, a tévét tudnám darabokra szedni...meg az újságokban, amik mellesleg seggtörlésre se méltók, is a brazilok sulykolása megy, és nagyon elegem van belőle...meg ezek a bevett szövegek a "Mért drukkolsz a braziloknak?" kérdésre: a szokásos válaszok: "Mert tudnak focizni", "Mert játszák a focit", "Mert szépen játszanak", "Mert az foci", és amitől ütni tudnék, "Mert ők a legjobbak"...fel nem tudnának sorolni megkockáztatom 4 játékost, nem hogy a kezdőcsapatot, és akkor májerkodnak, hogy uuuumekkora brazil fan vagyok...tévé, rádió, internetes és nyomtatott sajtóorgánumok...mindenhonnan az "imádjuk brazíliát'" maszlag folyik...de tudjátok mit? én örülök neki, hogy nem velünk csinálják...így sokkal jobb szájízzel drukkolhatunk a csapatnak, mert nem környékeznek meg a BUZI divatdrukkerek...és ebbe a topikba legalább csak olyanok jönnekl akik valódi Azzurrik :) (bár egyes elvetemült "barátaim" az olasz csapatot divatcsapatnak tartják, míg a brazília természetesen nem az...nos ha Armanira, Guccira, Della Valléra (cipőgyára van :P) és tsaira gondolunk, akkor igen, Olaszország tényleg a divat hazája :P )....na de mindegy...:) ez így volt, így van és miondenbizonnyal így is lesz...:) de annál nagyobb öröm a Squadra Azzurrának drukkolni :) csakazértis mindörökké FORZA ITALIA! :)
  • gabber_saviola
    szép :P
  • 9csöves9
    nekem mondjuk nem a brazil játékosokkal van bajom,elismerem a tudásukat.engem az a mérhetetlen médiatámogatás zavar,ami elhitette az emberekkel hogy a brazilok mindenek felett állnak.megkérdeznénk Magyarországon hogy kinek szurkolsz a vb-n 10 millióból 8 millióan biztosan a brazilokat mondaná,mégha életükben nem láttak focimeccset,vagy azt sem tudják hogy a labda gömbölyű