13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#2614 E csoport első - F csoport második
E csoport második - F csoport első -
#2613 mindenesetre nem szeretném,ha már most összefutnánk a brazilokkal,majd a döntőben -
#2612 Az F-CSOPORT első vagy másodikjával játszunk. -
#2611 brazil csoport -
R9 #2610 Nem tudja vki hogy az Olasz csoport tovább jutói melyik másis csoporttal játszanak? -
#2609 Pippo-Dp csatárkettős kell ide most -
#2608 jó lenne,ha minimum egy félidőt játszana -
#2607 most is kell egy Del Piero...remélem erre Lippi is rájön... -
#2606 de ahhoz az X-hez kellett egy Del Piero:) -
#2605 jó"reggelt"! :D csatlakozom azokhoz akik Baronét a kezdőbe tennék...egy próbát mindenképpen megér szerintem, mert jó játékos, és ami azt illeti nem játszhat rosszabbul mint az USA elleni meccsen bárki...(mert azért lássuk be, hogy nem voltak a fiúk éppen csúcsformában...)
na egy kis más, ami szintén ide kapcsolódik...négy éve (nagyobb?) szarban voltunk a második csoportkör után (tegnap néztem pár videót erről)...ugye a felállása az volt, hohy Ecuadort elkalapáltuk, majd jött Horvátország...1-0 ide, majd 2-1 a horvátoknak, majd pedig lőttünk két teljesen szabályos gólt ám a sporttárs (minden bizonnyal dél-amerikai) ezeket egészen biztosan amiatt nem adta meg, mert az sztk szemüvegét otthon hagyta...no comment. (azon a vébén ez volt az első csalás ellenünk)...ergo úgy álltunk mint most a csehek, azzal a különbséggel, hogy Mexikónak 6 pontja volt. És velük játszottunk a végén, és mivel Ecuador megverte Horvátországot, ezért nekünk elég volt egy x, a továbbjutása ellenére teljes gőzzel küzdő mexikó ellen. ergo akkor is megcsináltuk (nem kis mázlival) tehát most is meg lehet...:) (minden adott: Lippi jobb edző mint Trapattoni volt, és a csapat is erősebb mint az akkori volt)...
FORZA ITALIA! -
#2604 persze, neked is igazad van. -
#2603 mind1 Tartom magam annál, hogy Barone kéne most a kezdőbe :) -
Csesza #2602 :DDDDDDD -
#2601 hát azért egy olyan beszéd mint az "amerikaicsodasportos" filmekben van lehet segíthet:D -
Csesza #2600 de kísérletezés, mivel még az olasz válogatottba ezekkel a gáddzsókkal nem sokat jáccot :D
és neha 1-1 uj ember nagyon feltud dobni egy csapatot (egy friss erő, egy nagyobb mentalitás) -
#2599 egyátalán nem nézem le ha megnézed írtam is hogy jó játékos
ettől függetlenül a "tapasztalatlan" jelző tökéletesen illik rá:) -
Csesza #2598 ha ezekket a játékosokat fejmosásban kell részesíteni akkor és el kell velük hitetni hogy ez meg az van, akkor itt nagy gond van és még az isten se segít nem hogy Lippi és Barone :D
magamba zártam le :DDP -
#2597 fú Te Juvés lenézed ám a kiscsapatok játékosait :DDDDDdddddddddd
Nem lehet hogy azért nem volt sokat válogatott, mert lesz@rták a tudását? :)
-
#2596 nem vettem észre hogy lezártuk :P
ennek a csapatnak egy alapos fejmosás kell és el kell hitetni velük hogy nagyon sokra hivatottak. -
#2595 Így van, de ez nem nevezném kisérletezésnek, mert mind1-ik Olasz válogatott kerettag letett már vmit az asztalra, szal nem csak a szél fújta oda Őket
és igen is Baronét és Zacardot a keretbe :) -
#2594 írd már le mennyi nemzetközi vagy válogatott meccset játszott:) -
Csesza #2593 most nem is aaról volt szó, azt már naggyából lezártuk... de ha valaki jobban hajt (mint pl. Barone) mivel ez az első válogatottsága stb. akkor ez ugyanugy ki fog hatni a többi játékosra a támadásfelépítésre... és ha ugyanezekkel a játékosokkal ugyanebben a löttyedt tempóban folytatják akkor nem lesz itt semmi...
