13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#2694 így akkor nem a Brazilokkal meccseltek igaz? -
DePreSsZYo #2693 Így kell ezt csinálni. :DD:D -
#2692 GRAT!!
megérdemelt győzelem volt -
#2691 Gratulálok az Olasz csapatnak.
-
#2690 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SEMPRE ITALIA, SEMPRE PALERMO!!444444444 -
#2689 góóóóóóóóóóól :D -
#2688 Pippo :DDDDDD
csak bement neki :) -
#2687 GG Italy! -
#2686 ez a Totti hihetetlen -
#2685 nagyon nem tetszik nekem ez lötyi,beszari játék,miért csak 1 csatárral játszunk? -
#2684 :)
interes lőtt gólt, tippen is begyere, nem brazilokkal játszanak az olaszok
még valami?:D -
#2683 ITALIA!!!
Nézzétek meg az origo-n az élő közvetítésben a játékos elemzést. Érdekesen össze lehet hasonlítani a játékosokat! Jó! -
#2682 jó a meccs Matyi mi? -
#2681 jól alakul a meccs :)
AVANTI ITALIA -
DePreSsZYo #2680 Háááááááááááááááááááá :D:D:D:D dejó -
#2679 10 ember ellen már gyerekjáték -
#2678 csak nehogy ráüljenek az eredményre -
#2677 Matrix (H) -
#2676 góóóóóóóóóóóóóól -
#2675 vagy azt a ghána meccsre mondta? :D -
#2674 5 középpályás -.- -
#2673 én a vb győzelemre fogadtam egy hubiban:) -
#2672 Olaszok diktálják a trendet a valóságban is :) -
#2671 én megfogadtam még régebben,hogy kedvenc csapatomra nem teszek,erre jött az olasz-usa meccs,győzelmi kényszerben felraktam 11k-t a meccsükre,elbuktam.Soha többet! -
#2670 lehet hátteret álítani a szövegdoboznak is amibe írom az üzenetem?
(vb totyikban láttam:) mert ha lehet akkor itt is megcsinálhatnánk:)) -
#2669 még egy komoly érv a győzelem mellett:) -
#2668 felrakom a mai kajapénzem a meccsre :) -
#2667 első megmérettetés!!
Forza Italia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2666 Eljött a nagy nap! FORZA ITALIA! -
#2665 hát nem
gyakorlatilag ha elsők vagyunk akkor ottvagyunk az elődöntőben -
#2664 de nem mind1,hogy első vagy második helyen -
DePreSsZYo #2663 jah há télleg :D sry -
#2662 ha döntetlent játszunk akkor tuti továbbjutunk-.- -
DePreSsZYo #2661 Ne legyen döntetlen, mert akkor megint más csapaton mulik h tovább jutunk, megkell nyerni és kész. -
#2660 tőlem akár lehet 100-100 is csak legyünk elsők:D -
#2659 a mai meccs 2-2 lesz...szvsz de így elsők leszünk mert Ghana is xel Usával:) -
#2658 [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=116030]"Olasz fenyegetés a barátnak"[/URL] -
#2657 Na jó ez erős volt, de akkor is nagyon idegesítő, offkorz én is tisztelem és bírom Lippit, de ez annyira érthetetlen. -
Francesco Totti a válogatott karmestere úgy véli, nem lehet alibikre hivatkozni, ha nyerni akarnak a csehek ellen. Megjegyezte, hogy Del Piero-nak, Inzaghi-nak, és Gattuso-nak a kezdőben a helye. (De Rossi ügyében pénteken születik döntés...)
"Muszáj nyernünk a csehek ellen. Nem lehet több mentségünk. Nem aggódom, mert képesek vagyunk bárkit megverni. Minden meccs különböző." - írta Totti a weboldalán.
Az elmúlt néhány napról így fogalmazott Totti:
"Sokan úgy vélik, hogy hamar búcsúzni fogunk a tornáról, nem értem miért mondják ezt. Az első helyen állunk csoportunkban és a legjobb gólkülönbséggel rendelkezünk a csoporton belül."
Pénteken várható döntés De Rossi kiállítása ügyében
Daniele De Rossi az USA ellen szerzett könyöklés miatt piros lapot, így automatikus eltiltás vár rá a csehek ellen, de a szabálytalánság súlyossága miatt ez további mérkőzésekre is szólhat. A FIFA pénteken tárgyalja az ügyet és aznap döntést is hoznak.
"De Rossi ás Marcello Lippi megbeszélték a történteket. Majd meglátjuk milyen büntetést szabnak ki, de most koncentrálnunk kell a csehek elleni mérkőzésre." - nyilatkozott az olasz küldöttségből, Giancarlo Abete.
-
#2655 Ilyet ne mondj! VB-győztes csapat lesz ez, meglásd! Majd játszik Del Piero is.