13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • 9csöves9
    nem láttam még sehol hírt róla

majdnem fél órát kellett még sérülten játszania szegénynek
  • bmffm856
    az öngól miatt ne legyen senkinek baja...megesik...még a mi gyepes gabikánkkal is előfordult párszor :P...egyébként azon gondolkodtam el, hogy vajon Zaccardo találta már-é el életében ilyen szarul azt a bogyót? és hogy egyáltalán fogja-é még? mert szerintem egyik sem...:) sebaj...nem amiatt nem nyertünk...ha Rhino teljesen szabályos gólját megadják, akkor nincs semmi gond...de ez van...merda sudamericanesi...:@
  • bmffm856
    kegyetlen jók a képek :D:D lehet valamit tudni arról, hogy Perrottával mivan? tegnap nagyon látszott rajta hogy lesérült...csak sántikált, de azt becsülettel tette, és azért még így is volt pár jó beadása...amúgy őt is letalpalták rendesen, tehát az a szabálytalanság is megért volna egy sárga kártyát szerintem...
  • bmffm856
    egyetértek Gáborral. Toni az a csatár akinek minden mozdulata életveszély ha egyszer kijön neki a lépés (lásd Ghána ellen, igatz akkor sem talált be, de minden mozdulatában benne volt a gól.) Gilardinonak szerintem ez a gól jót fog tenni. én megmondom őszintén tegnap nem kezdettem volna, de így, hogy gólt lőtt, belátom hogy hiba lett volna...:)
  • bmffm856
    Alexet én is kezdetném. egyértelműen. de sajna Lippi szerintem sem fogja. :(
  • bmffm856
    jó "reggelt" mindenkinek! a tegnapi idegbaj után jobbnak láttam ma hosszúra nyújtani a szunyókát...:)

Gábor! Ámen! Remélem Lippi rendet tesz a fejekben, mert egy ilyen meccs után tényleg azt kell, és akkor a cseheket meg lehet verni szerintem. És ne feledjük, hogy akár egy döntetlennel is csoportelsők lehetünk, amennyiben Ghána nem veri meg az USA-t, és azért egy olasz válogatott egy x-re a világ bármely csapata ellen bárhol bármikor jó. :)
  • 9csöves9
    Simone Perrotta

"Csalódott vagyok, mert nem játszottunk olyan jól, mint Ghána ellen. Magamról: az utolsó dolog ami hiányzott nekem, a sérülés. Pedig jó formában éreztem magam. Egy rúgást kaptam a hátamra és össze kellett szorítani a fogamat, hogy folytatni tudjam a meccset. Majd meglátjuk mi lesz."

Gianluigi Buffon

"Igaz, ha nyertünk volna jobb lenne, de szereztünk egy pontot és vezetjük a csoportot. Számunkra a torna kieséses szakasza a következő mérkőzéssel kezdődik a csehek ellen. Sajnálhatjátok régi barátomat Pavel Nedvedet és a csapattársait, hogy kikaptak Ghánától."

Andrea Pirlo

"Egy nehéz meccs volt este, kifutottuk magunkból a szuszt is. Engem a többi meccs eredménye nem érdekel, mi győzni akarunk. Landon Donovan a pálya minden szegletében ott volt a meccsen. De Rossi azt mondta, hogy véletlenül találta fejbe ellenfelét. Az amerikaiak nagyon agresszívak voltak és ezt a két piros lap alá is támasztja. Alakítottunk ki gólhelyzeteket, de sajnos nem tudtuk azokat gólra váltani."

Fabio Grosso

"Az első félidő végén bejöttem volna a pályára. De a játék hirtelen megváltozott az amerikaiak első kiállításával és a mester úgy döntött, hogy mást kell csinálni."

Alessandro Del Piero

"Nehezen kezdtük a mérkőzést, utána ellentétes részek következtek. Az eredmény ez lett, nekünk pedig elemeznünk kell minden percét ennek a meccsnek. Én ideges? Egyáltalán nem: talán azért hiszitek azt, mert komolynak láttatok párszor. A szabálytalanság a duisburgi játékos ellen? Teljesen normális szituációk a fociban."
  • BADE
    RTL - Ritka Tudatlan Léderer
  • 9csöves9
    nem is értem hogy tudom végignézni mégegyszer ezt a meccset

Léderer:" SZERINTEM ki akarta rúgni ballal a labdát..."
  • BADE
    remélem többet nem játszik,akármelyik Juve játékos csinálná ugyanezt mondanám
  • McFrost
    nem hinném , hogy így lesz , majd jáccik a Camoranesi (csak ne lenne Hellas-os múltja:))
  • 9csöves9
    nem kell az ő nyakába varrni
  • McFrost
    a csehek ellen kellenek majd a jó szélsők , akik persze nincsenek , ebben érzem a hiányt: jó védelem adott , erős a belső középpálya , de nincsenek szélsők
  • BADE
    vajon megint egy római miatt nem megyünk tovább?2004-ben hasonló volt a helyzet.
  • gabber_saviola
    Saviola egy örök kedvenc hovatartozásomtól függetlenül :P
  • 9csöves9
    én is ezt mondom

egy 4-2-3-1 be már beleillene
  • McFrost
    külömben sem értem ilyen nickel a hovatartozásod:A:SA:A:A:DA:DADADda
  • McFrost
    nem , dehogy:)
    csípem őket vagy inkább szimpizek velük!
    Angliát Szeretem!
    Toni nem illik ebbe a játékstílusba
  • gabber_saviola
    hogy mit? kedvenc csapatom tagja és engem megviselt :)
    Tonit meglátod hogy jó lesz

