13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#2173 lehet én is megpróbálok egyet -
#2172 ez a srác bizniszel a prohardveren is, jó vétel gratulálok érte -
#2171 nahát
hosszas keresgélés után végülis találtam magamnak megfelelő árkategóriájú olasz mezt: ITT
9000Ft eredeti, zsír új -
#2170 -
Csesza #2169 hát figy. full eredeti mez-t nem nagyon fogysz olcsóbban kapni
bármelyik boltba/shopban ugyanennyi plusz-minusz 1ezres -
#2168 legolcsóbban ebay szerű licitálós honlapokról juthatsz hozzá Mo.-n ilyen pl a vatera vagy a teszvesz -
#2167 :)
ITT néztem, de kicsit sokallok érte 17ezret :/ -
Csesza #2166 kínaji pijac :D BP -
#2165 honnan lehet most legolcsóbban eredeti olasz válogatott mezhez hozzájutni?
valami online bolt érdekelne, ahonnan házhoz tudnám rendelni
vidáki vagyok, néztem Veszprémben boltokat, de az istenért sem találtam :/ -
#2164 nem is akármilyen az ami feszíti azt a pólót :PPPPPPPPPPP -
Zséé #2163 az tuti F.A Cup, de ezen ne törd magad (van ami megfeszíccse a pólót, szóval akkora gyűrődés nem lehet benne, hogy Fifa legyen :PPP) -
#2162 jól van akkor...:) egyébként egyre jobban fúr az hogy ez a csaj nem F..A (FIFA), hanem FA pólóban van...:S:S de tökmindgey...elég jó csaj...:D -
#2161 abszolút pozitív értelemben -
#2160 ezt most hogy kell érteni? :P -
#2159 van benne valami...de lehet FIFA is...én elsőre FIFA-nak néztem (a gyűrődés :P miatt nem látszika közepe) és a honlapcím alapján is, másold ki a linket, ott van benne, hogy -it. gondoltam arra, hogy oalsz fan, de most elbizonytalanítottál...:S
(de azért akárkinek drukkol, nem rossz...:DDDDD ) -
#2158 nem vagy te ügyetlen gyerek -
Zséé #2157 nem az van ráírva, hogy F.A Cup? Mert akkor ő nem az olaszoknak drukkol -
#2156 meg ő is :D
-
#2155 ő is nekünk drukkol ám :P
-
#2154 -
#2153 -
#2152 egy újabb szépség...:)
-
#2151 :P -
#2150 Na jól van, most olvasom, hogy ma még megsasoljuk, meg különben is, ezt ugye nem is ide kéne? Húzok is vissza a mi kis topikunkba, bocsesz :) -
#2149 -
#2148 Szia Gabber!
Klose??? -
#2147 [center]
vb finale -
-
#2145 :DDDDDDDDDDDDDDDddddddd -
#2144 szegény macska:D -
#2143 mintahogy ez így is volt...:) Blatter
én azért elolvasgatom az NS-t de mióta elnépszabadságésblikkésringierkiadósodott egy fabatkát sem ér...de általában a macska slozijában végzi és a macsek megadja nekik ami jár... -
#2142 az ns-t én már seggtörlésre sem használom
Blatter viszont azt nyilatkozta hogy az eddigi legjobb teljesítmény az olaszoké volt:D -
#2141 :DDDDDDDDDDDDDDDDd
ezek szerint te adnál neki egy cuppanóst! :DDDDDDDDDDD
tépj sorszámot! két kattintás után balra! -
#2140 ciao signora -
#2139 azért a tisztelt NS tehet egy nagy nagy szívességet...eléggé lehordják az Squadra Azzurrát...pedig az eddig látott győzelemre is esélyes csapatok közül ők nyújtották a legjobb teljesítményt...nomeg a csehek...de ami feltette az i-re a pontot a cikkükben az a bíró elemzése, ami annyiból állt, hogy végig jól végezte a munkáját, de két tizenegyest nem adott meg Ghánának...namost kérdezném én hogy:
1. Milyen két tizenegyes? Egy még oké, de az is véleményes, na de a második mi volt?
2. Érdekes módon egy szó sem esik a ghánaiaknak jogosan járó, ám meg nem kapott piros lapjairól...
merda ns VA FAN CULO! sei BASTARDO!
FORZA ITALIA! -
#2138 -
#2137 na ki adna neki egy puszit?
-
#2136 légy nyugodt Lajos...szerintem el is sírta magát...:) nagyon megható jelenet volt...igazi sportpályára illő...:) ha valakinek megvan videón a meccs, és Iaquinta gólja, meg a gólöröme, és fel tudja dobni valahova netre (ha kell adok tárhelyet meg jelszót) akkor az légyszi tegye meg, mert ezt a jelentetet szerintem nem csak én szeretném megőrizni...:)
FORZA ITALIA! -
#2135 én azthittem elsírja magát:)
nemigen gondolta szerintem ősszel,mikor száműzte az Udine elnöke,hogy egyszer majd gólt szerezhet a hazájának...
és Lajosozzá nyugodtan:D -