és akár Barone is lehet az az ember aki segítheti a támadásokat ugyanugy ahogy Gattuso is segíti mivel hajt, labdát szerez és indítja az elől lévőket! -
#2592 Baronét nem mondanám tapasztalatlannak, Te Júvés Lajos :P -
#2591 nehogy már Baronétól várjuk a támadójáték fellendülését -
Csesza #2590 nem kell kísérletezgtni?
azt akarod hogy ugyanilyen szarul játszanak továbbb az olaszok?
lehet hogy megoldják a védekezést de amint látod viszont támadás nincsen! és anélkül nem lehet továbbjutni/gólokat lőni...
tehát újabb játékosokat kell berakni akik majd jobban hajtanak, mar ahigy észrevettem itt Gattuso-n kívűl senki nem hajtott, ha igen akkor meg csak magában... -
#2589 nem most kell kisérletezgetni meg próbálgatni Baronet,jó játékos de tapasztalatna és ehhez a meccshez mindenképp el kell a tapasztalat
egy Pirlo-Gattuso kettős maximálisan megtudja oldani a középpályás védekezést -
forzajuve #2588 volt már?:D
-
#2587 Barone nagyon jó, Palermo menetelésében óriási szerepe van, és szerintem is megérne egy próbát -
Csesza #2586 :D
nem, ilyenkor ez nem számít amikor a válogatott meccs zajlik!
nemudom, én nem vettem észre semmi olyan pluszt Pirlo játékán mint amit én elvárnék tőle, de lehetett ő a legjobb mind a 2 meccsen ahhoz nem kelett olyan nagy teljesítményt nyújtani :P
sztem Barone is megérne egy próbát... -
#2585 Az Inter-szív beszél belőled Pirlóval kapcsolatban.
www.gportal.hu/kapusok
Most készül, egyelőre van szavazás, meg háttérzene. -
#2584 Pirlo mind a két meccsen a csapat legjobbja volt
egyszerre védekező és irányító feladatot csak Pirlo képes most ellátni -
Csesza #2583 jah, pl. Pirlo helyett, ő úgyse sokmindent szokott csinálni, sztem Barone ugyanúgy tudná irányítani a csapatot! -
#2582 Baronét nyugodtan ki lehetne próbálni -
globalsidius #2581 Én is eszt mondom , ,hogy nyugodtan ki lehetnek próbálni a 3 csatáros felállást. Én is így gondoltam , hogy DelP , Toni , Inzaghi! -
#2580 Ez sem lenne rossz:
Buffon
Oddo, Nesta, Cannavaro, Zambrotta
Camoranesi, Pirlo, Gattuso
Del Piero, Toni, Inzaghi (v. Gilardino)
A németek ellen ez volt, csak néhol más játékossal (Zaccardo, Grosso ...). Meg is lett az eredménye! -
#2579 addide -
#2578 Toni mellé mindenképp egy játékügyes csatár kell,nem egy olyan akinek ugyanúgy oda kell tenni a labdát,mint Gilardinonak
Iaquinta megsérült,állítólag eltörött az újja -
#2577 huh bazze mit kaptam! :D 1982-es vb döntő Olaszország 3-1 Németország teljes egészében DVD-n...:D nagyon komoly :D (és emellett még vagy 10 klasszikus foci dvd-t de mivel németországból jött ezért német meccsek vannak rajta...) -
#2576 the strongest link(Y)(Y)
régi nagy kedvenc,példakép... -
#2575 uhh de zsír totyik lett(Y)(Y)