13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#2253 milyen lovat adok én alá? :P
csak röhögök rajta,és én nem szidtam az olaszokat (itt:ð) -
#2252 Enyó!
Én is Angliának szurkolok!
De nem láttam senkit aki ilyen köcsög-gyermeteg aggyal szidta volna őket mint Te az olaszokat!
Igen is a Lazio miatt Neked is szurkolnod kellene nekik!
Ákos meg ne adja alád a lovat , mert azt hiszem a franciákat sem szidta senki innét! -
#2251 A?:S?:V?: -
#2250 hát basszátok meg , ezt nem hiszem el! :(
-
#2249 ennyit értek idióta olaszok
NEMKELL ODDOT JÁCCATNI ÁÁÁ NEM!!
AZ IDIÓTA PALERMOS ZACCARDOT!! IGY BELEÉRNI csaki egy palermos tud!!! MEG DEROSSIsdf:dfasdfsdf LÁCCIK CIGÁNYROMÁSf:sd:sdfa
ENNYIT ÉR A KURVA VÁLOGATOTTATOK ENNYIT BUJAJTOKEL!!!
HAJRÁ ANGLIA! -
[center]
ide is :P -
#2247 igazad van kocsogom székem:PP
Forza Italia! -
#2246 [center]
-
#2245 Italia :P -
#2244 nah:)
őszintén: Forza Italy -
#2243 hajrá jó szórakozást és Avanti Italia -
#2242 reméljük:)!!!
na mentem ,mert sörsátorban nézem
mindenkinek jó szurkolást! -
#2241 legalább 3-at lövünk az Usának, és Toni egyszer minimum gólt szerez -
#2240 Forza Italia!!!! -
[center]
Forza Italia -
#2238 vki nem tudja annak a címét vagy vmi infót róla ami az olasz bajnokikon a bevonuláskor megy?
nem azért mert jó zene:D
na ennyi:D -
#2237 fúú ehhez mintha máshol láttam volna linket.mert ez már nem él. -
#2236 olasz kapusfelszerelés -
#2235 a zebrák sajátossága -
#2234 jófejek ezek a Juve fanok :P -
#2233 igazán nincs mit Gábor -
#2232 köszönöm szépen Lajos -
#2231 wóllpepör -
#2230 Akkor Barone és Barzagli is igazán bemutatkozhatna már a vébén miszter Lippi -
#2229 kösz -
#2228 jó a logód Lajos :D -
#2227 mai edzés
-
#2226 Jó hír Marcello Lippi számára, hogy Zambrotta felépült sérüléséből, így bevethető lesz a szombati, USA elleni csoportmeccsen. Gattuso állapota is fokozatosan javul, Csehország ellen 100 %, hogy pályára léphet majd.
Szerda délelőtt egymás közötti mérkőzést játszottak az azzurrik. Narancssárga megkülönböztetőben a következő csapat lépett pályára: Peruzzi- Oddo, Barzagli, Cannavaro, Grosso- Ciro Ferrara, Pirlo, Gattuso- Del Piero, Gilardino. Míg fehérben a Buffon- Zaccardo, Nesta, Materazzi, Zambrotta- Perrotta, Barone, De Rossi- Totti, Inzaghi csapat játszott. A mérkőzést a fehérek nyerték 3-2-re, a gólokat Totti, De Rossi és Inzaghi szerezte a fehéreknek, míg a narancsoknál Del Piero duplázott. Minden kapott gólnál 10 büntető fekvőtámasz járt a gólt kapó csapatnak. Külön edzésmunkát végzett Toni, Iaquinta és Camoranesi. -
#2225 öcsém, te beteg vagy:D
-
#2224 Peti Te kajak kész vagy :P -
#2223 Ismeretlen szerző: Focimese
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörűséges olasz szurkolólány, aki már igen régóta nem kapott...khm...szeretetet. Ezért úgy döntött, hogy elmegy a Németországban rendezett vébére, hátha ott meg...khm... szeretgeti valaki. Járta a várost, de sehol senkit nem talált aki kedveskedni tudott volna neki egy-két...khm...baráti szóval. Szegény lány nagyon szomorú lett. Hamarosan azonban kezdődött a meccs, így a stadion felé vette az irányt. Olaszország remekül játszott, gólokat lőttek, így a lány egyre boldogabb lett. Olyannyira, hogy a lefújást követően berohant a pályára, és nekilátott magánszámának. Szépen sorjában
dobta le magáról a ruháit, és már az egész stadion őt figyelte. Mikor a srácok a győzelmi mámorból felocsúdva észrevették...nem tétlenkedtek és megadták a lánynak amit már oly régóta várt...a...khm...szeretetet.
Vége! -
#2222 Prego! -
#2221 Grazie!!!!! -
#2220 -
#2219 azám! FORZA ITALIA! :D -
#2218 elküldtem :) jó hosszúra sikeredett :D -
[center]
-
#2216 megköszönném -
#2215 hö? :| -
#2214 azt nem ide fogom leírni de elküldöm privátban ha akarod...:)