amúgy Olasz válogatott fan lettél? :P
  • McFrost
    úgy legyen!
    amúgy meg nem tom mit paraszolvenciázol Zaccardon , mindenkivel előfordult már
    Toni gyenge , továbbra is tartom
  • gabber_saviola
    Elverjük jó játékkal a Cseheket az uccsó csoportmeccset, és mindenki el fogja felejteni ezt a tegnapi mérkőzést. Toniban meg bízok, hogy mostmár tényleg elkapja a fonalat. Zaccardo meg szerencsétlen volt tudom, de többet nem fog bakizni, szegénynek ez az első világbajnoksága.
  • Zsolti9014
    Nyugi, 1982-ben is nehezen kezdtük, akkor is botrány volt előtte, és a későbbi gólkirály Rossi 2 évig alig játszott (most Inzaghival ez a helyzet). Sztem a köv. meccsen Toni+Inzaghi lesz, mögöttük Del piero
  • McFrost
    jah télleg 3 pöttyük van!
    akkor pláne!!
    de én egy ponttal okoskodtam és úgy is meleg a pite , akkor így meg forró is lehet
  • 9csöves9
    ezen gondolkoztam énis,hogy lehet jobb lett volna egy cseh győzelem

de a cseheknek nem 1 pontjuk van hanem 3

inkább jussunk tovább másodiknak mint sehogy
  • McFrost
    na most :
    Ghána jót tett az Olaszokkal , azzal hogy elpofozta a cseheket-gondolhatná mindenki!
    de:
    Ghána(3p) - Usa(1p) -szerintem afrikai győzelem = 6 pont
    Olaszország(4p) - Cseho.(1p)- erősen x szagú= 5 ill. 2 pont csehek buktak
    de ha olaszok buknak 2 góllal akkor vége a dalnak
  • Zsolti9014
    oks, amúgy olvasom a hsz.-eidet és többnyire mindenben egyetértek.
  • Zsolti9014
    Buffon
    Zambrotta, Nesta, Cannavaro, Oddo
    Camoranesi, Pirlo, Gattuso
    Del Piero
    Toni, Gilardino
    Szerintem.
    De én maximálisan bízom Lippiben, ő jobban ért hozzá, mint mi együttvéve. Higgyétek el, tudja, mit csinál.
  • 9csöves9
    dehogyis
  • Zsolti9014
    "nagyon mérges vagyok több dolog miatt,de meégjobban felbassza az agyamat a sok síró idióta" ezzel remélem nem rám célzol
  • McFrost
    és akkor itt lépne be a képbe az otthon felejtett Semioli...:)
  • 9csöves9
    :DDDD

nem a klasszikus értelemben vett szélső na:)
  • McFrost
    ok, Laja , legyen igazad:)
    nem értek én az olasz focihoz:)
  • 9csöves9
    István azért csak tudom hogy szélső Camo:)

az egyik legjobb jobboldali támadó középpályás az olasz ligában nem értem miért nem játszik

Alex még így is veszélyes tudott lenni hogy kiszorították bal oldalra,ha átvehette volna Totti szerepét akkor lényegesen nagyobb ötlet lett volna a játékba
  • McFrost
    igen én is erre gondoltam!
    ha meg érzi Lippi , hogy nem 100%-os Totti , akkor minek kezdeti?
    kezdjen Del Piri (beállt most is volt amcsi para) , ha elfárad jöjjön Totti
    Camo meg nem igazi szélső , talán nincs is 2 igazi szélső
  • forzajuve
    pontosan! plusz ott van Oddo! nemtom mit erőltetjük ezt a palermoi gyereket

Oddot a kezdőbe!
  • 9csöves9
    azért Popenak még az elején volt egy utolsó emberkénti lerántása amiért csak sárgát kapott,ettől függetlenül nagyon szar játékvezetés volt

Lippit én sem értettem.már az első meccsen látszott hogy ezt a Gilardino Toni kettőst nem egymásnak találták ki,szerintem Toni egycsatáros 3 tkp-s taktikában tudna érvényesülni.Totti lehozása is érthetetlen volt,egyedül az lehet a válasz hogy érzett még valamit a sérüléséből.ami engem jobban aggaszt az az hogy nincs szélsőjátékunk.ez már Ghána ellen látszott,és akkor is mondtam hogy ez nem lesz jó.nem egy nagy európai klubcsapat is belebukott már hogy hátvédekkel akarta megoldani az egész szélső játékot.egy Zambrotta még talán képes rá,de a többiek sajnos nem.hiányolom Camoranesit,aki szélen 1-1 be bárkit meg tud enni,hiányoltam Inzaghit aki lényegesebben jobb lehetett volna Toni,Iaquinta helyett...

nagyon össze kell szedni ezt a csapatot mert még gondok lesznek
  • McFrost
    Peti!
    Mastroeni becsúszása dúrva volt , nem szándékos , mehetett érte a piros , De Rossi szintén , ráadásul szándékos volt ,remélem kap vagy 5 meccset. Viszont a Pope-os dolog nem volt egyértelmű és ezen az olaszokat segítette! Amúgy télleg f@sz volt a spori , örökre el kellene tiltani az ilyeneket a nemzetközi játékvezetéstől!!
    Másrészt nem értem Lippit , miért erőlteti Gila-Toni duót , mikor haloványak és a kiállítás után miért Tottit hozta le , miért nem valami csatárt?
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    Lippi most több hibát elkövetett,nem döntött jól a cseréknél,és ugyanazt próbálta játszani mikor volt Totti meg mikor nem volt.az teljesen más játékrendszer,hibázott Lippi...