13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#2414 majd akkor nekem is leszen [beszáll a klubba] -
#2413 én nem egy "barátommal" összevesztem, mert állandóan szopattak...egyszerűen hazugságokat állítottak, és volt pofájuk azt állítani, hogy nem basztatnak, csak "véleményt" mondanak...ehhez képest a "talján tetvek", "csaló buzi digók", "mocskos bundás gecik" és tsaik. szinte minden mondatukban előfordfultak...hát...no comment...
természetes nekik, hogy az olaszoknak scalnak, de merk tegnapi brazil meccsen nyujtott teljesítménye tökéletesnek bizonyult szerintük...de már bemásoltam pár iwiw hozzászólást, amik elég jó képet adnak a helyzetről... -
#2412 biztos csináltak már hasonlót az argentínok:) -
#2411 még csak annyit ehhez, hogy én a kora 94 óta drukkolok az olaszoknak, 6 éves voltam, és kábé azóta is látom így a dolgot, ahogy ezen a képen látható:
ja, egyébként komolyan tervezem, hogy csináltatok egy pólót...csak a színeken vacillálok...rózsaszín alap fekete betűkkel, vagy kék alap fehér betűkkel, még nem tudom, de a lényeg a felirat lesz: 100% ANTI-brazil vagy 100% ANTI-selecao vagy 100% ANTI-divatszurkoló...még filózom rajta, de előbb utóbb meg lesz... -
#2410 Velem is u.ez a helyzet -
#2409 én is egyetértek vele
engem is baszogatnak zrikálnak,szerencsére meg tudom védeni magamat meg a csapatot:) -
#2408 nem beteg. iletve ha a realitás érzéket annak lehet nevezni, akkor ebben a topikban nagyon sokan azok vagyunk... -
#2407 És hogy ez mennyire igaz, azt azok akikről szól, sosem fogják beismerni. De én abszolute egyetértek ezzel. Éppen ma fogalmaztam ezt meg én is egy kávézóban egy barátommal. :) Divat a braziloknak drukkolni, és divat gyűlölni az olaszokat. Kapásból mondok 5 példát erre a nem is túl tág ismerettségi körömből. Sajnos ez már csak így van. Engem sorozatban basztattak ezzel iwiwen, míg végül meguntam, és lebasztam az iwiw accountomat a francba. Deleting in progress. Deleting finished. Ennyi. Szóval nálad a pont! -
#2406 te beteg vagy.... -
#2405 "Ahogy ugrottam, a karommal eltaláltam McBride-ot. Sajnálom, nem akartam lekönyökölni, sem sérülést okozni. Elnézést kérek a csapattársaimtól is" - mondta a mérkőzés után a huszonnyolcadik percben kiállított De Rossi.
Az olasz középpályás vélhetően hosszabb eltiltásra számíthat, hiszen a videófelvételen úgy látszik, De Rossi bizony szándékosan könyökölte le ellenfelét.
-
forzajuve #2404 apropó! elég gyík haverjaid vannak -
#2403 ezek már ilyen beidegződések nem kell velük foglalkozni -
forzajuve #2402 mondjuk ez nem olasz sajátosság. ez már alap a mai fociban. olyan természetes dolog ez, mint egy egyeneset rúgni a labdába. vagy te csak az olaszok meccseit nézed? -
MagyaR #2401 Semmi bajom az olaszokkal, de nagyon nem teccik, hogy állandóan feldobják magukat(még amikor a felvételeken lehet látni, hogy semmi nem volt akkor is), és csodák-csodájára 5 mspvel késöbb tovább játszanak -
#2400 szánalmas... -
#2399 húú bazz ne is mondjátok...
kaptam ma én is hideget-meleget
pár haverom fel is ba**ta az agyam
na meg az ilyenek áhhh -
#2398 erre voltam kíváncsi:) -
Csesza #2397 jéézus :DDDD
rosszul értelmeztem a kérdést :) -
#2396 Ha arra célzol hogy ha Brazil-Olasz lenne kinek szurkolnék akkor OLASZ! -
Csesza #2395 drukkol a brazíloknak :) sztem ez a hsz-éből elég egyértelmű -
Csesza #2394 nagyon rávagytok most kattanva erre a divatgeciségre! ez a divat? :D
amugy meg nemtom mér szapuljátok egymást, le kell őket szarni nem kell velük foglalkozni és kész
én amugy bírom az olaszokat, de nemérdemelték volna meg a győzelmet, sőőt!
nah peace van! -
#2393 és kettő közül melyik? -
#2392 hmm akko én csak az 1ik divatnak élek...Bírom a Brazilokat is amelett hogy Kedvenceim az OLASZOK:) -
#2391 Amúgy meg divat drukkolni a braziloknak és divat utálni az oalszaokat. Ez a 2 nagyon 1ütt van mert nagggyon divat. Indokat nem tudnak a madarak mert kapásból tirpákok. Ez olyan mint régebben divat volt a németeket nácizni.... -
DePreSsZYo #2390 "Olaszok , meglessz az a továbbjutás!"
Hát még jó, hogy meglesz. :) -
#2389 há lehet hogy az kicsit sok lenne!
de a lényeg hogy Toni kezdjen!!!!
Forza Italia!!!!!!!! -
globalsidius #2388 A köv. meccsen megkéne próbálni egy 3 csatáros rendszert , én szvsz Tonit , DelP-t ,és Inzaghit tenném kezdőbe , mögöttük meg Totti. Hajrá Olaszok , meglessz az a továbbjutás! -
#2387 #2368 Ez most miért, vagy mi van? -
#2386 Nesze, brazilok! Ausztrália legalább annyira megérdemelt volna 1 pontot, mint tegnap USA. Merk nem gyengén braziloknak fújt. Ronaldinho a VB előtt védelmet kért a bíróktól, ezt ők meg túl komolyan vették. Nehogy már ne lehessen hozzájuk érni, csak azért mert brazilok. -
#2385 na kuss, vagy kérek neked büntit elnyomás miatt:PPP -
#2384 télleg...botrány! Ezt az ügyet szüneteltetik vb alatt? vagy azért nyomozgatnak? -
#2383 jaj azt mondtad nem jössz ide :P -
#2382 5-ösön állt , Buffon meg a gólvonalon -
#2381 sztem a botrány miatt sokan elfordultak tőlük! -
#2380 két szó: sok. divatszurkoló.
egyébként ez a Merk ugyanazt a meccset nézi mint én? m,ert elég érdekeseket fúj... -
DePreSsZYo #2379 Mi az oka h ennyire gyülölik ott az olasz focit? -
#2378 egyszerűen nem olvasom többet a VB topikot! NEM NEM NEM NEM NEM ÉS NEM! foylton felhúznak....miazhogy 6-7 méterre volt McBride Buffontól?! 1-2 méter ha volt...no comment....csakazértis FORZA ITALIA! -
#2377 Ma írtam, de miért? -
#2376 ááááá ő teljesen az...a braziloknál ez nem számít...:P:P [épp most írta be véleményét a VB topikba] -
#2375 ez a bíró sem pártatlan :P