13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • bmffm856
    ez kegyetlen naaaaaaaagy :DDDDDDDDDDd

OFF
    Most hallom, Ákika mondja, hogy a Daginak nem adtak hamburgert Königsbergben, mert az eladó kövérnek találta...
    ON
  • gabber_saviola
    :Dasdasdasdasdasdasdasdasd
  • bmffm856
    Squadra Azzurra zene
  • gabber_saviola
    nem is tagadtam ill. nem tagadom, hogy nem vagyok oda Toniért de a képességét sosem vitattam! jah és sosem mondtam még olyat sem , hogy béna vagy sz@szar lenne.

de hogy ez hogy jön ide a rutintalansághoz azt nem tudom, de azt tudom hogy próbáltál valami felhozni hogy beégessél egy kicsit :P
  • DePreSsZYo
    :DDDDDDDDDDDDDDD
    italian soccer add
  • McFrost
    de inkább nem jövök ide többet
  • McFrost

Zsolti9014 ma 11:42 | Privát | Válasz | #2313
    Nyugi, 1982-ben is nehezen kezdtük, akkor is botrány volt előtte, és a későbbi gólkirály Rossi 2 évig alig játszott (most Inzaghival ez a helyzet). Sztem a köv. meccsen Toni+Inzaghi lesz, mögöttük Del piero

ezt mintha ma írtad volna....
  • Zsolti9014
    Toni európai aranycipős. Ennyi. Ez sokat elárul a tudásáról. Kib@szott jó játékos!
  • McFrost
    figy !
    fél évig a világ legnagyobb árulójának tartottad , még képeket is raktál be , hogy épp egy wc csészében van a feje (vagy valami hasonló)és stb-stb
    Neked sem kellene erőltetned
  • bmffm856
    bocs fiúk de tegnap este 21:00-tól folyamatosan húzzák az agyamat, és ez meglehetős idegi feszültséget eredményez nálam...ergo scusi ha faszságokat írok...

AZZURRI!
  • gabber_saviola
    szerintem jól írtad :P
  • bmffm856
    Jó sörözéshez BUZI Léderert! (és persze Ausztrál győzelmet!) OZ! OZ! OZ!

FORZA ITALIA!
  • Zsolti9014
    F@szom, mindig kihagyok egy betűt.
  • Zsolti9014
    Rutintalan az olasz gólkirály???
  • gabber_saviola
    nem is kell oda menni, Ők fognak idejönni :D
  • gabber_saviola
    rutintalan :ASDadaasdasdasasd
    halodd István ezt ne erőltesd
  • Zsolti9014
    De Rossi azért nem állat, volt neki sportszerűbb megmozdulása is, de az ember erre jobban emléxik.
  • Zsolti9014
    az első mondat igaz.
  • McFrost
    túl elfogult vagy:P
    és Toni gyenge , hidd el , nem fog betalálni , mert rutintalan
  • EmIn3m02
    "nem azért mondom neked, de a De Rossi egy állat... szerinted nem érdemelte meg a kiállítást? úgy pofán könyökölte a szegény amerikait, hogy az csak na... ellenben Pope kiállítása (2. sárgalapja után) nem volt jogos, először a labdát rúgta el és csak utána a lábat. szóval a bíró szídásának itt nincs helye olasz szemszögből. inkább szídhatnák őt az amerikai fanok. a meccsről meg annyit, hogy az amerikaiaik 9 emberrel kivédekezték az olasz "sztárokat". A Zaccardo meg egy akkora béna, hogy az csak na..."

ez mondjuk úgy igaz ahogy van,aki azt mondja hogy nem,az elfogult
  • Zsolti9014
    Ezek szerint 2 ITA-USA meccs volt tegnap...
    Sok hülye, nem tudja mit beszál. Csakazértis FORZA ITALIA, FORZA AZZURRI PER SEMPRE!!!

Ja, RTL Klub, léderer: azzurrik. Évek óta ezt mondja mindenki, de ez nem helytelen? Ez olyan, mintha azt mondanám. kékekek. Nem?
    Általában az o végű olasz főnevek többesszáma az i végű.
  • bmffm856
    pár vélemény iwiwről, amit hozzám intéztek...mindegyik máérhetetlen szakértelemről árulkodik...

