13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#2494 nah akkor ez a háttér elég Olaszos :P
csinálom a bannert :) -
DePreSsZYo #2493 Jaja arra gondoltam. -
#2492 nem tudom de mintha császkálna errefelé egy :P -
#2491 ez brutál jó maradhat -
#2490 uhuuuu na ez üt :DDDDDDDDD [kegyetlenül tetszik neki] -
#2489 nah most? -
#2488 egyébként ez igazi azúrkék...:) -
#2487 ez nem napoli :O a mezről vettem a színt...:) -
#2486 nem Napolizunk Peti már mondtam :P -
#2485 azt nem lehet megcsinálni
egy kisebb képet lehet berakni ami ismétlődik -
#2484 erről a mezrő eszembe jutott egy ötlet!!! Minden címer mellé kéne rakni egy mezt:) vagyis nem ilyen lenne címer,címer,címer,címer hanem címer,mez,címer,mez....jobban nézne ki és szvsz változatosbb lenne:) -
#2483 melyik mp3-ra gondolsz? amelyiken a csapat énekel? az szerintem is mehet, csak én sem értek a flasheléshez...:( -
#2482 meg egy iszonyat jó bannercsináló emberke:) nem is tudom van itt a közelben valahol egy?:D -
DePreSsZYo #2481 Ez a baj , h én nem vok hozzáértő, pedig szívesen megcsinálnám. :D -
#2480 és egy ilyen? Egyenesen innen másolva a színt... -
#2479 yooo a háttér yooo a betű:) már csak szép banner kell:) -
#2478 nah már nagyon Olaszos :P -
#2477 ha megcsinálod a flash gombot a zenének akkor okés :) -
#2476 lesz az is -
DePreSsZYo #2475 Megérdemelné ez a csapat, hogy kapjon egy jó kis styleos topikot :D Lehetne szép uj banner meg azt az mp3at amit belinkeltetek ki-be lehetne kapcsolgatni és hallgatni. Persze nem utasításokat osztok, mehát mire fel, én max ötleket tok adni érdemeleges munkát a hozzáértőknek kéne megcsinálni. -
#2474 az a gáz, hogy az olasz kék az olyan mint a banner kékje, szal világos az nem olaszos -
#2473 beleszólok mán én is:PP ez így jó sak elszórva lehetne benne pár olasz címer:) -
#2472 :O amici? nem is gondoltam volna...aztem a déli csapatok nem csipázzák egymást...:) -
#2471 nah most? -
#2470 nah most? -
#2469 nem merda nálunk, simán amici a Nápoly -
#2468 hát nekem még mindig sötét (de mondjuk a pasztellszíneket szeretem), de nem csak én vagyok egyedül...:) -
#2467 jajj ezer bocs...:P az nálatok nagyon merda...:DDDDD -
#2466 ez most? -
#2465 húúh az már nápolyos :P -
#2464 inkább olyan mint a ez a te logod melletti szín -
#2463 mondjuk egy ilyen? -
#2462 ok : -
#2461 nem túl sötét ez a háttér? :O (nem kötekedésből, csak egy világosabb szebb lenne) -
#2460 nem köpöm magam szembe, mert régebbóta nem szeretem a brazilokat minthogy sok divatdrukker annyit mondott volna labda...ergo nem divatból...vagy 10 éve nem szeretem őket, és egy két kivételtől eltekintve ellenük drukkolok (az egyik kivétel másik imádott csapatom Dél-Korea)...ja és szerintem te is eltévedtél mint előző cimboránk...ez itt a Squadra Azzurra topik... -
#2459 -
#2458 egy háttér Petinek:)
Toni -
#2457 amúgy káosz egy meccs volt a tegnapi, a bíró biztos azt hitte sakkversenyre jött, ahogy kiállított 3 embert :) -
#2456 sajna a címer nem megoldható mert ismétlődne -
#2455 csak nem tudom, hogy akkor te miben vagy különb azoknál, akik az olaszokat utálják, és akik idegesítenek téged, ahogy írtad. Mert te meg a brazilokat és szurkolóit utálod. Tehát ezzel a szemet szemért, fogat fogért elveddel tulajdonképpen szembe köpöd magad, de ez már nem az én bajom...