1. június 18. 14:29
    "nem azért mondom neked, de a De Rossi egy állat... szerinted nem érdemelte meg a kiállítást? úgy pofán könyökölte a szegény amerikait, hogy az csak na... ellenben Pope kiállítása (2. sárgalapja után) nem volt jogos, először a labdát rúgta el és csak utána a lábat. szóval a bíró szídásának itt nincs helye olasz szemszögből. inkább szídhatnák őt az amerikai fanok. a meccsről meg annyit, hogy az amerikaiaik 9 emberrel kivédekezték az olasz "sztárokat". A Zaccardo meg egy akkora béna, hogy az csak na..."

2. június 18 15:43
    "Péter: Szerintem abbahagyhatnád ezt...Mindenki látta hogy a geci bíró az olaszokat segítette...Nem adott meg egy amcsi gólt,sőt nesta kezezésére nem fújt tizenegyest...A lesek teljesen jogosak voltak, kivéve 2, gattuso lővése meg nem ment volna be, hiszen keller már leállt a lövésénel, mert halltta a sípot, szóval ENNYI!!!!"

3. június 18. 17:20
    "Hú!!Hogy eddig nem szóltam hozzá!!...SZóval: Most bírótól függetlenül nagyon GYENGÉN és VISSZATASZÍTÓAN játszanak az olaszok.Nem voltam én soha olaszgyűlölő,de ez a csapat nagyon irritál!Mastroeni kiállítása véleményes,Pope első sárgája ugyancsak.Gattuso gólja már fél órával sípszó után volt,szóval örüljön,h nem kapott sárgát(az más kérdés,h nem volt les,de a védők is +keller is megálltak)a labda elrúgásáért! FORCA SELECAO...."

engem teljesen kikészített...bár buzeráns álbarátom azon éli ki az iskola vége által létrejött idővákuumot, hogy engem basztat...ráadásul mindenféle valóságalap nélkül, de ez kiderül abból is, amiket olvashattatok bennük...csak azért msáoltam, be, hogy lássátok...csakazértis FORZA SQUADRA AZZURRA!
  • Zsolti9014
    A Juve játékosai meg adtak ki lemezt is, asszem meg is van.
  • Zsolti9014
    Amúgy Toni ha lő 1 gólt, attól kezdve elkezd termelni. A VB 2006 topik meg tényleg 1 nagy sz@r, nem is megyek oda többet. Sok hülye f@sz van ott.
  • gabber_saviola

[center]

Forza Italia
  • bmffm856
    meg is van...:) csak fel kel törni, mert a próbaverzióban csak 3 percet leeht felvenni...:(
  • 9csöves9
    van egy program ARwizard a neve vagy Audio Record Wizard

azt benyomod,és mindent felvesz ami kijön a hangfaladon:)
  • bmffm856
    jól beszélsz! :)
  • bmffm856
    egész jó hangja van pedig :D

(mindenhol keersem, ezt zene formátumban, de nem találom...a videót pedig a francnak nem tudom leszedni...:( ) így kénytelen vagyok neten hallgatni...de már vangy huszadszor :D
  • Zadeus
    Hajrá Olaszok :)))
  • gabber_saviola
    :P
  • 9csöves9
    ehh:DDD

hogy röhögnek az elején Gattuson:D
  • bmffm856
    Ajánlott [URL=http://youtube.com/watch?v=iyu2ysF2nQg&search=italian%20football]"olvasmány"[/URL] mindenkinek! :D

• bigfoot
    huh nem tom remélem köv meccsen Grosso kezd és Zambrotta!
    én Tonit hagytam volna fennt!sztem volt benne egy gól!remélem betalál és elkezdi a gólgyártást
  • bmffm856
    amúgy hivatalosan is Keller lett a tegnapi meccs legjobbja...ezt sem értem...én vagy Cannavarot, vagy Gattusot nevezném meg...(de a sport "tökéletes tisztasága" és az illetékesek "totális pártatlansága" itt is megmutatkozik)...no comment.
  • bmffm856
    az...
  • gabber_saviola
    száni az a topik
  • bmffm856
    na most lett elég a vb2006 topikból...csak szúrópróba szerűen beleolvastam és hát...tömören annyi, hogy nem tolerálom hogy a sok (zömmel brazil) divatgusztáv szapulja Itáliát...sarokban piros x, és ennyi...
  • bmffm856
    igen...és ezt nagyon becsülöm is...mert igazából emberelőnyben voltunk, és ha lemegy, azt mondja nem tudja folytatni, akkor is egál a létszám...de fentmaradt a pályán még sérülten is...nagyon szép dolog volt szerintem...
  • bmffm856
    ejjejj...Di Caniot ezért eltiltották...